KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ Wrocław oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ
Wynagrodzenie: od 2 200 PLN
Zakres obowiązków: Kucharz - przyrządzanie potraw kuchni tureckiej, obsługa kasy fiskalnej, zamawianie towaru z zagranicy do przyrządzania oryginalnych potraw tureckich. Dwie zmiany: 10-18, 14-22. Miejsce pracy: Wrocław, przyczepa objazdowa.
Data publikacji: 2016-10-17
Lokalizacja: Wrocław (dolnośląskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Kucharz - przyrządzanie potraw kuchni tureckiej, obsługa kasy fiskalnej, zamawianie towaru z zagranicy do przyrządzania oryginalnych potraw tureckich. Dwie zmiany: 10-18, 14-22. Miejsce pracy: Wrocław, przyczepa objazdowa.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 200 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowo-prowizyjny
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wrocław
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Wrocław
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.11.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0: turecki, w mowie - dobry, w piśmie - dobry
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie zawodowe lub średnie gastronomiczne - kucharz, staż pracy: min. rok na ww. stanowisku, umiejętności: spozrądzanie dań kuchni tureckiej, stosowanie receptur i przypraw kuchni tureckiej, w tym w małej gastronomii, komunikatywna znajomość języka tureckiego w celu komunikowania się z pracodawcą oraz współpracownikami, oraz zamawiania towaru z Turcji
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Adres pracodawcy:
Gliniana 20/22, 50-525 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: m. Wrocław
Gmina pracodawcy: Wrocław
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wrocław
Ulica pracodawcy: Gliniana
Numer budynku pracodawcy: 20/22
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 18.10.2016
Oferta pracy ważna do: 08.11.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 18.10.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 17.10.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
kuchnia polska
GOSIEK Sp. z o.o. - 2017-02-10 - Tarnów (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-31 - Lublin (lubelskie)
Rozwożenie towaru do punktów handlowych, pomoc w przygotowywaniu towaru.
CHEMIK HB Sp. z o. o. Spółka Komandytowa - 2016-08-02 - Wrocław (dolnośląskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-01-19 - Warszawa (mazowieckie)
-
MERAMONT SPÓŁKA AKCYJNA - 2018-01-18 - Września (wielkopolskie)
pomoc w kuchni, gotowanie potraw. Godziny pracy: 8 godzin w godzinach od 10:00 do 20:00 do uzgodnienia
"Kormoran" Beata Wandachowicz - 2017-03-06 - Wierzbiny (warmińsko-mazurskie)
zgodny z zajmowanym stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2018-11-05 - Lublin (lubelskie)
sprzedaż opału
kontakt przez PUP - 2018-09-21 - Wąbrzeźno (kujawsko-pomorskie)
Prace kuchenne, znajomość teoretyczna i praktyczna kuchni regionu
Wejmar Sp. z o.o. - 2016-11-04 - Rzucewo (pomorskie)
wykonywanie sushi, filetowanie ryb, grillowanie
kontakt przez OHP - 2016-09-27 - Częstochowa (śląskie)
sporządzanie potraw kulinarnych z zastosowaniem maszyn i urzadzeń w zakładzie hastronomicznym
M.J.S. LACHOWICZ - SPÓŁKA JAWNA - 2018-06-24 - Konin (wielkopolskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2017-06-29 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
liczenie towarów w sklepach sieci hadlowych, obsługa urządzeń do skanowania towarów
kontakt przez PUP - 2015-12-14 - Stargard Szczeciński (zachodniopomorskie)
zprzyrządzanie dań sybkiej obsługi, wypiekanie pizzy, przyrzadzanie sałatek, zapiekanek, tortilli, frytek
Bowling Zone Sp. zo.o. Sp. K. - 2018-07-30 - Jaworzno (śląskie)
sporządzanie różnego rodzaju potrawy, ciasta, napoje i desery z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładach gastronomicznych i przedsiębiorstwach zajmujących się przygotowaniem i produkcją wyrobów i półproduktów kulinarnych, obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw, ocena surowców, półproduktów do produkcji kulinarnych
kontakt przez PUP - 2018-02-01 - Zielona Góra (lubuskie)
Przygotwywanie posiłków typu fast food, obsługa kasy fiskalnej
PROSPECT PATRYK JĄDER - 2018-09-20 - Kościan (wielkopolskie)
Przygotowanie posiłków, gotowanie, obsługa klientów.
kontakt przez PUP - 2018-02-14 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
orka, zasiew, wysiew nawozów, walcowanie, koszenie
P.P.MAJA MARIA BIGOTT - 2016-03-21 - Pierwoszyno (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, dbanie o porządek w kuchni, zmywanie
Restauracja-Hotel "DANA" Danuta Borkowska - 2016-06-22 - Łęknica (lubuskie)
organizacja pracy w kuchni, przyjmowanie surowców (sprawdzanie masy, jakości, ilości itp.), sporządzanie potraw, posiłków, nadzór nad utrzymaniem w czystości drobnego sprzętu i urządzeń w kuchni, dbanie o higienę osobistą i stanowisko oraz odzież ochronną, utrzymywanie porządku i czystości stanowiska pracy w trakcie i po zakończeniu powierzonych zadań i czynności, praca 5 dni w tygodniu w godz. 12.00-21.00
kontakt przez PUP - 2016-04-06 - Pruszków (mazowieckie)
Wykonywanie obowiązków szefa kuchni (chef de Partie) – praca na statku wycieczkowym
UAB "NOVIKONTAS SCM" - 2016-12-29 - Litwa (Litwa)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-08-04 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWANIE POWIERZCHNI DO POŁOŻENIA KAFELEK, USUWANIE NIERÓWNOŚCI, UKŁADANIE PŁYTEK WYKONANYCH Z RÓŻNYCH MATERIAŁÓW,WYBÓR ODPOWIEDNICH MATERIAŁÓW I NARZĘDZI,WYKONYWANIE MOZAIK OZDOBNYCH,PRACE WYKOŃCZENIOWE, WYPEŁNIANIE SPOINNAPRAWA USTEREK W OKŁADZINACH Z PŁYTEK;
kontakt przez PUP - 2018-03-07 - Grójec (mazowieckie)
GOTOWANIE, UTRZYMYWANIE STANOWISKA PRACY W CZYSTOŚCIWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MILE WIDZIANE PRAWO JAZDY B;PRACA OD PON. DO PT.GODZINY PRACY: 07.00-15.00; 08:00-16:00MIEJSCE PRACY: PRZYLEP/ ZA GUMIEŃCAMI PRZED SPOTKANIEM KONTKAT TEL. Z PRACODAWCĄ
DIETA CARE AGNIESZKA ZIELIŃSKA - 2017-11-28 - Przylep (zachodniopomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa na 2 lata; godziny pracy: 13.00- 21.00; miejsce pracy: Pizzeria pod Łabędziem
kontakt przez PUP - 2018-12-14 - Słupsk (pomorskie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków dla uczniów i pracowników. Praca na pełny etat, od poniedziałku do piątku w godzinach 08.00-16.00.Po zakończeniu umowy na zstepstwo możliwość zatrudnienia na czas nieokreślony.Wynagrodzenie 2450,00 zł brutto+ dodatek za staż + do 20% premii
SZKOŁA PODSTAWOWA NR 1 IM. TADEUSZA KOŚCIUSZKI - 2018-10-24 - Brwinów (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturą i standardami, dbałość o zacowanie prawidłowej gospodarki surowcowej
PPUH COLD s.j. Bogdan i Włodzimierz Chwastek - 2016-05-06 - Bochnia (małopolskie)
- Zakres obowiązków: Terminowe i higieniczne przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem dla dzieci do lat trzech, osobiste przyjmowanie za pokwitowaniem i przechowywanie produktów, pobieranie prób żywieniowych, utrzymywanie w czystości naczyń, urządzeń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych oraz dbanie o stan sanitarny pomieszczeń, dokumentowanie i przestrzeganie przepisów HACCP- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto + premia oraz dodatek za staż pracy. Praca na umowę o pracę na zastępstwo. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 6:00-14:00. Wymagane wykształcenie min. zawodowe, mile widziane wykształcenie kierunkowe gastronomiczne. Wymagany dyplom kucharza. Wymagana aktualna książeczka sanepidu. Doświadczenie nie jest wymagane aczkolwiek mile widziane. Kontakt wstępnie telefoniczny (7:30-15:30) (Tel. 32-259-74-28 w. 105) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Sokolska 26, 40-086 Katowice) lub e-mail: kadry (at) zlobek.katowice.pl
ŻŁOBEK MIEJSKI W KATOWICACH - 2016-06-01 - Katowice (śląskie)
Serwis śniadań,przygotowywaniepotraw, przygotowywanie zaplecza kuchni do obsługi zleceńkoordynowanie przygotowań według wytycznych,współpraca z szefem kuchni
Pałac Brzezina Sp.z o.o - 2018-02-13 - Brzezina (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni chińskiej utrzymywanie czystości i organizacja pracy kuchni.
kontakt przez PUP - 2017-01-13 - Łódź (łódzkie)