KUCHARZ Brwinów oferta pracy SZKOŁA PODSTAWOWA NR 1 IM. TADEUSZA KOŚCIUSZKI
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 450 PLN
Zakres obowiązków: Pomoc w przygotowywaniu posiłków dla uczniów i pracowników. Praca na pełny etat, od poniedziałku do piątku w godzinach 08.00-16.00.Po zakończeniu umowy na zstepstwo możliwość zatrudnienia na czas nieokreślony.Wynagrodzenie 2450,00 zł brutto+ dodatek za staż + do 20% premii
Data publikacji: 2018-10-24
Lokalizacja: Brwinów (mazowieckie)
Pracodawca: SZKOŁA PODSTAWOWA NR 1 IM. TADEUSZA KOŚCIUSZKI
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Piłsudskiego 11, 05-840 Brwinów, powiat: pruszkowski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Pomoc w przygotowywaniu posiłków dla uczniów i pracowników. Praca na pełny etat, od poniedziałku do piątku w godzinach 08.00-16.00.Po zakończeniu umowy na zstepstwo możliwość zatrudnienia na czas nieokreślony.Wynagrodzenie 2450,00 zł brutto+ dodatek za staż + do 20% premii
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę w zastępstwie
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 450 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
2450,00 zł brutto + dod. za staż + premia do 20%
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Brwinów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: pruszkowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Brwinów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 450 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 22.10.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie ogólnokształcące
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: wyższe (w tym licencjat)
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie średnie lub wyższe, staż pracy 2 lata w zawodzie kucharza. Wysoka kultura osobista, umiejętność pracy w warunkach wymagających podzielności uwagi i pod presją czasu, sprawne komunikowanie się z dziećmi i dorosłymi.
Nazwa pracodawcy: SZKOŁA PODSTAWOWA NR 1 IM. TADEUSZA KOŚCIUSZKI
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Pruszkowie
Adres pracodawcy:
Piłsudskiego 11, 05-840 Brwinów, powiat: pruszkowski, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv, skierowanie
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: pruszkowski
Gmina pracodawcy: Brwinów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Brwinów
Adres strony pracodawcy: www.sp1brwinow.edupage.org
Ulica pracodawcy: Piłsudskiego
Numer budynku pracodawcy: 11
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Pruszkowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 24.10.2018
Data dodania oferty pracy: 23.10.2018
Oferta pracy ważna do: 21.12.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 23.10.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 22.10.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
-praca przy produkcji foteli samochodowych-praca przy produkcji pianek do foteli samochodowych-montaż elementów konstrukcji foteli-obsługa maszyn oraz lini produkcyjnej
kontakt przez PUP - 2016-07-05 - Łęg (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw ukraińskich i polskich.
P.P.H.U. " PRZEMYK" Tadeusz Okulski - 2017-09-11 - Rozewie (pomorskie)
Sprzątanie pomoeszczeń biurowych
Miejskie Przedsiębiorstwo Wodociągów i Kanalizacji Sp. z o.o - 2016-07-27 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Gotowanie, obieranie i szatkowanie warzyw. Mile widziane osoby z orzeczeniem o niepełnosprawności, mile widziane prawo jazdy kat B. Wynagrodzenie do uzgodnienia.
"TWOJA KUCHNIA" BISTRO MIROSŁAW JERMAK - 2017-12-04 - Wejherowo (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-07-15 - Ruda Śląska (śląskie)
Sporządzanie, dekorowanie, wydawanie wyrobów kulinarnych.
kontakt przez PUP - 2016-05-16 - Warlubie (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw według receptur kuchni polskiej
PRZEDSIĘBIORSTWO "HOTELE" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-05-31 - Kwidzyn (pomorskie)
-Przygotowywanie pizzy i dań obiadowych,-Wynagrodzenie do uzgodnienia od 2.000,00 zł netto-Kontakt osobisty lub telefoniczny: 58 683-95-99; 509-382-756.
RESTAURACJA & PIZZERIA "ROSA" IZABELA ROSA - 2016-07-13 - Pszczółki (pomorskie)
Przygotowywanie potraw,śniadań, porządek na stanowisku pracy, praca w godz. 5-13 lub 6-14
Hotel Mercure Opole - 2017-04-04 - Opole (opolskie)
Przygotowanie posiłków.
PPH-U Sp.c. H.Kowalski, J.Kowalska - 2018-08-03 - Gomulin (łódzkie)
Kucharz
Restauracja i Karczma Staropolska Paweł Obara - 2018-04-30 - Szczucin (małopolskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2018-09-25 - Pajęczno (łódzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-10-18 - Warszawa (mazowieckie)
wykonywanie: manicure, pedicure, henna, depilacja, masaż dłomi i stóp, przedłużanie paznokci
kontakt przez PUP - 2016-01-12 - Kraków (małopolskie)
kontakt z klientem, kontrolowanie płatności i terminowości wpłat, bieżąca obsługa biura
WIGA SYSTEM s. c. Andrzej Dembowski, Cezary Łosko - 2018-03-09 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Estetyka podań potraw, samodzielność na stanowisku, umiejętność współpracy w zespole.Praca na umowę o pracę w godzinach 7-15, 7-19 w Ustroniu Morskim, praca w weekendy.
Przedsiębiorstwo Usług Turystyczno Rehabilitacyjnych WODNIK H. i M. Rudniccy Sp. J. - 2017-11-28 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
produkcja kuchenna; przygotowywanie potraw kuchni starospolskiej; utrzymywanie czystości na kuchni,
BEVER Sp. z.o.o - 2017-11-20 - Grodziec (opolskie)
Obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej, ekspozycja towaru.
kontakt przez PUP - 2016-06-17 - Konin (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw dla gości hotelowych (praca w systemie 2/2 - zmiany dzienne)
PRZEDSIĘBIORSTWO RAMATECH Sp. z o.o. - 2018-02-27 - Kraków (małopolskie)
wg.stanowiska
HURT-DETAL, OPAŁ, MATERIAŁY BUDOWLANE, PALIWA, OLEJE, BARBARA MAKUCHskrót nazwy: H.D.O.M.B.P.O. BARBARA MAKUCH - 2017-12-15 - Namysłów (opolskie)
Prace remontowo - budowlane
Wojewódzki Szpital Podkarpacki im. Jana Pawła II w Krośnie - 2016-09-05 - Krosno (podkarpackie)
gotowanie posiłków, przygotowywanie dań, receptur, menu; przygotwywanie indywidualnych zamówień na imprezy okolicznościowe i ich kalkulacja, podział pracy w kuchni, dbanie o jakość potraw i gramaturę, ustalanie harmonogramu pracy z kucharzem;
"Firma Turystyczno Handlowa Wieża pod Bocianem", "Biuro Usług Turystycznych SUNNY-TRAVEL" Kowalski Henryk - 2016-10-25 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywaniu posiłków.Praca w godz. 7-21 w równoważnym systemie czasu pracy na umowę o pracę w Kołobrzegu, również w weekendy. Pracodawca zapewnia wyżywienie.
KP Linden Management Sp. z o.o. (Taaaka Ryba) - 2017-01-12 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
prace ociepleniowe
kontakt przez PUP - 2018-05-07 - Ćwiklice (śląskie)
przygotowywanie posiłków glównie obiadów, pizzy, twisterów, utrzymanie czystości zakładu:kuchnia, zaplecze, toalety i posesji przygotowywanie półproduktów do sporządzania pizzy; utrzymanie w czystości zakładu
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Dywity (warmińsko-mazurskie)
Praca w kuchni, samodzielne gotowanie, dań kuchni gruzińskiej. Miejsce pracy: Wrocław Kontakt telefonicznyOferta znajduje się w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-07-19 - Wrocław (dolnośląskie)
-zapoznanie się z przepisami BHP i miejscem stanowiska pracy,-przygotowanie warzyw i ich obróbka wstępna,-przygotowanie i obróbka mięsa i innych produktów spożywczych,-przygotowanie poszczególnych zestawów daniowych,-gotowanie posiłków,-obsługa sprzętów kuchennych,-zamawianie potrzebnych produktów kuchennych,-sprzątanie i utrzymanie w czystości stanowiska pracy.
kontakt przez PUP - 2016-02-01 - Łagów (lubuskie)
gotowanie dań ukraińskich
JANUSZ PARK - 2017-08-23 - Słubice (lubuskie)
przygotowanie posiłków techniką sous-vide, gotowanie z elementami kuchni molekularnej, znajomość kuchni ukraińskiej, nowoczesnej, cukiernictwo nowoczesne z wykorzystaniem tekstur
Eskada Sp. z o.o. Hotel Kolorowa - 2017-04-21 - Karpacz (dolnośląskie)
przygotowywanie bieżącej produkcji gastronomicznej, żywienie zbiorowe, kuchnia staropolska;WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, UMIEJĘTNOŚCI W ZAWODZIE KUCHARZ, KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH (możliwość uaktualnienia), MIN. 6 MIESIĘCY DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE;MOŻLIWOŚĆ PRACY NA UMOWĘ ZLECENIEpraca 8-16
J&B II ELITA S.C. CATERING I GASTRONOMIA - 2018-04-20 - Szczecin (zachodniopomorskie)