KUCHARZ Kędzierzyn-Koźle oferta pracy RESTAURACJA POD SŁOŃCEM S.C. W. JĘDRZEJEC, M. KOWALCZYK
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 2 250 PLN
Zakres obowiązków: obróbka wstępna produktu, obróbka termiczna produktu, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, sporządzanie potraw mącznych, przygotowywanie farszu do pierogów i krokietów, mycie naczyń kuchennych
Data publikacji: 2018-10-17
Lokalizacja: Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Pracodawca: RESTAURACJA POD SŁOŃCEM S.C. W. JĘDRZEJEC, M. KOWALCZYK
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:PAMIĘCI SYBIRAKÓW 2, 47-200 Kędzierzyn-Koźle, powiat: kędzierzyńsko-kozielski, woj: opolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
obróbka wstępna produktu, obróbka termiczna produktu, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, sporządzanie potraw mącznych, przygotowywanie farszu do pierogów i krokietów, mycie naczyń kuchennych
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kędzierzyn-Koźle
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kędzierzyńsko-kozielski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kędzierzyn-Koźle
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 17.10.2018
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wyk. brak lub niepełne podstawowe, możliwość przyuczenia do zawoduPraca pn-nd 6-14 lub 12-20 według ustalonego grafikuMiejsce pracy: Restauracja pod Słońcem
Nazwa pracodawcy:
RESTAURACJA POD SŁOŃCEM S.C. W. JĘDRZEJEC, M. KOWALCZYK
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kędzierzynie-Koźlu
Adres pracodawcy:
Anny 11, 47-200 Kędzierzyn-Koźle, powiat: kędzierzyńsko-kozielski, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: kędzierzyńsko-kozielski
Gmina pracodawcy: Kędzierzyn-Koźle
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kędzierzyn-Koźle
Ulica pracodawcy: Anny
Numer budynku pracodawcy: 11
Profil działalności pracodawcy:
RESTAURACJE I INNE STAŁE PLACÓWKI GASTRONOMICZNE
Nazwisko osoby zgłaszającej: WIOLETTA JĘDRZEJEC
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kędzierzynie-Koźlu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 17.10.2018
Oferta pracy ważna do: 30.11.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 17.10.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 17.10.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie dań kuchni rosyjskiej i ukraińskiej.
PIEROGARNIA KARTUSKA - Anna Grejman - 2016-04-19 - Gdańsk (pomorskie)
obliczanie wartości odżywczej i energetycznej wypieków, pobieranie surowców i półproduktów do produkcji, zabezpieczanie surowców, półproduktów i wyrobów gotowych przed zepsuciem, ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych oraz właściwe gospodarowanie nimi, obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna), stosowanie zasad działań marketingowych w działalności gastronomicznej (dokonywanie wpisów na facebooku), wymyślanie nowych wypieków, kalkulacja za pomocą programu komputerowego i prezentacja w internecie
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe NITOR Sp. z o. o. - 2016-07-19 - Zielona Góra (lubuskie)
Przygotowywanie dań od surowca po produkt gotowy
kontakt przez PUP - 2018-08-06 - Olszyna (dolnośląskie)
Wykształcenie min. zawodowe; Zakres obowiązków: składanie przyczep z gotowych podzespołów, umiejętność posługiwania się elektronarzędziami; umiejętność pracy w zespole, odpowiedzialność, samodzielność; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice;
kontakt przez PUP - 2017-02-13 - Knurów (śląskie)
Praca na stanowisku sprzedawca. Sprzedaż artykułów doposażenia samochodów. Wymagania: prawo jazdy kat B. Wysokość wynagrodzenia podstawa + premia - do uzgodnienia.
AUTOSYSTEMY Wejherowo Spółka Cywilna Andrzej Krawczyk Piotr Krawczyk - 2017-10-26 - Wejherowo (pomorskie)
- Zakres obowiązków: Terminowe i higieniczne przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem dla dzieci do lat trzech, osobiste przyjmowanie za pokwitowaniem i przechowywanie produktów, pobieranie prób żywieniowych, utrzymywanie w czystości naczyń, urządzeń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych oraz dbanie o stan sanitarny pomieszczeń, dokumentowanie i przestrzeganie przepisów HACCP- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto + premia oraz dodatek za staż pracy. Praca na umowę o pracę na zastępstwo. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 6:00-14:00. Wymagane wykształcenie min. zawodowe, mile widziane wykształcenie kierunkowe gastronomiczne. Wymagany dyplom kucharza. Wymagana aktualna książeczka sanepidu. Doświadczenie nie jest wymagane aczkolwiek mile widziane. Kontakt wstępnie telefoniczny (7:30-15:30) (Tel. 32-259-74-28 w. 105) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Sokolska 26, 40-086 Katowice) lub e-mail: kadry (at) zlobek.katowice.pl
ŻŁOBEK MIEJSKI W KATOWICACH - 2016-06-01 - Katowice (śląskie)
Kucharz odpowiedzialny za przygotowywanie posiłków według gotowych receptur, utrzymanie porządku na zajmowanym przez siebie stanowisku.
kontakt przez PUP - 2018-10-03 - Legionowo (mazowieckie)
przygotowywanie ciasta na pizzę, skręcanie ciasta w kulki, robienie sosów, krojenie wędlin, krojenie warzyw
kontakt przez PUP - 2018-09-17 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-10 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-11-22 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
HUGART HOTELS Andrzej Szczepanek - 2016-04-19 - Ustroń (śląskie)
samodzielne prowadzenie książki przychodów i rozchodów, sporządzanie zeznań podatkowych
Kancelaria Doradcy Podatkowego SUPER NOWA Piotr Maciejewski - 2018-04-19 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
"NIESPODZIANKA" Danuta Rudnicka - Zajazd Lotos - 2018-03-27 - Worów (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków dla mieszkańców DPS, utrzymanie w czystości naczyń, urządzeń, sprzętu i pom. kuchennych
kontakt przez PUP - 2016-04-22 - Bolesławice (dolnośląskie)
Zgodnie ze stanowiskiem - przygotowywanie posiłków.Wynagrodzenie do uzgodnienia z pracodawcą - uzależnione od doświadczenia i umiejętności.Praca w Domu Weselnym " KAZIMIERZÓWKA"
"Kazimierzówka" Iwona Demby - 2017-12-07 - Kazimierzowo (warmińsko-mazurskie)
Obsługa piły tarczowej, strugarki i szlifierki taśmowej
STOLARSTWO Jerzy Ożóg - 2016-07-27 - Krzyszkowice (małopolskie)
zakładanie terenów zieleni w ogrodach przydomowych
kontakt przez PUP - 2018-08-02 - Gorlice (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-02-07 - Szprotawa (lubuskie)
Gotowanie potraw kuchni tureckiej
HASAN KEBAB - HASAN TAŞ - 2018-02-14 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
rozkladanie towaru na półki, obsługa klientów na kasie, sprzątanie
LIDL Sp. z o.o. Sp.K. - 2016-07-22 - Wągrowiec (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw tradycyjnej kuchni polskiej. Praca od poniedziałku do niedzieli co drugi dzień w godzinach od 10.00-20.00
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Zabrzeg (śląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie dań kuchni algierskiej. Umowa o pracę na czas określony. Praca na dwie zmiany: 6:00-14:00; 14:00-22:00. Równoważny system czasu pracy.
kontakt przez PUP - 2017-06-27 - Wrocław (dolnośląskie)
OBSŁUGA KLIENTÓW I UTRZYMYWANIE CZYSTOŚCI W LOKALU
WANDA MAJ "MAJAMIX" - 2016-11-14 - Skierniewice (łódzkie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków: śniadań, obiadów; gotowanie zup, potraw mięsnych.
"QUARTET" MARIA GMUROWSKA I AMANDA GMUROWSKA SPÓŁKA JAWNA - 2017-06-02 - Pniewy (wielkopolskie)
organizacja pracy w kuchni, przyjmowanie surowców (sprawdzanie masy, jakości, ilości itp.), sporządzanie potraw, posiłków, nadzór nad utrzymaniem w czystości drobnego sprzętu i urządzeń w kuchni, dbanie o higienę osobistą i stanowisko oraz odzież ochronną, utrzymywanie porządku i czystości stanowiska pracy w trakcie i po zakończeniu powierzonych zadań i czynności, praca 5 dni w tygodniu w godz. 12.00-21.00
kontakt przez PUP - 2015-11-30 - Pruszków (mazowieckie)
jw.
NATU Sp. z o.o. - 2018-02-19 - Warszawa (mazowieckie)
gotowanie w oparciu o aktualne trendy (zdrowa kuchnia), według wytycznych dietetyka, umiejętność dekorowania potraw, utrzymywanie czystości w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2017-05-18 - Częstochowa (śląskie)
Przygotowywanie potraw, dbanie o magazyn, zamówienia, żywienie gości hotelowych. Praca w systemie 12 h/ 24 h w godzinach 10:00-22:00
kontakt przez PUP - 2017-04-12 - Pyrzyce (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW I NAPOJÓW KUCHNI INDYJSKIEJ; WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE LUB ŚREDNIE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA POTRAW I NAPOJÓW KUCHNI INDYJSKIEJ, MINIMUM 2 LATA DOŚWIADCZENIA W PRACY NA STANOWISKU KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH,
KATHMANDU SPÓŁKA CYWILNA JOLANTA GRABARZ ILONA GRABARZ - 2015-11-23 - Szczecin (zachodniopomorskie)