KUCHARZ Pniewy oferta pracy "QUARTET" MARIA GMUROWSKA I AMANDA GMUROWSKA SP脫艁KA JAWNA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w: 艣niada艅, obiad贸w; gotowanie zup, potraw mi臋snych.
Data publikacji: 2017-06-02
Lokalizacja: Pniewy (wielkopolskie)
Pracodawca: "QUARTET" MARIA GMUROWSKA I AMANDA GMUROWSKA SP脫艁KA JAWNA
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:LW脫WECKA 22, 62-045 Pniewy, powiat: szamotulski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w: 艣niada艅, obiad贸w; gotowanie zup, potraw mi臋snych.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Pniewy
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: wielkopolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: szamotulski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Pniewy
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 03.06.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: do艣wiadczenie zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: samodzielno艣膰
Nazwa pracodawcy:
"QUARTET" MARIA GMUROWSKA I AMANDA GMUROWSKA SP脫艁KA JAWNA
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Szamotu艂ach
Adres pracodawcy:
LW脫WECKA 22, 62-045 Pniewy, powiat: szamotulski, woj: wielkopolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Preferowany kontakt z pracodawc膮: telefoniczny, e-mail
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: szamotulski
Gmina pracodawcy: Pniewy
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Pniewy
Ulica pracodawcy: LW脫WECKA
Numer budynku pracodawcy: 22
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Szamotu艂ach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 02.06.2017
Oferta pracy wa偶na do: 01.07.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 02.06.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 02.06.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Sta偶 dla os. powy偶ej 30 roku 偶ycia
kontakt przez PUP - 2017-04-06 - Gi偶ycko (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Godziny pracy 11:00-21:00 lub 11:00 -22:00 ( 2 dni pracy , 2 dni wolnego). Praca w w pierwszym etapie w ramach umowy zlecenie (2-3 tygodnie), a nast臋pnie w ramach umowy o prace na czas okre艣lony.
Restauracja Giovanna Joanna 艁ukasiewicz-Jandulska - 2018-06-07 - Kruszyn (dolno艣l膮skie)
wst臋pna obr贸bka surowc贸w, rozdrabnianie, obr贸bka cieplna, gospodarowanie artyku艂ami spo偶ywczymi, porcjowanie.
Krajowa Szko艂a Skarbowo艣ci - 2017-08-04 - Otwock (mazowieckie)
przygotowywanie produkt贸w, obr贸bka ciasta, wypiek i podawanie pizzy
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - 艁臋czyca (艂贸dzkie)
w/g zawodu
Olga Wyszomierska Restauracja Stylowa - 2018-05-18 - Soko艂贸w Podlaski (mazowieckie)
- Przygotowywanie posi艂k贸w: obiady, catering i Fast Food,- Praca 2-zmianopwa: 08.00-16.00; 14.00-22.00,- Wynagrodzenie do uzgodnienia w zale偶no艣ci od kwalifikacji,- Kontakt: telefon 603-362-730; e-mail:bar.zamkowa.gniew (at) gmail.com
BAR ZAMKOWA EL呕BIETA KO艁ODZIEJCZYK - 2017-07-27 - Gniew (pomorskie)
profesjonalna obs艂uga klienta, wyk艂adanie towaru, dbanie o porz膮dek na dziale i magazynie, praca dwuzmianowa w godz. 06.00-14.00 i 14.00-22.00, pracodawca zapewnia dojazd do miejsca pracy z Piastowa przez Pruszk贸w na zmian臋 porann膮 - godz. 06.00
Auchan Polska Sp. z o.o. - 2017-05-19 - Janki (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE DA艃, DOBRA ORGANIZACJA PRACY
FIRMA CATERINGOWA W P脫艁 DROGI - 2017-03-30 - Skierniewice (艂贸dzkie)
przygotowanie posi艂k贸w;
JOVIMED O艣rodek Opieku艅czo-Rehabilitacyjny Sp. z o.o. - 2015-12-03 - Ksawer贸w (艂贸dzkie)
Przygotowanie posi艂k贸w wed艂ug menu restauracji.
PPHU "HEN-MAR" s.c. HENRYK JANK脫W,MAREK JANK脫W - 2018-04-24 - 呕ary (lubuskie)
obs艂uga klienta,
kontakt przez PUP - 2017-11-27 - Golub-Dobrzy艅 (kujawsko-pomorskie)
Wymagane wykszta艂cenie co najmniej zawodowe, umiej臋to艣膰 pracy w zespole, dyspozycyjno艣膰, samodzielno艣膰 oraz zaanga偶owanie. Charakterystyka pracy: obs艂uga urz膮dze艅 sterowania ruchem, wsp贸艂praca z dy偶urnym ruchu przy prowadzeniu ruchu poci膮g贸w i organizacji pracy manewrowej, prowadzenie dokumentacji ruchowej. Kontakt z pracodawc膮 telefoniczny lub e-mailowy rekrutacja.pl (at) deutschebahn.com.
INFRA SILESIA SA - 2016-03-21 - Rybnik (艣l膮skie)
praca w kuchni
FIRMA HANDLOWA "MIRO" MIROS艁AW BEM - 2017-07-24 - 艁eba (pomorskie)
proste prace magazynowe, prace zwi膮zane z kompletacj膮 towar贸w i przenoszeniem ich, praca w ruchu w wymuszonej pozycji cia艂a, d偶wiganie do 30 kg
POLLUX ACCOUNTANT SP. Z O.O. - 2017-05-17 - Wysogotowo (wielkopolskie)
W ZAWODZIE.
CENTRUM EDUKACJI I DIALOGU - 2018-02-14 - Z膮bkowice 艢l膮skie (dolno艣l膮skie)
Obr贸bka mi臋s, warzyw, owoc贸w, ryb (krojenie, siekanie, filetowanie, obieranie itp.) przygotowywanie potraw, dbanie o porz膮dek miejsca pracy, gotowanie. Kierowanie prac膮 na kuchni. Ostateczne przygotowanie potraw i wydawanie. Przygotowywanie menu. Inwentaryzacja.
"Piekielna Kura" Przemys艂aw Bia艂y - 2017-08-04 - Lubin (dolno艣l膮skie)
samodzielno艣膰 w wykonywaniu zada艅, mile widziane do艣wiadczenie zawodowe
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Krz臋cin (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWANIE I PRZYRZ膭DZANIE POTRAW AZJATYCKICH W BARZE ORIENTALNYMWYMAGANIA:WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE, ZNAJMO艢膯 KUCHNI ORIENTALNEJ, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA Z WA呕NYMI BADANIAMI, MINIMUM 0,5 ROKU DO艢WIADCZENIA W ZAWODZIE, MILE WIDZIANA ZNAJOMO艢C J臉ZYKA WIETNAMSKIEGO, GODZINY PRACY OD 12-16
MEKONG SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-08-28 - Szczecin (zachodniopomorskie)
zgodnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
-Gotowanie zup, obiad贸w, sporz膮dzanie garma偶u, wydawanie posi艂k贸w,-Praca jednozmianowa 6-14,-Kontakt telefoniczny 58-531-54-52
BAR DWORCOWY S.C. K. CHY艁A, P. CHY艁A - 2015-12-01 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie potraw, pizzy
FIRMA KATERINGOWA DOROTA SIEMASZKO - 2016-06-06 - Polkowice (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-12-21 - Pu艂awy (lubelskie)
obs艂uga kasy fiskalnej, czynno艣ci porz膮dkowe na miejscu pracy, wyk艂adanie towaru,
kontakt przez OHP - 2016-07-26 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂k贸w do cateringu dietetycznego wg wytycznych
ELTOM Firma Rodzinna Michalina Nalepa - 2018-03-02 - 艁owicz (艂贸dzkie)
Prace zwi膮zane z przygotowywaniem posi艂k贸w, zarz膮dzaniem personelem zatrudnionym na kuchni, odpowiedzialno艣膰 za kontrol臋 jako艣ci, przygotowywanie potraw a la carte, staranne i oszcz臋dne wykorzystywanie produkt贸w w codziennej pracy, przestrzeganie zasad higienicznych panuj膮cych w miejscu pracy.
kontakt przez OHP - 2017-07-19 - Niemcy (Niemcy)
Umiej臋tno艣膰 przygotowywania da艅 kuchni ukrai艅skiej
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Zakopane (ma艂opolskie)
Zakres obowiazk贸w kucharza
Grupo Moga Laguna Garden's - 2016-04-08 - Hiszpania (Hiszpania)
Praca w kuchni hotelowej - przygotowywanie posi艂k贸w wed艂ug ustalonych standard贸w, zachowanie higieny i porz膮dku na stanowisku pracy, a tak偶e przestrzeganie przepis贸w BHP; kontakt z pracodawc膮 telefoniczny w godzinach (8-11) oraz e-mailowy.
Przedsi臋biorstwo Turystyczno-Us艂ugowe "KINGA" - 2016-02-15 - Ustka (pomorskie)
PRZYGOTOWANIE STANOWISKA PRACY, PRZYGOTOWANIE DA艃 Z KARTY, TWORZENIE NOWEGO MENU, PRZYGOTOWANIE LISTY ZAKUP脫W, ORGANIZACJA PRACY NA KUCHNI, ZARZ膭DZANIE ZESPO艁EM, PRZYGOTOWANIE RECEPTUR;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE GASTRONOMICZNE, UMIEJ臉TNO艢膯 PRACY W ZESPOLE, ZARZ膭DZENIE KUCHNI膭 I ZAM脫WIENIAMI, MILE WIDZIANE PRAWO JAZDY KAT. B, DO艢WIADCZENIE ZAWODOWE 2 LATA
US艁UGI RESTAURACYJNE IRYNA NIKOLENKO - 2017-08-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przyrzadzanie posi艂k贸w, znajomo艣膰 kuchni polskiej i europejskiej
kontakt przez PUP - 2018-03-24 - Pozna艅 (wielkopolskie)