KUCHARZ Serpelice oferta pracy Andrzej Dudziak, O艣rodek Turystyczno-Wypoczynkowy "UROCZA"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽600 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowanie posi艂k贸w 艣niadanie, obiad, kolacja w restauracji
Data publikacji: 2020-03-02
Lokalizacja: Serpelice (mazowieckie)
Pracodawca: Andrzej Dudziak, O艣rodek Turystyczno-Wypoczynkowy "UROCZA"
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:08-220 Serpelice 123, powiat: 艂osicki, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowanie posi艂k贸w 艣niadanie, obiad, kolacja w restauracji
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku:
Praca zmianowa w godzinach 7.00 - 15.00, 14.00 - 22.00
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Serpelice
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艂osicki
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Sarnaki
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽600 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 15.04.2020
Data zako艅czenia pracy: 31.10.2020
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: 1 rok do艣wiadczenia jako kucharz
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
Andrzej Dudziak, O艣rodek Turystyczno-Wypoczynkowy "UROCZA"
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w 艁osicach
Adres pracodawcy:
08-220 Serpelice 123, powiat: 艂osicki, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie do pracy
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: 艂osicki
Gmina pracodawcy: Sarnaki
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Serpelice
Numer budynku pracodawcy: 123
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: Gastronomia i hotelarstwo
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w 艁osicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 03.03.2020
Oferta pracy wa偶na do: 01.04.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 03.03.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 02.03.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?a761b67b1eb111f22d964ad82ab52a79
Podobne oferty pracy
Przygotowanie posi艂k贸w
O艣rodek Wypoczynkowy " G脫RNIK" J贸zef Gaszewski - 2020-01-28 - Dar艂owo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni arabskiej, da艅 z soczewicy , kuskus, ta偶in, przygotowywanie kebab贸w, da艅 na talerz, nak艂adanie mi臋sa na patyk
kontakt przez PUP - 2018-10-26 - 艁owicz (艂贸dzkie)
Utrzymywanie porzadku w kuchni,zmywanie naczy艅,czyszczenie sprz臋tu. Przygotowywanie warzyw, owoc贸w, obieranie i krojenie. Gotowanie posi艂k贸w.
Pa艂ac na Wodzie Sp. z o.o Jelenia G贸ra - 2018-11-29 - Stanisz贸w (dolno艣l膮skie)
Kucharz
"Mlekspol" Sp. z o.o. - 2018-04-23 - Podlesie D臋bowe (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
Us艂ugi Gastronomiczne i Noclegowe Leszek Mroczkowski - 2019-09-06 - Trzebnica (dolno艣l膮skie)
Obs艂uga urz膮dze艅 energetycznych
Zak艂ad Przemys艂u Odzie偶owego "CORA-TEX" S.A. w Krasnymstawie - 2019-07-02 - Krasnystaw (lubelskie)
wykszta艂cenie gastronomiczne, pasja do gotowania lub predyspozycje do wykonywania tego zawoduwymagane do艣wiadczenie i dobre umiej臋tno艣ci ch臋ci do pracy2 zmiany: 8-16, 14-22wynagrodzenie: 2500 z艂 brutto + premia (uzale偶niona od umiej臋tno艣ci)
RESTAURACJA PENSJONAT "LIDO" DANUTA KOWALSKA - 2017-12-22 - Antonin (wielkopolskie)
PRACA OD PONIEDZIA艁KU DO PI膭TKU W GODZINACH 7:00 DO 18:00. 艢CIS艁A WSP脫艁PRACA Z SZEFEM KUCHNI, EFEKTYWNE ZARZ膭DZANIE PERSONELEMUTRZYMANIE CZYSTO艢CI W POMIESZCZENIACH KUCHENNYCHREALIZACJA ZAM脫WIE艃, CATERING脫W I PRZYGOTOWYWANIE DA艃 ZGODNIE Z JAD艁OSPISEM.WSP脫艁PRACA Z MENAD呕EREM W ZAKRESIE WPROWADZANIA NOWYCH DA艃 W OPARCIU O SEZONOWO艢膯 PRODUKT脫W
FIRMA BARTEK CECYLIA BA艃KOWSKA - 2018-04-23 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Pomoc w pracach w kuchni, przygotowywanie produkt贸w do da艅.
Park Sp. z o.o. - 2016-06-01 - Sitaniec (lubelskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w wg karty menu oraz ich wydawanie zgodnie z przyj臋tymi standardami.
KONSORCJUM 2 SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-03-29 - Lublin (lubelskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-05-14 - Borne Sulinowo (zachodniopomorskie)
Prace na kuchni,realizacja,dekoracja i wydawanie zam贸wie艅
kontakt przez PUP - 2016-09-23 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
-
PRZEDSI臉BIORSTWO PKS GRYFICE Sp. z o.o. w S艂udwii - 2018-04-10 - Gryfice (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
P.H.U. ''KONTRAST'' STANIS艁AWA SZULC - 2017-03-10 - I艅sko (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla os贸b starszych, a艂dzienne wy偶ywienie wg diet dla 38 os贸b oraz obiady dla os贸b maj膮cych decyzj臋 MOPS ok. 70 os贸b. przestrzeganie HCCP
Miejski Dom Spokojnej Staro艣ci w Ustroniu - 2018-01-12 - Ustro艅 (艣l膮skie)
Planowanie zakup贸w surowc贸w pod produkcj臋 i sprzeda偶 za pomoc膮 MRP, potwierdzanie dost臋pno艣ci materia艂贸w i surowc贸w wed艂ug SO od klient贸w, przygotowywanie i drukowanie zlece艅 produkcyjnych, planowanie i zarz膮dzanie planem produkcyjnym, kontrolowanie stok贸w materia艂贸w w systemie i fizycznie na magazynie (stock corrections) , przygotowywanie zestawienia list za艂adunkowych (loading list), rozliczanie zu偶ycia surowc贸w po zako艅czonej produkcji (Consumption), pilnowanie termin贸w przydatno艣ci materia艂贸w do zu偶ycia produkcyjnego, pilnowanie stan贸w magazynowych Safety Stock oraz korygowanie ich wed艂ug potrzeby, przygotowywanie raport贸w:- raport ze zu偶ycia wszystkich materia艂贸w, (consumption)- raport z koszt贸w transport贸w ( transport cost), - raport z rotacji surowc贸w na magazynie (rotation of items), - raport ze stok贸w wszystkich materia艂贸w (stock report), - raport z materia艂贸w z ma艂a rotacj膮 na magazynie (slow moving item),
kontakt przez PUP - 2016-02-25 - 呕ar贸w (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw (obiad贸w)
LOTUS HANNA BARA艃SKA - 2019-09-30 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
Wykszta艂cenie zawodowe gastronomiczne; sta偶 pracy: brak wymaga艅; ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych; przygotowywanie potraw; obieranie warzyw; obr贸bka cieplna; garma偶erka; wysoko艣膰 wynagrodzenia jest zale偶na od kwalifikacji pracownika; jedna zmiana; miejsce pracy: Nieborowice
SZO艁TYSEK IWONA - 2016-01-29 - Nieborowice (艣l膮skie)
Przygotowywanie ukrai艅skich da艅 wg. oryginalnej receptury ukrai艅skiej, praca w godz.6-10
GOLD TRADE CORPORATION SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-02-27 - Opole (opolskie)
-przygotowywanie posi艂k贸w,-dbanie o czysto艣膰 na stanowisku pracy,-przyjmowanie towaru,-organizacja pracy w艂asnej.
CENTRUMMEDIA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2020-03-04 - Piotrk贸w Trybunalski (艂贸dzkie)
Sporz膮dzanie potraw, pizzy.
HOTEL ABIS LEWENTAL, PIECHOWICZ, WDOWIAK SP脫艁KA JAWNA - 2019-05-07 - Bystrzyca K艂odzka (dolno艣l膮skie)
Przygotowanie posi艂k贸w, gotowanie, sma偶enie, pieczenie.
ANAM SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2019-11-22 - Kolno (podlaskie)
W/g zawodu.
Megaterm Plus Sp. z o.o. - 2020-01-22 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, obs艂uga klienta
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w kuchni mi臋dzynarodowej (ukrai艅skiej, rosyjskiej, w艂oskiej), praca co drugi dzie艅 w godz. 11.00-23.00
RISTORANTE&PIZZERIA ESPRESSO SWACHA MONIKA - 2017-12-10 - Zgorzelec (dolno艣l膮skie)
utrzymanie nale偶ytej czysto艣ci i porz膮dku naczy艅, sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych,- przygotowywaniu posi艂k贸w, przy u偶yciu wszystkich artyku艂贸w spo偶ywczych wydanychdo kuchni,- porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w
We Can Do HR Sp.zo.o. (KRAZ 11686) - 2017-06-29 - Ch艂apowo (pomorskie)
Obs艂uga maszyny CNC; obs艂uga komputera; projektowanie kszta艂t贸w w 2D
VERTUS Pawe艂 Michalak - 2016-06-10 - Kr膮偶kowy (wielkopolskie)
przygotowywanie da艅 i potraw w kuchni hotelowej wykorzystuj膮c r贸偶ne techniki kulinarne przy u偶yciu sprz臋tu i narz臋dzi kuchennych
kontakt przez PUP - 2019-04-18 - Warszawa (mazowieckie)
Praca na kuchni przy przygotowywaniu posi艂k贸w.
Przedsi臋biorstwo Gastronomiczno-Hotelowe "Przy Mi艂ej" Sp. z o.o. - 2020-02-04 - Z艂otoryja (dolno艣l膮skie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-03-14 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)