KUCHARZ Darłowo oferta pracy Ośrodek Wypoczynkowy " GÓRNIK" Józef Gaszewski
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie posiłków
Data publikacji: 2020-01-28
Lokalizacja: Darłowo (zachodniopomorskie)
Pracodawca: Ośrodek Wypoczynkowy " GÓRNIK" Józef Gaszewski
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Sosnowa 1, 76-150 Darłowo, powiat: sławieński, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Darłowo
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: sławieński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Darłowo
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pomoc kuchenna
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 10.05.2020
Data zakończenia pracy: 10.09.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Pomoc kuchenna (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Umiejętności kulinarne, znajomość obsługi sprzętu AGD, HCCP, książeczka zdrowia
Nazwa pracodawcy: Ośrodek Wypoczynkowy " GÓRNIK" Józef Gaszewski
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Sławnie
Adres pracodawcy:
Sosnowa 1, 76-150 Darłowo, powiat: sławieński, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie lub CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: sławieński
Gmina pracodawcy: Darłowo
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Darłowo
Ulica pracodawcy: Sosnowa
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Sławnie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
Data dodania oferty pracy: 28.01.2020
Oferta pracy ważna do: 17.02.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 28.01.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 28.01.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?35a791d9da7bd7a823b9082ac2748604
Podobne oferty pracy
wg pr. stażu
kontakt przez PUP - 2018-06-27 - Wołomin (mazowieckie)
Przygotowanie obiadów dla uczniów szkoły
ZESPÓŁ SZKÓŁ SPOŁECZNYCH W KUDOWIE-ZDROJU - 2017-06-14 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
Obsługa klienta,pomoc przy produkcji
SKLEP "ARKADIUSZ" SP .J. - 2016-02-15 - Sopot (pomorskie)
przygotowywanie i wydawanie potraw kuchni wschodniej
"PASJA" Spółka Cywilna S. Załuski, P. Wilgucki - 2017-08-03 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-10-08 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-07-19 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie i gotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2015-12-24 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków w grill barze, sprzedaż i obsługa klientów.
Rafał Barbachowski OMEGA - 2019-04-26 - Siedlce (mazowieckie)
Kucharz
5ZERO1 Sp. z o.o. - 2019-07-24 - Tarnów (małopolskie)
przygotowywanie posiłków dla gości
Ośrodek Wypoczynkowy TVP SA - 2016-07-01 - Sarnówek (warmińsko-mazurskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-06-06 - Kraków (małopolskie)
Przyrządzanie potraw tradycyjnej kuchni indyskiej i arabskiej.Oferta złożona w celu uzyskania informacji starosty na temat możliwości zaspokojenia potrzeb kadrowych o lokalny rynek pracy.Kontakt telefoniczny z pracodawcą lub e-mailowyDodatkowe informacje dotyczące wymaganego języka obcego.W zakresie znajomości języków obcych: Angielskiego, Bengalskiego i Polskiego, język angielski niezbędny jest niezbędny w celu porozumiewania się z pracownikami i kontrahentami firmy, język bengalski - w zakresie znajomości receptur tradycyjnej kuchni indyjskiej, umiejętności ich czytania, rozmowy z producentami, składania zamówień z zagranicy - stanowi niezbędny element zakresu doświadczenia kulinarnego kandydata, językiem bengalskim posługują się osoby zamieszkujące wschodnio-południową część półwyspu Indyjskiego, co do języka polskiego - to jego stopień wystarczy że będzie umiał się porozumiewać z klientami firmy, którzy składają zamówienia, dlaczego takich osób szuka pracodawca - dlatego że przyrządzanie potraw tradycyjnej kuchni indyjskiej i arabskiej, wyczucie smaku, koloru i subtelności potraw wymaga doświadczenia nabytego przede wszystkim w tamtym rejonie geograficznym. Dlaczego te wymagania stawiamy pozostałym stanowiskom, z tego względu że, przy migracji osób zmieniających pracę osoba która nauczy się przyrządzania potraw obejmie w przyszłości wyższe stanowisko. Pracodawca wiele wysiłku wkłada aby zapewnić kandydatom na pracowników pewne warunki co również przekłada się na poziom ogólnego wynagrodzenia jakie kandydat otrzyma.
kontakt przez PUP - 2016-01-11 - Płońsk (mazowieckie)
kucharzstaż w godz. 7-15
kontakt przez PUP - 2018-01-09 - Nowa Dęba (podkarpackie)
1)Sprawdzanie dokumentów pod względem formalnym i rachunkowym,2)Księgowanie faktur sprzedaży i zakupów w rejestrach VAT, wyciągów bankowych, lisy płac, dokumentów magazynowych, różnic kursowych,3)Uzgadnianie sald kont rozrachunkowych,4)Prowadzenie ewidencji środków trwałych,5)Rozliczanie delegacji służbowych i zaliczek pracowników,6)Windykacja należności,7)Rozliczanie produkcji, kalkulacja TKW,8)Rozliczanie sklepu internetowego,9)Sporządzanie raportów i analiz na arkuszu kalkulacyjnym MS Excel,10)Fakturowanie,11)Segregowanie i archiwizowanie dowodów księgowych,12)Prowadzenie korespondencji z kontrahentami, urzędami,13)Wykonywanie innych prac związanych z zajmowanym stanowiskiem.
MEWA Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością spółka komandytowa - 2019-05-10 - Biłgoraj (lubelskie)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW (ŚNIADAŃ, OBIADÓW, KOLACJI), UTRZYMANIE W CZYSTOŚCI POMIESZCZEŃ KUCHENNYCH. PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW (ŚNIADAŃ, OBIADÓW, KOLACJI), UTRZYMANIE W CZYSTOŚCI POMIESZCZEŃ KUCHENNYCHWYMAGANE WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE LUB ZASADNICZE KIERUNKOWE, SAMODZIELNOŚĆ, DOBRA ORGANIZACJA PRACY, KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 2 LATA DOŚWIADCZENIA W ŻYWIENIU ZBIOROWYM.PRACA W GODZINIACH: 6-20.W PRZYPADKU UMOWY ZLECENIE ILOŚĆ GODZIN W TYGODNIU 7,2 H, W MIESIĄCU 36 H.WYNAGRODZENIE PRZY UMOWIE O PRACĘ - PEŁNA KWOTA, PRZY UMOWIE ZLECENIE - STAWKA GODZINOWA.
MŁODZIEŻOWY OŚRODEK SOCJOTERAPII NR 1 - 2019-08-13 - Szczecin (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWANIE ZAMÓWIENIA MENU OKOLICZN., MENU SALA, WYDANIE DAŃ, ZŁOŻENIE DAŃWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, KUCHARZ, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI MEKSYKAŃSKIEJ + SŁOWNICTWA MEKSYKAŃSKIEGO W ZAKRESIE KARTY MENU, KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 5 LAT DOŚWIADCZENIA
kontakt przez PUP - 2018-03-22 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Montaż sufitów podwieszancyh, napinanych, tynków maszynowych (maszyna G Tech 6000 GOLD).Wykonywanie wylewek samopoziomujących.Praca na terenie Łodzi oraz całej Polski.
kontakt przez PUP - 2016-09-27 - Łódź (łódzkie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-05-29 - Ostrołęka (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków na przyjęcia gastronomiczne, obsługa bufetu śniadaniowego, utrzymanie czystości na kuchni i podlegających mu obszarów
Cieśla Jarosław Beans Polska - 2018-05-15 - Zamość (lubelskie)
przygotowanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej z mięsa, drobiu, ryb, owoców morza, warzyw i innychpraca na umowę na czas określony (3 lata), praca na dwie zmianyoferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-08-27 - Wrocław (dolnośląskie)
przewóz towarów do innej miejscowości, wydawanie zamówień klientom, dbanie o porządek na magazynie
Ads Sp. z o.o. Sp. k. - 2018-07-12 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
Kucharz małej gastronomii.
CENTRUM GASTRONOMICZNE "JULITA" PYTA JÓZEF - 2016-11-21 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
Przygotowanie posiłków, ustalanie menu, dbałość o czystość na miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Łódź (łódzkie)
Kucharz*- wymagania: wykształcenie zawodowe, badania sanepid. Pożdane doświadczenie w zawodzie.
"Solidus" Spółka z o.o. - 2018-04-20 - Nowy Sącz (małopolskie)
przygotowywanie, pakowanie towaru do wysyłki, zlecanie wysyłek, konfekcjonowanie, zgrzewanie opakowań, oklejanie etykietą, nabijanie partii i daty trwałośći, ewidencja stanów magazynowych, wprowadzanie i rozchód w sysytemie magazynowym surowców i gotowych produktów- zdrowa żywność,
kontakt przez PUP - 2017-03-03 - Legnica (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, kuchnia Polska
ORŁOWSKA JADWIGA KARCZMA U JADY - 2020-09-03 - Klonówiec (wielkopolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-02-18 - Pełczyce (zachodniopomorskie)
przygotowanie miejsca pracy przed rozpoczęciem wydawania potraw przez kuchnię, – obieranie, krojenie, szatkowanie i siekanie warzyw i owoców na późniejsze potrawy, – utrzymywanie czystości
kontakt przez PUP - 2019-06-24 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie prostych dań typu fast-food (zapiekanki, hot-dogi, frytki). Praca w Tarnowie lub w Krakowie na jedną lub dwie zmiany - do uzgodnienia z pracodawcą. ( możliwe godziny pracy między 8.00 a 22.00/24.00)
kontakt przez OHP - 2019-07-15 - Tarnów (małopolskie)
Przygotowywanie dań kuchni arabskiej typu: kebab, kufta, szaszłyk, falafel, baklawa. Obsługa klientów; sprzedaż posiłków; nadzór nad pracą współpracowników.
'THE PYRAMID' Hesham Hassan Abdalla Ghonim - 2018-10-09 - Łomża (podlaskie)