KUCHARZ Szczecin oferta pracy MŁODZIEŻOWY OŚRODEK SOCJOTERAPII NR 1
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 2 040 PLN
Zakres obowiązków: PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW (ŚNIADAŃ, OBIADÓW, KOLACJI), UTRZYMANIE W CZYSTOŚCI POMIESZCZEŃ KUCHENNYCH. PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW (ŚNIADAŃ, OBIADÓW, KOLACJI), UTRZYMANIE W CZYSTOŚCI POMIESZCZEŃ KUCHENNYCHWYMAGANE WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE LUB ZASADNICZE KIERUNKOWE, SAMODZIELNOŚĆ, DOBRA ORGANIZACJA PRACY, KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 2 LATA DOŚWIADCZENIA W ŻYWIENIU ZBIOROWYM.PRACA W GODZINIACH: 6-20.W PRZYPADKU UMOWY ZLECENIE ILOŚĆ GODZIN W TYGODNIU 7,2 H, W MIESIĄCU 36 H.WYNAGRODZENIE PRZY UMOWIE O PRACĘ - PEŁNA KWOTA, PRZY UMOWIE ZLECENIE - STAWKA GODZINOWA.
Data publikacji: 2019-08-13
Lokalizacja: Szczecin (zachodniopomorskie)
Pracodawca: MŁODZIEŻOWY OŚRODEK SOCJOTERAPII NR 1
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:PRZYLESIE 17, 70-872 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW (ŚNIADAŃ, OBIADÓW, KOLACJI), UTRZYMANIE W CZYSTOŚCI POMIESZCZEŃ KUCHENNYCH. PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW (ŚNIADAŃ, OBIADÓW, KOLACJI), UTRZYMANIE W CZYSTOŚCI POMIESZCZEŃ KUCHENNYCHWYMAGANE WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE LUB ZASADNICZE KIERUNKOWE, SAMODZIELNOŚĆ, DOBRA ORGANIZACJA PRACY, KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 2 LATA DOŚWIADCZENIA W ŻYWIENIU ZBIOROWYM.PRACA W GODZINIACH: 6-20.W PRZYPADKU UMOWY ZLECENIE ILOŚĆ GODZIN W TYGODNIU 7,2 H, W MIESIĄCU 36 H.WYNAGRODZENIE PRZY UMOWIE O PRACĘ - PEŁNA KWOTA, PRZY UMOWIE ZLECENIE - STAWKA GODZINOWA.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę w zastępstwie
Wymiar etatu: 0.9
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 7.2
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 36
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 2 040 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: WYNAGRODZENIE 2040+ WYSŁUGA LAT+PREMIA 20%
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szczecin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Szczecin
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Szczecin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 2 040 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 13.08.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: SAMODZIELNOŚĆ
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: DOBRA ORGANIZACJA PRACY WŁASNEJ
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: MŁODZIEŻOWY OŚRODEK SOCJOTERAPII NR 1
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Adres pracodawcy:
PRZYLESIE 17, 70-872 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, poczta
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Szczecin
Gmina pracodawcy: Szczecin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Szczecin
Ulica pracodawcy: PRZYLESIE
Numer budynku pracodawcy: 17
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.08.2019
Oferta pracy ważna do: 31.08.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 13.08.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 13.08.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?f3b997c3deb84d8a304309a2fe30fbde
Podobne oferty pracy
- Przygotowanie potraw kuchni Ukraińskiej i Sous-Vide. Produkcja rolad kołdunów i pierogów.- Wynagrodzenie: 2000 zł brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny 3 miesiące. Docelowo umowa o pracę na okres 3 lat. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w systemie 12 - godzinnym w godzinach: 10:00-22:00 + soboty, niedziele i święta (dzień pracy/dzień wolnego lub dwa dni pracy/dwa dni wolnego). Wymagania: wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne - kucharz. Wymagane min. 1 rok doświadczenia na ww. stanowisku. Znajomość kuchni Ukraińskiej i Sous-Vide. Wymagana aktualna książeczka zdrowia do celów sanitarno - epidemiologicznych.
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Katowice (śląskie)
wg stanowiska
ARMASENA Spółka z o.o. - 2016-04-11 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
Znajomość kuchni regionalnej i ukraińskiej, przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, nadzór nad żywnością.
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie potraw wg. tradycyjnych przepisów kuchni chińskiej, współpraca z szefem kuchni narodowości chińskiej
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
- przygotoowywanie potraw oraz posiłków na imprezy okolicznościowe
"Mały Rzym" Hotel i Restauracja Sp. z o.o. - 2016-04-04 - Sandomierz (świętokrzyskie)
przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2018-07-31 - Wieluń (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
Wojciech Słotwiński - 2018-04-27 - Nałęczów (lubelskie)
przygotowywanie potraw
GANDAWA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-06-30 - Ruda Śląska (śląskie)
Praca na stanowisku kucharz. Wymagania: umiejętność gotowania zbiorowego.
Dom Seniora Orle Perling Marzanna, Karczewska Mariola - 2017-09-26 - Orle (pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2018-04-17 - Kielce (świętokrzyskie)
gotowanie potraw, utrzymywanie czystości
Europejska Akademia Medycyny Ludowej Aleksander Haretski - 2016-08-31 - Świebodzice (dolnośląskie)
Przygotowanie dań kuchni ukraińskiej, np. barszcz, pampuchy, pielmieni, placki. Praca od poniedziałku do soboty, 60 godzin pracy w mieisącu, 2-3 godziny pracy dziennie, lokal otwarty w godzinach 12:00-22:00;Później mozliwość zatrudnienia na podstawie umowy o pracę;Miejsce pracy: Wrocław, ul. LegnickaOferta w sali: G
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Wrocław (dolnośląskie)
- przygotowywanie potraw kuchni typowej dla regionu- dbałość o narzędzia i miejsce pracy
Zur Alten Aalreuse - 2017-03-09 - Niemcy (Niemcy)
przygotowanie posiłków
Catering-express spółka cywilna B. Strzelec, T. Edries, M. Postupalski - 2016-02-02 - Oświęcim (małopolskie)
- przeprowadzanie procesu impregnacji metodą powierzchniową, ciśnieniowo-próżniową na zimno według instrukcji technologicznych- nastawianie, regulowanie, konserwowanie maszyny impregnującej
KRT KATARZYNA TOPOLEWSKA - 2019-08-02 - Warpalice (kujawsko-pomorskie)
Nadzór oraz koordynacja całości zagadnień finansowych w przedsiębiorstwie produkcyjnym.
SÜDPACK KŁOBUCK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-04-29 - Kłobuck (śląskie)
umiejętność pracy w grupie, dobra organizacja pracy, uprawnienia na wózki widłowe z bezpieczną wymianą butli
COM 40 LIMITED Spółka z o.o. Skalmierzyce - 2016-10-11 - Ociąż (wielkopolskie)
sporządzanie potraw kuchni tureckiej: lahmacun, musake, kebab, sosy, burek, kasze
kontakt przez PUP - 2016-01-22 - Świdnica (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków. Kontakt: Jolanta Rokicka tel. 880 566 675.
"BUDIF" Jolanta Rokicka - Sędziszów - 2018-01-26 - Czekaj (świętokrzyskie)
- utrzymywanie w pełnej sprawności (pod względem elektrycznym i AKPiA) maszyn, urządzeń i instalacji;- działania prewencyjne, doskonalenie i optymalizacja procesu produkcji w obszarze elektryki i automatyki. - przygotowanie i właściwe przeprowadzanie napraw, remontów i prac modyfikacyjnych;- sprawne i szybkie usuwanie awarii;- prowadzenie dokumentacji dotyczącej diagnostyki i działań prewencyjnych oraz napraw/ remontów i awarii,- nadzór nad podległymi pracownikami;- współpraca z wykonawcami i usługodawcami zewnętrznymi;- uczestnictwo w realizacji celów i zadań wynikających z polityki firmy w zakresie Zintegrowanego Systemu Zarządzania.
INDORAMA VENTURES POLAND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-12-28 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, dbałość o stan sanitarny pomieszczeń kuchennych, wydawanie posiłków; praca w godz. 7-15; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 8-14
Miejski Ośrodek Pomocy Rodzinie w Słupsku - 2016-07-22 - Słupsk (pomorskie)
praca w barze mlecznym
Bar Mleczny Jak u Mamy - 2016-03-04 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw i posiłków. Praca w godzinach od 6:00-14:00 i 12:00-19:00. W wolne dni sporadycznie.
"HUTNIK" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-12-01 - Kęty (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-08-22 - Warszawa (mazowieckie)
-analizowanie rysunków roboczych i ustalanie na ich podstawie położenia elementów murarskich w budynku,- tyczenie fudamentów, ścian nośnych i działowych,-wykonywanie murów, łuków i sklepień,
kontakt przez PUP - 2017-05-25 - Leopoldów (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków wg jadłospisu.Adres miejsca wykonywania pracy: JW1131 Zespół Zabezpieczenia w Siedlcach
Jednostka Wojskowa nr 1131 - 2017-02-03 - Barcząca (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym - kuchnia wietnamska, przyrządzanie potraw wg przepisów wietnamskich (przepisy są w języku wietnamskim), współpraca z innymi wietnamskimi kucharzami. Wykształcenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne. Doświadczenie zawodowe 1 rok na w/w stanowisku. Bardzo dobra najomość języka wietnamskiego. Umiejętnośc przyrządzania potraw wietnamskich i azjatyckich.
kontakt przez PUP - 2016-04-14 - Wołomin (mazowieckie)
przygotowanie posiałków - dom przyjęć. Praca także w sobotę, niedzielę.
KRYPCZYK STEFAN - 2016-11-24 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
samodzielna praca na kuchni
kontakt przez PUP - 2017-05-26 - Krosno (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków i wydawanie dla klienta
-OMEGA- Usługi Hotelarsko Gastronomiczne Borys Piziak - 2019-03-27 - Złocieniec (zachodniopomorskie)