KUCHARZ Bystrzyca Kłodzka oferta pracy HOTEL ABIS LEWENTAL, PIECHOWICZ, WDOWIAK SPÓŁKA JAWNA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: Sporządzanie potraw, pizzy.
Data publikacji: 2019-05-07
Lokalizacja: Bystrzyca Kłodzka (dolnośląskie)
Pracodawca: HOTEL ABIS LEWENTAL, PIECHOWICZ, WDOWIAK SPÓŁKA JAWNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Strażacka 28, 57-500 Bystrzyca Kłodzka, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Sporządzanie potraw, pizzy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bystrzyca Kłodzka
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kłodzki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bystrzyca Kłodzka
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 07.05.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: doświadczenie zawodowe mile widziane
Nazwa pracodawcy:
HOTEL ABIS LEWENTAL, PIECHOWICZ, WDOWIAK SPÓŁKA JAWNA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Adres pracodawcy:
Strażacka 28, 57-500 Bystrzyca Kłodzka, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: kłodzki
Gmina pracodawcy: Bystrzyca Kłodzka
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Bystrzyca Kłodzka
Ulica pracodawcy: Strażacka
Numer budynku pracodawcy: 28
Profil działalności pracodawcy: usługi gastronomiczne- hotelarskie
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 07.05.2019
Oferta pracy ważna do: 06.06.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 07.05.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 07.05.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?c3fde5d1dd2caa7945ab11fac58cebd4
Podobne oferty pracy
przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami, tworzenie / modyfikowanie karty menu, zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji, dbałość o czystość miejsca pracy, zachowanie estetyki wydawanych dań, zachowanie czystości stanowiska pracy, współpraca z pozostałymi działami hotelowymi
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE DANIEL ANDRZEJ ROZBICKI - 2018-08-21 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
NAD WISŁĄ Danuta Iwańska - 2017-11-27 - Dęblin (lubelskie)
Przygotowywanie potraw kuchni wegetariańskiej
kontakt przez PUP - 2019-05-02 - Zawada (lubelskie)
wg stanowiska
Restauracja "POD ŚWIERKAMI" Bożena Kołtek - 2017-07-06 - Małdyty (warmińsko-mazurskie)
Kucharz
Zdrowy Projekt Maciej Jermak - 2016-03-30 - Tarnów (małopolskie)
-Praca przy przygotowywaniu posiłków w restauracji,-Praca w godzinach 13-22, -Kontakt telefoniczny 503-054-600,-Kontakt e-mail: poczta (at) ristocafe.pl
WALDEMAR NADOLSKI - ROLAND PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE - 2016-08-05 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie dań kuchni azjatyckiej; komponowanie menu;
kontakt przez PUP - 2018-10-17 - Lublin (lubelskie)
Przygotowanie dań zgodnie ze standardami lokalu
GRACJA Pub & Cafe Robert Kasperczuk - 2016-06-22 - Parczew (lubelskie)
Przygotowywanie potraw i dań.
kontakt przez PUP - 2017-04-03 - Opinogóra Górna (mazowieckie)
produkcja zup, sosów, surówek, deserów; produkcja dań mięsnych różnymi technikami; obsługa cateringów zewnętrznych
kontakt przez PUP - 2016-02-03 - Karnity (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłkow dla kolonistów
Ośrodek Wypoczynkowy "Słowiniec" Krystyna Puszcz - 2016-03-01 - Łeba (pomorskie)
Do obowiązków pracownika będzie należało: - diagnozowanie usterek i rozwiązywanie problemów technicznych- naprawa i konserwacja wózków widłowych- wykonywanie przeglądów technicznych i okresowych
Forker Dominik Futro - 2016-08-05 - Leszno (wielkopolskie)
wg stanowiska
Firma Produkcyjno- Handlowa "OLO" Artur Czarnik - 2016-05-12 - Owczary (małopolskie)
Wykształcenie kierunkowe - mile widziane; doświadczenie zawodowe; ks. sanepidu; kuchnia śląska; chęci do pracy; miejsce pracy: Sośnicowice; 3/4 etatu
FIRMA USŁUGOWO HANDLOWA "RAJA" LANGER BERNARD - 2017-06-27 - Sośnicowice (śląskie)
Sporządzanie potraw kuchni regionalnej i kuchni polskiej. Posługiwanie się narzędziami i maszynami kuchennymi. Dbałość o czystość oraz dobra organizacja pracy.
FIRMA USŁUGOWO-HANDLOWA "ROLMASZ" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2019-01-31 - Kamionka (podkarpackie)
Przygotowanie potraw kuchni wietnamskiej z mięs, drobiu, ryb, owoców morza, warzyw i innych.
Bar "THANG LONG" Van Minh Duong - 2017-02-07 - Legnica (dolnośląskie)
Gotowanie zup, przygotowywanie potraw, zamawianie towarów, produktów i odbiór ich od dostawców, sprzątanie miejsca pracy. Wymagane wykształcenie co najmniej zawodowe o charakterze gastronomicznym, umiejętność pracy w zespole, sumienność, pracowitość, dyscyplina w zachowaniu czystości i higieny pracy, aktualna książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych oraz doświadczenie w zawodzie min. 3 lata. Miejsce wykonywania pracy: Restauracja Ramzes, ul. Jedności Robotniczej 13, 69-100 Słubice. Tel. 509 495 091 Paweł Kaliski. Adres e-mail: pawkalski (at) wp.pl
PAWEŁ KALISKI - 2017-09-28 - Słubice (lubuskie)
pomoc kuchenna, obsługa klienta, przygotowywanie posiłków
kontakt przez OHP - 2017-09-18 - Częstochowa (śląskie)
Przygotowanie posiłków oraz ciasta na pizze
"SiM" Kinga Liszka - 2016-10-14 - Bochnia (małopolskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2016-02-04 - Sanok (podkarpackie)
wypiekanie pizzy, przygotowywanie dań obiadowych
SOPRANO Łukasz Jankojć - 2017-10-24 - Kamienna Góra (dolnośląskie)
Dbanie o czystość pokoi hotelowych
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
przygotowanie wstępnego produktu, gotowanie i pieczenie, sprzedaż przygotowanych potraw, tworzenie menu
kontakt przez PUP - 2017-11-08 - Głogów (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, utrzymanie porządku i higieny pracy, terminowe i prawidłowe wykonywanie zadań wynikających ze stanowiska kucharza
kontakt przez PUP - 2018-09-04 - Bartoszyce (warmińsko-mazurskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: opracowywanie dok. technicznej i projektowej, wykonywanie rysunków technicznych, nanoszenie zmian na rysunkach, prace biurowe, kosztorysowanie; WYMAGANIA: wykształcenie wyższe min. inż. kierunek Zarządzanie i Inżynieria Produkcji lub pokrewne, doświadczenie zawodowe min. 3 lata stażu pracy, doświadczeni9e w pracy biurowej, prawo jazdy kat. B, podstawowa znajomość rysunku technicznego, znajomość programu do projektowania, znajomość programu NORMA, podstawowa znajomość języka angielskiego.
Pracownia Projektowa "ELTECHLEN" Sebastian Kulik Lubliniec - 2017-07-07 - Lubliniec (śląskie)
Główne obowiązki kucharza: - przygotowanie potraw- dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami - rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni - dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni - wydawanie poleceń osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produktów do gotowania - nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych - znajomość zasad dotyczących żywienia i wcielanie ich w przygotowywane potrawy.
kontakt przez OHP - 2016-10-11 - Słowacja (Słowacja)
przygotowywanie i wydawanie wyrobów kulinarnych
kontakt przez PUP - 2018-03-27 - Biała Podlaska (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków typu: sajgonki, owoce morza, kaczka po wietnamsku, kurczak w sosie sezamowym itp.
kontakt przez PUP - 2018-09-13 - Uniejów (łódzkie)
Przygotowywanie potraw, przygotowywanie produktów, sprzątanie, zmywanie
kontakt przez PUP - 2017-12-07 - Lesko (podkarpackie)
Gotowanie, pieczenie, przyrządzanie posiłków. Praca Krzywaczka. Pracodawca zapewnia zakwaterowanie.
TRENTO FOOD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-06-22 - Krzywaczka (małopolskie)