KUCHARZ Złotoryja oferta pracy Przedsiębiorstwo Gastronomiczno-Hotelowe "Przy Miłej" Sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Praca na kuchni przy przygotowywaniu posiłków.
Data publikacji: 2020-02-04
Lokalizacja: Złotoryja (dolnośląskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Gastronomiczno-Hotelowe "Przy Miłej" Sp. z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Miła 1, 59-500 Złotoryja, powiat: złotoryjski, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Praca na kuchni przy przygotowywaniu posiłków.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: praca w godzinach: 07:00 - 15:00 / 13:00 - 21:00
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Złotoryja
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: złotoryjski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Złotoryja
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.02.2020
Data zakończenia pracy: 14.05.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, kierunek: Kucharz
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharz
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Gastronomiczno-Hotelowe "Przy Miłej" Sp. z o.o.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Złotoryi
Adres pracodawcy:
Miła 1, 59-500 Złotoryja, powiat: złotoryjski, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
wykształcenie zasadnicze zawodowe kierunek kucharz, doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharz
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: złotoryjski
Gmina pracodawcy: Złotoryja
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Złotoryja
Ulica pracodawcy: Miła
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy: Karta pracodawcy H-43
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Złotoryi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.02.2020
Oferta pracy ważna do: 30.04.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 04.02.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 04.02.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?34e3b28f3eaaad684a51c3b912c34c6e
Podobne oferty pracy
obsługa uroczystości,imprez ,gości ,przygotowywanie posiłków
RESTURACJA "PROWINCJA" S.C. - 2018-01-10 - Plastowo (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci. Jadłospisy dekadowe.
Przedszkole Miejskie Nr 86 - 2017-05-02 - Łódź (łódzkie)
wg stanowiska ( praca w Brzegu Dolnym - kontakt z pracodawcą tel: 514085575 )
INVICTI Sp. z o.o - 2018-02-26 - Brzeg Dolny (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami i jadłospisem, praca w godzinach 7.00-15.00, 12.00-20.00
Dom Pomocy Społecznej Nr 1 - 2020-07-08 - Sosnowiec (śląskie)
jw.
LIM Sp. z o.o. Sp. k. - 2017-07-21 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
ConcordiaSalus Sp.zo.o. NZOZ Ośrodek Opiekuńczo-Leczniczy - 2016-06-27 - Osieczek (mazowieckie)
przestrzeganie przepisów BHP, GMP, GHP, przygotowywanie potraw, przygotowanie menu, dekorowanie potraw, dbałość o estetykę
kontakt przez PUP - 2017-04-13 - Góra (dolnośląskie)
PRACA W PIZZERI
kontakt przez PUP - 2017-06-13 - Rzeszów (podkarpackie)
Praca w zawodzie kucharza
KOSTA SP Z O.O. - 2016-08-25 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-06-14 - Leszno (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni regionalnej indyjskiej, podawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-10-26 - Zduńska Wola (łódzkie)
Sporządzanie potraw wg zasad dietetyki, prawidłowe zgodne z normami wydawania posiłków, wstępna obróbka żywności.
Dom Pomocy Społecznej w Legnickim Polu - 2020-08-27 - Legnickie Pole (dolnośląskie)
pRZYGOTOWYWANIE DAŃ , PÓLPRODUKTÓW, DO DAŃ TYPU SOSY, SAŁATKI. pRACA W ZESPOLE W .KUCHNI. pRACA NA 2 ZMIANY . pRACA W GODZINACH 8.00-02.00 . Tygodniowo 40 godzin we grafiku ustalanego elastycznie.
PPHU "EDMA" S.C. - 2017-06-23 - Opole (opolskie)
praca wg stanowiska
DOM WCZASOWY "ELA" - 2016-08-26 - Rabka-Zdrój (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-10-10 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
-przygotowywanie stanowiska pracy, przyrządzanie potraw zgodnie ze wskazanymi standardami
Przemysław Szydłowski - 2019-03-20 - Lubartów (lubelskie)
przygotowywanie potraw w kuchni pod zamówienie klienta
kontakt przez PUP - 2020-07-29 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
Przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni tureckiej: adana kebab, dolma, sarma, manty, kofte, przygotowywanie sosów, napojów.
kontakt przez PUP - 2019-11-21 - Miechów (małopolskie)
-przygotowyanie dań a la carte-serwowanie posiłków
Steffis Hafenstübchen Inh. Steffi Buchan - 2016-03-30 - Niemcy (Niemcy)
UMIEJĘTNOŚĆ SAMODZIELNEGO GOTOWANIA
BAKAMI CATERING JUZWISZYN-WRONA BARBARA - 2017-10-26 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
-
Zespół Szkół z Oddziałami Integracyjnymi w Łomnicy - 2016-08-25 - Łomnica (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
Ośrodek Wypoczynkowy I.T.P. Kluczewicz Spółka Cywilna Stare Jabłonki - 2018-03-23 - Stare Jabłonki (warmińsko-mazurskie)
pomoc w pracy sekretariatów sądowych polegająca na: rozpisywaniu posiedzeń i wysyłce korespondencjii sądowej, przepisywaniu pism na komputerze, obsługa fax-u i kserokopiarki, pomoc przy prowadzeniu urządzeń ewidencyjnych, wprowadzanie danych do systemu komputerowego, układanie chronologiczne i zszywanie akt sądowych, drukowanie okładek aktowych, kserowanie akt wielotomowych, itp.
kontakt przez PUP - 2018-12-13 - Zakopane (małopolskie)
Przygotowywanie i pakowanie towaru do wysyłki
PHU CARTEWS Tews Mirosław - 2020-09-28 - Zdziersk (kujawsko-pomorskie)
- przyrządzanie dań kuchni indyjskiej według oryginalnych przepisówumowa na czas określony-3 lata
kontakt przez PUP - 2020-02-19 - Łódź (łódzkie)
tankowanie pojazdów, wystawianie faktur, sprzedaż w sklepie
STANGAZ Firma Handlowo-Usługowa - 2016-04-28 - Wieliczka (małopolskie)
przygotowywanie posiłków, porcjowanie i dekorowanie wyrobów kulinarnych / pomoc podczas przygotowywania potraw i deserów oraz wykonywanie prac porządkowych
MACIEJ WRÓBLEWSKI RESTAURACJA "EXTRA - BLAT" - 2020-09-23 - Rawicz (wielkopolskie)
Przygotowanie potraw przy organizowaniu cateringów, organizacja przyjęć okazjonalnych i plenerów.
CULINARIA Adam Kot - 2017-03-21 - Zamość (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków- obiadów wg ustalonego jadłospisu, porcjowanie i wydawanie posiłków, dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków, pobieranie surowców i produktów spożywczych z magazynu, wstępna obróbka warzyw i owoców oraz wszelkich surowców służacych do przygotowania posiłku itp.
kontakt przez PUP - 2019-01-08 - Częstochowa (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ Z KARTY, OBSŁUGA KLIENTA, DBANIE O STANOWISKO PRACY;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE PODSTAWOWE, MILE WIDZIANE ZAWODOWE-KIERUNKOWE, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE MIN. 1 ROKPRZED SPOTKANIEM Z PRACODAWCĄ KONTAKT TELEFONICZNY W GODZINACH 10:00-20:00
SNBM SP. Z O.O. - 2017-12-08 - Szczecin (zachodniopomorskie)