KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: - przyrządzanie dań kuchni indyjskiej według oryginalnych przepisówumowa na czas określony-3 lata
Data publikacji: 2020-02-19
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przyrządzanie dań kuchni indyjskiej według oryginalnych przepisówumowa na czas określony-3 lata
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 19.02.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
znajomość kuchni orientalnej i azjatyckiejumiejętność przygotowywania dań (MARYNATA TIKKA, TIKKA MASALA) znajomość przypraw i recepturgotowość do pracy pod presją czasuprzestrzeganie zasad higieny pracy
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
skierowanieAdres do rekrutacji:Łódź, Plac Komuny Paryskiej 5A pok.705
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 19.02.2020
Data dodania oferty pracy: 19.02.2020
Oferta pracy ważna do: 04.03.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 19.02.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 19.02.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?12b7238a5800e8745b9e2793e124972c
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków w restauracji z kuchnią ukraińską i białoruską
kontakt przez PUP - 2017-02-15 - Janczewice (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
CATERING STAF BOGUSŁAW FILIPEK - 2016-10-13 - Dębica (podkarpackie)
Dozór i ochrona mienia
RESPECT SYSTEM GRUPA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-07-02 - Puławy (lubelskie)
wg programu stazu
kontakt przez PUP - 2016-04-11 - Golub-Dobrzyń (kujawsko-pomorskie)
-
CATERMED S.A. Kraków - 2015-11-30 - Kościerzyna (pomorskie)
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-12-30 - Łódź (łódzkie)
Poznanie i nauka przygotowywania potraw, napojów oraz wyrobów garmażeryjnych, nauka i fachowa obsługa sprzętu używanego do sporzadzania potraw, pieczenie ciast. Staż w godz. 10 - 18, 14 - 22.
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - Płock (mazowieckie)
pobieranie surowców, towarów, narzędzi, przygotowywanie potraw na zamówienia ,bankiety i inne. zabezpieczanie surowców, półproduktów i wyrobów gotowych przed zepsuciem i zniszczeniem, przestrzeganie norm wagi określonej potrawy, temperatury, dekoracji.
VISTULA PARTNER Sp. z o.o. - 2018-02-02 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
gastronomia
kontakt przez PUP - 2019-12-19 - Warszawa (mazowieckie)
Nadzór nad stanem technicznym infrastruktury wytwórczej i budowlanej. Bieżąca kontrola i koordynacja wykonywanych napraw i prowadzenie czynności formalno-prawnych związanych z umowną działalnością outsourcingu obszaru mechanicznego. Współudział w opracowywaniu analiz stanu technicznego urządzeń i instalacji na terenie Elektrociepłowni.Opracowywanie i realizacja planów budżetów, remontów, konserwacji i inwestycji. Prowadzenie obowiązującej dokumentacji technicznej, opracowywanie i aktualizacja instrukcji eksploatacji urządzeń oraz instalacji na terenie Elektrociepłowni.Udział w działaniach projektowych, wdrożeniowych i optymalizacyjnych.Analiza awarii, podejmowanie działań prewencyjnych, rozwiązywanie problemów technicznych powierzonych maszyn i urządzeń.
OPEC - INEKO Sp.z o.o. - 2020-09-08 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w godz. 12-20 lub 8-16 w Kołobrzegu, czasami w soboty i niedziele.
DWOREK FAMILIJNY Usługi Gastronomiczno-Hotelarskie Adela Anna Kwiecińska - 2018-10-12 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowanie potraw typu gorących, pieczeni i mięs, zup, sałatek z zachowaniem obowiązujących przepisów, obsługa klientów
Sklep- Bar Teresa Bilska - 2020-07-09 - Ropa (małopolskie)
Prace kucharskie
BFB SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-11-21 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
kompleksowa obsługa gości restauracji
Restauracja Jantarowa - 2019-04-26 - Jantar (pomorskie)
- pomoc w przygotowywaniu posiłków,- sprzątanie przed i po sporządzaniu posiłków, - wykonywanie prac porządkowych,- współpraca z woźnymi oddziałowymi.Umowa na czas określony.Praca w systemie jednozmianowym. Przewidywany okres zatrudnienia: rok.Kontakt kandydatów z pracodawcą: CV przesłać na adres: kadryzsp12 (at) gmail.com
Zespół Szkolno-Przedszkolny Nr 12 - 2019-08-09 - Wrocław (dolnośląskie)
Produkcja posiłków zimnych i gorących, utrzymanie higieny i czystości w kuchni zgodnie z HDP
"LOCARIS" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-04-06 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni orientalnej- przygotowywanie soków oraz napojów
kontakt przez PUP - 2017-10-24 - Siemiatycze (podlaskie)
sporządzanie posiłków w restauracji Hotelu Leśny ze szczególnym uwzględnieniem kuchni ukraińskiej.
ANATOL TIMOSZUK - 2019-11-25 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca - ul. Czerwone Maki w godz. 7-15.
kontakt przez PUP - 2016-12-27 - Kraków (małopolskie)
Branża gastronomiczna. Praca z mięsem, marynowanie, panierowanie, smażenie, praca z olejem
AmRest sp. z o.o. - 2017-04-26 - Łódź (łódzkie)
Wg programu stażuPOWER
kontakt przez PUP - 2021-04-07 - Dobiegniew (lubuskie)
przygotowywanie potraw, przystawek
HOTEL WASIK - FIRMA PRODUKCYJNO-USŁUGOWO-HANDLOWA SZYMON WASIK - 2017-07-13 - Krogulcza Sucha (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, dańdostosowanych do indywidualnych wymagań klintów, właściwe stosowanie produktów spożywczych, serwowanie desrerów napojów i dodatków
kontakt przez PUP - 2017-03-07 - Serokomla (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-10-13 - Nysa (opolskie)
- przygotowanie i wydawanie posiłkówPraca na czas określony: 2 lata
kontakt przez PUP - 2019-11-08 - Łódź (łódzkie)
Przygotowanie posiłków
kontakt przez OHP - 2016-05-11 - Tczew (pomorskie)
-
TITTY TWISTER GRZEGORZ OSTROWSKI - 2016-03-07 - Mrzeżyno (zachodniopomorskie)
według zakresu obowiazków
kontakt przez PUP - 2017-05-07 - Tłuszcz (mazowieckie)
Obsługa programu kasowego, Obsługa klientów, księgowanie wpłat klientów.
kontakt przez PUP - 2019-08-09 - Kłobuck (śląskie)
Gotowanie, sprzątanie sali, przyjmowanie zamówień, obsługa klientów, czynności związanen z obróbką dań, czynności pomocniczo-porządkowe w kuchni. Praca w pizzeri.
kontakt przez PUP - 2018-06-18 - Częstochowa (śląskie)