KUCHARZ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ Białystok oferta pracy ANATOL TIMOSZUK
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ
Wynagrodzenie: od 14,7 PLN
Zakres obowiązków: sporządzanie posiłków w restauracji Hotelu Leśny ze szczególnym uwzględnieniem kuchni ukraińskiej.
Data publikacji: 2019-11-25
Lokalizacja: Białystok (podlaskie)
Pracodawca: ANATOL TIMOSZUK
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Al. Jana Pawła II 77, 15-703 Białystok, powiat: m. Białystok, woj: podlaskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
sporządzanie posiłków w restauracji Hotelu Leśny ze szczególnym uwzględnieniem kuchni ukraińskiej.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 14,7 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: stawka godzinowa
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Białystok
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podlaskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Białystok
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Białystok
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 14,7 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.12.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: znajomość specyfiki kuchni ukraińskiej
Nazwa pracodawcy: ANATOL TIMOSZUK
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Białymstoku
Adres pracodawcy:
Al. Jana Pawła II 77, 15-703 Białystok, powiat: m. Białystok, woj: podlaskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podlaskie
Powiat pracodawcy: m. Białystok
Gmina pracodawcy: Białystok
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Białystok
Ulica pracodawcy: Al. Jana Pawła II
Numer budynku pracodawcy: 77
Profil działalności pracodawcy: działalność gastronomiczna.
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Białymstoku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 25.11.2019
Oferta pracy ważna do: 09.12.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 25.11.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 25.11.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?8ca4c9166c098e8b2916eb1dbae87b39
Podobne oferty pracy
Przyrządzanie sushi w firmie cateringowej. Dbanie o porządek w miejscu pracy. Sporządzanie inwentarza, logistyka zamówień. Obsługa klienta.
kontakt przez PUP - 2019-02-04 - Chotomów (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-01 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Gotowanie, przyrządzanie potraw kuchni lokalnej i ukraińskiej. Ustalanie menuOkres zatrudnienia 3 lata. Umowa zlecenie,Czas pracy - 20 godz. tygodniowo,Wynagrodzenie 13,70 zł brutto na godz.Miejsce pracy-Elbląg, ul. Królewiecka 146
kontakt przez PUP - 2017-11-30 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków wg. receptur, organizowanie pracy zespołu kuchennego, przestrzeganie zasad higieny
UZDROWISKO LĄDEK - DŁUGOPOLE SPÓŁKA AKCYJNA - 2019-05-08 - Długopole-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków z produktów i półproduktów, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, znajomość kuchni tureckiej.
ANTALYA DONER KEBAB Salman Buluş - 2018-07-02 - Zamość (lubelskie)
- przygotowywanie i sprzedaż posiłków typu fast-food
KEBABEK GRAŻYNA BAEK - 2018-04-18 - Pasym (warmińsko-mazurskie)
Sprawdzanie poziomu i stężenia cieczy hartującej (1 x na początku każdej roboczej zmiany oraz przy każdym przezbrojeniu) – w razie potrzeby uzupełnianie płynów w celu osiągnięcia wymaganego poziomu/stężenia.Wybór i instalacja odpowiedniego wzbudnika do hartowania wymaganego detalu.Wybór odpowiedniego programu hartowania.Wykonywanie próbki do zwolnienia produkcji – hartowanie, cięcie, pomiary KJ.Wprowadzanie korekt wysokości wzbudnika w stosunku do hartowanego detalu na wzór kart technologicznych – jeżeli wymagane.Programowanie znakowarki, dobór odpowiedniego programu i oznaczeń pod dany detal, znakowanie detalu zgodnie z przyjętą metodologią, kontrola jakości znakowania.
System Barosz Gwimet Sp. z o.o. - 2018-01-29 - Wodzisław Śląski (śląskie)
PRZYGOTOWYNANIE KEBABU, PRZYGOTOWYWANIE SOSÓW I DODATKÓW NA PODSTAWIE TURECKICH PRZEPISÓW, PRZYJMOWANIE TOWARU POWYŻEJ 30 KG, PRACA W GODZINACH NOCNYCH CZĘSTO W WARUNKACH STRESOGENNYCH, CZĘSTA OBSŁUGA "TRUDNYCH" KLIENTÓW.
LARA ATES MESUT - 2016-08-03 - Dębica (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW GARMAŻERYJNYCH, SAŁATEKPŁACA ZASADNICZA + PREMIA UZNANIOWA
HIPERMARKET E.LECLERC RZESZÓW - 2019-10-15 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie potraw, wybór naczyń do podawania dań, nadzór nad jakościa zywności, przestrzeganie przepisów BHP oraz czystaosci na zajmowanym stanowisku pracy, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie, ewentualną wymianę przyrządzeń uzywanych w kuchni, znajomośc zasad dotyczacych żywienia i wcielanie ich w przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-01-13 - Świętochłowice (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem
AGENCJA OCHRONY MIENIA FENIKS ZAKLAD PRACY CHRONIONEJ - 2016-06-27 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
Szycie odzieży, praca w godzinach 6-14, od poniedziałku do piątku
KEGEL-BŁAŻUSIAK Sp.z o. o. Nowy Targ - 2017-09-20 - Limanowa (małopolskie)
- Wystawianie fv za usługi medyczne;- Prowadzenie rejestru fv przychodzących;- Ewidencja i realizacja potrzeb w zakresie materiałów biurowych;- Prowadzenie gospodarki odpadami i realizacja obowiązków sprawozdawczych. Dyspozycyjność w godz.: 8-16. Około 160 godzin pracy miesięcznie. Oferta dostępna w sali E, H, A. Oferta skierowana także do osób z orzeczeniem o niepełnosprawności. Kontakt z pracodawcą - e-mail: kadry (at) pulsantis.com.pl
PRZYCHODNIA SPECJALISTYCZNO-REHABILITACYJNA "PULSANTIS" Sp. z o.o. - 2018-05-18 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie wyrobów garmażeryjnych. Mile widziane doświadczenie zawodowe.
Zakład Wyrobów Garmażeryjnych Antoni i Janina Michalscy s.c. - 2017-10-03 - Bralin (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków
Karczma "U Jakuba" w Pobierowie - 2019-04-17 - Pobierowo (zachodniopomorskie)
zgodny z wykonywanym zawodem
BM "AQUA" Sp. z o.o Sp. Komandytowa - 2016-07-21 - Będzin (śląskie)
Przygotowywanie potraw, dbałość o stany magazynowe, znajomość receptur, przepisów na potrawy kuchni ukraińskiej i polskiej, przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej, pielmienie, zupy, barszcze itp.
MANSOR Monika Stala - 2018-07-18 - Ząbki (mazowieckie)
nadzór nad przygotowywaniem i wydawaniem posiłków na podstawie ustalonego jadłospisu, dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków oraz o wydawanie ich o wyznaczonych godzinach, przestrzeganie zasad technologii i estetyki, przepisów higieniczno-sanitarcnyh
SZKOŁA ASPIRANTÓW PAŃSTWOWEJ STRAŻY POŻARNEJ W POZNANIU - 2018-12-14 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie burgerów
XO BURGER sp. z o.o. sp. k. - 2017-07-07 - Lubin (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków,sporządzanie menu tygodniowego,koordynowanie pracą na kuchni
IZABELA GAJDAMOWICZ KARCZMA STODOŁAGRUPA PIEROGOWA ZAGRODA - 2017-06-28 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków
kontakt przez OHP - 2018-07-25 - Żnin (kujawsko-pomorskie)
- samodzielna praca
kontakt przez OHP - 2016-03-14 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Kucharz
FHU FAMA Adrian Kijowski - 2018-04-18 - Tarnów (małopolskie)
- Przygotowywanie potraw dla gości hotelowych: obiady, kolacje, desery.- Wynagrodzenie: od 3500 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny 2 miesiące. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w systemie równoważnym w godzinach: 10:00-22:00 + soboty, niedziele, święta wg grafika. Wymagania: wykształcenie mile widziane średnie gastronomiczne. Mile widziane doświadczenie zawodowe. Książeczka sanitarno epidemiologiczna. Staranność, szybkość, umiejętność współpracy zespołowej. Kontakt e-mail: aleksandra.baron (at) parkinn.com lub poprzez pocztę polską.
METROPOL HOTEL MAN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-10-17 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków min. dla szkół, biur oraz przetwórstwo, pasteryzacja warzyw i owoców własnej produkcji.Umowa zlecenie: 3 lataIlość godzin w tygodniu około 18
Cezary Rychlik 2CT - 2019-10-23 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie dań kuchni chińskiej
kontakt przez PUP - 2017-09-28 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
praca na: kuchni, sali; Restauracja czynna od wtorku do niedzieli - w godz. od 12.00 do 20.00 - godziny pracy do uzgodnienia; (poniedziałki wolne)
CATERING CHERRY RESTAURACJA IZBICZANKA JUSTYNA WARWAS - 2016-09-14 - Izbicko (opolskie)
kuchnia polska
Oberża ZŁOTA GĘŚ Kubik Bożena - 2016-05-06 - Siewierz (śląskie)
Według zawodu.
Jadłodajnia-Bar Mleczny Hades Michał Gała - 2019-04-26 - Żary (lubuskie)
Przygotowywanie potraw, wydawanie posiłków.
Anna Oszajca "KARPACKIE SMAKI" - 2018-05-10 - Krosno (podkarpackie)