KUCHARZ - RESTAURACJA WYSPA SMAKÓW Iława oferta pracy Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowe Wena Marek Tkaczyński
Stanowisko: KUCHARZ - RESTAURACJA WYSPA SMAKÓW
Wynagrodzenie: od 18,3 do 18,3 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków kuchni polskiego (restauracja na Wyspie Wielka Żuława)
Data publikacji: 2021-04-21
Lokalizacja: Iława (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowe Wena Marek Tkaczyński
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:14-200 Iława, powiat: iławski, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków kuchni polskiego (restauracja na Wyspie Wielka Żuława)
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|20
Zmianowość pracy: nie dotyczy
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|6
Liczba godzin pracy w tygodniu: 4
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 18,3 do 18,3 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + premia
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ - RESTAURACJA WYSPA SMAKÓW
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Iława
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 28
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: iławski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2807
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Iława
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 18,3 do 18,3 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 04.05.2021
Data zakończenia pracy: 30.09.2021
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy:
Kucharz* (wymagany staż - [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 1)
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Praca na Wyspie Wielka Żuława (Restauracja Wyspa Smaków). Pracodawca zapewnia transport na wyspę.
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowe Wena Marek Tkaczyński
danePracodawcy_nip: 8761287686
danePracodawcy_regon: 870396412
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Iławie
Adres pracodawcy:
14-200 Iława, powiat: iławski, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 28
Powiat pracodawcy: iławski
danePracodawcy_kodPowiatu: 2807
Gmina pracodawcy: Iława
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Iława
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0964650
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Iławie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_wykorzystanieOferty: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 21.04.2021
Oferta pracy ważna do: 30.09.2021
Data udostępnienia oferty pracy: 21.04.2021
Data przyjęcia oferty pracy: 21.04.2021
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
https://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?4a321e1782b82017aec1a8d116aaa6f1
Podobne oferty pracy
Dobór fryzury i kolorów włosów do twarzy i typu urodyPrzeprowadzenie analizy kolorystycznej typutypu urody , rodzaju cery
kontakt przez PUP - 2018-02-28 - Klukowa Huta (pomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem
Szwejkowski Michał Serwis Samochodowy - 2016-10-26 - Koszalin (zachodniopomorskie)
kierowanie pracami ogrodniczymi; planowanie nadzór oraz koordynacja nad prawidłowym przebiegiem prac ogrodniczych; wycinki drzew, usług komunalnych, przygotowanie dokumentacji odbiorowej, nadzór nad pracami w terenie, itp.
kontakt przez OHP - 2021-04-13 - Koszęcin (śląskie)
wg charakterystyki zawodu
kontakt przez OHP - 2021-04-06 - Pleszew (wielkopolskie)
Przygotowywanie potrawI zmiana 9:00-17:00II zmiana 15:00-23:00Praca w "Piwiarni Warka" i w "Restauracji Nad Warką"
FUZJA sp z o.o. - 2018-07-25 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie kanapek, koktajli, sałatek i deserów, czuwanie nad wyborem składników , wpływ na menu.
Monika Banachowska Kromka - 2016-06-03 - Gdańsk (pomorskie)
gotowanie, samodzielne przygotowywanie posiłków, zarządanie zespołem (oferta GCP Konoiecpol)
Firma Handlowa "ZAWISZA" Restauracja "CEZAR" Aleksandra Zawisza - 2016-12-05 - Dąbrowa Zielona (śląskie)
przygotowywanie posiłków, organizacja pracy w kuchni, zestawnienia zakupów towarów
PW Eljan - 2017-08-28 - Drezdenko (lubuskie)
wymagania: wykształcenie zawodowe gastronomiczne, doświadczenie jako kucharz.zakres obowiązków: przygotowywanie i wydawanie posiłków, praca w zespole, możliwość zatrudnienia na 1/2 etatu
ARTMI SPÓŁKA AKCYJNA - 2019-02-07 - Krotoszyn (wielkopolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2019-07-24 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków, utrzymanie porządku i higieny pracy, terminowe i prawidłowe wykonywanie zadań wynikających ze stanowiska kucharza
kontakt przez PUP - 2018-09-04 - Bartoszyce (warmińsko-mazurskie)
- przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej według oryginalnych przepisów- właściwy dobór składników i przypraw
kontakt przez PUP - 2021-04-16 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-03-17 - Szprotawa (lubuskie)
GOTOWANIE POTRAW KUCHNI INDYJSKIEJ I TURECKIEJ (KEBAB), SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ
kontakt przez PUP - 2020-01-14 - Białogard (zachodniopomorskie)
- Przygotowywanie najwyższej jakości dań kuchni japońskiej. Przygotowywanie, kręcenie SUSHI. Estetyczna prezentacja serwowanych dań, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków. Kontakt z klientem. Zamawianie i przyjmowanie towaru. Dbanie o porządek na stanowisku pracy.- Wynagrodzenie: 2400 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca na dwie zmiany w godzinach: 12:00-22:00 + soboty, niedziele. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 9 miesięcy na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiejętność przygotowywania i kręcenia Sushi. Wymagana aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych.
kontakt przez PUP - 2018-10-12 - Katowice (śląskie)
Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami. Utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy.
kontakt przez OHP - 2021-03-09 - Tuczempy (podkarpackie)
Prace budowlane
TYM-BUD Zakład Remontowo - Budowlany Waldemar Tymoszewski - 2017-05-22 - Bemowo Piskie (warmińsko-mazurskie)
1. Zapoznanie się z urządzeniami (jak działają, konserwacja, czyszczenie, obsługa) 2. Zapoznanie się z produktami stosowanymi do produkcji potraw3. Kontakt z klientem, obsługa telefoniczna, przyjmowanie zamówień4. Przygotowywanie potraw samodzielnie5. Przyjmowanie towaru, składanie zamówień, zaopatrywanie w produkty6. Samodzielna praca- wykonywanie zadań wszystkich wymienionych powyżej - szkolenie się
kontakt przez PUP - 2017-05-02 - Kartuzy (pomorskie)
-
TK Gastro Tomasz Kudrycki - 2017-03-23 - Białystok (podlaskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2018-02-15 - Jacentów (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków
SALA BANKIETOWA Teresa Borycka - 2016-03-10 - Strzałków (łódzkie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej. Praca jednozmianowa w godz. 6.00-14.00 od poniedziałku do piątku w Bielsku-Białej.
ANNA PRODUKCJA PIEROGÓW I KROKIETÓW DOMOWYCH GRZEGORZ ŻABA - 2019-08-09 - Bielsko-Biała (śląskie)
przyjmowanie od intendentki produktów do sporządzania posiłków, odpowiedzialność za jakość przyjętych produktów, odpowiedzialność za wydawane obiady pod względem jakości i odpowiedniej ilości, dbanie o ład i porządek w kuchni i przyległych do niej pomieszczeń, dbanie o dobrą atmosferę w pracy i odpowiedni stosunek do współpracowników, zapoznanie się z przepisami BHP.
kontakt przez PUP - 2020-03-20 - Pszczyna (śląskie)
przygotowywanie posiłków, przygotowywanie i obróbka surowców,(godziny pracy 8-16)
kontakt przez PUP - 2019-08-05 - Biała Podlaska (lubelskie)
obsługa klienta, przyjmowanie towaru, utrzymanie porządku i czystości na terenie sklepu
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Żelazna Góra (warmińsko-mazurskie)
utrzymywanie i naprawa infrastruktury technicznej i urządzeń Spółki, naprawa zewnętrznej infrastruktury technicznej, wykonanie prac związanych z utrzymaniem infrastruktury kolejowej, miedzianej, światłowodowej oraz urządzeń telekomunikacyjnych
kontakt przez OHP - 2018-02-16 - Kraków (małopolskie)
Prace załadunkowe oraz rozładunkowe na terenie zakładu
Meblosoft Sp. z o. o. Sp. K. - 2020-08-14 - Krapkowice (opolskie)
zgodnie ze stanowiskiem.
Usługi Gastronomiczne-Stołówka Szkolna Gabriela Sulima - 2017-09-06 - Ustka (pomorskie)
jw
Dom Pomocy Społecznej dla Kombatantów - 2019-01-21 - Warszawa (mazowieckie)
prace w zespole na kuchni
kontakt przez PUP - 2018-04-06 - Przasnysz (mazowieckie)