KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ
Wynagrodzenie: od 2 400 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej według oryginalnych przepisów- właściwy dobór składników i przypraw
Data publikacji: 2021-04-16
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej według oryginalnych przepisów- właściwy dobór składników i przypraw
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 0.75
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 30
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 400 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + premia uznaniowa
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 10
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1061
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 400 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.05.2021
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
- umiejętność przygotowywania potraw kuchni azjatyckiej- znajomość oryginalnych receptur kuchni azjatyckiej- dobra organizacja pracy
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 7251871888
danePracodawcy_regon: 473209647
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 10
Powiat pracodawcy: m. Łódź
danePracodawcy_kodPowiatu: 1061
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Łódź
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0957650
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 7
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 16.04.2021
Oferta pracy ważna do: 30.04.2021
Data udostępnienia oferty pracy: 16.04.2021
Data przyjęcia oferty pracy: 16.04.2021
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
https://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?fa880aead90c9a72b714ece17c2ba677
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie śniadań, dań wg. karty, utrzymanie ładu i porządku w kuchni.
HEBAN HOTEL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-05-25 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Zatrudnię na sezon wakacyjny Kucharza z doświadczeniem do Restauracji Siesta w Mieszywodziu od połowy czerwca.Szukamy osoby , z doswiadczeniem w gastronomi, która posiada umiejetność współpracy z ludźmi , dobra organizacje pracy , oraz dyspozycyjność . Oferujemy zadowalające zarobki , zakwaterowanie oraz wyzywienie. Zainteresowanch prosimy o wysyłanie CV siestabar7 (at) gmail.com
SIESTA A. KAWALERSKA, K. KAWALERSKI SPÓŁKA JAWNA - 2016-05-04 - Międzywodzie (zachodniopomorskie)
kucharzpracas na dwie zmiany od 06.00 do 23.00
Hotel Polski Sp. z o.o. - 2020-02-04 - Mielec (podkarpackie)
Wykształcenie: brak wymagań; wymagane doświadczenie zawodowe kucharskie (warunek konieczny); samodzielność; praca co drugi dzień; miejsce pracy: Gliwice; istnieje możliwość otrzymania trzy pokojowego mieszkania służbowego;
POŹDZIAŁ JERZY FIRMA J.POŹDZIAŁ - 2019-02-12 - Gliwice (śląskie)
kucharz barman
PHU Nova Mieczysław Tyszka - 2018-06-22 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
praca w kuchni, obsługa klientów
AGROFARMA EWA ZIÓŁKOWSKA - 2016-08-09 - Gołaszewo (kujawsko-pomorskie)
Gastronomia. Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów, deserów, obliczanie wartości odzywczej, obróbka wstepna surowców. Praca jednozmianowa w godz. 09:30-17:00.
kontakt przez PUP - 2020-10-15 - Łódź (łódzkie)
Zarządzanie kuchnią w restauracji
Wypoczynek i Rekreacja "Jeziorna Osada" Gnojewo nad Jeziorem Spółka Cywilna - 2018-03-09 - Gnojewo (pomorskie)
przygotowywanie posiłków kuchni polskiej domowej
BAKOS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SP.K. - 2017-03-29 - Radocza (małopolskie)
Zamawianie surowców do produkcji, umiejętność gotowania, kierowania zespołem, podział obowiązków, nadzor nad utrzymywaniem czystość.
Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe "ANDRZEJ" Andrzej Leszczyński - 2020-05-13 - Legnica (dolnośląskie)
Sporządzaniepotraw, posługiwanie się narzedziami, maszynami i urządzeniami, dekorowanie i wydawaniepotraw
Restauracja Kasztelanka Lilla Halamus - 2019-09-25 - Sieradz (łódzkie)
przygotowywanie potraw kuchni gruzińskiej
kontakt przez PUP - 2015-11-20 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przejście instruktarzu stanoiwskowego. poznanie i przyswoujenie: zasad organizacji stanoiwska pracy pod kątem zasad HACCP, BHP i PPOŻ, sprzętu oraz narzędzi obsługiwanych na stanoiwsku pracy, nauka metod utrwalania żywności, sprawdzanie terminów przydatności do spożycia, zabezpieczanie surowców i wyrobów gotowych przed zepsuciem, przygotowywanie produktów do produkcji zup oraz wyrobów garmażeryjnych, poznanie prawidłowego procesu mycia i dezynfekcji, utrzymywanie w porządku pomieszczeń kuchennych i zapledcza gastronomicznego, poznanie procedur poszczegónych rodzajów pizzy oraz pomoc przy jej produkcji i wypieku, wykonywanie obróbki wstępnej i obróbki termicznej syurowców i półproduktów, sporządzanie potraw zgodnych z menu oraz w oparciu o receptury z przestrzeganiem procesów technologi, porcjowanie dekorowanie i ekspedycja potraw, wydawanie gotowego produktu
kontakt przez PUP - 2017-02-24 - Dębno (zachodniopomorskie)
wykonywanie usług opiekuńczych dla dzieci na terenie miejscowości Mrowla Wola Zgłobieńska Boguchhwała
EDU-IT - 2018-08-10 - Mogielnica (podkarpackie)
Dbanie o czystość kuchni, obróbka wstępna surowców, przygotowanie dań regionalnych, sporządzanie listy zaopatrzenia, odbieranie zamówień, planowanie produkcji. Okres próbny umowa zlecenie, nastęonie umowa o pracę na czas nieokreślony. Praca wg grafiku w godz. 9-19.
"TWOJA KUCHNIA" BISTRO MIROSŁAW JERMAK - 2020-09-02 - Wejherowo (pomorskie)
test rynku pracy
kontakt przez PUP - 2016-06-28 - Świebodzice (dolnośląskie)
przygotowywanie dań obiadowych
Jadłodajnia "POD ŁABĘDZIEM" - 2016-07-19 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Samodzielna praca na kuchni, przygotowywanie potraw i ich wydawanie, utrzymanie czystości na miejscu pracy. Miejsce pracy: ul. Św. Antoniego 15, 50-073 Wrocław, Forma zawarcia umowy: zlecenie ok 100 godzin miesięcxznie, dyspozycyjność w godzinach 9-24.Termin wykonania umowy: 3 lata kontakt kandydatów z pracodawcą twelefoniczny. Oferta w sali: G
kontakt przez PUP - 2019-09-24 - Wrocław (dolnośląskie)
Opracowywanie jadłospisów, przygotowanie produktów (obróbka wstępna), przygotowanie posiłków dla dzieci w wieku 3 do 7 lat, dbanie o stanowiska pracy oraz sprzęt, przestrzeganie zasad higieny i HACCP. Wymagana Książeczka zdrowia.Praca w godzinach 6:30-14:30.Kontakt z pracodawcą: sekretariat.p063 (at) wroclawskaedukacja.pl lub 71 7986806 lub osobisty.
Przedszkole nr 63 - 2017-03-01 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie dań i potraw; godziny pracy: 10:00-18:00, 12:00-20:00
BAC ROBERT "BEA" RESTAURACJA POKOJE GOŚCINNE - 2021-05-18 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Przygotowanie dań kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2019-05-20 - Zduńska Wola (łódzkie)
-
"RESTAURACJA I HOTEL STARKA K.I.M. CEBULA" SPÓŁKA JAWNA - 2017-01-12 - Opole (opolskie)
Praca zgodnie ze stanowiskiemzmianowość wg grafiku Wynagrodzenie od 2800 zł uzależnione od posiadanych kwalifikacji i doświadczeniaMiejsce pracy: Hotel Żuławy w Elblągu
Forum spółka cywilna Artur Szczygieł Izabela Szczygieł Kolator - 2021-06-01 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Praca w kuchni, sprzątanie.
Firma Handlowa Alba-Pol Vladimir Xhuli - 2018-02-27 - Darzlubie (pomorskie)
obróbka mięs, warzyw, owoców, ryb (krojenie, siekanie, filetowanie, obieranie itp.) przygotowywanie potraw, dbanie o porządek miejsca pracy, gotowanie,
"Piekielna Kura" Przemysław Biały - 2017-01-24 - Lubin (dolnośląskie)
przygotowywanie dań orientalnych, dania z grila, dania zimne i gorące, kebab, zupy z owoców morza, sałatki
kontakt przez PUP - 2020-10-08 - Marki (mazowieckie)
staż w Restauracji Twoje Smaki
kontakt przez PUP - 2017-03-08 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Sporządza różnego rodzaju potrawy, ciasta, napoje i desery zzastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładachgastronomicznych i przedsiębiorstwach zajmujących sięprzygotowywaniem i produkcją wyrobów i półproduktów kulinarnych.
Mariusz Łotocki METAFORA s.c. Łotocki & Wspólnicy - 2019-09-23 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, dań, deserów ze znajomością kuchni serbskiej. Wstępna obróbka produktów, półproduktów (termiczna, mechaniczna, ręczna). Dekorowanie, podawanie posiłków w estetyczny sposób.
"LIPIŃSKI" Marcin Lipiński - 2016-08-31 - Orzysz (warmińsko-mazurskie)
Obróbka artykułów spożywczych, przygotowywanie i wydawanie potraw, utrzymywanie czystości na miejscu pracyJedna zmiana 9-17 pn-ptOferta stażu dla osoby do 30r.ż
kontakt przez PUP - 2021-04-14 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)