KUCHARZ RPO Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ RPO
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Gastronomia. Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów, deserów, obliczanie wartości odzywczej, obróbka wstepna surowców. Praca jednozmianowa w godz. 09:30-17:00.
Data publikacji: 2020-10-15
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Gastronomia. Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów, deserów, obliczanie wartości odzywczej, obróbka wstepna surowców. Praca jednozmianowa w godz. 09:30-17:00.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ RPO
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 10
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1061
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.10.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Możliwość przyuczenia
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_0: średnie ogólnokształcące
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 7272798895
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Kilińskiego 102/102A, 90-012 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: SKIEROWANIE
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 10
Powiat pracodawcy: m. Łódź
danePracodawcy_kodPowiatu: 1061
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Łódź
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0957650
Ulica pracodawcy: Kilińskiego
Numer budynku pracodawcy: 102
danePracodawcy_nrLokalu: 102A
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|426
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 15.10.2020
Data dodania oferty pracy: 15.10.2020
Oferta pracy ważna do: 13.11.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 15.10.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 15.10.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?7ff5c8519caa5d9a175f6c773cdf77f8
Podobne oferty pracy
Samodzielne przygotowywanie potraw kuchni polskiej.
Walery Stańczyk - 2019-05-01 - Głuchołazy (opolskie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków dla mieszkańców.
Dom Pomocy Społecznej "Kombatant" - 2016-08-31 - Legionowo (mazowieckie)
Kucharz
Delikatesy "VITAL" T&K Bar-Pizzeria "Magnat" Josipienko Tadeusz - 2017-03-02 - Augustów (podlaskie)
Kucharz małej gastronomii, Prace związane z obróbką produktów, Prace kuchenne, Prace przy stanowisku wypieku pizzy, praca Nowy Folwark, umowa o pracę na czas nieokreślony, wynagrodzenie 2000 - 4000zł brutto
COUNTRY CLUB IGA ROGOZIŃSKA - 2016-07-29 - Nowy Folwark (wielkopolskie)
sporządzanie posiłków
Przedsiębiorstwo Turystyczno Hotelarskie "M i A" s.c. - 2018-03-08 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującą kartą menu
kontakt przez PUP - 2018-08-01 - Tarnowskie Góry (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, utrzymywanie porządku w kuchni. Praca na umowę zlecenie, 168 godzin pracy w miesięcu, dyspozycyjność caly tydzień, w godz. 8:00-16:00 (okresie późniejszym istnieje możliwość zatrudnienia na umowę o pracę). Proponowany okers wykonywania pracy: 3 lata. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-03-24 - Wrocław (dolnośląskie)
zgodny
HOTELE - RESTAURACJE Jan Grabiński, Magdalena Dzikowska, Małgorzata Hermańska s.c. - 2017-07-20 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
kucharz
EDUKACJA Kinga Wnuk - 2018-06-28 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
jw
kontakt przez PUP - 2016-12-05 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie dań kuchni gruzińskiej, obsługa klienta.
LUNITA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2019-04-24 - Bielsko-Biała (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-11-25 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POSIŁKÓW
FIRMA HANDLOWA "PETIT"S.C. - 2016-05-02 - Dębica (podkarpackie)
kucharz
REG BENZ sp z o.o. Sp. K. - 2016-11-25 - Mielec (podkarpackie)
Wykształcenie zawodowe; badania sanepidowskie; przygotowanie dań - produktów o najwyższej jakości i walorach smakowych celem pozyskania jak największej sprzedaży i stałych klientów, udział w planowaniu karty menu, propozycji dla grup, imprez, dbałość o posiłki zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia: porcje posiłków, jakość, smak, estetyka wydawanych posiłków, pobieranie produktów spożywczych z magazynów w ilościach przewidzianych recepturą, zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług, obsługa klienta zgodnie z wysokimi standardami, utrzymanie porządku w miejscu pracy i dbałość o powierzony sprzęt kuchenny, realizacja wszystkich wskaźników, procedur, rutyn, polityk, otrzymywanie pozytywnych wyników w zakresie audytów; umowa zlecenie; miejsce pracy: Gliwice
HOTELE DIAMENT S.A. - 2019-04-17 - Gliwice (śląskie)
przygotowanie potraw kuchni indyjskiej od podstaw, doskonała znajomość produktów i przypraw indyjskich, doskonała znajomość obsługi pieca tandoor
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Zielona Góra (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami i procedurami
SODEXO POLSKA SP ZOO - 2018-09-24 - Aleksandrów Łódzki (łódzkie)
Prezentacja potraw w formie bufetowej zgodna ze standardami firmy.Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami.Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat.Dbanie o odpowiednią estetykę potraw.Utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy.
Horizontal Sp. z o.o. - 2020-10-15 - Choczewo (pomorskie)
Przygotowywanie produkcji kulinarnej, gotowanie, pieczenie, smażenie, opracowywanie recepturZnajomość "haute cuisine"
kontakt przez PUP - 2019-03-11 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI INDYJSKIEJ, PRACA W GRUPIE WYMAGAJĄCA ZAMIŁOWANIA DO ŁADUI PORZĄDKU, CHARAKTER PRACY WYMAGA ODPORNOŚCI NA WYSOKIE TEMPERATURY, PRACA W POZYCJI STOJĄCEJilość godzin w miesiącu okolo 100zatrudnienie na 3 latadyspozycyjność 10-23
SZEIKS DAVID SZEIK - 2019-01-10 - Wrocław (dolnośląskie)
Opracowywanie i wprowadzanie nowych receptur gastronomicznych, przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej oraz ich składników. Umowa o pracę na czas nieokreślony. Praca na dwie zmiany: 10:00-14:00; 14:00-18:00. praca na 1/2 etatu. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2019-08-22 - Wrocław (dolnośląskie)
współtworzenie ofert gastronomicznych, dbałość o wydawanie posiłkóu wg receptur restauracji, dbałośc o powierzony sprzęt, kontrola i dbałość o jakość, walory smakowe przygotowywanych potraw, obserwowanie terenów działań konkurencji
FOOD & FUN II Sp. z o.o. - 2016-04-06 - Poznań (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ DO SPRZEDAŻY W LOKALACH GASTRONOMICZNYCH PRACODAWCY; WYMAGANIA: DOŚWIADCZENIE W ZAKRESIE PRZYGOTOWYWANIA DAŃ WEDŁUG RECEPTURY KUCHNI ORIENTALNEJ,KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH,
kontakt przez PUP - 2018-01-22 - Szczecin (zachodniopomorskie)
- przygotowanie potraw z kurczaka (smażenie)- przygotowanie potraw z wołowiny (grillowanie)- przygotowanie miejsca pracy dla następnej zmiany
kontakt przez PUP - 2019-04-15 - Kartuzy (pomorskie)
przygotowanie potraw indyjskich
kontakt przez PUP - 2018-02-07 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie dań
kontakt przez PUP - 2016-10-07 - Tarnowskie Góry (śląskie)
gotowanie, smażenie, pieczenie, porcjowanie wg wagi
kontakt przez PUP - 2016-07-26 - Zebrzydowice (śląskie)
przyrządzanie potraw
"Ostoja" Marzena Markiewicz - 2016-08-11 - Gutkowo (warmińsko-mazurskie)
zakres obowiązków: przyrządzanie dań kuchni arabskiej; pomoc za barem; dbanie o swoje stanowisko pracy i wizerunek firmy;
kontakt przez PUP - 2019-06-25 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-10 - Warszawa (mazowieckie)