KUCHARZ Wroc艂aw oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 1聽350 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Opracowywanie i wprowadzanie nowych receptur gastronomicznych, przygotowywanie da艅 kuchni ukrai艅skiej oraz ich sk艂adnik贸w. Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony. Praca na dwie zmiany: 10:00-14:00; 14:00-18:00. praca na 1/2 etatu. Oferta dost臋pna w sali G
Data publikacji: 2019-08-22
Lokalizacja: Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Opracowywanie i wprowadzanie nowych receptur gastronomicznych, przygotowywanie da艅 kuchni ukrai艅skiej oraz ich sk艂adnik贸w. Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony. Praca na dwie zmiany: 10:00-14:00; 14:00-18:00. praca na 1/2 etatu. Oferta dost臋pna w sali G
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: do 1聽350 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Wroc艂aw
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Wroc艂aw
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: do 1聽350 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.09.2019
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: wy偶sze (w tym licencjat)
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: UMIEJ臉TNO艢膯 PRACY W ZESPOLE
wymagania_wymaganiaPozadane_jezyki_0:
ukrai艅ski, w mowie - B1 - 艣rednio zaawansowany, w pi艣mie - B1 - 艣rednio zaawansowany
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: ksi膮偶eczka sanitarno- epidemiologiczna
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe ka偶de, sta偶 pracy nie jest wymagany; znajomo艣膰 kuchni ukrai艅skiej, opracowywanie i wprowadzanie nowych receptur gastronomicznych, przygotowywanie da艅 kuchni ukrai艅skiej oraz ich sk艂adnik贸w; mile widziana komunikatywna znajomo艣膰 j臋zyka ukrai艅skiego, ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych, umiej臋tno艣膰 pracy w zespole
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Adres pracodawcy:
Gliniana 20/22, 50-525 Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: .
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: dolno艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Wroc艂aw
Gmina pracodawcy: Wroc艂aw
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Wroc艂aw
Ulica pracodawcy: Gliniana
Numer budynku pracodawcy: 20/22
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 12
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 22.08.2019
Data dodania oferty pracy: 21.08.2019
Oferta pracy wa偶na do: 10.09.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 21.08.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 19.08.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?d831c2f789be52c0d849543a7033145f
Podobne oferty pracy
przygotowywanie sushi i da艅 orientalnych
Be Able Adam Gregorczyk - 2018-03-09 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni orientalnej, zw艂aszsza bengalskiej, w艂oskiej
kontakt przez PUP - 2018-01-26 - Piaseczno (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
Firma Handlowa Kolorada s.c. Marek Pilewicz, Barbara Pilewicz - 2017-04-07 - Ruciane-Nida (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2016-08-26 - Stalowa Wola (podkarpackie)
- Przygotowywanie potraw w kuchni hotelowej.- Wynagrodzenie na pocz膮tek od 2500 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Nast臋pnie umowa na czas okre艣lony. Docelowo praca na sta艂e. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy (dwa dni pracy, dwa dni wolnego) w godzinach: 12:00-24:00 + soboty, niedziele - wed艂ug grafiku. Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe gastronomiczne lub w przypadku braku wykszta艂cenia kierunkowego wymagane jest posiadanie do艣wiadczenia zawodowego min. 6 miesi臋cy na stanowisku kucharza. Wymagana Ksi膮偶eczka sanepidu (mo偶e by膰 nieaktualna). Mile widziana znajomo艣膰 procedur HACCP. Kontakt wst臋pnie telefoniczny (7:00-15:00) (Tel. 32-721-11-40, 784-036-204) celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 lub pocztowy (ul. Bytkowska 1a, 40-148 Katowice) lub e-mail: biuro (at) bestwesternkatowice.pl
METROPOL HOTEL MAN SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-10-04 - Katowice (艣l膮skie)
sma偶enie, gotowanie
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Wierzbiny (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowanie potrwa, ciast, deser贸w z zastosowaniem narz臋dzi,maszyn i urz膮dze艅 w kuchnii; sporz膮dzanie potraw kuchni polskiej i europejskiej
kontakt przez PUP - 2018-03-08 - Zielona G贸ra (lubuskie)
Dob贸r technologii i urz膮dze艅 oczyszczaj膮cych 艣cieki, doradztwo w sprawach technicznych aspekt贸w stosowanych urz膮dze艅 i materia艂贸w, szczeg贸lnie w rozwi膮zaniach nowatorskich oczyszczalni 艣ciek贸w, kierowanie dzia艂aniem i utrzymaniem system贸w instalacji sanitarnych w obiektach budowlanych, kontakt z klientami firmy oraz pozyskiwanie nowych.
TRAIDENIS-POL Sp贸艂ka z o.o. - 2018-08-14 - Olecko (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Sodexo Polska - 2017-09-20 - Skawina (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posilk贸w wschodnio-ukrai艅skich.
MATEO Xavier Mika - 2016-06-23 - Bytom Odrza艅ski (lubuskie)
-
"SIWY" s.c. Jerzy Siwy ; Krystian Siwy - 2016-01-15 - Zakopane (ma艂opolskie)
Kucharz. Praca na dwie zmiany:7-1513-21
Rukola Resto Bar Grzegorz Wieczerzak - 2018-01-09 - Mielec (podkarpackie)
przygotowanie da艅 kuchni japo艅skiej
ATS SP. Z O.O. - 2017-04-11 - Pozna艅 (wielkopolskie)
utrzymanie czysto艣ci w Galerii
kontakt przez OHP - 2016-04-04 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
gotowanie, sma偶enie
Produkcja Plandek Handel-Us艂ugi Katarzyna Czerniak - 2018-07-25 - Osin贸w Dolny (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w (kuchnia polska), utrzymywanie czysto艣ci w miejscu pracy.
Bar "Przy Potoku" - 2016-04-27 - Gda艅sk (pomorskie)
PRACA NA SAMODZIELNYM STANOWISKU
FORTE Pawe艂 Nykiel - 2016-01-04 - D臋bica (podkarpackie)
Obs艂uga magazynu , drobne konserwacje sprz臋tu , obs艂uga maszyn do sortowania kamienia.Wymagania: wykszta艂cenie bez znaczenia , sta偶 pracy - minimum 2 lata w dowolnym zawodzie.
DKSM Miros艂aw Ha艂dys sp. K. - 2018-01-05 - Damianowo (dolno艣l膮skie)
Przygotowanie posi艂k贸w.
PPH-U Sp.c. H.Kowalski, J.Kowalska - 2018-08-03 - Gomulin (艂贸dzkie)
zgodnie ze stanowiskiemgodz. 10.00-18.00oferta ze wskazanym kandydatem przez pracodawc臋
kontakt przez PUP - 2018-03-19 - W艂adys艂awowo (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowanie potraw kuchni arabskiej
kontakt przez PUP - 2019-05-23 - Kozienice (mazowieckie)
Kucharzsta偶 w godz. 6-14, 11-19
kontakt przez PUP - 2019-02-28 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
codzienne pobieranie z magazynu produkt贸w 偶ywno艣ciowych w ilo艣ciach przewidzianych receptur膮,przygotowywanie posi艂k贸w dla pacjent贸w i personelu zgodnie z projektem 偶ywienia, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰, smak i estetyk臋 posi艂k贸w,znajomo艣膰 przepis贸w kulinarnych, dopilnowanie utrzymywania w czysto艣ci naczy艅, urz膮dze艅 kuchennych, mebli i wszystkich pomieszcze艅 produkcyjnych, prowadzenie kart kontroli rejestr贸w oraz innej dokumentacji zwi膮zanej z wdra偶aniem zasad GMP i HACCP.
kontakt przez PUP - 2018-03-14 - G贸rki Wielkie (艣l膮skie)
obs艂uga minikoparki 艂a艅cuchowej,wykonywanie codziennej obs艂ugi sprz臋tu
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Zamo艣膰 (lubelskie)
Gotowanie da艅, sos贸w i farszy z menu,przygotowywanie da艅 typu placki ziemniaczane, go艂膮bki, zapiekanki, robienie sur贸wek - kuchnia wegetaria艅ska
JR Company sp. z o.o. - 2016-07-14 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w, nadz贸r i kontrola nad wysokim standardem, estetyk膮 i jako艣ci膮 potraw, przestrzeganie standard贸w pracy oraz obowi膮zuj膮cych zasad pracy w restauracji, wdra偶anie nowych pomys艂贸w i rozwi膮za艅, dba艂o艣膰 o czysto艣膰 i higien臋 pracy, nadz贸r nad wsp贸艂pracownikami, opracowanie nowych receptur i przepis贸w.
MARTEX PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO-US艁UGOWE MARIUSZ ROZALEWSKI - 2016-04-21 - Pruszcz Gda艅ski (pomorskie)
Przygotowywanie i przyrz膮dzanie potraw wg receptur kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2018-01-10 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie da艅 a'la carte zgodnie z recepturami i ustalonymi standardami kuchni. Kreatywna wsp贸艂praca w planowaniu menu. Przestrzeganie standard贸w i regulacji dotycz膮cych wysokiej jako艣ci serwowanych posi艂k贸w oraz zapewnienia higieny. Wspieranie proces贸w zakupu odpowiednich produkt贸w spo偶ywczych - wsp贸艂praca sektora kuchennego i dzia艂u zamawia艅 oraz kontrola stanu magazynowego.
Brauereigasthof Rothaus GmbH - 2017-06-07 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie da艅. Praca w Bielsku-Bia艂ej w godz. 12.00-22.00 co 2 dzie艅 (wg grafiku).
FHU Bogdan Zalewski Sara Zalewska Restauracja Wrzosowa Chata SC - 2015-11-05 - Bielsko-Bia艂a (艣l膮skie)
sporz膮dzanie potraw
Zak艂ad Handlowo Us艂ugowy AGNES - 2017-05-10 - Sochaczew (mazowieckie)