KUCHARZ (BEST WESTERN PREMIER HOTEL FORUM) Katowice oferta pracy METROPOL HOTEL MAN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ (BEST WESTERN PREMIER HOTEL FORUM)
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: - Przygotowywanie potraw w kuchni hotelowej.- Wynagrodzenie na początek od 2500 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Następnie umowa na czas określony. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w równoważnym systemie czasu pracy (dwa dni pracy, dwa dni wolnego) w godzinach: 12:00-24:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne lub w przypadku braku wykształcenia kierunkowego wymagane jest posiadanie doświadczenia zawodowego min. 6 miesięcy na stanowisku kucharza. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna). Mile widziana znajomość procedur HACCP. Kontakt wstępnie telefoniczny (7:00-15:00) (Tel. 32-721-11-40, 784-036-204) celem ustalenia spotkania z pracodawcą lub pocztowy (ul. Bytkowska 1a, 40-148 Katowice) lub e-mail: biuro (at) bestwesternkatowice.pl
Data publikacji: 2016-10-04
Lokalizacja: Katowice (śląskie)
Pracodawca: METROPOL HOTEL MAN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Bytkowska 1 A, 40-147 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- Przygotowywanie potraw w kuchni hotelowej.- Wynagrodzenie na początek od 2500 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Następnie umowa na czas określony. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w równoważnym systemie czasu pracy (dwa dni pracy, dwa dni wolnego) w godzinach: 12:00-24:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne lub w przypadku braku wykształcenia kierunkowego wymagane jest posiadanie doświadczenia zawodowego min. 6 miesięcy na stanowisku kucharza. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna). Mile widziana znajomość procedur HACCP. Kontakt wstępnie telefoniczny (7:00-15:00) (Tel. 32-721-11-40, 784-036-204) celem ustalenia spotkania z pracodawcą lub pocztowy (ul. Bytkowska 1a, 40-148 Katowice) lub e-mail: biuro (at) bestwesternkatowice.pl
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Wynagrodzenie na początek od 2500 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Następnie umowa na czas określony. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ (BEST WESTERN PREMIER HOTEL FORUM)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Katowice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Katowice
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Katowice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 04.10.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Książeczka sanepidu
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Chęć do pracy
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagane wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne lub w przypadku braku wykształcenia kierunkowego wymagane jest posiadanie doświadczenia zawodowego min. 6 miesięcy na stanowisku kucharza. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna). Mile widziana znajomość procedur HACCP.
Nazwa pracodawcy:
METROPOL HOTEL MAN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach
Adres pracodawcy:
Bytkowska 1 A, 40-147 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV - Kontakt wstępnie telefoniczny (7:00-15:00) (Tel. 32-721-11-40, 784-036-204) celem ustalenia spotkania z pracodawcą lub pocztowy (ul. Bytkowska 1a, 40-148 Katowice) lub e-mail: biuro (at) bestwesternkatowice.pl
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, poczta, Termin: Kontakt wstępnie telefoniczny, osobisty, pocztowy lub email, Godziny : 7:00-15:00 - KONIECZNIE ZABRAĆ CV !!!
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Katowice
Gmina pracodawcy: Katowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Katowice
Adres strony pracodawcy: www.bestwesternkatowice.pl
Ulica pracodawcy: Bytkowska
Numer budynku pracodawcy: 1 A
Profil działalności pracodawcy:
RESTAURACJE I INNE STAŁE PLACÓWKI GASTRONOMICZNE.
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 04.10.2016
Data dodania oferty pracy: 04.10.2016
Oferta pracy ważna do: 04.11.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 04.10.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 04.10.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Sporządzanie posiłków
PIEKARSKI Piekarski Karol - 2016-05-18 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
wykształcenie bez znaczenia, doświadczenie mile widziane
Pizzeria VENUS Piotr Kremer - 2016-06-27 - Krotoszyn (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej
PPHU "ROZA" Zofia Leś - 2017-08-29 - Dulcza Wielka (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowe i Usług Turystycznych"Róża Wiatrów" - 2016-12-15 - Sławno (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej (catering)
Firma Cateringowa "a'propos" Zdzisław Godek - 2016-03-21 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków
BAR FAMILIJNY MIŚ MARIUSZ TYLKOWSKI - 2016-06-21 - Zelów (łódzkie)
przygotowywanie dań, sałatek kuchni pakistańskiej, orientalnej,obsługa klienta, obsługa sali
kontakt przez PUP - 2017-06-08 - Chełm (lubelskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potrawy, ciast, napojów i deserów; obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw; pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych; zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych; ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "Skorpion" - 2016-07-05 - Zawady (łódzkie)
-
VILLA DEL MAR SYLWIA MAZUR - 2016-09-29 - Niechorze (zachodniopomorskie)
sortowanie odzieży, kompletacja zamówień, sprawdzanie odzieży ze zwrotówSpotkanie z pracodawcą 20.01.2017r., godz. 11.00, pok.115.Pracodawca zapewnia bezpłatny transport.
WORK SERVICE SPÓŁKA AKCYJNA - 2016-12-29 - Gądki (wielkopolskie)
Wymagane wykształcenie średnie gastronomiczne, trzy letni staż pracy ma podobnym stanowsku, kurs i doświadczenie w kuchni japońskiej i ukraińskiej, obróbka ryb, mięs, przygotowanie zup. Godziny pracy do omówienia z pracodawcą. Kontakt telefoniczny.
POLSKI KATERING SP. Z O.O. - 2016-10-31 - Rybnik (śląskie)
.
Przedsiębiorstwo Produkcyjno - Handlowo - Usługowe Paweł Maciejewski - 2018-03-16 - Pępowo (wielkopolskie)
Brak danych
HADEX S.A. - 2017-08-21 - Gdynia (pomorskie)
Przyjmowanie materiałów i towarów dostarczanych do magazynu, dokonywanie odbiorów ilościowo-jakościowych, rozmieszczanie przyjętych towarów i materiałów w magazynie i ich zabezpieczenie, Przygotowywanie materiałów i towarów do wydania, wykonywanie przeładunków i odpraw, kontrolowanie stanów magazynowych. Pracodawca wymaga od kandydatów umiejętności fakturowania
Poczta Polska S.A. - 2017-08-25 - Świdwin (zachodniopomorskie)
sprzedaż ubezpieczeń, organizacja pracy w biurze
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Tarnów (małopolskie)
Przygotowywanie potraw na potrzeby restauracji
kontakt przez PUP - 2015-09-17 - Sadki (kujawsko-pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-03-11 - Turów (śląskie)
jw.
W TRAKCIE Marta Nowakowska - 2015-12-02 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni polsko - włoskiej
Iwona Staroń - Firma Handlowo-Usługowa - 2017-02-24 - Pajęczno (łódzkie)
montaż szaf zasilających z układaniem instalacji przyłączeniowej silników
Innovative Wood Drying & Consulting Amenda Stanisław - 2017-02-23 - Grudusk (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-08 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW KUCHNI POLSKIEJ ORAZ UKRAIŃSKIEJ.
PHU MASTERCLEAN RADOSŁAW ŁOŚ - KOROBCZAK - 2016-07-18 - Sopot (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
FIRMA USŁUGOWA "ALEX-POL" S.C. - 2017-05-18 - Radymno (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków z kart menu
Restauracja "Tequila" w Międzyrzeczu - 2016-12-15 - Międzyrzecz (lubuskie)
Praca w kuchni, obsługa klienta. Wymagane doświadczenie 3 lata, znajomość branży gastronomicznej i handlu. Znajomość języka ukraińskiego, rosyjskiego, angielskiego i polskiego w stopniu podstawowym.
kontakt przez PUP - 2017-11-02 - Zamość (kujawsko-pomorskie)
W/G zakresu czyności
kontakt przez PUP - 2016-03-14 - Gniezno (wielkopolskie)
gotowanie posilków; okres próbny na 5 miesięcy; praca w godz.6.00-18.00
Politechnika Wroclawska - 2018-04-18 - Ustka (pomorskie)
Prace kuchenne, znajomość teoretyczna i praktyczna kuchni regionu
Wejmar Sp. z o.o. - 2016-11-04 - Rzucewo (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-03 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 11-14
kontakt przez PUP - 2016-10-17 - Kępice (pomorskie)