KUCHARZ KUCHNI ARABSKIEJ(J. ANGIELSKI I ARABSKI) Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI ARABSKIEJ(J. ANGIELSKI I ARABSKI)
Wynagrodzenie: od 2聽600 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: zakres obowi膮zk贸w: przyrz膮dzanie da艅 kuchni arabskiej; pomoc za barem; dbanie o swoje stanowisko pracy i wizerunek firmy;
Data publikacji: 2019-06-25
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
zakres obowi膮zk贸w: przyrz膮dzanie da艅 kuchni arabskiej; pomoc za barem; dbanie o swoje stanowisko pracy i wizerunek firmy;
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽600 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI ARABSKIEJ(J. ANGIELSKI I ARABSKI)
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽600 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.09.2019
Data zako艅czenia pracy: 01.09.2024
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Pozostali kucharze (wymagany sta偶 - lata: 1)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
angielski, w mowie - B2 - wy偶szy 艣rednio zaawansowany, w pi艣mie - B1 - 艣rednio zaawansowany
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_1:
arabski, w mowie - B2 - wy偶szy 艣rednio zaawansowany, w pi艣mie - B2 - wy偶szy 艣rednio zaawansowany
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Kuchnia arabska
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
oczekiwania: wykszta艂cenie podstawowe/ zasad. zawodowe; umiejetno艣膰 gotowania potraw kuchni arabskiej;1 rok do艣wiadczenia na stanowisku; komuniksatywna znajomo艣膰 j. angielskiego i arabskiego;zakres obowi膮zk贸w: przyrz膮dzanie da艅 kuchni arabskiej; pomoc za barem; dbanie o swoje stanowisko pracy i wizerunek firmy;
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 25.06.2019
Oferta pracy wa偶na do: 08.07.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 25.06.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 25.06.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?c585cc16425f5cfc636447cad8bade4f
Podobne oferty pracy
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-20 - Warszawa (mazowieckie)
refundacja 30 art. 150 f
kontakt przez PUP - 2017-10-26 - Bia艂ogard (zachodniopomorskie)
Zgodny
Restauracja "LE艢NICZ脫WKA" s.c. Danuta Nowicka, Patryk Pa艂yga - 2016-12-15 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
Prca na samodzielnym stanowisku kucharza, przygotowywanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2018-03-20 - Pasym (warmi艅sko-mazurskie)
przyrz膮dzanie da艅 w restauracji
kontakt przez PUP - 2018-09-13 - Lubin (dolno艣l膮skie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-04-04 - Warszawa (mazowieckie)
Poznanie menu restauracji , przygotowanie potraw z karty menu, przygotowanie nowych da艅.I zmiana 8:00-16:00Oferta sta偶u dla os贸b powy偶ej 30 r.偶. - bez kandydata
kontakt przez PUP - 2019-03-18 - Kadyny (warmi艅sko-mazurskie)
zgodnie ze stanowiskiem;miejsce wykonywania pracy Ustka; kontakt z pracodawc膮 osobisty w godzinach (9-14), telefoniczny (7-15)
Przedsi臋biorstwo MORZE - 2016-01-19 - S艂upsk (pomorskie)
Sporz膮dzanie potraw (艣niadania, obiady, kolacje), pieczenie ciast, sporz膮dzanie deser贸w. Praca na umow臋 o prac臋 w godz. 6-14, 10:30-18:30 w Ko艂obrzegu
Specjalny O艣rodek Szkolno - Wychowawczy OKRUSZEK w Ko艂obrzegu - 2018-09-20 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
Kucharz - kuchnia polskapraca od 7.00 do 20.00za pracuj膮ce soboty i niedziel臋 przys艂uguj膮 dni wolne
Dom Weselny FREZJA - 2019-05-23 - Mielec (podkarpackie)
Praca na kuchni, obs艂uga imprez. Wymagania: do艣wiadczenie w pracy na stanowisku kucharz - samodzielne stanowisko.
AGNIESZKA RAULEWICZ - ZIELONA WERANDA - 2016-07-15 - Wejherowo (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W NA ODDZIA艁Y SZPIYALNE, NADZ脫R NAD PRAC膭 PODLEG艁EGO ZESPO艁U, SPORZ膭DZANIE POSI艁K脫W ZGODNIE Z RECEPTURAMI I NORMAMI OBOWI膭ZUJ膭CYMI W 呕YWIENIU ZBIOROWYMWYMAGANIA:WYKSZTA艁CENIE KIERUNKOWE, ZNAJOMO艢膯 ZASAD HACCP, KSI膭呕ECZKA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 1 ROK DOI艢WIADCZENIA W ZAWODZIEPRACA W GODZINACH: 06:30-14:30 LUB 07:00-15:00MIEJSCE PRACY: SZPITAL SPSK 2, UL. POWSTA艃C脫W WIELKOPOLSKICH SZCZECIN, tel.: 727003748, CV NA ADRES MAILOWY: A.PIEKONKO (at) IMPEL.PLMIEJSCE ROZM脫W REKRUTACYJNYCH: ul. MIESZKA I (CH MOLO II P.) 73, 71-011 Szczecin
SANPRO CONSULTING BPO SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2018-10-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w (kuchnia rosyjska).
TOP-TEN SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-12-27 - Krak贸w (ma艂opolskie)
prace w kuchni
RZEMIE艢LNICZY ZAK艁AD INSTALACJI SANITARNYCH I C.O. - VILLA SOLARIS S. ALE艃KU膯 - 2017-09-20 - Niechorze (zachodniopomorskie)
spawanie element贸w stalowych MIG/MAG, drobne prace 艣lusarskie, renowacja element贸w rusztowa艅.
kontakt przez PUP - 2016-10-28 - Spalice (dolno艣l膮skie)
DOKONYWANIE OBMIAR脫W , DEMONTA呕, MONTA呕 STOLARKI, OBR脫BKI TYNKARSKIE, ROZ艁ADUNEK, ZA艁ADUNEK STOLARKI, REGULACJA OKU膯, PROGRAMOWANIE STEROWNIK脫W.WYMAGANE WYKSZTA艁CENIE MIN. 艢REDNIE TECHNICZNE, UMIEJ臉TNO艢膯 POS艁UGIWANIA SI臉 ELEKTRONARZ臉DZIAMI, ZNAJOMO艢膯 TECHNOLOGII MONTA呕U STOLARKI. ZDOLNO艢CI MANUALNE. MILE WIDZIANE DO艢WIADCZENIE NA PODOBNYM STANOWISKU.
kontakt przez PUP - 2018-08-20 - Szczecin (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE TRADYCYJNYCH POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYSJKIEJ I BENGALSKIEJ WED艁UG TRADYCYJNYCH RECEPTUR. UK艁ADANIE MENU, SK艁ADANIE ZAM脫WIE艃 ZAGRANIC臉. DBANIE O PORZ膭DEK I HIGIEN臉 W MIEJSCU PRACY.
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Piaseczno (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni polsko - w艂oskiej
Iwona Staro艅 - Firma Handlowo-Us艂ugowa - 2017-02-24 - Paj臋czno (艂贸dzkie)
Samodzielne gotowanie potraw kurdyjskich, obs艂uga klienta. Praca na 3 zmiany: 8-16, 12-20, 14-22. Miejsce pracy Auchan Bielany.
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Bielany Wroc艂awskie (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z obowi膮zuj膮cym jad艂ospisem i zasadami technologii ich przygotowywania,w tym wszystkich rodzaj贸w i form posi艂k贸w dietetycznych,przy zachowaniu dba艂o艣ci o apetyczny wygl膮d sporz膮dzanych posi艂k贸w. W艂a艣ciwe porcjowanie i wydawanie potraw. Pobieranie pr贸bek 偶ywno艣ci i przechowywanie ich zgodnie z obowi膮zuj膮cymi przepisami.Wykonywanie wszystkich czynno艣ci zwi膮zanych z obr贸bk膮 p贸艂fabrykat贸w i wyrob贸w gotowych
Dom Pomocy Spo艂ecznej - 2016-07-11 - Krak贸w (ma艂opolskie)
przygotowanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-06-27 - Smardzewice (艂贸dzkie)
przygotowanie potraw, dbanie o jako艣膰 na ka偶dym etapie produkcji, przestrzeanie zasad, procedur i standard贸w restauracji
Grupa 艁apaj Sp. z o.o. , Sp贸艂ka jawna - 2015-12-02 - Zawiercie (艣l膮skie)
Koordynowanie realizacji projektu w szkole, prowadzenie procesu rekrutacji uczestnik贸w (uczni贸w i nauczycieli) do projektu na terenie szko艂y zgodnie z regulaminem rekrutacji, organizowanie grup uczni贸w do poszczeg贸lnych form wsparcia i odpowiedni przydzia艂 zrekrutowanych uczestnik贸w, wsp贸艂praca z Kierownikiem Projektu przy organizacji kurs贸w i zaj臋膰 dla uczni贸w i nauczycieli, organizowanie sta偶y/praktyk zgodnie z za艂o偶eniami projektu (w tym opracowanie program贸w sta偶y/praktyk dla uczni贸w), ustalanie w porozumieniu z realizatorem poszczeg贸lnych zada艅 harmonogram zaj臋膰, monitorowanie udzia艂u uczni贸w w r贸偶nych formach wsparcia odbywaj膮cych si臋 na terenie szko艂y oraz wykorzystanie zakupionego sprz臋tu (w tym dokumentacja fotograficzna zaj臋膰), weryfikowanie i zatwierdzanie dokumentacji przebiegu zaj臋膰 zgodnie z przyj臋tymi rozwi膮zaniami, archiwizowanie dokument贸w projektowych wytworzonych w szkole, wsp贸艂praca podczas przygotowywania dokumentacji zam贸wie艅 publicznych (opis przedmiotu zam贸wienia, szacowanie warto艣ci zam贸wienia), zgodnie z za艂o偶eniami projektu, na zakupy, dostawy i us艂ugi z zakresu: organizacji zaj臋膰 dla uczni贸w i nauczycieli, miejsc na studiach podyplomowych, doposa偶enia szko艂y, sk艂adanie Kierownikowi Projektu miesi臋cznych informacji dotycz膮cych realizacji zada艅 w szkole, udzia艂 w spotkaniach Zespo艂u Koordynator贸w.Praca na wskazanym stanowisku b臋dzie 艣wiadczona w Zespole Szk贸艂 Handlowych i Us艂ugowych w Boles艂awcu przy ulicy Zgorzelecka 18 , w wymiarze 0,2 etatu, umowa na czas okre艣lony (na czas realizacji projektu tj. od 01.01.2019r. do 30.12.2020r.
Powiatowe Centrum Edukacji i Kszta艂cenia Kadr - 2018-11-28 - Boles艂awiec (dolno艣l膮skie)
Opieka nad trzod膮 chlewn膮 w powierzonym sektorze
Instytut Zootechniki Pa艅stwowy Instytut Badawczy Zak艂ad Do艣wiadczalny w Paw艂owicach - 2018-10-10 - Robczysko (wielkopolskie)
-
kontakt przez PUP - 2019-02-28 - Skar偶ysko-Kamienna (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-10-19 - Tychy (艣l膮skie)
przygotowywanie i wydawanie da艅 w restauracji "Szyszka Chmielu"
kontakt przez PUP - 2017-01-09 - Lubin (dolno艣l膮skie)
Przygotowanie potraw wed艂ug receptury restauracji. Kreowanie oferty posi艂k贸w. Udoskonalanie menu. Nadzorowanie wydawania/podawania gotowych potraw. Dbanie o asortyment.
KOMPLEKS HOTELOWO GASTRONOMICZNY LABIRYNT SP. Z O.O. - 2019-06-19 - 艁om偶a (podlaskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla mieszka艅c贸w DPS.
kontakt przez PUP - 2017-10-04 - Leopold贸w (lubelskie)
Przygotowywanie potraw i napoj贸w, obr贸bka produkt贸w, praca na kuchni zimnej i gor膮cej.
kontakt przez PUP - 2018-01-03 - Krak贸w (ma艂opolskie)