KUCHARZ KUCHNI POLSKIEJ Bielsko-Biała oferta pracy ANNA PRODUKCJA PIEROGÓW I KROKIETÓW DOMOWYCH GRZEGORZ ŻABA
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI POLSKIEJ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw kuchni polskiej. Praca jednozmianowa w godz. 6.00-14.00 od poniedziałku do piątku w Bielsku-Białej.
Data publikacji: 2019-08-09
Lokalizacja: Bielsko-Biała (śląskie)
Pracodawca: ANNA PRODUKCJA PIEROGÓW I KROKIETÓW DOMOWYCH GRZEGORZ ŻABA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Lipnicka 117, 43-300 Bielsko-Biała, powiat: m. Bielsko-Biała, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej. Praca jednozmianowa w godz. 6.00-14.00 od poniedziałku do piątku w Bielsku-Białej.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI POLSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bielsko-Biała
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Bielsko-Biała
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bielsko-Biała
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2019
Data zakończenia pracy: 31.08.2022
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie zawodowe, umiejętność przygotowywania potraw kuchni polskiej i doświadczenie w tym zakresie.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 3
Nazwa pracodawcy:
ANNA PRODUKCJA PIEROGÓW I KROKIETÓW DOMOWYCH GRZEGORZ ŻABA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bielsku-Białej
Adres pracodawcy:
1 Maja 38, 43-300 Bielsko-Biała, powiat: m. Bielsko-Biała, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Wskazany kontakt telefoniczny lub skierowanie z PUP
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Bielsko-Biała
Gmina pracodawcy: Bielsko-Biała
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Bielsko-Biała
Ulica pracodawcy: 1 Maja
Numer budynku pracodawcy: 38
Profil działalności pracodawcy: PRODUKCJA PIEROGÓW I KROKIETÓW DOMOWYCH
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bielsku-Białej
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 09.08.2019
Data dodania oferty pracy: 09.08.2019
Oferta pracy ważna do: 22.08.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 09.08.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 09.08.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?1918e7a39f54236a12f8e69833ad87be
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków dla pacjentów w Wojewódzkim Szpitalu Zespolonym w ElbląguGodz. pracy: 05.00 - 13.00
Rebus Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2018-02-26 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie dań kuchni indyjskiej, praca w godzinach 12-21 wg. grafiku
kontakt przez PUP - 2018-03-20 - Opole (opolskie)
przygotowanie potraw, obsługa gości
Aquila Hotele Sp.zo.o - 2019-03-05 - Józefów (mazowieckie)
-
PPHU "CENTO -MIŚ" s.c. Roman Miś,Rafał Miś - 2018-02-14 - Gogolin (opolskie)
- Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami, koordynowanie pracy zespołu pracowników kuchni, kontrolę zużycia produktu, przestrzeganie procedur, dbanie o wysoką jakość świadczonych usług. - Wynagrodzenie: 2120 zł brutto + wysługa lat. Praca na umowę o pracę na czas określony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. - Praca w godzinach: 7:30-15:30. Wymagania: wykształcenie zawodowe kierunkowe. Doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku (najlepiej w placówce oświatowej). Znajomość zasad systemu HACCP. Bardzo dobra organizacja pracy. Odporność na pracę w stresie. Wysoka kultury osobistej, umiejętność przekazywania wiedzy. Wysokie zdolności interpersonalne oraz umiejętność pracy w zespole, komunikatywność, dyskrecja, sumienność, dokładność, wysoko rozwinięte zdolności organizacyjne, umiejętności organizacji pracy własnej i zespołu, sumienność, odpowiedzialność, obowiązkowość i zaangażowanie w powierzone zadania, dyspozycyjność.
ZESPÓŁ SZKÓŁ OGÓLNOKSZTAŁCĄCYCH NR 7 - 2018-06-29 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z przedstwioną recepturą/przepisami (grill, shorma) Praca w restauracji "SPHINX".
Łukasz Kurzyński - 2018-04-12 - Częstochowa (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
J&G WICZ Jacek Żyłkiewicz Świeradów - 2016-10-31 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw kuchni bałkańskiej i śródziemnomorskiej; sporządzanie listy zakupów; dbanie o porządek w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2019-05-27 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie kebabów.
Mohamed Mohamed Ali Restauracja "FARAON" - 2017-02-24 - Przeworsk (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw w małej gastronomii, układanie menu, wybór składaników spożywczych , odpowiednie przechowywanie składników spożywczych, dbanie o konserwację urządzeń kuchennych, dbanie o czystość, sprzątanie kuchni, pakowanie posiłków na wynos, dostawa posiłków zamówionych na wynos;Praca w godzinach 18:00-2:00, równoważny rozkład czasu pracy;133 h pracy w miesiącu;Miejsce pracy: Wrocław, ul. Ruska;Sala G
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie menu na rózne imprezy okoliczniościowe, dekorowanie potraw i ich wydawanie
kontakt przez PUP - 2016-09-01 - Łącko (małopolskie)
kucharz w lokalu gastronomicznym
VEGE-ZONA Roman Bartosiak - 2016-04-25 - Poznań (wielkopolskie)
praca w kuchni przy produkcji potraw wg receptur
SPOŁEM Gastronomiczna Spółdzielnia Spożywców - 2019-01-16 - Poznań (wielkopolskie)
Przyjmowanie i realizacja zamówień klientów. Przygotowywanie potraw. Obsługa ekspresu ciśnieniowego. Dbałość o czystość lokalu. Praca w kuchni.Godziny pracy: 7.00 - 16.00 od poniedziałku do piątku, w soboty 7.00 - 14.00.Równoważny czas pracy.Etat lub 1/2 etatu - do uzgodnienia.Oferta również dla osób z orzeczonym stopniem niepełnosprawności.
kontakt przez PUP - 2018-12-18 - Zabrze (śląskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków (kuchnia włska i polska)wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-07-03 - Wisła (śląskie)
Przygotowanie pizzy i innych potraw z karty menu.
Pizza Tomato Anna Żuraw - 2017-12-21 - Tomaszów Bolesławiecki (dolnośląskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich i azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Gotowanie, układanie karty, zamawianie towarów
FIRMA USŁUGOWO-HANDLOWA POLESKI - 2016-05-23 - Kraków (małopolskie)
- Przygotowywanie posiłków. Praca w Restauracji "CLUB 99" w Katowicach na ul. Brackiej 16.- Praca: 6:00-14:00, 14:00-22:00 + soboty, niedziele - według grafiku.
P.H.U. GRZEGORZ KAWIORSKI - 2019-09-06 - Katowice (śląskie)
Znajomość kuchni polskiej
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "GRAND" SYLWIA SADOWSKA - 2018-08-01 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę zlecenie w Kołobrzegu w Arka Medical Spa w godz. 6-18, 6-14 lub 9-21, 14-22. Praca w weekendy. Następna umowa o pracę. Możliwe zakwaterowania.
Maktronik Expres Sp.z o.o. - 2017-01-05 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w godz. 7-19
Przedsiębiorstwo Usługowe HOLTUR Sp. z o.o. - 2016-02-23 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
JACEK URBAŃCZYK FIRMA CONSULTINGOWA "PROMOTOR - 2017-02-22 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
sprzątaczka biurowa
kontakt przez PUP - 2016-02-23 - Lubań (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań i deserów z kuchni japońskiej.
HS Szymon Falski - 2017-01-18 - Gdańsk (pomorskie)
Pomoc w kuchni, przygotowywanie posiłków, utrzymanie czystości.
360 STOPNI MONIKA SANIEWSKA - 2018-10-25 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, arabskiej i bengalskiej.
kontakt przez PUP - 2019-04-16 - Mrozy (mazowieckie)
mile widziane doświadczenie w kładzeniu kostki brukowej, może być osoba do przyuczenia,
kontakt przez PUP - 2015-12-15 - Raczyce (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań kuchni polskiej. Praca w godz.: 8-16, 16-24. Proponowany okres zatrudnienia: 2 lata.
kontakt przez PUP - 2018-09-03 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie się do wyrobu pizzy oraz jej wyrób
kontakt przez PUP - 2018-05-16 - Golub-Dobrzyń (kujawsko-pomorskie)