KUCHARZ Radom oferta pracy kontakt przez PUP
Najatrakcyjniejsze wyposażenie łazienki.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 1 017,4 PLN
Zakres obowiązków: do uzgodnienia
Data publikacji: 2019-01-25
Lokalizacja: Radom (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Radom, powiat: m. Radom, woj: mazowieckieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Opis zadań
Zakres obowiązków: do uzgodnienia
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 1 017,4 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Radom
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Radom
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 1 017,4 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 6
Data rozpoczęcia pracy: 01.02.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Radomiu
Adres pracodawcy:
Księdza Łukasika 3, 26-612 Radom, powiat: m. Radom, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m. Radom
Gmina pracodawcy: Radom
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Radom
Ulica pracodawcy: Księdza Łukasika
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Radomiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Typ oferowanej pracy: (staż z UP)
Data dodania oferty pracy: 25.01.2019
Oferta pracy ważna do: 28.02.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 25.01.2019
Typ oferowanej pracy: Staż z urzędu pracy
Podobne oferty pracy
- Przygotowanie posiłków. - Wynagrodzenie: 2200 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Docelowo praca na stałe.-Praca: 8:00-16:00. Wymagane wykształcenie zawodowe gastronomiczne. Wymagane doświadczenie na stanowisku kucharza / kucharki min. 3 lata. Kontakt wstępnie telefoniczny (Tel. 500-073-189) (8:00-16:00) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Paderewskiego 32, 40-282 Katowice).
"OBZ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ" - 2017-03-29 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie potraw według karty menu
Leszek Tomaszewski Zajazd Piastowski - 2017-03-23 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-09-16 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Sprzedawca w sklepie piekarniczo-spożywczym. Układanie towaru, dbanie o miejsce pracy i sprzedaż. Sklep Spożywczy nr 2 na Grochowskiej 2-3 Elbląg STAŻ - dla osób do 30 r.ż. STYPENDIUM STAŻOWE
kontakt przez PUP - 2017-09-05 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
- przyrządzanie posiłków- prowadzenie i utrzymywanie porządku w magazynie żywnościowym- pobieranie produktów z magazynów i właściwe ich ewidencjonowanie- współpraca z intendentem- przestrzeganie norm żywieniowych- wykonywanie innych poleceń wydanych przez dyrektora
Żłobek "Niezapominajka" - 2018-05-10 - Gdynia (pomorskie)
OCENA SUROWCÓW, PÓŁPRODUKTÓW, OBLICZANIE WARTOŚCI ENERGRTYCZNYCH ORAZ ODŻYWCZYCH, SPORZĄDZANIE POTRAW KUCHNI WŁOSKIEJ- PIZZA, CIASTO, MAKARONY ITD.WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA DAŃ KUCHNI WŁOSKIEJ-PIZZA, AKTUALNA KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE W KUCHNI WŁOSKIEJ MIN. 2 LATA, DOBRA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA WŁOSKIEGO I NIEMIECKIEGO W MOWIE MILE WIDZIANASTAWKA ZA GODZINĘ 16,50 ZŁPRACA W GODZINACH: 10:30-18:30
kontakt przez PUP - 2018-06-21 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Wykształcenie kierunkowe, doświadczenie zawodowe mile widziane, umiejętności manualne; praca w gastronomi; otwartość i komunikatywność, pozytywna energia i pomysłowość, dokładność, odpowiedzialność, zaangażowanie, umiejętność pracy w zespole, akt. ks. sanitarno-epidemiologiczna; zakres obowiązków: przygotowywanie produktów zgodnie ze standardami oraz dbanie o ich jak najwyższą jakość, wykonywanie bieżących zadań w restauracji m.in. dbanie o sprzęty, utrzymanie porządku na stanowisku pracy; dyspozycyjność; praca także w weekendy; praca w godz. 12:00-20:00; miejsce pracy: Pyskowice;
"KOMSTA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-03-10 - Pyskowice (śląskie)
przygotowanie posiłków, przestrzeganie zasad panujacych w zakładzie
kontakt przez PUP - 2018-05-04 - Żywiec (śląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-07-26 - Olecko (warmińsko-mazurskie)
-
OW "PERŁA" OLSZEWSCY S.C. - 2016-01-25 - Mrzeżyno (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań obiadowych.
Zakłady Mięsne Berger Irena i Bonifacy Berger Sp. J - 2017-09-01 - Rydułtowy (śląskie)
praca na stanowisku kucharz
Bar Mleczny "Słonecznik" Aneta Kołodzińska-Serafin - 2017-01-19 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Gotowanie i przygotowywanie potraw kuchni tureckiej.
kontakt przez PUP - 2017-09-27 - Głuchołazy (opolskie)
Przewóz rzeczy na terenie kraju
kontakt przez PUP - 2016-02-05 - Opatów (świętokrzyskie)
Prowadzenie kuchni
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE ANITA ŚMIGIELSKA - 2016-01-11 - Obrzycko (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań zimnych i ciepłych kuchni meksykańskiej i amerykańskiej. Znajomość receptur.
kontakt przez PUP - 2017-02-16 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków, półproduktów
kontakt przez PUP - 2017-03-09 - Piła (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-10-15 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
F.H.U. AGRO Adam Grol - 2016-08-11 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie posiłków typu fastfood
kontakt przez OHP - 2018-07-16 - Police (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potrawpraca od 07:00 do 19:00 co drugi dzień
ZAKŁAD USŁUG LECZNICZO-WYPOCZYNKOWYCH "PZL-MIELEC" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-08-27 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
gotowanie, zmywanie, planowanie , sprzątanie
kontakt przez PUP - 2018-11-20 - Polesie (lubelskie)
Umiejętność gotowania prostych dań, robienia pizzy, organizowanie przyjęć okolicznościowych, bardzo dobra organizacja czasu pracy, zaangażowanie, sumienność i uczciwość
Firma "WIN" Grażyna Winiarska - 2016-08-25 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowanie potraw à la carte, a także przygotowanie bufetów na wesela, urodziny i inne imprezy.
kontakt przez OHP - 2018-02-21 - Niemcy (Niemcy)
• współpraca z Szefem Kuchni i innymi pracownikami kuchni, • przygotowywanie potraw zgodnie ze standardem Hotelu, • dbanie o estetykę potraw, • dbanie o porządek w miejscu pracy, • zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług,
Collis spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2018-01-11 - Olchowiec (podkarpackie)
gotowanie potraw kuchni tureckiej według specjalnych receptur
KING FOOD SP. ZO.O. - 2016-04-07 - Gdańsk (pomorskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków i potraw,
LAZUROWY DWÓR Spółka z o.o. - 2017-03-17 - Sztutowo (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-29 - Brenna (śląskie)
Gotowanie (przyrządzanie) posiłków dla gości hotelowych zgodnie z zasadami, przestrzeganie zasad i przepisów HACCP, dbanie o czystość i higienę kuchni i innych pomieszczeń.
Euroturysta sp.z o.o. Ośrodek Sudety - 2017-07-04 - Pokrzywna (opolskie)
Wg programu stażuFP
kontakt przez PUP - 2017-09-29 - Strzelce Krajeńskie (lubuskie)