KUCHARZ- PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW Władysławowo oferta pracy GASTRO HOUSE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Stanowisko: KUCHARZ- PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
Wynagrodzenie: od 22,5 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw i napoi, sporządzanie potraw kuchni regionalnych ,porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy.
Data publikacji: 2020-02-07
Lokalizacja: Władysławowo (pomorskie)
Pracodawca: GASTRO HOUSE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Portowa, 81-120 Władysławowo, powiat: pucki, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie potraw i napoi, sporządzanie potraw kuchni regionalnych ,porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 22,5 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Obowiązuje godzinowy system wynagrodzenia 22,50zl/godz.
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ- PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Władysławowo
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: pucki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Władysławowo
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 22,5 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 07.02.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanitarno- epidemiologiczna
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Staż pracy min. 12 miesięcy.
Nazwa pracodawcy:
GASTRO HOUSE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Pucku
Adres pracodawcy:
NIEPODLEGŁOŚCI 606/610, 81-879 Sopot, powiat: m. Sopot, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Sopot
Gmina pracodawcy: Sopot
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Sopot
Ulica pracodawcy: NIEPODLEGŁOŚCI
Numer budynku pracodawcy: 606
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Pucku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 07.02.2020
Oferta pracy ważna do: 31.03.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 07.02.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 07.02.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?4c8647088806ef6b54e3bca7b9fd2f3b
Podobne oferty pracy
- Przygotowywanie tradycyjnych potraw kuchni koreańskiej, - Dbanie o jakość i estetykę przygotowywanych potraw, - Dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności, - Serwowanie posiłków, - Utrzymanie czystości w kuchni i na stanowisku pracy. Oferta dostępna w sali G.
kontakt przez PUP - 2016-07-22 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie prostych potraw arabskich
kontakt przez PUP - 2018-08-28 - Bełchatów (łódzkie)
Przygptpwywanie i wydawanie potraw.Mile widziane doświadczenie w zawodzie.Wymagana dyspozycyjność i punktualność.
Restauracja "Pałacowa" Paweł Bęś - 2017-03-31 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
odpowiedzialność za przygotowywanie kuchni chińskiej pod nadzorem chińskiego szefa kuchni
kontakt przez PUP - 2016-10-11 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przedstawiciel handlowy w sektorze rolniczym
AGRO SYNTEZA JANUSZ JURKIEWICZ - 2016-02-18 - Lubawa (warmińsko-mazurskie)
Doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharz.Książeczka sanitarno-epidemiologiczna.
Dymel Culinary Studio Aleksandra Dymel - 2017-03-07 - Racibórz (śląskie)
przygotowywanie posiłków
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "Miś", Krzysztof Janczura - 2016-11-24 - Stary Sącz (małopolskie)
wydawanie, przyjmowanie towarów, obsługa magazynu
LECHTOM Hurtownia Lodów i Mrożonek - 2016-06-10 - Świdnica (dolnośląskie)
- Przygotowywanie posiłków dla pacjentów szpitali.- Wynagrodzenie: od 12 zł/brutto/godzina. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Docelowo praca na stałe.- Praca: 6:00-14:00 + soboty, niedziele, święta (według grafiku). Wymagane wykształcenie min. zawodowe lub techniczne gastronomiczne. Wymagane doświadczenie w żywieniu zbiorowym. Kontakt wstępnie telefoniczny (8:00-16:00) (Tel. 601-784-099) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. ODRODZENIA 9, 41-200 Sosnowiec) lub e-mail: marcin.samborek (at) zywieniepostep.pl
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE "POSTĘP"SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-05-10 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków dla pacjentów w Wojewódzkim Szpitalu Zespolonym w ElbląguGodz. pracy: 05.00 - 13.00
Rebus Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2018-02-26 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
operator podestu ruchomego
AT SYSTEM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2020-01-16 - Głogów (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2019-07-10 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
roboty publiczne: prace porządkowe
kontakt przez PUP - 2019-05-29 - Sulęcin (lubuskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej i międzynarodowej, utrzymywanie czystości i porządku na swoim miejscu pracy.
FASADA-INVESTMENT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-02-23 - Rzeszów (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, CZYTANIE RECEPTUR, UKŁADANIE MENU, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZA GRANICĘWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, J. BENGALSKI BIEGŁY, ANGIELSKI PODSTAWOWY
kontakt przez PUP - 2018-03-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Wymagania: wykształcenie zawodowe kierunkowe, doświadczenie minimalne wymagane, Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw
Restauracja POD DZWONEM Przemysław Paszek - 2018-09-14 - Krotoszyn (wielkopolskie)
1. WYKONYWANIE NA PRZYNALEŻNEJ MASZYNIE (STANOWISKU) CZYNNOŚCI ZWIĄZANYCH Z PRODUKCJĄ SZYB ZESPOLONYCH, 2. DBANIE P STAN TECHNICZNY OBSŁUGIWANYCH MASZYN ORAZ ZGŁASZANIE PRZEŁOŻONEMU WSZELKICH USTEREKDBANIE O CZYSTOŚĆ STANOWISKA PRACY ORAZ JEGO BEZPOŚREDNIEGO OTOCZENIA.4. OBSŁUGA MASZYN ZGODNIE Z INSTRUKCJĄ OBSŁUGI ORAZ ICH PRZEZNACZENIEM
kontakt przez OHP - 2019-04-01 - Wędkowy (pomorskie)
Przygotowywanie burgerów, sosów, sałatek, zgodnie ze standardami firmy Blood Burger
DANIEL BARTECZKO - 2019-09-10 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
przygotowanie oraz wykonanie dań obiadowych
kontakt przez PUP - 2019-09-03 - Golub-Dobrzyń (kujawsko-pomorskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2019-04-10 - Mieszczk (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków, dbanie o czystość i higienę pracy
kontakt przez PUP - 2016-09-23 - Gniezno (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań zgodnie z recepturami, dbanie o porządek stanowiska pracy oraz sprzętów kuchennych, współpraca z szefem kuchni, przestrzeganie systemów przechowywania żywnosci i bhp
Bar Restauracja " U Chłopa " Lucyna Gniecka i Przemysław Gniecki - 2019-06-21 - Hrubieszów (lubelskie)
przygotowywanie i podawanie potraw, napoi i deserów z zakresu kuchni bengalskiej
kontakt przez PUP - 2017-02-02 - Mława (mazowieckie)
Obsługa wywrotki czteroosiowej, miejsce pracy Nysa.
Przedsiębiorstwo Usługowe Monika Kuczyńska - 2016-04-26 - Skoroszyce (opolskie)
przygotowywanie i wydawanie kultowych dań i przekąsek w restauracji; zapewnianie jakości, świeżości i efektywności oraz atrakcyjności prezentowanego asortymentu; wychodzenie na przeciw potrzebom klientów i obsługa ich z troską i uwagą
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE "POSTĘP" S. A. - 2019-05-17 - Świebodzin (lubuskie)
Prowadzenie kontroli jakościowej wyrobów gotowych;Nadzór nad dokumentacją jakościową;Zatwierdzenie zgodności komponentów;Zapewnienie jakości wdrażania nowych procesów i produktów.Miejsce pracy: Wrocław ul. StargardzkaKontakt z pracodawcą telefoniczny lub elektroniczny. Oferta w sali: F
kontakt przez PUP - 2017-02-03 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków z produktów i półproduktów, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, znajomość kuchni tureckiej.
ANTALYA DONER KEBAB Salman Buluş - 2019-01-25 - Zamość (lubelskie)
przygotowywanie posiłków, prace pomocnicze w kuchni
Karczma Łabędź Wojenkowski Łukasz - 2016-03-08 - Nowa Wieś (warmińsko-mazurskie)
Samodzielne przygotowanie dań, obróbka termiczna, przechowywanie, mycie, przestrzeganie norm HACCAP. Okres zatrudnienia- 23 miesiące. Praca w godz 8-16.
kontakt przez PUP - 2017-11-29 - Piła (wielkopolskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-12-09 - Rzekuń (mazowieckie)