KUCHARZ/ZASTĘPCA SZEFA KUCHNI Świebodzin oferta pracy PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE "POSTĘP" S. A.
Stanowisko: KUCHARZ/ZASTĘPCA SZEFA KUCHNI
Wynagrodzenie: od 4 250 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie i wydawanie kultowych dań i przekąsek w restauracji; zapewnianie jakości, świeżości i efektywności oraz atrakcyjności prezentowanego asortymentu; wychodzenie na przeciw potrzebom klientów i obsługa ich z troską i uwagą
Data publikacji: 2019-05-17
Lokalizacja: Świebodzin (lubuskie)
Pracodawca: PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE "POSTĘP" S. A.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Górna 4, 66-200 Świebodzin, powiat: świebodziński, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie i wydawanie kultowych dań i przekąsek w restauracji; zapewnianie jakości, świeżości i efektywności oraz atrakcyjności prezentowanego asortymentu; wychodzenie na przeciw potrzebom klientów i obsługa ich z troską i uwagą
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę w zastępstwie
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 4 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/ZASTĘPCA SZEFA KUCHNI
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Świebodzin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: świebodziński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Świebodzin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 4 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 18.05.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
doświadczeniee w pracy na analogicznym stanowisku
Nazwa pracodawcy:
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE "POSTĘP" S. A.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Świebodzinie
Adres pracodawcy:
Strzelecka 1, 66-200 Świebodzin, powiat: świebodziński, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv + skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: świebodziński
Gmina pracodawcy: Świebodzin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Świebodzin
Ulica pracodawcy: Strzelecka
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Świebodzinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 17.05.2019
Oferta pracy ważna do: 16.06.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 17.05.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 17.05.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?e4c5ea7adcc505240d9b6892e4718ecb
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw zgodnie z wymogami szefa kuchni, serwowanie potraw oraz dbanie o ich estetykę, pomoc w zaopatrzeniu kuchni, przestrzeganie zasad higieny w kuchni
LUAN Aleksandra Dudzińska - 2017-03-23 - Władysławowo (pomorskie)
PRZGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POTRAW, WSPÓŁPRACA Z SZEFEM KUCHNI I ZESPOŁEM
kontakt przez OHP - 2016-11-24 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej i tajskiej
PAHO sp.zo.o. - 2016-10-10 - Opole (opolskie)
jw.
GRUPA WARSZAWA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-05-19 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2019-04-17 - Kałków (mazowieckie)
Przygotowywanie dań zgodnie z wewnętrznymi recepturami kuchni, znajomość dań kuchni amerykańskiej, organizacja pracy podległego zespołu współpracowników, umiejętność szybkiego przygotowywania dań w ramach świadczonego kateringu / bankiety. Ścisła współpraca z personelem serwisowym.
kontakt przez OHP - 2017-09-15 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardami, nadzór nad jakością zamawianej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami.
FIRMA GROSZ-LIDIA MARIOLA KLAPSA - 2016-03-22 - Stobno Siódme (wielkopolskie)
W ZAWODZIE
ZAKŁAD USŁUGOWY WIELOBRANŻOWY KAZIMIERZ FIJAŁ - 2016-05-09 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI UKRAIŃSKIEJ, POLSKIEJ, EUROPEJSKIEJ
PHU MASTERCLEAN RADOSŁAW ŁOŚ - KOROBCZAK - 2016-05-23 - Sopot (pomorskie)
Przygotowanie potraw według przepisów w języku wietnamskim.
PHAM HUU THANH - 2017-05-23 - Otwock (mazowieckie)
wg stanowiska
ATA Sp. Akcyjna - 2016-07-08 - Kraków (małopolskie)
- przygotowanie potraw dla gości - praca samodzielna
KRZYSZTOF KASPRZYK 1)KRZYSZTOF KASPRZYK 2)LOFTHOUSE S.C. - 2018-08-13 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków wg receptur kuchni tureckiej, wydawanie posiłków. Zatrudnienie na 1/2 etatu.
kontakt przez PUP - 2018-03-07 - Rzgów (łódzkie)
Przygotowanie produktów do wyrobu garmażerki, produkcja garmażerki, sprzedaż art. spożywczych
Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe Bartosz Wądołowski - 2018-04-23 - Łomża (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2019-03-28 - Wola Michowa (podkarpackie)
praca w zawodzie
DRINK BAR "PIANKA" Gnat Bogusław - 2017-03-06 - Ruda Śląska (śląskie)
przygotowywanie posiłków kuchni arabskiej, obsługa klienta
LIFE LINE Krystyna Klepacz - 2016-01-27 - Dobiegniew (lubuskie)
Oferta ze skierowaniem; charakterystyka pracy: przygotowywanie posiłków; praca co drugi dzień w godzinach od 07.00 do 19.00, wykształcenie gastronomiczne, doświadczenie mile widziane
OŚRODEK REH.I OP.ZGR. SIÓSTR ŚW. ELŻBIETY - 2018-05-10 - Wleń (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków wietnamskich, sporządzanie zamówień w hurtownii wietnamskiej, obróbka wstępna półproduktów
kontakt przez PUP - 2018-06-28 - Radzyń Podlaski (lubelskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-03-13 - Warszawa (mazowieckie)
jw.
Multiconcept Sp. z o.o. - 2017-12-14 - Warszawa (mazowieckie)
sporzadzanie posiłków, dbanie o czystość i higienę pomieszczeń w kuchni
Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowaczy - 2016-05-17 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw, dbanie o czystość na stanowisku pracy,
P.P.H.I U. "KANONIK" - Jacek Kanonik - 2017-10-16 - Chludowo (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw, dbałość o smak i estetykę przygotowywanych dań; praca w szpitalu w Toruniu (Pracodawca przeszkoli do pracy)
IMPEL CATERING "Company" Sp. z o.o. Sp. K. - 2016-03-03 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napoji, deserów kuchni azjatyckiej, obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw, pobieranbie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych.
kontakt przez PUP - 2015-12-30 - Blizne Łaszczyńskiego (mazowieckie)
gotowanie potraw, praca w kuchni
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "BORECKI" Bogumił Borecki - 2018-02-23 - Szepietowo (podlaskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym jadłospisem.
SP ZOZ SANATORIUM MSWiA W SOPOCIE - 2017-04-11 - Sopot (pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-11-18 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ I POSIŁKÓW
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE ALICJA SP Z O.O. - 2018-02-14 - Dębno Polskie (wielkopolskie)
Kompletacja komponentów oraz dowóz ich na linie produkcyjne
kontakt przez PUP - 2016-05-09 - Radomsko (łódzkie)