KUCHARZ - PRODUKCJA Łódź oferta pracy WĘDLINKA SP. JAWNA TERESA I JAN KORDUS
Stanowisko: KUCHARZ - PRODUKCJA
Wynagrodzenie: od 12 PLN
Zakres obowiązków: branża spożywcza - gastronomia
Data publikacji: 2016-10-05
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: WĘDLINKA SP. JAWNA TERESA I JAN KORDUS
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Lodowa 94, 00-000 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: branża spożywcza - gastronomia
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 12 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ - PRODUKCJA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 12 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 05.10.2016
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_0: brak lub niepełne podstawowe
Nazwa pracodawcy: WĘDLINKA SP. JAWNA TERESA I JAN KORDUS
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Bartoka 69, 92-531 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Bartoka
Numer budynku pracodawcy: 69
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 05.10.2016
Oferta pracy ważna do: 04.11.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 05.10.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 05.10.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
obsługa krawędziarki CNC typu Durma, BBM, programowanie maszyn, wykonywanie pomiarów
FAF - Polska spółka z o. o. - 2017-02-07 - Zielona Góra (lubuskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Warszawa (mazowieckie)
przyrządzanie potraw
PIEROGARNIA Anna Gadomska - 2017-06-01 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-09-22 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków : śniadanie, obiad, kolacja i imprezy okolicznościowe
PEREŁKA POKOJE GOŚCINNE JADŁODAJNIA - 2016-11-15 - Władysławowo (pomorskie)
Nauczyciel - wykładowca - higienistka stomatologiczna lub asytentka stomatologiczna System wynagradzania czasowy ze stawką godzinową - do negocjacji
Centrum Kształcenia "TORUS" Ewa Piechowska - 2017-01-27 - Mielec (podkarpackie)
Staż dla osoby do 30 roku życia zarejestrowanej w tut. Urzędzie posiadającej II profil pomocy, realizowany w ramach projektu "Aktywizacja osób młodych pozostających bez pracy w powiecie kolbuszowskim (III)" PO WER.Praca w godz od 8 do 16.Zapoznanie z rodzajem posiłków sporządzanych w kuchni, sporządzanie potraw z mięsa, drobiu, ryb, przygotowywanie deserów, napojów zimnych i gorących oraz przystawek i prostych dań, uczestnictwo w przygotowywaniu jadłospisów,stosowanie norm i zasad zawartych w księgach HACCP.
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Kolbuszowa (podkarpackie)
Czyszczenie bankomatów na terenie Stalowej Woli i miejsc wokół oraz sprzątanie małego terenu przy banku. Praca na pół etatu, godziny pracy do ustalenia.
Inwemer System Sp. z o.o. - 2017-07-13 - Stalowa Wola (podkarpackie)
przygotowywanie potraw ukraińskich
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Poraj (śląskie)
przygotowywanie posiłków
SMAK-TAK S.C. GRZEGORZ PANEK, LUPA WALENTYNA - 2016-01-05 - Lubin (dolnośląskie)
Przygotowanie miejsca pracy, obieranie, krojenie, szatkowanie, siekanie warzyw i owoców, przygotowywanie mięs. Przygotowanie potraw zgodnie z kartą dań i receptur. Wydawanie potraw, utrzymywanie czystości w kuchni i zapleczu, czyszczenie sprzętu kuchennego, stołów, podłóg, maszyn oraz naczyń.
kontakt przez PUP - 2016-10-25 - Ropa (małopolskie)
brak
kontakt przez PUP - 2016-09-22 - Sędki (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków w palcówce żywienia zbiorowego.
Catermed S.A. - 2018-02-22 - Kościerzyna (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
Pietraszek Andrzej, Kocięcki Dariusz Pizzeria "AVANTI" S.C. - 2016-05-23 - Wadowice (małopolskie)
przygotowywanie i przyrządzanie dań kuchni orientalnej (wietnamskiej, chińskiej, tajskiej)
JUMATEL Ścibiorski Michał - 2018-07-03 - Lubartów (lubelskie)
Obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw, pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi, obrobka wstępna surowców (ręczna mechaniczna termiczna), wykonywanie róznymi technikami i metodami zgodnie z normami surowcowymi różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców, przetworów mięsnych, potraw półmięsnych, wyrobów garmażeryjnych i inne, posługiwanie się narzędziami, masyznami i urządzeniami przy przygotowaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń, wykańczaie i porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, przygotowywanie potraw, napojów i deseró na przyęcia urodzinowe dla dzeci, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy, przestrzeganie przepisów bhp ppoż obowiązujących w zakłądach żywienia zbiorowego, przestrzeganie przepisów sanitarno-epidemiologicznych obowiązuującyhc zakłądach żywienia zbiorowego. Wymagane wykształcenie zasadnicze zawodowe. Praca na dwie zmiany 10-20
kontakt przez PUP - 2017-11-13 - Mysłowice (śląskie)
jw.
JOBHOUSE Sp. z o.o. (Agencja pracy tymczasowej nr 7097) - 2018-07-25 - Irlandia (Irlandia)
-
Restauracja PROWENT Sp. z o. o. - 2015-12-30 - Świętochłowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni polskiej i europejskiej
Restauracja "EURO" Roman Wąsowski - 2016-07-05 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich i chińskich
kontakt przez PUP - 2017-09-25 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, praca w godz.13-18
"IMPRESJA" Grzegorz Kulig - 2016-09-30 - Dylaki (opolskie)
- przygotowywanie dań i przystawek rybnych;- czynności porządkowe związane z kuchnią i sklepem;- prowadzenie dokumentacji HACCP;- obsługa kasy fiskalnej.
B.H. Idea Sp z o.o. - 2018-07-09 - Wodzisław Śląski (śląskie)
przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
Centrum Konferencyjno-Bankietowe MALIBU Sylwester Puchta - 2017-03-22 - Baczki (mazowieckie)
Praca w kuchni przy przygotowywaniu dań azjatyckich, praca przy produkcji dań kuchni mongolskiej
kontakt przez PUP - 2018-06-12 - Antonin (wielkopolskie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
Firma Karp-Han "JUNIOR" Mariusz Zalewski - 2017-05-04 - Nidzica (warmińsko-mazurskie)
Gotowanie dla mnichów oraz gości Domu Gości oraz Restauracji
"BENEDICITE" Jednostka Gospodarcza Opactwa Benedyktynów w Tyńcu - 2018-03-24 - Kraków (małopolskie)
-Praca w Restauracji w Tczewie, -Wynagrodzenie do ustalenia,-Kontakt telefoniczny 601-66-39-00. E-mail: arni_tczew (at) poczta.onet.pl
S.W.M. PUSTKOWSCY- "ARNI" SPÓŁKA JAWNA - 2016-04-08 - Tczew (pomorskie)
-Praca na terenie Tczewa i okolic,-Kontakt telefoniczny 609-952-512
"STAN-BUD" USŁUGI TYNKARSKIE STANISŁAW KAIZER - 2017-09-25 - Rokitki (pomorskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków, pobieranie próbek żywnościowych i ich odpowiednie przechowywanie, utrzymanie w czystości powierzonych naczyń i sprzętu kuchennego oraz pomieszczeń kuchni
kontakt przez PUP - 2016-09-23 - Wilków (dolnośląskie)
praca w kuchni restauracji "Zajazd pod Zamkiem"
kontakt przez PUP - 2018-07-25 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)