KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII Wodzisław Śląski oferta pracy B.H. Idea Sp z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowywanie dań i przystawek rybnych;- czynności porządkowe związane z kuchnią i sklepem;- prowadzenie dokumentacji HACCP;- obsługa kasy fiskalnej.
Data publikacji: 2018-07-09
Lokalizacja: Wodzisław Śląski (śląskie)
Pracodawca: B.H. Idea Sp z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Średnia 1, 44-300 Wodzisław Śląski, powiat: wodzisławski, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie dań i przystawek rybnych;- czynności porządkowe związane z kuchnią i sklepem;- prowadzenie dokumentacji HACCP;- obsługa kasy fiskalnej.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Praca od poniedziałku do piątku w godz. 7:30-7-17:30 oraz soboty 8:00-13:00
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wodzisław Śląski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wodzisławski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wodzisław Śląski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 09.07.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: dobry kontakt z klientem
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: komuniaktywność
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: B.H. Idea Sp z o.o.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wodzisławiu Śląskim
Adres pracodawcy:
Średnia 1, 44-300 Wodzisław Śląski, powiat: wodzisławski, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: wodzisławski
Gmina pracodawcy: Wodzisław Śląski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wodzisław Śląski
Ulica pracodawcy: Średnia
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy: Sprzedaż hurtowa ryb
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wodzisławiu Śląskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 09.07.2018
Oferta pracy ważna do: 09.08.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 09.07.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 09.07.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw tureckich, kebabu,
"CENPA" Sp. z o.o. - 2017-06-02 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-09-28 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie pizzy od pdstaw
JACQ Marta Piwowarczyk - 2016-05-13 - Dęblin (lubelskie)
czynności administracyjno-biurowe
Fundacja Regionalnej Agencji Promocji Zatrudnienia - 2017-11-14 - Sosnowiec (śląskie)
praca w kuchni
Ruszewski Spółka Jawna - 2016-04-07 - Nowęcin (pomorskie)
przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych i restauracji
LAZUROWY DWÓR Spółka z o.o. - 2016-04-08 - Sztutowo (pomorskie)
zgodnie z zajmowanym stanowiskiem
FOOD-RES Beata Kubatek - 2018-02-21 - Rzeszów (podkarpackie)
Do głównych obowiązków osoby zatrudnionej na tym stanowisku będzie należało:- umiejętność posługiwania się jadłospisem dziennym i asygnatą kuchenną,- właściwe dokonywanie obróbki wstępnej i zasadniczej produktów żywnościowych,- jakościowe i terminowe przyrządzanie potraw zgodnie z jadłospisem i wskazówkami kuchmistrza,- przyjmowanie artykułów spożywczych do kuchni po ich dokładnym przeważeniu i sprawdzeniu terminu przydatności do spożycia oraz wydawanie ich z magazynu przykuchennego na podstawie asygnaty kuchennej,- właściwe pobieranie próbek żywnościowych oraz nadzór nad ich przechowywaniem według obowiązujących przepisów,- kierowanie i wydawanie poleceń personelowi stołówki przygotowującemu posiłki oraz zastępowanie kuchmistrza w dniach jego nieobecności,- przestrzeganie porządku dnia w stołówce oraz harmonogramu pobierania i wydawania posiłków,- ścisłe przestrzeganie wymogów higieniczno-sanitarnych zgodnie z zasadami GMP i GHP oraz systemu HACCP.
Warmińsko-Mazurski Oddział Straży Granicznej w Kętrzynie - 2016-08-18 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
Praca w restauracji (kuchnia w hotelu)
kontakt przez OHP - 2016-01-13 - Rzyki (małopolskie)
Wykształcenie zawodowe kierunkowe; rok doświadczenia zawodowego; aktualna książeczka sanepidu; zakres obowiązków: obróbka cieplna potraw, przygotowywanie potraw, obróbka wstępna warzyw, garmażerka; jedna zmiana; miejsce pracy: Paniówki
Szołtysek Marek - 2018-07-18 - Paniówki (śląskie)
przygotowanie posiłków serwowanych w restauracji
kontakt przez PUP - 2017-10-23 - Złotoryja (dolnośląskie)
Przygotowywanie tradycyjnych potraw kuchni arabskiej, indyjskiej i bengalskiej, czytanie receptur, układanie menu, składanie zamówień zagranicę
kontakt przez PUP - 2017-04-14 - Dęblin (lubelskie)
Kucharz
TRUCK s.c. Sztuba Robert Restauracja-Myjnia-Hotel - 2016-05-12 - Psary Małe (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków,
Restauracja 45 Sp. z o.o. - 2017-06-19 - Oborniki (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
JOL-MARK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-02-19 - Oświęcim (małopolskie)
określone we wniosku
kontakt przez PUP - 2017-02-15 - Łobez (zachodniopomorskie)
roznoszenie ulotek,chęć do pracy, umowa zlecenie 13 - 14 zł/h, miejsce pracy: Powiat Ostrowski- pracodawca dowozi z Ostrowa Wlkp.
EXPRESS Jacek Kaczor - 2016-11-03 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
praca w zawodzie
"HAGA" Gabriela Glistak, Marta Glistak SPÓŁKA JAWNA - 2017-02-01 - Ruda Śląska (śląskie)
Kucharz - praca na samodzielnym stanowisku. Praca w godzinach 8-16, 16-24.
Restauracja EUROPA Sabadasz Teresa - 2018-01-09 - Łąka (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków kuchni niemieckiej. Praca w Łodzi i na terenie RP
kontakt przez PUP - 2016-11-14 - Łódź (łódzkie)
Opracowywanie dokumentacji projektowej
Biuro Projektów "NAFTA-GAZ" SP. ZO.O JASŁO - 2016-01-19 - Jasło (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw, dań, napojów, ekspedycja potraw z kuchni do restauracji, dań napojów, przygotowywanie i obsługa bufetów itp.
DEPORIUM INC Sp. z o.o. - 2017-03-28 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
wyrób pizzy oraz przygotowywanie posiłków wg przepisów kuchni białoruskiej, praca w systemie równoważnym
RESTAURACJA PIZZERIA RIVA S.C. Anna Gładysz,Jarosław Gładysz - 2017-09-21 - Zawiercie (śląskie)
przygotowywanie dań obiadowych (z uwzględnieniem kuchni wschodniej i śródziemnomorskiej) oraz deserów
kontakt przez PUP - 2016-10-24 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-10-27 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni azjatyckiej
kontakt przez PUP - 2018-04-09 - Sieradz (łódzkie)
praca w kuchni,przygotowywanie posiłków
"SCAN II" Zbigniew Sadowski - 2017-03-22 - Krzewie Wielkie (dolnośląskie)
znajomość kuchni ukraińskiej i polskiej, przygotowanie i wydawanie posiłków. Praca 40 godz./tyg., od poniedziałku do niedzieli w godzinach do ustalenia
USŁUGI OPIEKUŃCZE WOJCIECH MATAN - 2017-02-06 - Stara Wieś (mazowieckie)
-
Ośrodek Wypoczynkowy S.S.P. SUDOMIE Dzierżawca Wiesława Komorowska - 2018-03-27 - Rybaki (pomorskie)
Gotowanie potraw kuchni polskiej, obsługa klientów, catering zaopatrzenia.
WSZYSTKON SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-04-10 - Gdańsk (pomorskie)