KUCHARZ ( PO STAŻ) Szubin oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ ( PO STAŻ)
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Kucharz
Data publikacji: 2018-10-29
Lokalizacja: Szubin (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Szubin, powiat: nakielski, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Kucharz
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ ( PO STAŻ)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szubin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: nakielski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.12.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Nakle nad Notecią
Adres pracodawcy:
Dąbrowskiego 46, 89-100 Nakło nad Notecią, powiat: nakielski, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv, skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: nakielski
Gmina pracodawcy: Nakło nad Notecią
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Nakło nad Notecią
Ulica pracodawcy: Dąbrowskiego
Numer budynku pracodawcy: 46
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Nakle nad Notecią
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 26.11.2018
Oferta pracy ważna do: 29.12.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 26.11.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 29.10.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
do uzgodnienia .Praca w systemie dwu zmianowym.kontakt e-mail. restauracjahetmanrz (at) gmail.com
"CENTOVINI POLSKA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-04-11 - Rzeszów (podkarpackie)
Sporządzanie potraw w oparciu o receptury i przestrzeganie procesów technologicznych, przygotowanie imprez okolicznościowych, kręcenie pizzy; możliwość współpracy na czas nieokreślony
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE DOROTA DUŁAK - 2017-09-22 - Wysoka (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-06-07 - Warszawa (mazowieckie)
obsługa kasy fiskalnej, obsługa klientów, obsługa terminala, prowadzenie inwentaryzacji i przyjmowania dostaw, ekspozycja towaru
kontakt przez PUP - 2017-09-18 - Gniezno (wielkopolskie)
Zgodny ze stanowiskiem
EVER GRUPA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-06-13 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Nauka gotowania wg przepisów obowiązujących w restauracji. Gotowanie i przygotowywanie potraw dla klientów.
kontakt przez PUP - 2017-07-13 - Lwówek Śląski (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków
IZABELLA SP. ZO.O. - 2016-08-03 - Puławy (lubelskie)
Przygotowanie posiłków (śmniadania, obiady, kolacje) według receptur. Praca zmianowa w godz. 6.00 - 20.00 od poniedziałku do niedzieli w Jaworzu. PRACA SEZONOWA, DO KOŃCA WRZEŚNIA 2016 R.
VILLA BARBARA - CENTRUM ZDROWIA I REHABILITACJI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-06-27 - Jaworze (śląskie)
- Przygotowywanie SUSHI. Kontakt z klientem. Rozliczanie zmiany. Składanie zamówień na towar. Dbanie o porządek na stanowisku pracy.- Miejsce wykonywania pracy w jednym z punktów gastronomicznych: Katowice, Jaworzno, Zabrze, Sosnowiec oraz Kraków.- Wynagrodzenie: 950 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na 3 lata. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godzinach: 9:00-21:00 + soboty: 9:00-21:00 + niedziela: 10:00-20:00 lub 9:00-21:00 (Punkt w Katowicach). Wykształcenie BEZ znaczenia. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiejętność przygotowywania, kręcenia SUSHI.
kontakt przez PUP - 2016-10-13 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
Marcin Bańdura Restauracja Sphinx - 2016-02-19 - Modlniczka (małopolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-06-17 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
MAGDA KALINOWSKA-SALAH - 2018-02-06 - Augustów (podlaskie)
obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna,); gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt, wykonywanie różnymi technikami i metodami-zgodnie z normami surowcowymi-różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych, układanie i zarządzanie bufetem szwedzkim
GERVITA SERVICE Sp. z o.o. - 2016-05-30 - Gola Dzierżoniowska (dolnośląskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-04-28 - Świętoszów (dolnośląskie)
jw
Przedszkole Nr 3 - 2018-09-10 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie dań.
Pizzeria LAGUNA Konrad Okraska - 2016-09-19 - Płock (mazowieckie)
praca w kuchni
CENTRUM EDUKACJI PRO FUTURO S. C. MAŁGORZATA I DARIUSZ SZYMAŃSCY - 2016-07-07 - Kowary (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni kaukaskiej.
kontakt przez PUP - 2017-11-17 - Łódź (łódzkie)
wykonywanie pizzy
Sylwia Matysiak Gastro Pizzeria - 2016-06-21 - Ryki (lubelskie)
w/g stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-07-19 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
PAŃSTWOWE PRZEDSIĘBIORSTWO PRZEMYSŁU METALOWEGO "POMET" - 2016-08-26 - Wronki (wielkopolskie)
gotowanie, smażenie, pieczenie, porcjowanie wg wagi
kontakt przez PUP - 2016-07-26 - Zebrzydowice (śląskie)
Przyrządzanie potraw kuchni pakistańskiej
kontakt przez PUP - 2017-04-18 - Sokołów Podlaski (mazowieckie)
-
ZAJAZD "JEJMOSCINA" JUSTYNA KRĘŻOŁEK - 2016-02-05 - Stężyca (pomorskie)
Przygotowywanie potraw
Zakłady Mięsne Berger Irena i Bonifacy Berger Sp. J - 2016-06-07 - Rydułtowy (śląskie)
-Produkcja przekąsek, dań drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14-Na rozmowę należy umówić się telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA - 2017-02-13 - Tczew (pomorskie)
- przygotowywanie oraz nadzór nad produkcją galaret, zalew, sałatek, sosów, kąpieli solankowych, sosów zasmażanych,- prowadzenie dokumentacji, identyfikacji dotyczących procesów wyżej wymienionych,- kontrola temperatury surowców, dodatków.Godziny pracy: 6.00- 14.00, 12.00- 20.00. Okres próbny 3 miesiące, następnie na czas określony
MIRKO Spółka z o.o. - 2017-03-27 - Głobino (pomorskie)
•przygotowywanie surówek i sałatek• Składanie zamówień na brakujące i potrzebne towary•dbałość o estetykę i smak potraw•przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami •właściwe wykorzystywanie sprzętu kuchennego• nadzór nad magazynami z żywnością•dbanie o prawidłowe wydawanie posiłków
NOWA TY ALICJA KIERWIŃSKA - 2017-11-22 - Jastrzębia Góra (pomorskie)
- przygotowywanie dań a la carte oraz dań bufetowych,- przygotowywanie śniadań i kolacji w formie bufetu,- planowanie menu i opytamalizacja zakupów,- szkolenie pracowników z nowych dań,- zapewnienie prawidłowej pracy kuchni,- przeprowadzanie inwentaryzacji produktów,- dabnie o czystość w kuchni i prawidłowe użytkowanie urządzeń.
Fiedermannhof - 2016-03-24 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie potraw kuchni arabskiej
MIDO - Agata Badawy - 2018-08-30 - Radom (mazowieckie)