KUCHARZ Płock oferta pracy Stowarzyszenie Na Rzecz Wspierania Aktywności Seniorów "AS"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: obróbka wstępna surowców, gastronomiczny rozbiór mięsa, sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narodów oraz podstawowych potraw dla różnych diet. Przygotowanie potraw na przyjęcia okolicznościowe. Przestrzeganie przepisów BHP i PPOŻ. Stosowanie zasad działań marketingowych w działalności gastronomicznej. Praca w Płocku w systemie dwuzmianowym, godziny pracy do uzgodnienia z pracodawcą.
Data publikacji: 2020-09-01
Lokalizacja: Płock (mazowieckie)
Pracodawca: Stowarzyszenie Na Rzecz Wspierania Aktywności Seniorów "AS"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:09-400 Płock, powiat: m. Płock, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
obróbka wstępna surowców, gastronomiczny rozbiór mięsa, sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narodów oraz podstawowych potraw dla różnych diet. Przygotowanie potraw na przyjęcia okolicznościowe. Przestrzeganie przepisów BHP i PPOŻ. Stosowanie zasad działań marketingowych w działalności gastronomicznej. Praca w Płocku w systemie dwuzmianowym, godziny pracy do uzgodnienia z pracodawcą.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Płock
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 14
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Płock
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1462
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Płock
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
mile widziane wykształcenie zawodowe gastronomicznemile widziane doświadczenie zawodowemile widziane orzeczenie o niepełnosprawności
Nazwa pracodawcy:
Stowarzyszenie Na Rzecz Wspierania Aktywności Seniorów "AS"
danePracodawcy_nip: 5691877836
danePracodawcy_regon: 363291111
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Płocku
Adres pracodawcy:
Bolesława Chrobrego 7, 06-500 Mława, powiat: mławski, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 14
Powiat pracodawcy: mławski
danePracodawcy_kodPowiatu: 1413
Gmina pracodawcy: Mława
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Mława
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0930696
Ulica pracodawcy: Bolesława Chrobrego
Numer budynku pracodawcy: 7
Profil działalności pracodawcy:
Działalność pozostałych organizacji członkowskich, gdzie indziej niesklasyfikowana
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Płocku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 01.09.2020
Oferta pracy ważna do: 30.09.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 01.09.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 01.09.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?9822ed8223378320251ee63c12967bdb
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-10-18 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie produktów zgodnie ze standardamio oraz dbanie o ich jak najwyższą jakość,utrzymywanie czystości w miejscu pracy,
PRZEMYSŁAW BANDURA BMD - 2016-04-18 - Głogów (dolnośląskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2018-08-14 - Głogów (dolnośląskie)
przygotowywanie dań kuchni polskiej oraz pizzy
Firma Usługowo-Handlowa Marcin Gosik - 2017-05-05 - Olsztynek (warmińsko-mazurskie)
Brak danych
kontakt przez PUP - 2015-11-27 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-01-28 - Warszawa (mazowieckie)
wykonywanie obowiązków pracownika bhp
"Ochrona Pracy" Sp. z o.o. - 2015-12-10 - Wadowice (małopolskie)
przygotowywanie posiłków ,sporządzanie zamówień na produkty , obsługa gości
JAROSŁAW JURKIEWSKI Restauracja "EXpansja" Jarosław Jurkiewski - 2016-03-03 - Bystrzyca Kłodzka (dolnośląskie)
przygotowywanie dań kuchni indyjskiej, dbanie o czystość, opracowywanie menu restauracji, przygotowywanie listy zakupów
X PUB Michał Pul - 2017-08-03 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
Instytut Naukowo-Badawczy Księdza Sebastiana Kneippa Zespół Rehabilitacyjno-Wypoczynkowy Sebastianeum Silesiacum - 2018-02-27 - Kamień Śląski (opolskie)
montaż, instalacja, naprawa instalacji elektrycznych. Instalowanie iuruchamianie maszyn i urządzeń elektrycznych, konserwacja instalacji, maszyni urządzeń elektrycznych, praca około 35h/tydzień
Dreman sp. z.o.o - 2018-10-24 - Tułowice (opolskie)
Przygotowanie dań, obsługa gości itp.Kontakt z pracodawcą telefoniczny 519 738 866 lubi mailowy jaro1 (at) g.pl
GOOD FOOD Piotr Witulich - 2016-02-08 - Baboszewo (mazowieckie)
Przygotowywanie dań kuchni indyjskiej wg oryginalnych przepisów.
TAMARYND S.C. - 2017-07-07 - Gdańsk (pomorskie)
Wykonywanie potraw chińskich.
"BEN-POL" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-09-05 - Gdańsk (pomorskie)
obsługa urządzeń gastronomicznych, przygotowywanie dań na miejscu i na wynos, obsługa klienta.
kontakt przez PUP - 2016-03-22 - Radzyń Podlaski (lubelskie)
Dbanie o przestrzeganie zasad BHP oraz właściwe wykorzystanie sprzętukuchennego. Uczestniczenie w planowaniu jadłospisów iprzygotowywaniu według niego posiłków. Sporządzanie posiłkówzgodnie z wymogami racjonalnego żywienia, dbanie o najwyższą jakośćsmak i estetykę wydawanych posiłków, a) zabezpiecza je przedprzerobieniem, Dbanie o utrzymanie porządku i przestrzeganie higienyosobistej. Dbanie o czystość pomieszczeń kuchennych, utrzymanie wstanie używalności powierzony sprzęt kuchenny.
Przedsiębiorstwo Prywatne Usług turystycznych "BALKAR" - Ryszard Balkowski - 2016-02-15 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków, obsługa klienta, wydawanie potraw, dbanie o czystość miejsca pracy, obsługa terminala kasy fiskalnej. Praca głównie na wyjeździe - praca w food truck. Obsługa imprez w całej Polsce.
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Sowia Wola (mazowieckie)
sprzedaż paliw i akcesoriów
P.P.H.U. "MARIMPEX" Marek Stasiak - 2017-11-14 - Rąbień (łódzkie)
Samodzielne przygotowywanie potraw wg ustalonej receptury, dbanie o estetykę potraw, przestrzeganie porządku i zasad higieny pracy.Wykształcenie zawodowe, rok doświadczenia na podobnym stanowisku, znajomość języka rosyjskiego.
Port Millenium Sławomir Modzelewski - 2017-01-09 - Górkło (warmińsko-mazurskie)
Gotowanie i wydawanie dań obiadowych. Praca w godzinach: 08-16/12-20.
FHU Karo-Zadorski Roman - 2016-03-09 - Opole (opolskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków, obróbka składników spożywczych, dbanie o należyte korzystanie ze sprzętu gastronomicznego, dbanie o wysoką jakość serwowanych posiłków.
Ośrodek Wypoczynkowy Bursztyn/GOSPODARSTWO ROLNE - 2020-05-19 - Gdańsk (pomorskie)
- Kucharz / Kucharka właściwie organizuje pracę personelu kuchennego. Dba o przestrzeganie zasad BHP oraz właściwe wykorzystanie sprzętu kuchennego. Kucharz / Kucharka uczestniczy w planowaniu jadłospisów i przygotowywaniu według niego posiłków. Kucharz / Kucharka sporządza posiłki zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia, porcjuje posiłki, dba o najwyższą jakość, smak i estetykę wydawanych posiłków, dba o zgodność kaloryczną przygotowywanych posiłków z ich zaplanowana wartością, wydaje posiłki o wyznaczonych godzinach. Kucharz / Kucharka pobiera produkty spożywcze z magazynu żywnościowego w ilościach przewidzianych recepturą: zabezpiecza je przed przerobieniem; kwituje ich odbiór w raportach żywieniowych. Kucharz / Kucharka dba o utrzymanie porządku i przestrzega higieny osobistej.- Wynagrodzenie: 2391 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na 6 miesięcy, z możliwością przedłużenia. Docelowo praca na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 6:00-14:00. Wymagane wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne lub wymagany Kurs dokształcający: Kucharz małej gastronomii I i II stopnia. Doświadczenie zawodowe NIE jest wymagane. Wymagana znajomość norm kodeksu żywnościowego, zasady HACCP (podstawy systemu HACCP dla obrotu żywnością). Wymagana aktualna książeczka sanepidu lub aktualne orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno-epidemiologicznych. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (7:00-15:00) (Tel. 32-251-58-74) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Szopienicka 29, 40-431 Katowice) lub e-mail: mp32katowice (at) interia.pl
MIEJSKIE PRZEDSZKOLE NR 32 - 2019-06-03 - Katowice (śląskie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków wg zamówień klientów.
kontakt przez PUP - 2016-09-06 - Zamość (lubelskie)
szycie skóry, grubej juty bawełnianej na ciężkiej maszynie
Zakład Produkcyjny "JUNIOR" Wroniecka Eryka - 2016-01-22 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
W programie stażu
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Krośnice (dolnośląskie)
Sporządzanie posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia oraz istniejącym jadłospisem, porcjowanie posiłków do konsumpcji, dbanie o najwyższą jakość, smak i estetykę przygotowanych posiłków, dbanie o zgodność kaloryczną przygotowanych posiłków z ich zaplanowaną wartością, codzienne pobieranie prób żywnościowych i właściwe ich przechowywanie zgodnie z zaleceniami stacji sanitarno-epidemiologicznej, stosowanie norm i zasad zawartych w księgach HACCP Domu Pomocy Społecznej w Rokocinie, dbanie o utrzymanie porządku i czystości w pomieszczeniach kuchennych oraz utrzymywanie w stanie używalności powierzonego sprzętu kuchennego, wykonywanie obróbki wstępnej warzyw i jarzyn przeznaczonych do przyrządzania posiłków, pobieranie produktów z magazynu żywnościowego w ilościach przewidzianych w zapotrzebowaniu żywnościowym i właściwe ich zabezpieczenie do czasu przygotowania i podania posiłków, zmywanie naczyń kuchennych, garnków, sztućców, po przygotowywanych i spożytych posiłkach, przestzreganie przepisów BHP i p.poż.
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W ROKOCINIE - 2018-12-07 - Rokocin (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem; praca Hotel Rejs Ustka; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 11-15
PHU EDEN Walerian Kasperski - 2016-04-25 - Ustka (pomorskie)
- przygotowywanie towaru do wysyłki, - realizacja zleceń, - obsługa regałów w zakresie konfekcjonowania towaru, - przygotowywanie towaru do wydania lub wysyłki zgodnie z instrukcją realizacji zamówienia
kontakt przez PUP - 2016-11-21 - Dzierżoniów (dolnośląskie)
sporządzanie różnego rodzaju posiłków, utrzymanie czystości i porządku w pomieszczeniach kuchennych
Towarzystwo Pomocy im. św. Brata Alberta Świdnica - 2019-12-30 - Świdnica (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw wg menu
Teresa Krajewska Gościniec "Nad Wartą" - 2018-03-29 - Uniejów (łódzkie)