KUCHARZ Ostrzesz贸w oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 997,4 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: obr贸bka warzyw, przotowanie da艅 gastronomicznych i wydawanie da艅
Data publikacji: 2017-02-01
Lokalizacja: Ostrzesz贸w (wielkopolskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Ostrzesz贸w, powiat: ostrzeszowski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Opis zada艅
Zakres obowi膮zk贸w:
obr贸bka warzyw, przotowanie da艅 gastronomicznych i wydawanie da艅
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 997,4 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Ostrzesz贸w
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: wielkopolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: ostrzeszowski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 997,4 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 6
Data rozpocz臋cia pracy: 01.03.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Ostrzeszowie
Adres pracodawcy:
Przemys艂owa 7, 63-500 Ostrzesz贸w, powiat: ostrzeszowski, woj: wielkopolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie na sta偶
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: ostrzeszowski
Gmina pracodawcy: Ostrzesz贸w
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Ostrzesz贸w
Ulica pracodawcy: Przemys艂owa
Numer budynku pracodawcy: 7
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Ostrzeszowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Typ oferowanej pracy: (sta偶 z UP)
Data dodania oferty pracy: 01.02.2017
Oferta pracy wa偶na do: 31.03.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 01.02.2017
Typ oferowanej pracy: Sta偶 z urz臋du pracy
Podobne oferty pracy
monter przy produkcji drzwi,
Firma Produkcyjno-Handlowa MIKEA II Sp.J. - 2016-11-04 - Tychy (艣l膮skie)
kompletowanie zam贸wie艅
Podwykonawstwo Logistyczne AMS Magdalena Pa藕dzioch - 2017-03-29 - 艁oziska (mazowieckie)
Przygotowywania da艅 kuchni wietnamskiej, umiej臋tno艣c pracy w zespole.
kontakt przez PUP - 2016-05-30 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-12 - Warszawa (mazowieckie)
praca w kuchni, przygotowywanie posi艂k贸w
Bar Restauracja " U Ch艂opa " Lucyna Gniecka i Przemys艂aw Gniecki - 2018-05-10 - Hrubiesz贸w (lubelskie)
Przygotowanie posi艂k贸w, gotowanie, obs艂uga klient贸w.
kontakt przez PUP - 2018-02-14 - Ostrowiec 艢wi臋tokrzyski (艣wi臋tokrzyskie)
Zamawianie materia艂贸w budowalnych, obs艂uga klient贸w.
kontakt przez PUP - 2016-05-18 - D臋bno (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-07-12 - Warszawa (mazowieckie)
Praca w systemie weekendowym
Lokal "Stodo艂a" Alicja Zieli艅ska - 2016-02-22 - Adamowice (艣l膮skie)
Przygotowywanie ciasta, farszu, gotowanie.
Przedsi臋biorstwo Produkcyjno Handlowo Us艂ugowo Transportowe "KACPEREK" Agnieszka K臋dziora - 2017-05-17 - Opat贸w (艣wi臋tokrzyskie)
gotowanie
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Ruda 艢l膮ska (艣l膮skie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Niepo艂omice (ma艂opolskie)
Planowanie i kompleksowa organizacja produkcji, odpowiedzialno艣膰 za terminy realizacji zada艅 produkcyjnych, realizacj臋 ustalonej wielko艣ci produkcji przy spe艂nieniu wymaga艅 jako艣ciowych zgodnie z procedurami i instrukcjami pracy, kontrolowanie i realizacja zada艅 oraz wdra偶anie niezb臋dnych dzia艂a艅 koryguj膮cych
M.S. STEEL S.C. - 2016-11-19 - P艂ock (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw i posi艂k贸w
BEA Restauracja Pokoje Go艣cinne ROBERT BAC - 2016-05-10 - D膮browa G贸rnicza (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z receptur膮. Umowa o prac臋 na okres pr贸bny. Dwie zmiany w zakresie 07.00 - 22.00.
GEOVITA SP脫艁KA AKCYJNA - 2016-08-30 - Pi艂a (wielkopolskie)
Ustalanie karty menu, przygotowywanie posi艂k贸w.Wymagania: wykszta艂cenie kierunkowe, do艣wiadczenie w pracy na ww. stanowisku, znajomo艣膰 kuchni ukrai艅skiej.
Hotel Spa LASKOWO Katarzyna Pokorska - 2018-04-04 - Jankowice (艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅 kuchni w艂oskiej.
Kalinowska Ewa - 2018-05-08 - 艁om偶a (podlaskie)
SPORZ膭DZANIE R脫呕NEGO RODZAJU POTRAW, CIAST , NAPOJ脫W I DESER脫W Z ZASTOSOWANIEM NARZ臉DZI MASZYN I URZ膭DZE艃 KUCHENNYCH.
OMT SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-05-09 - Strzelce Kraje艅skie (lubuskie)
Przygotowywanie potraw (prace pomocnicze w kuchni)
Zajazd "RY艢" Anna Gosk - 2018-05-09 - 艁om偶a (podlaskie)
sortowanie owoc贸w zgodnie z wymaganiami jako艣ciowymi; kontrola jako艣ci; pakowanie owoc贸w; prace pomocnicze; praca w hali o temp. 9- 12 stopni; praca stoj膮co siedz膮ca;
Probet Sp. z o.o. - 2018-04-03 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni tajskiej
RED LINE Sp. z o. o. - 2017-08-04 - Sopot (pomorskie)
sporzadzanie i wydawanie posi艂k贸w,dla podopiecznych DPS zgodnie z obowi膮zuj膮cym jad艂ospisem, obs艂uga sprz臋tu inurz膮dze艅 b臋d膮cych na wyposa偶eniu kuchni. Utrzymanie porzadku w mpomieszczeniach kuchennych.
kontakt przez PUP - 2017-04-06 - Mak贸w Mazowiecki (mazowieckie)
Przygotowanie i sma偶enie ryb.Przygotowywanie sur贸wek
SMA呕ALNIA RYB "MARIAS" - 2016-07-04 - Jurata (pomorskie)
1/2 etatu; 8 z艂 netto / godz
TATTOO-PIZZA Marcin Ingielewicz - 2016-07-15 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
Kucharz, praca w systemie r贸wnowa偶nych - 12/24 w godzinach 07.00-19.00, 19.00-07.00
Firma Transportowa Mirko Sp贸艂ka Cywilna - 2016-10-11 - Boles艂awiec (dolno艣l膮skie)
PRZYGOTOWANIE: KEBAB , SOS POCHODZENIA TURECKIEGOMIEJSCE WYKONYWANIA PRACY: BAR KEBAB -PRACA W GODZINACH PONIEDZIA艁EK -CZWARTEK ,NIEDZIELA 10-24 ;PI膭TEK-SOBOTA 10-02
LARA ATES MESUT - 2016-12-07 - D臋bica (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw dla restauracji i baru, wsp贸艂praca przy tworzeniu menu, przestrzeganie przepis贸w HACCP, pozyskiwanie surowc贸w i dostawc贸w zgodnie z filozofi膮 obiektu i restauracji, kontrola i nadz贸r nad kosztami, dba艂o艣膰 o stany magazynowe oraz ich inwentaryzacja, dbanie o higien臋 i estetyk臋 kuchni, restauracji, serwowanych da艅.
Folwark 艁臋kuk, Przy艂uccy SJ - 2017-03-27 - 艁臋kuk Ma艂y (warmi艅sko-mazurskie)
w/g potrzeb
P.P.H-U."AJSZA" - 2016-08-29 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
Wg zawodu
Chroma Sp. z o.o. s.k. - 2018-01-23 - 呕ary (lubuskie)
przygotowywanie i serwowanie potraw, obs艂uga klienta, do艣wiadczenie min. 6 m-cy, komunikatywno艣膰 i umiej臋tno艣膰 gotowania.
kontakt przez PUP - 2018-03-28 - Kartuzy (pomorskie)