KUCHARZ OFPR/19/2169 Mszana Dolna oferta pracy WYSPA MSZANKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ OFPR/19/2169
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: według stanowiska pracy
Data publikacji: 2020-08-24
Lokalizacja: Mszana Dolna (małopolskie)
Pracodawca: WYSPA MSZANKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Zielona 2, 34-730 Mszana Dolna, powiat: limanowski, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: według stanowiska pracy
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + premia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ OFPR/19/2169
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Mszana Dolna
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 12
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: limanowski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1207
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Mszana Dolna
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 24.08.2020
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Umiejętność gotowania i przyrządzania posiłków
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
mile widziane doświadczenie zawodowe, chęci do pracy
Nazwa pracodawcy:
WYSPA MSZANKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
danePracodawcy_nip: 7371963216
danePracodawcy_regon: 49291738400000
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy Limanowa
Adres pracodawcy:
Zielona 2, 34-730 Mszana Dolna, powiat: limanowski, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv, skierowanie
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 12
Powiat pracodawcy: limanowski
danePracodawcy_kodPowiatu: 1207
Gmina pracodawcy: Mszana Dolna
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Mszana Dolna
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0960697
Ulica pracodawcy: Zielona
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy Limanowa
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 24.08.2020
Oferta pracy ważna do: 23.09.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 24.08.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 24.08.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?444114f1f5f939a11a5e5c489bc2be63
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków, pomoc w gotowaniu.
Centrum pod wezwaniem św. Jadwigi Śląskiej - 2019-07-16 - Trzebnica (dolnośląskie)
Przygotowywanie i dbałość o stanowisko pracy, przygotowywanie potraw, porcjowanie i wydawanie posiłków, mycie naczyń (wyparzanie) i sprzętu kuchennego.
Kicyk Dorota - 2018-01-03 - Zamość (lubelskie)
przyrządzanie potraw, gramatiur, receptur. Praca wg zasad HCCP
kontakt przez PUP - 2016-11-30 - Zemborzyce Tereszyńskie (lubelskie)
przygotowywanie posiłków, nadzór nad jakością przyrządzanych potraw, pomoc w wydawaniu posiłków regeneracyjnych pracownikom, nadzór nad utrzymaniem porządku oraz prawidłowym funlkcjonowaniem stołówki
WIPASZ SPÓŁKA AKCYJNA Zakład Drobiarski w Mławie - 2018-01-04 - Mława (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-13 - Mosina (wielkopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-03-16 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie potraw zgodnie z menu restauracji oraz na życzenie gości, przygotowanie potraw pod imprezy okolicznościowe.
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Wiechlice (lubuskie)
Pozyskiwanie osób zainteresowanych pracą na stanowisku opiekuna/opiekunki osób starszych w Polsce i za granicą, wstępna selekcja kandydatów, prowadzenie regionalnych działań marketingowych związanych z pozyskaniem personelu opiekuńczego, wsparcie procesu rekrutacji personalu opiekuńczego
kontakt przez OHP - 2018-07-24 - Andrychów (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
W. Krahel i K. Krahel Spółka Jawna - 2017-09-06 - Augustów (podlaskie)
Przygotowanie potraw i ichwydawanie,dbanie o czystość, racjonalna gospodarka produktami
kontakt przez PUP - 2015-12-21 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowywanie kebabów oraz potraw kuchni tureckiej
BODRUM KEBAB Hur Sakici - 2018-09-11 - Końskie (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków
"MASARNIA" Edward Balcerczyk w Myszyńcu - 2016-04-05 - Myszyniec (mazowieckie)
Praca w kuchni; przygotowywanie posiłków (śniadania, obiady, kolacje)/ew. pomoc w przygotowywaniu posiłków.
Okręgowa Spółdzielnia Turystyczna "Gromada" Odział w Łomży - 2018-10-02 - Łomża (podlaskie)
praca w Sekcji żywienia w szpitaluzakres:Przygotowywanie produktów żywnościowych zgodnie z kalkulacją żywnościową, przydzielanie pracy pomocom kuchennym ,sprawowanie nadzoru nad własciwym wykonywaniem pracy przez pomoce kuchenneUmowa na czas określony, nastepnie na czas nieokreślony.sala GKontakt kandydatów z pracodawcą: .tel.713349528,529,564email:d.erdmanska (at) dcchp.pl, i.wlosik (at) dcchp.pl, g.dabrowska (at) dcchp.pl, s.paszkowska (at) dcchp.pl
Dolnośląskie Centrum Chorób Płuc we Wrocławiu - 2018-11-15 - Wrocław (dolnośląskie)
prace gastronomiczne w kuchni (restauracji)
Restauracja "POD ŚWIERKAMI" Bożena Kołtek - 2017-03-28 - Małdyty (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
RESTAURACJA HOTEL "DANA" - 2018-07-26 - Łęknica (lubuskie)
- wykonywanie różnego rodzaju potraw kuchni polskiej, indyjskiej, tureckiej wg oryginalnych receptur- porcjowanie i dekorowanie wyrobów kulinarnych, deserów; gastronomiczny rozbiór mięsa;- obsługa pieca konwekcyjno-parowego 5xGN1/1 ChefTop Mind.Maps one 7 kW UNO, grilla Roller GR60E, frytur SwitchON-DF-Boo1 Tech Form
kontakt przez PUP - 2019-02-27 - Łódź (łódzkie)
W przypadku kuchrza : przygotowywanie posiłków.W przypadku pomocy kuchennej : pomaganie w pracach przygotowawczych do obiadu, utrzymywanie pomieszczeń kuchni i jadalni w należytej czystości, pomoc przy wydawaniu obiadu, systematyczne mycie i wyparzanie naczyń kuchennych, talerzy, kubków i przyborów.Godziny pracy do uzgodnienia.
Szkoła Podstawowa Nr 17 im. Bohaterów Westerplatte - 2018-10-10 - Zabrze (śląskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez OHP - 2018-06-18 - Police (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrzadzanie potraw wietnamskich lub chińskich
kontakt przez PUP - 2018-01-10 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
wstawianie tekstów na portal internetowy
BAI Spółka z o.o - 2018-09-20 - Bełchatów (łódzkie)
Prawo jazdy kat. "B", ks. sanitarno-epidemiologiczna
NIEDZBAŁA PIOTR "AMUR" - 2016-10-17 - Racibórz (śląskie)
-przygotowywanie potraw kuchni polskiej - dopilnowanie racjonalego zarządzania składnikami - nadzór nad jakością zamówionej żywności - rozdzielnie prac pracownikom pracującym w kuchni
"SPICHLERZ" Sp. z o.o. Sitak Grzegorz - 2016-04-18 - Olsztyn (śląskie)
Odpowiedzialnośc za przygotowywanie potraw, zapewnienie najwyższej jakości produktów, prowadzenie racjonalnej gospodarki surowcowej, utrzymanie porządku w miejscu pracy
HOTEL ALHAR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-03-15 - Lubliniec (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Warszawa (mazowieckie)
-Produkcja zup, 2-dań i przekąsek-Praca jednozmianowa 6:00-14:00-Do wynagrodzenia zasadniczego premia,-Na rozmowę należy umówić się telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA - 2018-10-22 - Tczew (pomorskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-08-30 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków obiadowych kuchni polskiej i europejskiej
SETIAN S.C. Restauracja OLIMP - 2016-07-12 - Jaworzno (śląskie)
przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
przygotowywanie posiłków w zakresie żywienia zbiorowego, dbanie o własciwą obsługę sprzętu i urządzen mechanicznych znajdujących się w kuchni; przestrzeganie zasad dobrej praktyki w trakcie całego procesu produkcyjnego; przestrzeganie przepisów sanitarnych oraz przepisow BHP i Ppoż
Aspen-Res sp. z o.o. - 2018-07-10 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)