KUCHARZ/ POMOC KUCHENNA Łomża oferta pracy Okręgowa Spółdzielnia Turystyczna "Gromada" Odział w Łomży
Stanowisko: KUCHARZ/ POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Praca w kuchni; przygotowywanie posiłków (śniadania, obiady, kolacje)/ew. pomoc w przygotowywaniu posiłków.
Data publikacji: 2018-10-02
Lokalizacja: Łomża (podlaskie)
Pracodawca: Okręgowa Spółdzielnia Turystyczna "Gromada" Odział w Łomży
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rządowa 1A, 18-400 Łomża, powiat: m. Łomża, woj: podlaskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Praca w kuchni; przygotowywanie posiłków (śniadania, obiady, kolacje)/ew. pomoc w przygotowywaniu posiłków.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie/Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
OPIS: Wynagrodzenie: 2100 zł brutto/mc (umowa zlecenie); Pierwsza umowa zlecenie (1 miesiąc); po umowie zleceniu możliwość zawarcia umowy na czas nieokreślony (pełen etat, 2 zm. 6.00-14.00, 14.00- 22.00)
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/ POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łomża
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podlaskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łomża
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łomża
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 03.10.2018
Data zakończenia pracy: 03.11.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania: wykształcenie zawodowe, zdolności kulinarne, sumienność, doświadczenie- mile widziane.
Nazwa pracodawcy:
Okręgowa Spółdzielnia Turystyczna "Gromada" Odział w Łomży
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łomży
Adres pracodawcy:
Rządowa 1A, 18-400 Łomża, powiat: m. Łomża, woj: podlaskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV; kontakt z pracodawcą: osobisty, telefoniczny nr. 86 2165451
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podlaskie
Powiat pracodawcy: m. Łomża
Gmina pracodawcy: Łomża
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łomża
Ulica pracodawcy: Rządowa
Numer budynku pracodawcy: 1A
Profil działalności pracodawcy: Działalność organizatorów turystyki
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łomży
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 02.10.2018
Oferta pracy ważna do: 31.10.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 02.10.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 02.10.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
sprzątanie sal lekcyjnych i pomieszczeń szkolnych
Szkoła Podstawowa im. J.Piłsudskiego Nr 4 - 2018-09-07 - Otwock (mazowieckie)
wsparcie dla prawidłowego funkcjonowania pracy firmy, współtworzenie wizerunku firmy, kontakt telefoniczny z kontrahentami bengalskimi i indyjskimi, pomoc w opiece nad klientami bengalskimi i indyjskimi
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie potraw zgodnie z menu dziennym
USŁUGI GASTRONOMICZNE ZDZIENNICKA HANNA I JERZY S.C. - 2017-09-22 - Kwidzyn (pomorskie)
zgodnie z dołaczonym do wniosku programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-04-05 - Żywiec (śląskie)
Przygotowywanie posiłków z półproduktów oraz ich sprzedaż
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe Adriana Ługowska - 2018-06-28 - Lidzbark Warmiński (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie i wydawanie posiłków, utrzymanie czystości na stanowisku pracy
HALINA PIETRASZEK brat.pl - 2017-10-04 - Rabka-Zdrój (małopolskie)
przygotowywanie posiłków kuchni polskiej i śląskiej
WIEJSKA CHATKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-09-14 - Katowice (śląskie)
kucharz
Hotel "BRISTOL" Tadeusz Nosek - 2018-08-31 - Tarnów (małopolskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW I OBSŁUGA IMPREZ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE TECHNICZNE GASTRONOMICZNE, UMIEJĘTNOŚĆ GOTOWANIA POTRAW KUCHNI UKRAIŃSKIEJ, MOLEKULARNEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOSWIADCZENIE ZAWODOWE 10 LAT, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ, ANGIELSKIEJ W STOPNIU BIEGŁYM
kontakt przez PUP - 2017-05-19 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Ochrona terenu oraz powierzonego mienia na obiektach handlowych. Umowa zlecenie na 1 miesiąc
Umbrella Seciurity Sp. z o.o. - 2016-11-16 - Piła (wielkopolskie)
Produkcja prefabrykantów betonowych. Montaż ogrodzeń betonowych. Przygotowanie oraz montaż zbrojeń.
kontakt przez PUP - 2017-08-07 - Jarosław (podkarpackie)
Organizowanie, porządkowanie i utrzymywanie w stałej czystości stanowiska pracy zgodnie z zasadami ergonomii, bezpieczeństwa i higieny pracy, ochrony przeciwpożarowej. Przechowywanie, magazynowanie i zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów oraz wyrobów kulinarnych.Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnej.Dobieranie i posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami do produkcji potraw oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń.Sporządzanie, różnymi technikami i metodami, potraw i wyrobów garmażeryjnych z różnych grup surowców z zachowaniem wartości odżywczej.Porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja wyrobów kulinarnych.Planowanie posiłków i układanie menu.Odbieranie jakościowe i ilościowe surowców, półproduktów i gotowych wyrobów.
kontakt przez PUP - 2017-08-23 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
praca w kuchni, przygotowanie potraw, wydawanie posiłków
Bar Samoobsługowy "JĘDREK"B. i M. Zaskowscy s.c. - 2017-09-01 - Augustów (podlaskie)
- Przygotowywanie dań kuchni polskiej i dla dzieci.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 10:00-18:00. Wymagane wykształcenie min. zawodowe. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 3 lata na stanowisku kucharza. Wymagana aktualna Książeczka sanepidu. Wymagana umiejętność przygotowywania potraw kuchni polskiej. Mile widziane Prawo jazdy kat. B. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (8:00-20:00) (Tel. 784-044-590) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Franciszkańska 33, 40-708 Katowice).
P.H.U. PYCHOTKA MAREK ILLG - 2016-12-22 - Katowice (śląskie)
Ochrona stacjonarnych obiektów.
Nord Security Sp. z o. o. - 2016-04-28 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie analiz ekonomicznych, raportowanie bieżących danych wynikowych, współudział w sporządzaniu dokumentów na potrzeby wewnętrzne Spółki, uczestnictwo w procesie budżetowania
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Tarnów (małopolskie)
Przygotowanie produktów niezbędnych do produkcji posiłków. Produkcja posiłków. Bieżące mycie maszyn i urządzeń funkcjonujących w kuchni.system czasu pracy równoważny, zmiany 4:00-14:00, 6:00-16:00Praca na czas określony: 6 m-cy, następnie czas nieokreślonyKontakt z pracodawcą: kadry (at) mcus.pl lub 071 3769936
Miejskie Centrum Usług Socjalnych we Wrocławiu - 2018-08-21 - Wrocław (dolnośląskie)
Kompleksowa obsługa sekretariatu firmy (rejestry, ewidencje, poczta itp.), odbieranie i łącznie rozmów telefonicznych, obsługa poczty przychodzącej i wychodzącej, obsługa spotkań biznesowych, dbanie o wizerunek firmy, skuteczne wspieranie działań firmy, wykonywanie bieżących prac zleconych.
CPB Sp. z o.o. - 2016-03-10 - Rzeszów (podkarpackie)
przyrządzenie kebabów, zawijańców, obsługa kasy fiskalnej, przygotowywanie surówek
Monika Bytniewska RECEP KEBAP - 2017-05-10 - Głogów (dolnośląskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-12-13 - Końskie (świętokrzyskie)
Przygotowywanie potraw.
"BOG-MAR" Sp. z o.o. - 2016-07-13 - Rymanów (podkarpackie)
Służba w służbie więziennej na stanowisku strażnik działu ochrony w bezpośrednim kontakcie z osobami pozbawionymi wolności.
Zakład Karny Gdańsk - Przeróbka - 2016-03-14 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie potraw japońskich, koreańskich. Opracowywanie i wprowadzanie nowych receptur, szkolenie pracowników w zakresie kuchni japońskiej, koreańskiech, realizowanie zamówień zamówień przez koreańskich i japońskich klientów.
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - Wrocław (dolnośląskie)
- przygotowywanie potraw, produktów, półproduktów kulinarnych
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Tuczempy (podkarpackie)
przygotowanie posiłków
Instytut Zdrowia "SOFRA" SPÓŁKA Z O. O. - 2016-01-18 - Karpacz (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
"Łochowianka" s.c. Skolimowska Ewa, Matusik Tomasz - 2016-03-09 - Łochów (mazowieckie)
przygotowanie ciepłych i zimnych dań kuchni japońskiej
Premium Restaurants Sp. z o.o. - 2017-09-20 - Kraków (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-10-07 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie półproduktów takich jak sosy, warzywa, pasty w restauracji. Obsługa grilla, robienie burgerów.
TOKO SUSHI S.C. - 2018-01-09 - Rumia (pomorskie)
praca na magazynie materiałów gotowych
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Odlewnictwa SPECODLEW Sp. z o.o. - 2018-02-20 - Skawina (małopolskie)