KUCHARZ Wrocław oferta pracy Miejskie Centrum Usług Socjalnych we Wrocławiu
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 250 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie produktów niezbędnych do produkcji posiłków. Produkcja posiłków. Bieżące mycie maszyn i urządzeń funkcjonujących w kuchni.system czasu pracy równoważny, zmiany 4:00-14:00, 6:00-16:00Praca na czas określony: 6 m-cy, następnie czas nieokreślonyKontakt z pracodawcą: kadry (at) mcus.pl lub 071 3769936
Data publikacji: 2018-08-21
Lokalizacja: Wrocław (dolnośląskie)
Pracodawca: Miejskie Centrum Usług Socjalnych we Wrocławiu
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Karmelkowa 25, 52-437 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie produktów niezbędnych do produkcji posiłków. Produkcja posiłków. Bieżące mycie maszyn i urządzeń funkcjonujących w kuchni.system czasu pracy równoważny, zmiany 4:00-14:00, 6:00-16:00Praca na czas określony: 6 m-cy, następnie czas nieokreślonyKontakt z pracodawcą: kadry (at) mcus.pl lub 071 3769936
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wrocław
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Wrocław
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wrocław
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 03.09.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Czeladnik kucharz
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie zas. zawodowe, staż pracy bez znaczenia, aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, czeladnik kucharz
Nazwa pracodawcy: Miejskie Centrum Usług Socjalnych we Wrocławiu
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Adres pracodawcy:
Mączna 3, 54-131 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: m. Wrocław
Gmina pracodawcy: Wrocław
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wrocław
Ulica pracodawcy: Mączna
Numer budynku pracodawcy: 3
Profil działalności pracodawcy: RP.411-552/08
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 27.08.2018
Oferta pracy ważna do: 31.10.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 27.08.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 21.08.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Kucharz - przygotowywanie posiłków wg. zasad zdrowej kuchni.
"MAMY SMAK" SPÓŁKA CYWILNA - 2016-03-18 - Częstochowa (śląskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą.
kontakt przez PUP - 2017-10-04 - Lublin (lubelskie)
pomoc w przygotowaniu makaronów, sałatek, zestawów obiadowych, pomoc w przygotowaniu pizzy
kontakt przez PUP - 2016-07-20 - Bochnia (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków.kontakt tel.536060 550
Przedsiebiorstwo Wielobranżowe Robert Kołomański - 2017-07-05 - Chańcza (świętokrzyskie)
praca Ustka-Przewłoka w godz. 10-18; kontakt osobisty z pracodawcą po wcześniejszym umówieniu telefonicznie godz. 8-15
Beata Dąbrowska-Ośrodek Wypoczynkowy Awilla - 2016-04-19 - Przewłoka (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Przasnysz (mazowieckie)
- przygotowywanie zamówień (np. pizaa, kebab),- obsługa grilla,- dbanie o porządek w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2018-05-07 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, wydawanie wyrobów garmażeryjnych. Dbanie o miejsce pracy.
NAD WISŁĄ Danuta Iwańska - 2016-05-18 - Dęblin (lubelskie)
prace gastronomiczne
Sylwester Gładysz Punkt Małej Gastronomi "CFK" - 2017-11-21 - Trzebiatów (zachodniopomorskie)
- Zakres obowiązków na stanowisku Konsultant Ds. Zarządzania Systemami i infrastrukturą IT: Tworzenie rozwiązań technologicznych w oparciu o aplikacje SAP BASIC, APLIKACJI ORACLE, SAP HANA. Programowanie komponentów technologicznych w językach C#, JAVASCRIPT, definicja wymagań, analiza i projektowanie rozwiązań, implementacja rozwiązań, wdrożenie, wsparcie powdrożeniowe, tworzenie dokumentacji technicznej. Zapewnienie bezawaryjnego funkcjonowania systemów. Wsparcie zespołów operacyjnych we wdrażaniu usprawnień i ulepszeń wpływających na zwiększenie efektywności pracy.- Wynagrodzenie: 10000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony: 01.07.2017 r. do 30.06.2020 r. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 9:00-17:00. Wymagane wykształcenie wyższe informatyczne. Wymagane doświadczenie zawodowe 4 lata w branży IT. Wymagane uprawnienia: certyfikat ITIL. Wymagane umiejętności: znajomość jeżyka programowania. Wymagana biegła znajomość języka HINDI oraz ANGIELSKIEGO w mowie i piśmie.
kontakt przez PUP - 2017-05-23 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie posiłków;obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Rawicz (wielkopolskie)
Budowa domów jednorodzinnych. Umowa na okres próbny, z możliwością przedłużenia. Możliwe nadgodziny
Firma Handlowo-Usługowa TOP Andrzej Dwulit - 2017-06-14 - Słupsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, deserów, sprawdzanie dat ważności
kontakt przez PUP - 2016-08-22 - Bierutów (dolnośląskie)
w/g stanowiksa
JASMINUM Magdalena Masternak - 2017-08-11 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej, praca 7 dni w tygodniu w godz. 9-17
UNCLE MICHAEL MARZENA WIENSKO - 2016-04-28 - Komorów (mazowieckie)
sporządzanie potraw, dań i deserów, ocena surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "CEZAR" D.Szymalak - 2016-03-03 - Zawiercie (śląskie)
wykształcenie zawodowe gastronomiczne lub doświadczenie jako kucharz.
ARTMI SPÓŁKA AKCYJNA - 2017-09-06 - Krotoszyn (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw w restauracji
Akademia Kulinarna Artur Gałach ARTURO Ristorante & Caffe Italiano - 2016-10-10 - Płock (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, dbanie o podział pracy w kuchni.
Aspen Res sp. z o. o. - 2017-03-21 - Gdańsk (pomorskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-02-24 - Warszawa (mazowieckie)
Do uzgodnienia
MG CATERING MAŁGORZATA DYMEK - ARMATA - 2017-02-01 - Rzeszów (podkarpackie)
kucharzPraca co drugi dzień-lokal otwarty w godzinach od 10.00-18.00.
KWADRANS -BISTRO CAFE ANDRZEJ GOLIS - 2016-05-12 - Kolbuszowa (podkarpackie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Nowa Dęba (podkarpackie)
gotowanie w żywieniu zbiorowym
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Kraków (małopolskie)
Kucharz - sprzedawca, miejsce wykonywania pracy: Przy autostradzie A4 LSSE - Krzywa, pierwsza umowa w ramach umowy zlecenie
Alania Kebap - 2017-03-23 - Bolesławiec (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
BIG ZPCh Marian Groblewski Sp.Komandytowa - 2016-01-08 - Krynica Morska (pomorskie)
Praca na kuchni w charakterze kucharza zmianowego, przyrządzanie dań wg. receptur, wydawanie dań
PATRYCJA I ARTUR BIERNACCY SPÓŁKA JAWNA - 2018-02-12 - Większyce (opolskie)
Malowanie, szpachlowanie, prace wykończeniowe wewnątrz pomieszczeń.
Przedsiębiorstwo Usługowe "MIKA" Miłosz Bednarczyk - 2018-08-22 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, serwowanie potraw (śniadania, obiady, kolacje)
OŚRODEK ROZWOJU EDUKACJI - 2017-03-08 - Sulejówek (mazowieckie)
1/2 etatu; 8 zł netto / godz
TATTOO-PIZZA Marcin Ingielewicz - 2016-07-15 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)