KUCHARZ Trzebiatów oferta pracy Sylwester Gładysz Punkt Małej Gastronomi "CFK"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: prace gastronomiczne
Data publikacji: 2017-11-21
Lokalizacja: Trzebiatów (zachodniopomorskie)
Pracodawca: Sylwester Gładysz Punkt Małej Gastronomi "CFK"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Ogrodowa 1/7, 72-320 Trzebiatów, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: prace gastronomiczne
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Trzebiatów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: gryficki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Trzebiatów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 21.11.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: Sylwester Gładysz Punkt Małej Gastronomi "CFK"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gryficach
Adres pracodawcy:
Ogrodowa 1/7, 72-320 Trzebiatów, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: gryficki
Gmina pracodawcy: Trzebiatów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Trzebiatów
Ulica pracodawcy: Ogrodowa
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gryficach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 21.11.2017
Oferta pracy ważna do: 29.12.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 21.11.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 21.11.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
sporządzanie posiłków,opracowywanie menu,wspólpraca z klientami zakładu gastronomicznego, współpraca z kelnerami
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Starachowice (świętokrzyskie)
sporządzanie posiłków,żywienie dzieci w szkole wg obowiązujących norm zywienia
Szkoła Podstawowa Nr 10 - 2016-01-20 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
przygotowywanie potraw, dbanie o porządek na stanowisku pracy, wydawanie posiłków
PAWEŁ DOROSZKIEWICZ KAWIARNIA "DALBA" - 2018-06-14 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
do uzgodnienia
ELEFANT PHU IMPORT EXPORT - 2016-05-18 - Błażowa (podkarpackie)
Praca na magazynie, obsługa prasy hydraulicznej.
Justpol Sp zo.o. - 2018-08-14 - Gościcino (pomorskie)
przygotowywanie, sporządzanie potraw w kuchni Hotel Młyn w Elblągu
HOTEL MŁYN - 2016-10-20 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-07-27 - Warszawa (mazowieckie)
- Przygotowywanie SUSHI. Kontakt z klientem. Rozliczanie zmiany. Składanie zamówień na towar. Dbanie o porządek na stanowisku pracy.- Miejsce wykonywania pracy na ternie całej Polski w różnych punktach gastronomicznych według potrzeb: Katowice, Jaworzno, Zabrze, Sosnowiec, Kraków, Poznań, Częstochowa, Gdańsk, Wrocław, Bytom.- Wynagrodzenie: 1100 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na 3 lata. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godzinach: 9:00-21:00 + soboty: 9:00-21:00 + niedziela: 9:00-21:00. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 2 lata na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiejętność przygotowywania, kręcenia SUSHI.
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Katowice (śląskie)
koszenie terenów zieleni
N.R.Sp.z o.o. - 2016-09-09 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków według receptur, dbanie o czystość na stanowisku pracy.
Mr Hamburger Spółka Akcyjna - 2017-02-16 - Mszana (śląskie)
zbiór informacji handlowej, analiza rynku, kontakty z kontrahentami wietnamskimi, sprzedaż, zaopatrzenie, doradztwo
kontakt przez PUP - 2017-11-14 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie surowców, oraz dań kuchni orientalnej, praca w zespole, utrzymanie porządku na stanowisku pracy. Wykształcenie średnie gastronomiczne, doświadczenie zawodowe pomoc w kuchni. Przygotowanie dań kuchni orientalnej.
Rabwak Co.Sp.Zo.o - 2016-06-22 - Wołomin (mazowieckie)
.
kontakt przez PUP - 2016-07-01 - Łowicz (łódzkie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-05-23 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków, dbanie o estetykę potraw, przygotowywanie produktów i ich obróbka, znajomość i przestrzeganie obowiązujących przepisów i HACCP
kontakt przez PUP - 2016-05-06 - Krzesimów (lubelskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-12-18 - Warszawa (mazowieckie)
Ścisłe przestrzeganie receptury przygotowywanych posiłków, racjonalne wykorzystywanie w posiłkach produktów spożywczych pobranych z magazynu, właściwe porcjonowanie posiłków zgodnie z normami żywienia, oszczędne gospodarowanie produktami spożywczymi, przygotowywanie i przychowywanie próbek pokarmowych zgodnie z zaleceniami Stacji Sanitarno-Epidemiologicznej, dbanie o czystość w kuchni oraz czystość sprzętu i naczyń.
AKADEMICKI ZWIĄZEK SPORTOWY COSA GDAŃSK GÓRKI ZACHODNIE - 2017-01-10 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowanie posiłków dla dzieci szkolnych/przedszklnych
GASTRO Irena Dzwonnik - 2018-03-14 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowywanie stanowiska pracy, przygotowywanie produktów na dany dzień, koordynacja wykonywanych prac z poleceniami szefa kuchni, praca w zespole-sprawne wydawanie dań, bieżące i końcowe sprzątanie stanowiska pracy. Wymagania: wykształcenie zawodowe, kierunek gastronomia - kucharz, staż pracy min 3 lata, praca na karcie - wydawka, książeczka zdrowia. Miejsce pracy Nordowi Mol, Celbowo (Puck).
EWA HEWELT "NAUTILUS" - 2017-07-18 - Puck (pomorskie)
do uzgodnienia
PL-UA EXPORT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-05-12 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-13 - Mosina (wielkopolskie)
Wypiek pizzy
kontakt przez PUP - 2018-07-23 - Czarnków (wielkopolskie)
Kucharz w Domu Seniora w Rumi. Wynagrodzenie do uzgodnienia. Praca w godz. 7-18.
"SENIOR" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-06-07 - Rumia (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla klientów
Ośrodek Szkolenia Zawodowego w Dobieszkowie - 2018-05-16 - Dobieszków (łódzkie)
przygotowywanie posiłków typu fast-food
FPUH "MAREK" MAREK ROZWADOWSKI - 2016-08-08 - Gdów (małopolskie)
REF DOP Zakres: -przygotowanie posiłków dla młodzieży szkolnej- przygotowywanie potraw kuchni polskiej dla gości restauracji
MINI BAR Wiśniewski Marek - 2018-03-10 - Góra Kalwaria (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-10-26 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie pizzy, wydawanie dań.
"Wenecja" Pizzerio-Pierogarnia Katarzyna Barsul - 2017-02-10 - Złocieniec (zachodniopomorskie)
-Produkcja przekąsek, dań drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14-Na rozmowę należy umówić się telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA - 2016-08-12 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Lubin (dolnośląskie)