KUCHARZ Trzebiatów oferta pracy Sylwester Gładysz Punkt Małej Gastronomi "CFK"

Stanowisko: KUCHARZ

Wynagrodzenie: od 2 000 PLN

Zakres obowiązków: prace gastronomiczne

Data publikacji: 2017-11-21

Lokalizacja: Trzebiatów (zachodniopomorskie)

Pracodawca: Sylwester Gładysz Punkt Małej Gastronomi "CFK"

Ta oferta pracy może już nie być aktualna!

Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.

Miejsce pracy:
Ogrodowa 1/7, 72-320 Trzebiatów, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie

Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków

Zakres obowiązków: prace gastronomiczne

Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny

Wymiar etatu: 1

Zmianowość pracy: jedna zmiana

Liczba godzin pracy w tygodniu: 40

Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto

Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN

System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną

Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1

Nazwa stanowiska: KUCHARZ

Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Trzebiatów

Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie

Powiat, w którym pracownik będzie pracował: gryficki

Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Trzebiatów

Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska

Zawód: kucharz*

Forma zatrudnienia: Umowa o pracę

Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN

Data rozpoczęcia pracy: 21.11.2017

Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne

Nazwa pracodawcy: Sylwester Gładysz Punkt Małej Gastronomi "CFK"

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gryficach

Adres pracodawcy:
Ogrodowa 1/7, 72-320 Trzebiatów, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie

Język aplikacji o pracę: polski

Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV

Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon

Typ podmiotu pracodawcy: UP

Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie

Powiat pracodawcy: gryficki

Gmina pracodawcy: Trzebiatów

Kraj pracodawcy: Polska

Miejscowość pracodawcy: Trzebiatów

Ulica pracodawcy: Ogrodowa

Numer budynku pracodawcy: 1

Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gryficach

Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1

Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0

Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*

Data dodania oferty pracy: 21.11.2017

Oferta pracy ważna do: 29.12.2017

Data udostępnienia oferty pracy: 21.11.2017

Data przyjęcia oferty pracy: 21.11.2017

Typ oferowanej pracy: Oferta pracy

Podobne oferty pracy

KUCHARZ - od 2 500 PLN

sporządzanie posiłków,opracowywanie menu,wspólpraca z klientami zakładu gastronomicznego, współpraca z kelnerami
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Starachowice (świętokrzyskie)

KUCHARZ - od 1 850 PLN

sporządzanie posiłków,żywienie dzieci w szkole wg obowiązujących norm zywienia
Szkoła Podstawowa Nr 10 - 2016-01-20 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)

KUCHARZ - od 16 PLN

przygotowywanie potraw, dbanie o porządek na stanowisku pracy, wydawanie posiłków
PAWEŁ DOROSZKIEWICZ KAWIARNIA "DALBA" - 2018-06-14 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)

KUCHARZ - od 2 000 PLN

do uzgodnienia
ELEFANT PHU IMPORT EXPORT - 2016-05-18 - Błażowa (podkarpackie)

OPERATOR PRAS HYDRAULICZNYCH - od 2 100 PLN

Praca na magazynie, obsługa prasy hydraulicznej.
Justpol Sp zo.o. - 2018-08-14 - Gościcino (pomorskie)

KUCHARZ - 2 000 - 3 000 PLN

przygotowywanie, sporządzanie potraw w kuchni Hotel Młyn w Elblągu
HOTEL MŁYN - 2016-10-20 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)

KUCHARZ/KA - od 3 000 PLN

jw.
kontakt przez PUP - 2017-07-27 - Warszawa (mazowieckie)

KUCHARZ SUSHI MASTER - od 1 100 PLN

- Przygotowywanie SUSHI. Kontakt z klientem. Rozliczanie zmiany. Składanie zamówień na towar. Dbanie o porządek na stanowisku pracy.- Miejsce wykonywania pracy na ternie całej Polski w różnych punktach gastronomicznych według potrzeb: Katowice, Jaworzno, Zabrze, Sosnowiec, Kraków, Poznań, Częstochowa, Gdańsk, Wrocław, Bytom.- Wynagrodzenie: 1100 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na 3 lata. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godzinach: 9:00-21:00 + soboty: 9:00-21:00 + niedziela: 9:00-21:00. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 2 lata na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiejętność przygotowywania, kręcenia SUSHI.
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Katowice (śląskie)

KOSIARZ - od 2 500 PLN

koszenie terenów zieleni
N.R.Sp.z o.o. - 2016-09-09 - Łódź (łódzkie)

KUCHARZ - od 13 PLN

Przygotowywanie posiłków według receptur, dbanie o czystość na stanowisku pracy.
Mr Hamburger Spółka Akcyjna - 2017-02-16 - Mszana (śląskie)

PRZEDSTAWICIEL HANDLOWY - od 1 200 PLN

zbiór informacji handlowej, analiza rynku, kontakty z kontrahentami wietnamskimi, sprzedaż, zaopatrzenie, doradztwo
kontakt przez PUP - 2017-11-14 - Wólka Kosowska (mazowieckie)

KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ - do 950 PLN

Przygotowywanie surowców, oraz dań kuchni orientalnej, praca w zespole, utrzymanie porządku na stanowisku pracy. Wykształcenie średnie gastronomiczne, doświadczenie zawodowe pomoc w kuchni. Przygotowanie dań kuchni orientalnej.
Rabwak Co.Sp.Zo.o - 2016-06-22 - Wołomin (mazowieckie)

KUCHARZ - 997,4 PLN

.
kontakt przez PUP - 2016-07-01 - Łowicz (łódzkie)

KUCHARZ - od 3 000 PLN

jw.
kontakt przez PUP - 2016-05-23 - Warszawa (mazowieckie)

KUCHARZ - od 1 850 PLN

przygotowywanie i wydawanie posiłków, dbanie o estetykę potraw, przygotowywanie produktów i ich obróbka, znajomość i przestrzeganie obowiązujących przepisów i HACCP
kontakt przez PUP - 2016-05-06 - Krzesimów (lubelskie)

KUCHARZ - od 3 000 PLN

jw.
kontakt przez PUP - 2017-12-18 - Warszawa (mazowieckie)

KUCHARZ - 2 200 - 2 500 PLN

Ścisłe przestrzeganie receptury przygotowywanych posiłków, racjonalne wykorzystywanie w posiłkach produktów spożywczych pobranych z magazynu, właściwe porcjonowanie posiłków zgodnie z normami żywienia, oszczędne gospodarowanie produktami spożywczymi, przygotowywanie i przychowywanie próbek pokarmowych zgodnie z zaleceniami Stacji Sanitarno-Epidemiologicznej, dbanie o czystość w kuchni oraz czystość sprzętu i naczyń.
AKADEMICKI ZWIĄZEK SPORTOWY COSA GDAŃSK GÓRKI ZACHODNIE - 2017-01-10 - Gdańsk (pomorskie)

KUCHARZ - od 4 000 PLN

przygotowanie posiłków dla dzieci szkolnych/przedszklnych
GASTRO Irena Dzwonnik - 2018-03-14 - Poznań (wielkopolskie)

KUCHARZ - od 20 PLN

Przygotowywanie stanowiska pracy, przygotowywanie produktów na dany dzień, koordynacja wykonywanych prac z poleceniami szefa kuchni, praca w zespole-sprawne wydawanie dań, bieżące i końcowe sprzątanie stanowiska pracy. Wymagania: wykształcenie zawodowe, kierunek gastronomia - kucharz, staż pracy min 3 lata, praca na karcie - wydawka, książeczka zdrowia. Miejsce pracy Nordowi Mol, Celbowo (Puck).
EWA HEWELT "NAUTILUS" - 2017-07-18 - Puck (pomorskie)

KUCHARZ - od 2 100 PLN

przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-13 - Mosina (wielkopolskie)

KUCHARZ - od 2 100 PLN

Wypiek pizzy
kontakt przez PUP - 2018-07-23 - Czarnków (wielkopolskie)

KUCHARZ - od 2 556 PLN

Kucharz w Domu Seniora w Rumi. Wynagrodzenie do uzgodnienia. Praca w godz. 7-18.
"SENIOR" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-06-07 - Rumia (pomorskie)

KUCHARZ - od 2 500 PLN

Przygotowywanie posiłków dla klientów
Ośrodek Szkolenia Zawodowego w Dobieszkowie - 2018-05-16 - Dobieszków (łódzkie)

KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII - od 2 000 PLN

przygotowywanie posiłków typu fast-food
FPUH "MAREK" MAREK ROZWADOWSKI - 2016-08-08 - Gdów (małopolskie)

KUCHARZ - do 3 100 PLN

REF DOP Zakres: -przygotowanie posiłków dla młodzieży szkolnej- przygotowywanie potraw kuchni polskiej dla gości restauracji
MINI BAR Wiśniewski Marek - 2018-03-10 - Góra Kalwaria (mazowieckie)

KUCHARZ - od 2 000 PLN

przygotowywanie potraw, utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-10-26 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)

KUCHARZ - 2 000 - 3 500 PLN

Przygotowywanie pizzy, wydawanie dań.
"Wenecja" Pizzerio-Pierogarnia Katarzyna Barsul - 2017-02-10 - Złocieniec (zachodniopomorskie)

KUCHARZ - od 2 200 PLN

-Produkcja przekąsek, dań drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14-Na rozmowę należy umówić się telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA - 2016-08-12 - Tczew (pomorskie)

KUCHARZ - od 2 200 PLN

przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Lubin (dolnośląskie)


Wybierz powiat