KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 14,7 PLN
Zakres obowiązków: - wykonywanie różnego rodzaju potraw kuchni polskiej, indyjskiej, tureckiej wg oryginalnych receptur- porcjowanie i dekorowanie wyrobów kulinarnych, deserów; gastronomiczny rozbiór mięsa;- obsługa pieca konwekcyjno-parowego 5xGN1/1 ChefTop Mind.Maps one 7 kW UNO, grilla Roller GR60E, frytur SwitchON-DF-Boo1 Tech Form
Data publikacji: 2019-02-27
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- wykonywanie różnego rodzaju potraw kuchni polskiej, indyjskiej, tureckiej wg oryginalnych receptur- porcjowanie i dekorowanie wyrobów kulinarnych, deserów; gastronomiczny rozbiór mięsa;- obsługa pieca konwekcyjno-parowego 5xGN1/1 ChefTop Mind.Maps one 7 kW UNO, grilla Roller GR60E, frytur SwitchON-DF-Boo1 Tech Form
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 14,7 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 14,7 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.03.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: znajomość kuchni arabskiej
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
- przygotowywanie dań kucni polskiej, indyjskiej, tureckiej wg oryginalnych receptur- umiejętność obsługi piecu konwekcyjno-parowego 5xGN1/1 ChefTop Mind.Maps one 7 kW UNO, grillu Roller GR60E, frytur SwitchON-DF-Boo1 Tech Form- znajomość kuchni polskiej, indyjskiej, tureckiej; umiejętność dekorowania wyrobów kulinarnych, deserów, gastronomicznego rozbioru mięsa
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 10
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 27.02.2019
Data dodania oferty pracy: 22.02.2019
Oferta pracy ważna do: 08.03.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 27.02.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 22.02.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Gotowanie potraw, wprowadzanie faktur towarowych (trzy zmiany)
QLT RESTAURANT & BAR Sp. z o.o. - 2018-11-30 - Kraków (małopolskie)
Praca na stanowisku kucharza. Pracodawca zapewnia zakwaterowanie i wyzywienie
PUBLICO E PRIVATO KULPA WOJCIECH - CENTRUM STYLIZACJI - 2016-09-14 - Walidrogi (opolskie)
Gotowanie, obsługa kasy fislaknej
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Janusz Piechocki - 2016-06-07 - Radwanice (dolnośląskie)
Kuchnia Polska- przygotowanie, gotowanie
Restauracja PARADISO Kawice - 2016-11-28 - Prochowice (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań kuchni włoskiej i ukraińskiej; dbanie o porządek miejsca pracy; przestrzeganie zasad BHP; przygotowywanie i obróbka ciepła i zimna surowców; wydawanie posiłków.
Pizzeria "RUSTICA" Sebastian Kaczorowski - 2018-11-30 - Błonie (mazowieckie)
ZGODNIE Z WNIOSKIEM
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Złoty Stok (dolnośląskie)
Zgodnie ze stanowiskiem; równoważny system czasu pracy
Przedsiębiorstwo MORZE - 2017-06-02 - Ustka (pomorskie)
przygotowywanie potraw w restauracji
GOLDENPEAK Spółka z o.o. - 2016-10-10 - Istebna (śląskie)
przygotowywanie posiłków sniadan. dla gości hotelowych, dań goracych, przygotowanie surowców do produkcji , wykonywanie wszelkich pomocniczych prac produkyjnych
kontakt przez PUP - 2017-09-20 - Pawłówek (kujawsko-pomorskie)
- przygotowywanie dań kuchni orientalnej od surowca do gotowej potrawy
Hoa-Hong Sinh Nguyen Truong - 2019-02-18 - Łódź (łódzkie)
Prace murarskie na budowie
P.R.B.AR-BUD ARKADIUSZ LEWANDOWSKI - 2016-11-03 - Gąbin (mazowieckie)
pomoc w przygotowywaniu potraw.
kontakt przez PUP - 2018-01-04 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw, zamawianie towaru
P.H. "IWONA" Usługi Cateringowe Iwona Szelągiewicz - 2016-05-16 - Sosnowiec (śląskie)
Wykształcenie: zawodowe kierunkowe; doświadczenie: 2 lata; aktualna ks. sanepidowska; zakres obowiązków: kuchnia polska, grecka i meksykańska; praca w godz. popołudniowych; miejsce pracy: Kalety;
JOANNA OLEK SKLEP PRZEMYSLOWO-SPOŻYWCZY - 2016-11-22 - Kalety (śląskie)
Przygotowywanie dań kuchni indyjskiej( sharma, kebab i inne). Odczytywanie oryginalnych receptur i produktów
kontakt przez PUP - 2017-08-23 - Łask (łódzkie)
obróbka garmażeryjna i dbanie o czystość
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Inowłódz (łódzkie)
gotowanie w stylu orientalnym
kontakt przez PUP - 2018-01-26 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW REGIONALNYCH Z UKRAINY. OBSŁUGA KLIENTÓW BIZNESOWYCH Z UKRAINY I ROSJI.
kontakt przez PUP - 2016-12-13 - Bielsko-Biała (śląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-12-04 - Warszawa (mazowieckie)
Obsługa urządzeń gastronomicznych, przygotowywanie i wydawanie posiłków gościom zajazdu.
Wanda Wakuła - Zajazd Chodowiak - 2017-11-22 - Chodów (mazowieckie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-05-22 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
jw.
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ LEŚNY - 2018-10-17 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, tworzenie menu
AM Food Group s.c. Adam Cieślewicz & Marek Piekarski - 2016-10-20 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
- obsługa klientów- rozliczanie kasy- wykładanie towaru- zamawianie towaru.
PW "MERKUS" JUSTYNA KOWALCZYK - 2017-10-20 - Długosiodło (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2017-05-17 - Rzeszów (podkarpackie)
- przygotowywanie potraw kuchni regionalnej - wschodniej- właściwy dobór składników i przypraw
kontakt przez PUP - 2019-02-18 - Łódź (łódzkie)
gotowanie potrawgodziny pracy do uzgodnienia z pracodawcą między 6.00 a 6.00
P.P.H.U. "POD ŻAGLAMI" ZBIGNIEW NASUTA - 2018-12-19 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich lub chińskich
kontakt przez PUP - 2018-01-10 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
- Obsługa uniwersalnej szlifierki do wałków. Szlifowanie powierzchni walcowych i stożkowych. Czyszczenie i konserwacja szlifierek.- Wynagrodzenie: 14,70 zł/brutto/godzina. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na umowę o pracę na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 6:00-14:00. Wymagane wykształcenie min. zawodowe. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 2 lata w pracy na produkcji lub na podobnym stanowisku. Pracodawca zapewnia przyuczenie do pracy na stanowisko szlifierza narzędziowo - precyzyjny. Wymagana znajomość rysunku technicznego. Kontakt WYŁĄCZNIE e-mail: dwieczorek (at) baildonit.com
WĘGLIKI SPIEKANE "BAILDONIT" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-02-26 - Katowice (śląskie)
Kucharz w przedszkolu. Przygotowywanie posiłków dla dzieci.
GRAŻYNA DEREBECKA, ALEKSANDRA URBAŃSKA S.C. - 2017-07-21 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)