KUCHARZ - OFERTA W RAMACH REFUNDACJI WYNAGRODZENIA, NAGRÓD I SKŁADEK ZUS DLA BEZROBOTNYCH DO 30 ROKU ŻYCIA Nowy Sącz oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ - OFERTA W RAMACH REFUNDACJI WYNAGRODZENIA, NAGRÓD I SKŁADEK ZUS DLA BEZROBOTNYCH DO 30 ROKU ŻYCIA
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań z kart menu, deserów, napojów, sałatek.
Data publikacji: 2019-06-05
Lokalizacja: Nowy Sącz (małopolskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Nowy Sącz, powiat: m. Nowy Sącz, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie dań z kart menu, deserów, napojów, sałatek.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: praca w godzinach 10.00 - 18.00
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska:
KUCHARZ - OFERTA W RAMACH REFUNDACJI WYNAGRODZENIA, NAGRÓD I SKŁADEK ZUS DLA BEZROBOTNYCH DO 30 ROKU ŻYCIA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Nowy Sącz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Nowy Sącz
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 05.06.2019
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanepidowska
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Godziny pracy: 10-18
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę:
Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Nowosądeckiego
Adres pracodawcy:
Nawojowska 118, 33-300 Nowy Sącz, powiat: m. Nowy Sącz, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: m. Nowy Sącz
Gmina pracodawcy: Nowy Sącz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Nowy Sącz
Ulica pracodawcy: Nawojowska
Numer budynku pracodawcy: 118
Profil działalności pracodawcy: działalność hotelarsko-gastronomiczna
Oferta zgłoszona przez:
Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Nowosądeckiego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 05.06.2019
Oferta pracy ważna do: 04.07.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 05.06.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 05.06.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?e0dfadd42118416cf971350dce2e9e03
Podobne oferty pracy
Naprawa gwarancyjna i pogwarancyjna maszyn rolniczych. Budowanie i utrzymywanie pozytywnych relacji z klientem. Diagnostyka. Uruchamianie maszyn u klienta. Przygotowywanie maszyn do wydania. Doradztwo w zakresie prawidłowej eksploatacji maszyny.
JASKOT Spółka Jawna T. Jaskot, G. Jaskot - 2018-06-29 - Siekierczyn (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków i ich wydawanie - dbałość o estetykę dań - dbanie o czystość miejsca pracy znajomość kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2016-12-12 - Zakopane (małopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni orientalnej, wybór sprzętów do przygotowania dań, dopilnowanie racjomalnego zarządzania składnikami, dopilnowanie przestrzegania przepisóów bhp, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw, pomoc w zarządzaniu budżetem na wydatki spożywcze, nadzorowanie świeżości używanych produktów.
kontakt przez PUP - 2017-09-21 - Maków Mazowiecki (mazowieckie)
Wykształcenie: zawodowe kierunkowe; doświadczenie: 2 lata; aktualna ks. sanepidowska; zakres obowiązków: kuchnia polska, grecka i meksykańska; praca w godz. popołudniowych; miejsce pracy: Kalety;
JOANNA OLEK SKLEP PRZEMYSLOWO-SPOŻYWCZY - 2016-11-22 - Kalety (śląskie)
przygotowywanie potraw kuchni hinduskiej
SMAK-E-HIND TASTE OF INDIA ALEKSANDRA TROSZCZYŃSKA-THAPAR - 2016-01-15 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Układanie menu, przygotowywanie dań, przygotowywanie przekąsek, przystawek, deserów, dbanie o czystość, dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności.
Zakład Produkcyjno-Handlowo-Usługowy "Dana" Danuta Banaczek - 2017-03-28 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
Sporzadzanie potraw kuchni ukraińskiej, układanie menu, obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potrw. Umowa o pracę na czas określony. Praca na dwie zmiany-1/2 etatu: 4 dodziny dziennie w ramach otwarcia lokalu: 11:00-23:00. Proponowany okres zatrudnienia: 2 lata. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-04-12 - Wrocław (dolnośląskie)
Praca w Bistro Kiełba i Buła
FHU Przemysław Matłoka - 2016-02-15 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
umiejętnośc przygotowanai posiłków, znajomośc zasad systemu HCCAP
kontakt przez PUP - 2016-05-06 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-08-19 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
- pobieranie produktów żywnościowych z magazynu żywnościowego zgodnie z zapotrzebowaniem,- wydawanie produktów żywnościowych z magazynu podręcznego celem przygotowania posiłków,- przygotowywanie posiłków zgodnie z kalkulacją żywieniową,- przydzielanie pracy pomocą kuchennym,- porcjowanie i wydawanie posiłków na poszczególne oddziały i stołówkę pracowniczą. Umowa na okres próbny.Praca na dwie zmiany.Kontakt kandydatów z pracodawcą: Dział Polityki kadrowo-płacowej DCCHP
Dolnośląskie Centrum Chorób Płuc we Wrocławiu - 2019-05-08 - Wrocław (dolnośląskie)
kontakt z gośćmi hotelowymi ukraińsko i rosyjsko języcznymi
IDEE DESIGN DOMINIK ZAPART - 2018-05-09 - Poznań (wielkopolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2019-05-16 - Korytowo (zachodniopomorskie)
Sklep "Żabka"
kontakt przez PUP - 2016-07-29 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
przygotowywanie posiłków dla pacjentów szpitala
kontakt przez OHP - 2016-02-24 - Wejherowo (pomorskie)
pomoc przy sporządzaniu posiłków
GEOVITA S.A. Warszawa - 2017-07-26 - Wisła (śląskie)
przygotowywanie potraw
IWONA TOMAS FIRMA IVA - 2016-08-22 - Morzyczyn (zachodniopomorskie)
MIN. ROCZNE DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE,ZNAJOMOŚĆ PODSTAW SYSTEMU HACCP,ZNAJOMOŚĆ KUCHNI POLSKIEJ I MIĘDZYNARODOWEJ,ZNAJOMOŚĆ KUCHNI MOLEKULARNEJ BĘDZIE DODATKOWYM ATUTEMWYSOKA KULTURA OSOBISTA,SUMIENNOŚĆ I ZAANGAŻOWANIE.
SPA HOTEL SPLENDOR **** - 2016-06-20 - Siedliska (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków typu kebab, pizza, obiady, obsługa klienta, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-06-20 - Radzanowo (mazowieckie)
Przygotowanie potraw wraz z wstępną obróbką, nadzór nad jakością zamówień zywności, kontrola czystości naczyń kuchennych.
kontakt przez PUP - 2017-04-28 - Nowy Wiśnicz (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków dla klientów
Ośrodek Szkolenia Zawodowego w Dobieszkowie - 2018-05-16 - Dobieszków (łódzkie)
prace gastronomiczne
Sylwester Gładysz Punkt Małej Gastronomi "CFK" - 2019-02-20 - Trzebiatów (zachodniopomorskie)
Prowadzenie magazynu spożywczego, dokonywanie zaopatrzenia, dystrybucja towaru, prowadzenie kuchni.
kontakt przez PUP - 2019-05-07 - Sulbiny (mazowieckie)
- przygotowanie potraw - nadzór nad jakością zamówionej żywności -dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni - ustalanieestetycznych sposobów podawania potraw - dbanie o odpowiednieczyszczenie, przechowywanie i ewentualną wymianę przyrządów używanycw kuchni - udzielanie informacji gościom na temat składników używanych wpotrawach oraz odpowiadanie na ewentualne zarzuty i skargi - znajomośćzasad dotyczących żywienia i wcielanie ich w przygotowywane potrawy. Umiejętności i uprawnienia: - znajomość kuchni włoskiej, ukraińskiej, polskiej, rosyjskiej - doskonała znajomość techniksous vide - znajomość kuchni molekularnej - kreatywność i dbałość o estetykę potraw.Dodatkowe wymagania: - dyscyplina w zachowaniu czystości i higieny pracy - sumienność i rzetelność - dyspozycyjnośćdo pracy w systemie zmianowym - aktualna książeczka sanitarno - epidemiologiczna
Dawid Kamiński Trade&Consult - 2017-06-23 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
prace związane z utzrymianiem czystości, ładu i porządku wewnątrz i wokół budynku firmy
kontakt przez PUP - 2016-04-27 - Kościelniki Dolne (dolnośląskie)
Pomoc w opiece nad dziećmi i pomoc nauczycielowi.Oferta pracy w ramach refundacji do 30 roku życia. Praca w godzinach 9-17.
kontakt przez PUP - 2019-01-03 - Rybie (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków i wydawanie posiłków
Firma Gastronomiczna Anna Kwiatkowska - 2016-04-07 - Siemiany (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-12-08 - Morąg (warmińsko-mazurskie)
Koordynacja i organizacja produkcji
Sopp Packaging Sp.z o.o. - 2019-04-02 - Kamienna Góra (dolnośląskie)
jw.
Dom Pomocy Społecznej im. "Matysiaków" - 2016-02-18 - Warszawa (mazowieckie)