KUCHARZ Trzebiatów oferta pracy Sylwester Gładysz Punkt Małej Gastronomi "CFK"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: prace gastronomiczne
Data publikacji: 2019-02-20
Lokalizacja: Trzebiatów (zachodniopomorskie)
Pracodawca: Sylwester Gładysz Punkt Małej Gastronomi "CFK"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:WOJSKA POLSKIEGO 62, 72-320 Trzebiatów, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: prace gastronomiczne
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Trzebiatów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: gryficki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Trzebiatów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.02.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Książeczka zdrowia sanitarno- epidemiologiczna
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: doświadczenie w zawodzie - wymagane
Nazwa pracodawcy: Sylwester Gładysz Punkt Małej Gastronomi "CFK"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gryficach
Adres pracodawcy:
WOJSKA POLSKIEGO 62, 72-320 Trzebiatów, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: gryficki
Gmina pracodawcy: Trzebiatów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Trzebiatów
Ulica pracodawcy: WOJSKA POLSKIEGO
Numer budynku pracodawcy: 62
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gryficach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.02.2019
Oferta pracy ważna do: 19.03.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 20.02.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 20.02.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw kuchni bengalskiej
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - Bytom (śląskie)
obsługa sali konsumpcyjnej, przyjmowanie zamówień
kontakt przez PUP - 2017-10-27 - Żyrardów (mazowieckie)
Przygotowanie produkcji
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Malbork (pomorskie)
Przygotowywanie posiłkówPrzygotowywanie i organizowanie imprez okolicznościowych
Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowe "POL-KONSULTING" Ewa Szczęsna - 2017-07-31 - Wyrzysk (wielkopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-05-18 - Warszawa (mazowieckie)
-Przygotowywanie potraw według receptur,-Wydawanie posiłków,-Show cooking,-Układanie menu,-Kontakt 604-494-324
Sodexo Polska sp. z.o.o. - 2018-06-13 - Tczew (pomorskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw, dbanie o czystość na stanowisku pracy.
ALTER JMS Sp. z o.o. Sp. Komandytowa - 2017-04-27 - Lublin (lubelskie)
Do zakresu obowiązków należny przygotowywanie potraw z menu restauracji i reprezentacji szefa kuchni, przestrzeganie zasad higieny na miejscu pracy oraz staranne i przemyślane użytkowanie produktów.
kontakt przez OHP - 2017-07-19 - Niemcy (Niemcy)
jw.
LEVEL WORK Artur Chrząszcz (Agencja zatrudnienia nr 10944) - 2017-08-22 - Warszawa (mazowieckie)
profesjonalne gotowanie w renomowanej restauracji
MARCIN KLISIEWICZ "MAGILLO" - 2017-02-17 - Kraków (małopolskie)
Wymagane wykształcenie gastronomiczne, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, doświadczenie. Kontakt z pracodawcą osobisty po umówieniu telefonicznym.
STOŁÓWKA NA CHŁODNI ŚPIEWOK ANITA - 2017-10-02 - Czerwionka-Leszczyny (śląskie)
Przygotowanie posiłków.
Firma Handlowo-Usługowa "AGAT" Sp. z o.o. - 2016-06-23 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków dań kuchni tureckiej i kurdyjskiej, WYMAGANIAWYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, ZNAJOMOŚC KUCHNI TURECKIEJ, KURDYJSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELOW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, ZNAJOMOŚĆ
kontakt przez PUP - 2017-08-28 - Szczecin (zachodniopomorskie)
- prace elektryka- częste delegacje do krajów UE
kontakt przez PUP - 2016-09-05 - Chorzów (śląskie)
Przestrzeganie przepisów BHP i p.poż.Dbałość o zachowanie zasad czystości i higieny. Punktualne rozpoczynanie pracy zgodnie z obowiązującym grafikiem pracy, zachowanie porządku na swoim stanowisku pracy i w magazynach z żywnością, dbanie o używanie wysokiej jakości surowca do produkcji potraw, odpowiedzialność służbowa i finansowa za straty spowodowane niewłaściwym wykonywaniem obowiązków na powierzonym stanowisku, odpwiedzialność za materiały. Przygotowywanie posiłków dla gości Karczmy Młyńskiej i Barki Tumskiej. Odpowiedzialność za porządek na stanowisku pracy i magazynach. Praca na umowę zlecenie-pracodawca zobowiązuje się do odprowadzania składek na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne, po trzech miesiącach umowa o pracę. Praca na dwie zmiany: 8:00-16:00, 11:00-23:00. Kontakt z pracodawcą: malgorzatazajac (at) hotel-tumski.com.plOferta dostępna w sali G
Hotel Tumski & Barka Tumska sp. z o.o. sp.k. - 2016-02-03 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków w przedszkolu
Niepubliczne Przedszkole "Bolek i Lolek" - 2018-11-07 - Udorpie (pomorskie)
przygotowanie sosów, mięs i ciasta do pizzy oraz inne czynności kucharza
kontakt przez PUP - 2016-03-18 - Gorlice (małopolskie)
Praca w kuchni, przygotowanie dań kuchni arabskiej.
kontakt przez PUP - 2016-07-12 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie, wydawanie posiłków, utrzymanie czystości kuchni i urządzeń,
MIEJSKI OŚRODEK POMOCY SPOŁECZNEJ w Tarnowskich Górach - 2018-01-26 - Tarnowskie Góry (śląskie)
Wykonywanie tatuażu na ciele klienta
SKY TATTOO Oksana Krukowska - 2018-12-12 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
obsługa piły panelowej Holzma
ROGSTOL SP. Z O.O. - 2016-08-24 - Żołędzin (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków kuchni indyjskiej; umowa o pracę na okres 3 lat.
kontakt przez PUP - 2018-11-09 - Konstantynów Łódzki (łódzkie)
przygotowywanie posiłków (śniadania, obiady, kolacje), imprezy okolicznościowe. Praca od 01.05.2016
Ośrodek Wczasowo-Kolonijny Relax Monika Przerańska - 2016-03-29 - Osieczna (wielkopolskie)
Przygotowywanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej z mięsa, drobiu, ryb, owocow morza, warzyw i innych. Umowa o prace na czas określony. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-05-23 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków FAST-FOOD
kontakt przez PUP - 2018-06-27 - Ruciane-Nida (warmińsko-mazurskie)
szycie na maszynie wskazanych operacji
BUKOWIANKA S.A. - 2016-06-23 - Buk (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków typu fast-food oraz deserów i dań mięsnych.
kontakt przez PUP - 2018-02-19 - Gostyń (wielkopolskie)
Przygotowanie i optymalizacja procesu wtrysku na wtryskarce łącznie z urządzeniami peryferyjnymi.
POLFORM-POLSKA Spółka z o.o. - 2017-06-13 - Nowy Tomyśl (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2019-01-30 - Złotoryja (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci w szkole i przedszkolu.
Szkoła Podstawowa im. C.K. Norwida w Zakręcie - 2018-09-11 - Zakręt (mazowieckie)