KUCHARZ ( 519 J) Zakręt oferta pracy Szkoła Podstawowa im. C.K. Norwida w Zakręcie
Stanowisko: KUCHARZ ( 519 J)
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków dla dzieci w szkole i przedszkolu.
Data publikacji: 2018-09-11
Lokalizacja: Zakręt (mazowieckie)
Pracodawca: Szkoła Podstawowa im. C.K. Norwida w Zakręcie
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Szkolna 11, 05-077 Zakręt, powiat: otwocki, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków dla dzieci w szkole i przedszkolu.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ ( 519 J)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zakręt
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: otwocki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wiązowna
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.10.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
[Umiejętność 1] : wymagane doświadczenie zawodowe
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 5
Nazwa pracodawcy: Szkoła Podstawowa im. C.K. Norwida w Zakręcie
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Otwocku
Adres pracodawcy:
Szkolna 11, 05-077 Zakręt, powiat: otwocki, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: otwocki
Gmina pracodawcy: Wiązowna
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zakręt
Ulica pracodawcy: Szkolna
Numer budynku pracodawcy: 11
Profil działalności pracodawcy: Edukacka
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Otwocku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 12.09.2018
Oferta pracy ważna do: 25.09.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 12.09.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 11.09.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków dla dzieciGodziny pracy: od 7.00 do 15.00
Przedszkole MINI Dorota Wawrocka - 2018-02-22 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Zgodny z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-04-24 - Puławy (lubelskie)
Kucharz zmianowy, kuchnia międzynarodowa, praca pod nadzorem szefa kuchni, obsługa grup ukraińskich i rosyjskich, przygotowywanie menu, podstawowa najomośc jęz. ukraińskiego. Praca wg grafiku, dyspozycyjność w godz. 11:00-23:00.
kontakt przez PUP - 2016-12-16 - Wrocław (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-12-27 - Warszawa (mazowieckie)
Przyjmowanie materiałów (instalacji WOD-KAN, C.O. Gaz) na magazyn z dokładnym sprawdzeniem ich pod względem jakościowym i ilościowym. Prawidłowe składowanie materiałów na magazynie, zabezpieczanie ich przed ubytkiem, przygotowywanie materiałów do transportu i zabezpieczanie ładunku przed uszkodzeniem. Wydawanie towarów zgodnie z dokumentacją wydania, czuwanie nad stanem składowanych materiałów, zgłoszenie jakichkolwiek zmian lub ubytków.
Tomasz Kargol Firma Handlowo - Usługowa MARPOL - 2018-07-03 - Szczepanów (małopolskie)
zabezpieczenie, pobieranie, obróbka wstępna surowców i półproduktów, obsługa maszyn i urządzeń kuchennych, utrzymywanie czystości, dekorowanie, porcjowanie i wydawanie potraw,
kontakt przez PUP - 2016-08-24 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
zgodnie z dołaczonym do wniosku programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-03-27 - Żywiec (śląskie)
Przygotowanie potraw, ustalanie kart dań, wybór naczyń do podawania dań, wybór sprzętów do przygotowania dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, udzielanie informacji gościom na temat składników używanych w potrawach
kontakt przez PUP - 2016-02-12 - Mielno (zachodniopomorskie)
przygotowywanie sushi, potraw kuchni japońskiej i fusion
"AniMiko" Adam Cieślewicz - 2016-01-13 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie dań, menu, kontakt z klientami wietnamskimi, współpraca z pracodawcą wietnamskojęzycznym, negocjacje z kontrahentami pochodzenia wietnamskiego
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Gołków (mazowieckie)
doświadczenie zawodowe.
Pizzeria "Krystyna" - 2016-05-27 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw
LOFT79 Sp. z o.o. - 2016-04-12 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
EUROTURYSTA Sp. z o.o. Pokrzywna 75 - 2017-07-27 - Pokrzywna (opolskie)
wg stanowiska
Restauracja LA LUNA Mirosława Bilińska Ostróda - 2016-03-16 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
pakowanie, wydawanie towaru
kontakt przez PUP - 2017-04-10 - Lubawka (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni orientalnej: samosy, kulei, biryani itp. Przygotowywanie sosów i napojów.
kontakt przez PUP - 2017-07-04 - Płock (mazowieckie)
jw.
Mikołaj Romanowicz - 2017-07-20 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków wg tradycyjnej receptury kuchni ukraińskiej. Wymagane: wykształcenie zasadnicze zawodowe, min. 4-letnie doświadczenie zawodowe związane ze znajomością tradycyjnej kuchni ukraińskiej. Praca - Ośrodek Wypoczynkowy "Zielony Cypel" Lubniewice.
"ALIFF" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ, SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-07-18 - Lubniewice (lubuskie)
Przygotowywanie potrawi deserów zgodnie z procedurą i standardami
RESTAURACJA "CHATA MYŚLIWSKA" S.C. MICHAŁ MIGAŁA KAMIL MIGAŁA - 2017-06-26 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
według zawodu
kontakt przez PUP - 2016-07-01 - Sulechów (lubuskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-05-18 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem
Zespół Placówek Szkolno-Wychowawczo-Rewalidacyjnych Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy im. Marii Konopnickiej - 2018-07-25 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy
ZAUŁEK KAPITAŃSKI - Smażalnia Ryb - 2016-04-27 - Ustka (pomorskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem, przyjmowanie produktów spożywczych itp.
kontakt przez PUP - 2017-07-07 - Dąbrowa Tarnowska (małopolskie)
Sprzątanie restauracji. Praca w godz. 11-23.
Firma KAMO Zbigniew Kasperek, Monika Daczyńska-Kasperek ("Restauracja Pod Winogronami", "Domek Kata", "Fregata") - 2016-03-30 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE RÓŻNEGO RODZAJU POTRAW , CIAST,NAPOJÓW.OPRACOWYWANIE MENU.
Paweł Szczerbiński AGENCJA ARTYSTYCZNA "ARENA" - 2016-04-25 - Straszęcin (podkarpackie)
Przygotowanie potraw kuchni arabskiej
kontakt przez PUP - 2018-02-10 - Krosno (wielkopolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-02-21 - Włoszczowa (świętokrzyskie)
Kontrola stanu surowców, przygotowywanie posiłków.
Aspen Res sp. z o. o. - 2016-10-27 - Gdańsk (pomorskie)