KUCHARZ Ostróda oferta pracy Restauracja LA LUNA Mirosława Bilińska Ostróda
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: wg stanowiska
Data publikacji: 2016-03-16
Lokalizacja: Ostróda (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: Restauracja LA LUNA Mirosława Bilińska Ostróda
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Adama Mickiewicza 13b/4, 14-100 Ostróda, powiat: ostródzki, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: wg stanowiska
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: system wynagradzania miesięczny
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ostróda
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: ostródzki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Ostróda
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.04.2016
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy:
Restauracja LA LUNA Mirosława Bilińska Ostróda
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Ostródzie
Adres pracodawcy:
Adama Mickiewicza 13b/4, 14-100 Ostróda, powiat: ostródzki, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: ostródzki
Gmina pracodawcy: Ostróda
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Ostróda
Ulica pracodawcy: Adama Mickiewicza
Numer budynku pracodawcy: 13b
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Ostródzie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 16.03.2016
Oferta pracy ważna do: 15.04.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 16.03.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 16.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków kuchni niemieckiej. Praca w Łodzi i na terenie RP
kontakt przez PUP - 2016-11-14 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
Czerwiec & Czerwiec SC Club CORNER - 2015-11-30 - Jaworzno (śląskie)
przygotowywanie potraw (również pizzy), bieżące utrzymywanie czystości na stanowisku pracy, właściwa gospodarka magazynowa
Metro Investment s.c. - 2018-05-07 - Będzin (śląskie)
przygotowywanie posiłków
PIO CATERING Stępień Piotr - 2017-09-08 - Skawina (małopolskie)
- przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni indyjskiej, egipskiej - samosy, kulfi, biryani, itp.;- przygotowywanie sosów i napojów;- j. angielski niezbędny do komunikacji z przełożonymi.
kontakt przez PUP - 2016-04-19 - Starogard Gdański (pomorskie)
Przygotowywanie potrwa i dań względem ustalonego menu
kontakt przez PUP - 2016-09-08 - Łąka Prudnicka (opolskie)
według stanowiska
PAŁAC W PASZKÓWCE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-11-26 - Paszkówka (małopolskie)
- poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska pracy pod kątem zasad HACCP, BHP i p.poż., instruktaż stanowiskowy, zapoznanie się ze sprzętem oraz narzędziami obsługiwanymi na stanowisku - nauka metod utrwalania żywności, chłodzenie, zamrażanie, pasteryzacja, suszenie, sprawdzanie terminu przydatności do spożycia poszczególnych produktów,zabezpieczenie surowców i wyrobów gotowych przed zepsuciem.- obsługa narzędzi, maszyn i urządzeń przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżące utrzymywanie w czystości i ich konserwacja, zapoznanie się z prawidłowym procesem mycia i dezynfekcji: przygotowanie powierzchni do mycia wstępnego, mycie właściwie, płukanie, dezynfekcję, płukanie końcowe, suszenie, utrzymanie w czystości pomieszczeń kuchennych i zaplecza gastronomicznego- obróbka wstępną surowców:sortowanie, czyszczenie, obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie,- obróbka termiczna surowców i półproduktów: gotowanie, smażenie , duszenie itp.,- sporządzanie potraw w oparciu o receptury i przestrzeganie procesów technologicznych zawierających:ilościowy skład surowców, sposób wykonania wyrobu, zwroty produkcyjne powstające w czasie produkcji niektórych wyrobów,- sporządzanie potraw zgodnie z menu obowiązującym u organizatora np. zupy, dania główne, desery, surówki (wymienić stosownie do znajdujących się , porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja potraw.- udzielanie informacji na temat dostępnych rodzajów potraw i napojów,podawanie posiłków i napojów zimnych i gorących
kontakt przez PUP - 2016-06-10 - Miszewko (pomorskie)
przygotowywanie posiłków,praca zgodnie z zawodem
GOŚCINIEC U MICHAŁA - 2018-02-01 - Drzymałowo (wielkopolskie)
WYSZUKIWANIE I PROWADZENIE KONTRAHENTÓW Z RYNKU UKRAIŃSKIEGO I UE NA WYROBY OFEROWANE I POSZUKIWANE PRZEZ NASZĄ SPÓŁKĘ
DENT-A-MEDICAL SPÓŁKA AKCYJNA - 2016-12-07 - Rzeszów (podkarpackie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-12-29 - Warszawa (mazowieckie)
montażwiązek elektrycznych
Randstad Polska Sp. z o.o, Al.Jerozolimskie 134, 02-305 Warszawa, Biuro w Starachowicach, ul. Radomska 29 - 2018-08-14 - Starachowice (świętokrzyskie)
Przygotowywanie samodzielnie potraw zgodnie z a la carte. Umiejętność prowadzenia profesjonalnej kuchnii. Umiejętność kierowania personelem niższego stopnia.
FIRMA HANDLOWA MGR INŻ.DARIUSZ KUCZYŃSKI - 2016-04-06 - Kruklin (warmińsko-mazurskie)
Gotowanie i przygotowywanie potraw
EVER CLEANING Sp. z o.o./RESTAURACJA PRACOWNICZA BIEDRONKA - 2017-05-12 - Sieradz (łódzkie)
Przygotowywanie dań kuchni tajskiej. Równoważny system czasu pracy, dwie zmiany: 6-14, 14-22. Miejsce pracy: lokale należące do firmy Wrocławska Akademia Kulinarna Sp. z o.o. Sp. k. (Wrocław).
kontakt przez PUP - 2016-03-24 - Wrocław (dolnośląskie)
Obsługa wesel. Przygotowywanie posiłków dla wczasowiczów w restauracji.
ARKADIA4U SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-04-20 - Sokole-Kuźnica (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchnii bengalskiej
kontakt przez PUP - 2018-06-21 - Morąg (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie produktów do wykonania dań. Gotowanie posiłków, pieczenie ciast, przygotowanie deserów.
SUBIEKT s.c. J.Wyrzykowski M.Krynicki - 2017-02-10 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
Przygotowywanie kuchni azjatyckiej
Bar Hanoi - 2018-01-16 - Bolesławiec (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw, surówek, wydawanie posiłków
HALINA STOLAREK RESTAURACJA SPORTOWA - 2016-08-17 - Rawicz (wielkopolskie)
obsługa i serwis linii technologicznej, obsługa wózka widłowego
kontakt przez PUP - 2018-05-15 - Poniatowa (lubelskie)
Sporządzanie dań dla gości hotelowych.
Sadowa spółka z o.o. - 2018-05-10 - Gdańsk (pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-03-27 - Kościan (wielkopolskie)
PRZYGOTOWANIE RÓŻNORODNYCH DAŃ KUCHNI SYRYJSKIEJ, ŚRÓDZIEMNOMORSKIEJ, ORIENTALNEJ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ŚREDNIE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI SYRYJSKIEJ, ORIENTALNEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE MIN. 1 ROK
kontakt przez PUP - 2017-11-23 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie dań ala carte, przygotowywanie potraw na przyjęcia okolicznościowe, bankiety dla grup zorganizowanych, bufetów
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2018-08-01 - Tuszyn (łódzkie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków ok. 150 os.
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Brusy (pomorskie)
Przygotowanie śniadań i obiadów według jadłospisu.
Restauracja Słoneczna Sp. z o. o. - 2017-02-23 - Wodzisław Śląski (śląskie)
Obsługa przyjęć, wesel, krótkich pobytów kwaterunkowych
PHU RAFAEL - 2016-09-01 - Dębina (pomorskie)
Produkcja posiłków zimnych i gorących, utrzymanie higieny i czystości na kuchni zgodnie z HDP.
"LOCARIS" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-05 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)