KUCHARZ Wrocław oferta pracy Dolnośląskie Centrum Chorób Płuc we Wrocławiu
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 700 PLN
Zakres obowiązków: - pobieranie produktów żywnościowych z magazynu żywnościowego zgodnie z zapotrzebowaniem,- wydawanie produktów żywnościowych z magazynu podręcznego celem przygotowania posiłków,- przygotowywanie posiłków zgodnie z kalkulacją żywieniową,- przydzielanie pracy pomocą kuchennym,- porcjowanie i wydawanie posiłków na poszczególne oddziały i stołówkę pracowniczą. Umowa na okres próbny.Praca na dwie zmiany.Kontakt kandydatów z pracodawcą: Dział Polityki kadrowo-płacowej DCCHP
Data publikacji: 2019-05-08
Lokalizacja: Wrocław (dolnośląskie)
Pracodawca: Dolnośląskie Centrum Chorób Płuc we Wrocławiu
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Grabiszyńska 105, 53-439 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- pobieranie produktów żywnościowych z magazynu żywnościowego zgodnie z zapotrzebowaniem,- wydawanie produktów żywnościowych z magazynu podręcznego celem przygotowania posiłków,- przygotowywanie posiłków zgodnie z kalkulacją żywieniową,- przydzielanie pracy pomocą kuchennym,- porcjowanie i wydawanie posiłków na poszczególne oddziały i stołówkę pracowniczą. Umowa na okres próbny.Praca na dwie zmiany.Kontakt kandydatów z pracodawcą: Dział Polityki kadrowo-płacowej DCCHP
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 700 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wrocław
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Wrocław
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wrocław
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 700 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.05.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania:wykształcenie: zawodowestaż pracy: bez znaczeniaumiejętności organizacyjne
Nazwa pracodawcy:
Dolnośląskie Centrum Chorób Płuc we Wrocławiu
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Adres pracodawcy:
Grabiszyńska 105, 53-439 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: m. Wrocław
Gmina pracodawcy: Wrocław
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wrocław
Ulica pracodawcy: Grabiszyńska
Numer budynku pracodawcy: 105
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 15.05.2019
Oferta pracy ważna do: 15.06.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 15.05.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 08.05.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?fd25d631d6763c3752d845a7751c8ce1
Podobne oferty pracy
Samodzielne przygotowywanie posiłków
Strefa Rozrywki II, spółka z o.o. - 2016-04-19 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
- przygotowywanie dań europejskiej, polskiej i włoskiej kuchni, wprowadzanie nowych potraw do menu
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Nowe Miasto Lubawskie (warmińsko-mazurskie)
Kucharz-szef kuchni. Kuchnia polska i włoska.
Inna Bajka Radosław Hugeth - 2017-08-23 - Osiecznica (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw według oryginalnych receptur; praca i kontakt z zespołem w języku hindii;umowa na okres 3 lat;
kontakt przez PUP - 2018-02-23 - Pabianice (łódzkie)
Organizowanie produkcji gastronomicznej, wykonywanie różnymi technikami i metodami asortymentu, potraw, napojów, i półproduktów kulinarnych. Obsługa narzędzi i sprzętu stosowanego w gastronomii, ocena jakościowa surowców, półproduktów i gotowych potraw, opracowywanie nowych ofert kulinarnych i przestrzeganie zasad bezpieczeństwa i higieny pracy.czas pracy09.00-16.0012.00-20.00
kontakt przez PUP - 2017-09-12 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowanie menu i food cost (obliczenie kosztu surowców zużytych do przygotowania potraw. Wyraża się go w procentach w stosunku do cen sprzedaży). Przygotowanie posiłków według ustaleń grup. Przygotowanie małej karty. Sporządzanie list zakupów i zamówień. Drobne zakupy, utrzymanie porządku w kuchni.
Jaworowy Dwór - 2016-05-02 - Trębki Nowe (mazowieckie)
Według programu stażu. Godziny odbywania stażu od poniedziałku do piątku 7:00-15:00 lub od 10:00-18:00. Bar czynny dla klienta od 10:00-18:00, a praca w barze od godz. 6:00-18:00. Godziny pracy po odbytym stażu od poniedziałku do soboty 6:00-14:00 lub od 10:00-18:00 lub w/g potrzeb zakładu pracy w równoważnym systemie czasu pracy.
kontakt przez PUP - 2017-03-10 - Bełchatów (łódzkie)
pomoc w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-06-13 - Raciąż (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków, utrzymanie porządku i higieny pracy, terminowe i prawidłowe wykonywanie zadań wynikających ze stanowiska kucharza
kontakt przez PUP - 2019-02-13 - Bartoszyce (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków wg menu restaurtacji
PPHU "HEN-MAR" s.c. HENRYK JANKÓW,MAREK JANKÓW - 2015-11-25 - Żary (lubuskie)
PRZYGOTOWANIE POSILKÓW;WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, MILE WIDZIANE ŚREDNIE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ LEKARSKICH, MINIMUM 0,5 ROKU ROKU DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE
kontakt przez PUP - 2018-04-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Gotowanie według zasad i receptur kuchni tajskiej. Przygotowywanie i zamawianie produktów, przygotowywanie i zamawianie przypraw, przygotowywanie napojów, układanie menu, wprowadzanie nowych potraw do jadłospisu.
kontakt przez PUP - 2016-11-04 - Wrocław (dolnośląskie)
KUCHARZ- KUCHNIA HINDUSKA
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Końskie (świętokrzyskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-03-31 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków.
Bar "Piwniczka 2" Sylwia Kasak - 2017-12-14 - Stalowa Wola (podkarpackie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-10-05 - Warszawa (mazowieckie)
gotowanie na kuchni w gimnazjum plus zlecone usługi
GASTRO IRENA DZWONNIK - 2016-10-07 - Wola Krzysztoporska (łódzkie)
do uzgodnienia
SKLEP SPOŻYWCZO-PRZEMYSŁOWY "BEZIK" JOLANTA PODGÓRSKA-MIGUT;HOTEL I RESTAURACJA "NOWY DWÓR" ZACZERNIE JOLANTA PODGÓRSKA - 2016-04-20 - Zaczernie (podkarpackie)
wg stanowska
PPH MARCEL S.C. M.A. RAKIETA - 2018-08-03 - Namysłów (opolskie)
jw.
Shoko Granowski Sp.J - 2016-08-24 - Warszawa (mazowieckie)
Samodzielne przyrządzanie potraw, zamawianie towaru, nadzór nad kuchnią, przestrzeganie systemu HACCP.
Restauracja Słoneczna Sp. z o. o. - 2018-07-19 - Wodzisław Śląski (śląskie)
Przygotowywanie, właściwe porcjowanie i wydawanie posiłków, sprzątanie kuchni i stołówki po każdym posiłku.
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ DLA OSÓB NIEPEŁNOSPRAWNYCH FIZYCZNIE - 2018-09-07 - Lublin (lubelskie)
Kuchnia Polska.
RESTAURACJA BELWEDER PRZY UL.GEN.KLEEBERGA W BIAŁYMSTOKU STANISŁAW STRZAŁKOWSKI - 2019-05-06 - Porosły-Kolonia (podlaskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków. Praca na dwie zmiany od godz. 7 do 23. Wymagana dyspozycyjność, odporność na stres i dobre zdrowie. Praca w Nowym Sączu w Miasteczku Galicyjskim przy ulicy Lwowskiej 226. Praca również w weekendy.
Ośrodek Narciarsko Rekreacyjny "Rytro" sp. z o.o. - 2017-03-27 - Nowy Sącz (małopolskie)
przygotowywanie posiłków oraz obsługa klientów
kontakt przez PUP - 2018-05-10 - Karlino (zachodniopomorskie)
Zlecenia wykonywane według zapotrzebowania w całej Polsce. Przygotowywanie imprez, catering u klienta, przygotowanie produktów.Miejsce wykonywanie pracy: Polska - usługi cateringowe, nocleg i dojazd zagwarantowany przez zleceniodawcę
ART Michał Karpiński - 2017-03-17 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
zapewnienie utrzymania ciągłości ruchu maszyn, diagnozowanie uszkodzeń, usuwanie awarii maszyn
WH TECHNOLOGIES SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-05-09 - Prabuty (pomorskie)
żywienie zbiorowe
kontakt przez PUP - 2016-03-01 - Spała (łódzkie)
Brak danych
kontakt przez PUP - 2015-11-27 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Prace przy produkcji pizzy i innych posiłków.
NOVA Sp.zo.o. - 2016-08-26 - Węgrów (mazowieckie)