KUCHARZ Ociąż oferta pracy "AUTO PARTNER" JAN GARCAREK I ANDRZEJ GARCAREK SPÓŁKA JAWNA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: wyksz. kierunkowe - gastronomiczne,min. 1 rok doświadczenia w pracy na ww stanowisku,książeczka sanepidowskaumiejętność pracy w zespolePrzygotowywanie dań zgodnie z menu, dbałość o estetykę potraw, racjonalne gospodarowanie towarem.1 zmianawynagrodzenie: 2500 zł brutto
Data publikacji: 2019-01-17
Lokalizacja: Ociąż (wielkopolskie)
Pracodawca: "AUTO PARTNER" JAN GARCAREK I ANDRZEJ GARCAREK SPÓŁKA JAWNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Ostrowska 6, 63-460 Ociąż, powiat: ostrowski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
wyksz. kierunkowe - gastronomiczne,min. 1 rok doświadczenia w pracy na ww stanowisku,książeczka sanepidowskaumiejętność pracy w zespolePrzygotowywanie dań zgodnie z menu, dbałość o estetykę potraw, racjonalne gospodarowanie towarem.1 zmianawynagrodzenie: 2500 zł brutto
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ociąż
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: ostrowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Nowe Skalmierzyce
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.02.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
doświadczenie zawodowe (wymagany staż - lata: 1)
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
"AUTO PARTNER" JAN GARCAREK I ANDRZEJ GARCAREK SPÓŁKA JAWNA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Ostrowie Wielkopolskim
Adres pracodawcy:
Ostrowska 6, 63-460 Ociąż, powiat: ostrowski, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV należy przesłać na email: malgorzata.musielak (at) garcarek.mercedes-benz.pl
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: ostrowski
Gmina pracodawcy: Nowe Skalmierzyce
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Ociąż
Ulica pracodawcy: Ostrowska
Numer budynku pracodawcy: 6
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Ostrowie Wielkopolskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 17.01.2019
Oferta pracy ważna do: 16.02.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 17.01.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 17.01.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
dyspozycyjność, zaangażowanieWymagania: wykształcenie średnie zawodowe, bardzo dobra znajomość kuchni włoskiej, min. 4 lata doświadczenia zawodowegoPraca w godzinach: 10:00-18:00
kontakt przez PUP - 2018-07-24 - Szczecin (zachodniopomorskie)
kucharz
OSTERIA Grażyna i Karol Korzenieccy spółka jawna - 2017-12-28 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
-Przygotowywanie posiłków,-Nie wymagamy doświadczenia w zawodzie,-Kontakt telefoniczny: 58 535-25-37.
ZAMEK GNIEW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-06-13 - Gniew (pomorskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-03-08 - Leszno (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-08-24 - Warszawa (mazowieckie)
wymagania: wykształcenie bez znaczenia, doświadczenie mile widziane (możliwość przyuczenia)Zakres obowiązków: wypiek pizzy
PAPA-PIZZA Piotr Chromiński - 2018-07-25 - Krotoszyn (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, wybórnaczyń do podawania dań, nadzór nad jakością, nadzorowanie świeżości składników, ustalanie wzorów wydawanych potraw. Znajomość zasad dotyczących żywienia , dopilnowanie porządku i zasad higieny w kuchni
Przedsiębiorstwo NASTAPOL Stanisław Nastarowicz - 2017-10-02 - Wiewiórczyn (łódzkie)
wg stanowiska
Firma Produkcyjno-Handlowo-Usługowa "JABOR" Jan, Jarosław i Maciej Czajkowscy - Spółka Cywilna - 2018-04-20 - Namysłów (opolskie)
Przygotowywanie posiłków ciepłych, deserów i koktajli.
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Zamość (lubelskie)
Praca na kuchni chińskiej.
ŚWIAT CHIN Sp. z o.o. - 2016-05-09 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
zapoznanie się z układem funkcjonalnym zakładu, wyposażeniem i narzędziami
kontakt przez PUP - 2017-03-27 - Piła (wielkopolskie)
##zakres##
SEJA SEBASTIAN JANECZEK - 2018-10-18 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw z regionu Babilonu
kontakt przez PUP - 2016-06-03 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, organizacja pracy własnej i podległego personelu
Firma Handlowo - Usługowa D&S - 2016-09-27 - Kostrzyn nad Odrą (lubuskie)
Gotowanie w pensjonacie, na bankiety, gotowanie z karty (a-la-carte), kuchnia tradycyjna i nowoczesna
kontakt przez WUP - 2018-04-06 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie potraw serwowanych w restauracji M.G. BURGERdbanie o czystość w miejscu pracy , zamawiane towarów
M.G. BURGER Wałcz S.C. - 2016-11-22 - Wałcz (zachodniopomorskie)
Przygotowanie potraw z menu, pomoc przy ich przygotowaniu
MEGA-POL-TRANS PIOTR CZARNOTA - 2018-10-08 - Złotów (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
GLOBALION Robert Karwowski - 2018-01-31 - Bogusze (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw, wydawanie potraw, przestrzeganie BHP w miejscu pracy
RESTAURACJA-Odejewska Aleksandra - 2017-01-09 - Nieżychowice (pomorskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI RECEPTURAMI,ZAPEWNIENIE NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI PRODUKTÓW I USŁUG ORAZ PRZESTRZEGANIE NORM I STANDARDÓW PRODUKCJI,ZACHOWANIE ESTETYKI WYDAWANYCH DAŃ,ZACHOWANIE CZYSTOŚCI STANOWISKA PRACY,WSPÓŁPRACĘ Z POZOSTAŁYMI PERSONELEM GASTRONOMII.
SPA HOTEL SPLENDOR **** - 2016-12-27 - Siedliska (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci
kontakt przez PUP - 2016-09-06 - Malbork (pomorskie)
Odpowiedzialność za całokształt pracy kuchni oraz nadzór nad podległymi pracownikami. Dbałość o dobór jakościowy i ilościowy produktów do przygotowywania posiłków dla młodzieży szkolnej i turystów.Odpowiedzialność za jakość sporządzanych posiłków i punktualność ichwydawania. Odpowiedzialność za stan sanitarnohigieniczny pomieszczeń kuchni, zaplecza, naczyń i wydawanych posiłków. Nadzór nad układaniemjadłospisów i przestrzeganie ich. Rozliczanie ilościowe produktów do produkcji posiłków. Przechowywanie próbek zgodnie z wymaganiami sanepidu. Przestrzeganie zasad HACCP. Przygotowywanie posiłków na imprezy okolicznościowe.
Fundacja "Praca dla Niewidomych" ZAZ KRZYŻEWO - 2017-03-24 - Krzyżewo (podlaskie)
pozyskiwanie nowych klientów, współpraca z obecnymi klientami, promocja sprzedaży
kontakt przez PUP - 2017-07-06 - Ruda Śląska (śląskie)
Gotowanie, wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-01-16 - Stare Babice (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków w ramach całodziennego wyżywienia pacjentów Zakładu.
STACJA OPIEKI CARITAS DIECEZJI LEGNICKIEJ Sp.z oo - 2018-02-07 - Legnica (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy; praca sezonowa;wynagrodzenie 3500,00 zł brutto - do uzgodnienia
STOŁÓWKA "POD MODRZEWIEM" ZDZISŁAW BUJAKOWSKI - 2016-06-06 - Ustka (pomorskie)
J.W.
kontakt przez PUP - 2018-08-20 - Warszawa (mazowieckie)
krojenie kebaba, wypiek pizzy, przygotowywanie sałatek, sosów.
Monika Paw Döner Peyman - 2018-08-23 - Oświęcim (małopolskie)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW, DAŃ WG. MENU KUCHNI EGZOTYCZNYCH, AZJATYCZNYCH Z ZASTOSOWANIEM PRZYPRAW KUCHNI HINDUSKIEJ, CHIŃSKIEJWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, UMIEJETNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIE POTRAW WG. KUCHNI EGZOTYCZNEJ, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO W STOPNIU DOBRYM
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)
KUCHARZ W RESTAURACJI
Zespół Pałacowo-Parkowy imieniem Jana Witkowskiego Magdalena Witkowska - 2017-03-06 - Bądzów (dolnośląskie)