KUCHARZ Oborniki oferta pracy Firma Garmażeryjno-Cateringowa MARCUS Marek Nogaj
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 4 500 PLN
Zakres obowiązków: 1. Stawianie się w pracy w godzinach i dniach wyznaczonych wg grafiku 2. Sprzątanie stanowiska pracy. 3. Przygotowywanie potraw. 4. Przestrzeganie zasad higieny pracy. 5. Organizowanie pracy w sposób zapewniający pełne wykorzystanie czasu pracy. 6. Przestrzeganie obowiązujących w firmie instrukcji, zarządzeń. 7. Dbanie o dobro pracodawcy, chronienie jego mienia oraz zachowanie w tajemnicy informacji, których ujawnienie mogłoby narazić pracodawcę na szkodę. 8. Branie udziału w szkoleniach, instruktażach z zakresu BHP, PPOŻ i innych. 9. Wykonywanie poleceń zgodnie z zakresem posiadanych umiejętności i wiadomości
Data publikacji: 2021-04-09
Lokalizacja: Oborniki (wielkopolskie)
Pracodawca: Firma Garmażeryjno-Cateringowa MARCUS Marek Nogaj
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kowanowska 7b, 64-600 Oborniki, powiat: obornicki, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
1. Stawianie się w pracy w godzinach i dniach wyznaczonych wg grafiku 2. Sprzątanie stanowiska pracy. 3. Przygotowywanie potraw. 4. Przestrzeganie zasad higieny pracy. 5. Organizowanie pracy w sposób zapewniający pełne wykorzystanie czasu pracy. 6. Przestrzeganie obowiązujących w firmie instrukcji, zarządzeń. 7. Dbanie o dobro pracodawcy, chronienie jego mienia oraz zachowanie w tajemnicy informacji, których ujawnienie mogłoby narazić pracodawcę na szkodę. 8. Branie udziału w szkoleniach, instruktażach z zakresu BHP, PPOŻ i innych. 9. Wykonywanie poleceń zgodnie z zakresem posiadanych umiejętności i wiadomości
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|11
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 4 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Oborniki
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 30
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: obornicki
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 3016
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Oborniki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 4 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.05.2021
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie branżowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Efektywna współpraca w zespole
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Dobra organizacja pracy
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_1: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
[Umiejętność 2] : kreatywność kucharska[Umiejętność 1] : doświadczenie w zawodzie kucharza
Nazwa pracodawcy:
Firma Garmażeryjno-Cateringowa MARCUS Marek Nogaj
danePracodawcy_nip: 7871711943
danePracodawcy_regon: 300188336
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Obornikach
Adres pracodawcy:
Kowanowska 7b, 64-600 Oborniki, powiat: obornicki, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
- kontakt osobisty- telefoniczne umówienie terminu spotkania: tel. 601 505 251
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 30
Powiat pracodawcy: obornicki
danePracodawcy_kodPowiatu: 3016
Gmina pracodawcy: Oborniki
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Oborniki
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0971181
Ulica pracodawcy: Kowanowska
Numer budynku pracodawcy: 7b
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Obornikach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 09.04.2021
Oferta pracy ważna do: 30.04.2021
Data udostępnienia oferty pracy: 09.04.2021
Data przyjęcia oferty pracy: 09.04.2021
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
https://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?6bc1d8655ea0fed47286c12d18f67066
Podobne oferty pracy
Wynagrodzenie 2000 zł netto - zależne od doświadczenia i umiejętności
REA GROUP Sp. z o.o. Sp-ka Komandytowa - 2016-08-22 - Nowe Pole (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw, Dbanie o odpowiednią estetykę potraw,Utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy, udział w planowaniu jadłospisu i zakupów, w tym nadzór nad jakością zamawianych produktów.
PD FIT DAMIAN DROZDOWSKI - 2021-03-01 - Białystok (podlaskie)
praca w godzinach 12:00-21:30 - system równoważny
"OLIMPIA" "SWOJSKA IZBA" - 2019-03-12 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
Wymagane wykształcenie średnie zawodowe, dobra organizacja pracy i samodzielność, komunikatywność, rzetelność, uczciwość, gotowanie podstawowych potraw. Praca do godziny 20-ej. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
CAPITOL S.C. KAZIMIERZ SZYPUŁA, TOMASZ SZYPUŁA - 2018-03-22 - Stanowice (śląskie)
Obsługa transprotowa składu opału - kraj i UE
PRZEDSIĘBIORSTWO JANAR JAN SZYBKO - 2017-10-10 - Lubań (dolnośląskie)
Wypiek pizzy
kontakt przez PUP - 2017-04-26 - Głogówek (opolskie)
przygotowywanie posiłków, gotowanie
MIKO-TUR Sp. z o.o. - 2019-04-19 - Funka (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, sprzątanie, odbiór dostaw.
SVD SERVICE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-06-03 - Sopot (pomorskie)
Sprzedaż art. spożywczo-przemysłowych
Handel art. spożywczymi i przemysłowymi - Adam Biernat - Tereszpol-Kukiełki 15 - 2018-09-24 - Aleksandrów (lubelskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-06-22 - Ryki (lubelskie)
uczestniczenie w planowaniu jadłospisów i przygotowaniu według nich posiłków,sporządzanie posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia: porcjowanie posiłków, dbałość o najwyższą jakość, smak i estetykę wydawanych posiłków, dbałość o zgodność kaloryczną przygotowanych posiłków z ich planowaną,wartością, wydawanie posiłków o wyznaczonych godzinach, dbałość o czystość pomieszczeń kuchennych oraz utrzymanie w stanie używalności powierzony sprzęt kuchenny, stosowanie norm i zasad zawartych w żłobkowych księgach HACCP.
kontakt przez PUP - 2020-08-31 - Zabrze (śląskie)
Przygotowywanie pizzy i wydawanie dań
PIZZERIA ''RAJ''s.c. - 2016-04-25 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Właściwe organizowanie pracy w kuchni, sporządzanie posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia.
Przedsiębiorstwo Usług Hotelarskich i Gastronomicznych Spółka Cywilna - 2015-11-17 - Łobez (zachodniopomorskie)
Prowadzenie spraw odpadami komunalnymi, nieczystościami i ochroną środowiska z zachowaniem wymóg procedur ISO i GUS. Prowadzenie dokumentacji i sprawozdawczości z zakresu ochrony i gospodarki odpadami oraz jej terminowe dostarczanie do właściwego urzędu
NORDHUS S.A. - 2016-09-21 - Bielsk Podlaski (podlaskie)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW, OBRÓBKA MIĘSA
"LUNA" S.C. Sławomira Pakosz, Szymon Misiewicz - 2017-02-01 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-01-07 - Pasym (warmińsko-mazurskie)
wykonywanie zabiegów pielęgnacyjnychwykonywanie usług fryzjerskichstrzyżenie, modelowanie, koloryzacja
kontakt przez PUP - 2020-02-12 - Szubin (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
NOTUS Agnieszka Witkowska (Gościniec pod Młynem) - 2017-10-17 - Jacewo (kujawsko-pomorskie)
przygotywanie posiłków/kebab ,inne dania kcuhni arabskiej
ABLA COMPANY FOUAD ABLA - 2015-11-10 - Przasnysz (mazowieckie)
Kucharz w restauracji - kuchnia włoska, "kręcenie" pizzy itp.
PER TUTTI Tomasz Skrzelowski - 2020-08-25 - Dąbrowa Tarnowska (małopolskie)
Przyrządzanie i wydawanie potraw
PPUH "EWA" Cieślak Kosiorowska Ewa - 2016-04-15 - Tarłów (świętokrzyskie)
Praca w kuchni
Mars s.c. - 2021-05-05 - Chełmno (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie dań z kuchnii wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Kochlice (dolnośląskie)
Praca w restauracji. Przygotowywanie potraw różnych kuchni z naciskiem na tradycyjną kuchnie norweską.WYMAGANIAWykształcenie:Zawodowe jako kucharz. Brak formalnego wykształcenia może zastąpić doświadczenie zawodoweDoświadczenie zawodowe: Wymagane jako kucharz – różne kuchnie, doświadczenie w tradycyjnej kuchni norweskiej będzie dodatkowym atutem.Znajomość języków: Komunikatywna znajomość języka polskiego i angielskiego Inne istotne wymagania:- komunikatywność, umiejętność pracy w zespole, - schludność, dokładność, kreatywność,- posiadanie wiedzy dot. funkcjonowania kuchni
Elvekanten Spiseri AS - 2016-12-08 - Norwegia (Norwegia)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-08-03 - Gołańcz (wielkopolskie)
wg stanowiska
Centrum Zdrowia i Rekreacji GEOVITA S.A. Warszawa , ul. Barska 28/30 - 2017-08-14 - Dąbki (zachodniopomorskie)
sporządzanie kebabów
kontakt przez PUP - 2016-12-01 - Gorlice (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców DPS.
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ - 2018-04-18 - Łódź (łódzkie)
Kucharz-pizzerman, pomoc w kuchni.
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "MIRENA" MIROSŁAW CZAPIEWSKI - 2016-11-28 - Chwaszczyno (pomorskie)
Praca przy maszynach do szycia, sprawdzanie wyrobów, informowanie o usterkach i awariach maszyn
kontakt przez PUP - 2016-08-26 - Świerszczów (lubelskie)