KUCHARZ/POMOCNIK KUCHARZA Funka oferta pracy MIKO-TUR Sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ/POMOCNIK KUCHARZA
Wynagrodzenie: od 2 400 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków, gotowanie
Data publikacji: 2019-04-19
Lokalizacja: Funka (pomorskie)
Pracodawca: MIKO-TUR Sp. z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: 89-606 Funka 9, powiat: chojnicki, woj: pomorskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków, gotowanie
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 400 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: +koszty dojazdu
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/POMOCNIK KUCHARZA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Funka
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: chojnicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Chojnice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 400 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 19.04.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanepidowska
Nazwa pracodawcy: MIKO-TUR Sp. z o.o.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Chojnicach
Adres pracodawcy: 89-606 Funka 9, powiat: chojnicki, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: .
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: chojnicki
Gmina pracodawcy: Chojnice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Funka
Adres strony pracodawcy: www.mikomania.pl
Numer budynku pracodawcy: 9
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Chojnicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 19.04.2019
Oferta pracy ważna do: 18.05.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 19.04.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 19.04.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?9677b9f2c279049696978e756ac09373
Podobne oferty pracy
Poznanie i nauka przygotowywania potraw, napojów oraz wyrobów garmażeryjnych, nauka i fachowa obsługa sprzętu używanego do sporzadzania potraw, pieczenie ciast. Staż w godz. 10 - 18, 14 - 22.
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - Płock (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, ustalanie menu
FHU Ewelina Frankiewicz-Styś - 2016-09-06 - Krasiczyn (podkarpackie)
kuchnia zimna, gorąca, stanowisko cukiernicze, przygotowanie potraw kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-05-26 - Pabianice (łódzkie)
Przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej i chińskiej
"Mai Lan" Dinh Tien Hali - 2018-08-29 - Trzebnica (dolnośląskie)
Organizowanie, porządkowanie i utrzymywanie w stałej czystości stanowiska pracy zgodnie z zasadami ergonomii, bezpieczeństwa i higieny pracy, ochrony przeciwpożarowej. Przechowywanie, magazynowanie i zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów oraz wyrobów kulinarnych.Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnej.Dobieranie i posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami do produkcji potraw oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń.Sporządzanie, różnymi technikami i metodami, potraw i wyrobów garmażeryjnych z różnych grup surowców z zachowaniem wartości odżywczej.Porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja wyrobów kulinarnych.Planowanie posiłków i układanie menu.Odbieranie jakościowe i ilościowe surowców, półproduktów i gotowych wyrobów.
kontakt przez PUP - 2018-10-05 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
Praca w pizzerni – kompleksowe przygotowywanie pizzy (przygotowywanie ciasta, warzyw, mięsa, sosu, sera), wypiek pizzy w piecu opalanym drewnem.
Papas Restaurant AS - 2019-03-21 - Norwegia (Norwegia)
Przygotowywanie potraw zgodnie z wewnętrznymi recepturami z zapewnieniem wysokich standardów. Kreatywność oraz umiejętność organizacji pracy własnej, współpraca z pozostałym personelem kuchennym. Dbałość o przestrzeganie norm bezpieczeństwa i higieny pracy.
kontakt przez OHP - 2017-11-16 - Niemcy (Niemcy)
Pieczenie pizzy, pomoc w przyrządzaniu posiłków. Praca w godzinach 9-21.
F.H.U. GALA Grażyna Żelechowska - 2018-07-12 - Staroźreby (mazowieckie)
kucharzpraca i kontakt : Karczma Polska ul. Partyzantów 2 praca na dwie zmiany:8.00-16.0014.00-22.00za pracujące soboty i niedziele przysługują dni wolne.
Hotel Polski Sp. z o.o. - 2018-03-14 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków, organizacja imprez okolicznościowych, organizacja bieżacej produkcji gastronomicznej
JOKAS S.C. Marek Miłkowski Jolanta Miłkowska - 2017-09-12 - Łuków (lubelskie)
przygotowywanie posiłków pizzy i kebabów
kontakt przez OHP - 2017-03-02 - Brzozów (podkarpackie)
przygotowywanie potraw, utrzymywanie w czystości pomiezszceń kuchni, chłodni, magazynów
Firma UNITRADE Bogdan Szydłowski - 2019-02-04 - Turawa (opolskie)
Przygotowywanie dań kuchnichińskiej
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Puławy (lubelskie)
Opracowywanie jadłospisów, przygotowanie produktów (obróbka wstępna), przygotowanie posiłków dla dzieci w wieku 3 do 7 lat, dbanie o stanowiska pracy oraz sprzęt, przestrzeganie zasad higieny i HACCP. Wymagana Książeczka zdrowia.Praca w godzinach 6:30-14:30.Kontakt z pracodawcą: sekretariat.p063 (at) wroclawskaedukacja.pl lub 71 7986806 lub osobisty.
Przedszkole nr 63 - 2017-03-01 - Wrocław (dolnośląskie)
- Przygotowywanie pizzy i dań obiadowych kuchni polskiej. Miejsce pracy: ul. Sportowa 22, 40-109 Katowice lub ul. Gliwicka 140, 40-857 Katowice.- Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 13:00-21:00 + soboty i niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. podstawowe. Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna). Mile widziane osoby uczące się. Kontakt wstępnie telefoniczny (11:00-20:00) (Tel. 501-425-840) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Sportowa 22, 40-109 Katowice).
PIZZERIA MARCELLO, FIRMA PARKINGOWA JERZY GĘSIAK - 2016-01-27 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie potraw kuchni ormiańskiej
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Łódź (łódzkie)
staż w pizzerii -przygotowywanie dań obiadowych, sałatek i surówek
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
PRACA W GODZ.11-19, PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW
FIRMA HANDLOWA JOLANTA CHOJNOWSKA - 2016-02-09 - Babi Dół (pomorskie)
nauka i pomoc: przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-10-22 - Ujście (wielkopolskie)
praca na kuchni przy sporządzaniu dań gorących, kebabów, mix-ów, tortilli, zapiekanek, gyrosów, obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych
Sylwester Gołaszewski - 2018-01-16 - Zambrów (podlaskie)
przyrządzanie dań w restauracji, istnieje możliwość zakwaterowania
"CHATA KARCZOWISKA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2019-05-23 - Karczowiska (dolnośląskie)
przygotowanie potraw arabskich
"Wujek" Ahmed Jbili - 2017-11-03 - Łowicz (łódzkie)
Obowiązki typowe dla kucharza
Stadtwächter Thomas Schröder - 2017-06-01 - Niemcy (Niemcy)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2017-05-17 - Rzeszów (podkarpackie)
Prace związane z wykonywanym zawodem
Zakład Hotelowo-Gastronomiczny" WKRA "Zofia Alicja Winnik - 2015-11-19 - Działdowo (warmińsko-mazurskie)
prace pomocnicze w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-06-02 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
przygotowania kebabów, sprzedaż kebabów
kontakt przez PUP - 2016-03-18 - Żyrardów (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-07-14 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków od surowca do gotowego produktu (obiady).
MK Maciej Kucharczyk - 2018-06-19 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
Przygototywanie potraw.
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA WALDEMAR RATAJCZYK, MARCIN GRZYBOWSKI SPÓŁKA CYWILNA - 2017-01-13 - Kalisz (wielkopolskie)