KUCHARZ/ MŁODSZY KUCHARZ Karczowiska oferta pracy "CHATA KARCZOWISKA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Stanowisko: KUCHARZ/ MŁODSZY KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 800 - 3 500 PLN
Zakres obowiązków: przyrządzanie dań w restauracji, istnieje możliwość zakwaterowania
Data publikacji: 2019-05-23
Lokalizacja: Karczowiska (dolnośląskie)
Pracodawca: "CHATA KARCZOWISKA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:59-323 Karczowiska 4, powiat: lubiński, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przyrządzanie dań w restauracji, istnieje możliwość zakwaterowania
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: ruch ciągły
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 800 - 3 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/ MŁODSZY KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Karczowiska
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: lubiński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Lubin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 800 - 3 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 23.05.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
doświadczenie w zawodzie, istnieje możliwość zakwaterowania u pracodawcy
Nazwa pracodawcy:
"CHATA KARCZOWISKA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Lubinie
Adres pracodawcy:
59-323 Karczowiska 4, powiat: lubiński, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: lubiński
Gmina pracodawcy: Lubin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Karczowiska
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Lubinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 23.05.2019
Oferta pracy ważna do: 06.06.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 23.05.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 23.05.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?08a7e32cac8d74667f67d1e8c92036f9
Podobne oferty pracy
kucharz
PPHU "ROZA" Zofia Leś - 2016-01-04 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie posilków, gotowanie, wydawanie posiłków, obsluga salli jadalnej
kontakt przez PUP - 2017-02-20 - Lubawka (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne, doświadczenie zawodowe: min. 1 rok na w/w stanowisku, uprawnienia: książeczka sanitarno-epidemiologiczna, umiejętność wykonywania potraw kuchni wietnamskiej. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2017-04-06 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków, pizzy, dań obiadowych, utrzymanie czystośći w miejscu pracy, pomoc przy, obróbce wstępnej.
Michalski Wojciech Firma Gastronomiczno - Handlowa AS - 2018-09-25 - Wodzisław Śląski (śląskie)
Produkcja, przygotowywanie wyrobów kulinarnych i napojów w placówce gastronomicznej, dbanie o czystość utrządzeń kuchennych i naczyń do serwowania; praca w godzinach 12:00-24:00 - dwuzmianowa
kontakt przez PUP - 2018-10-09 - Piła (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków gastronomicznych. Praca w godz. 10.00-22.00, piątek-sobota do 23.00, niedziele i święta od 12.00-22.00.
Bar Gastronomiczny U Jana Jan Charkiewicz - 2016-07-15 - Siedlce (mazowieckie)
m.in. szkolenie z HACAP- układanie jadłospisów- przygotowanie posiłków- samodzielne gotowanie
kontakt przez PUP - 2015-11-10 - Żywiec (śląskie)
naprawa maszyn i urządzeń produkcyjnych
Przedsiębiorstwo POLAKTIV Sp. z o.o. - 2017-10-02 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
zgodnie ze stanowiskiem, praca na wysokości, motywacja do pracy
Dekarstwo-Blacharstwo Konstrukcje Dachowe Gniadowicz Stanisław - 2019-05-08 - Kobyłka (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie dań kuchnii polskiej
P.P.H.U. "MALIBU" Jolanta Małańczak - 2016-01-28 - Wierzchowice (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie min. zasadnicze zawodowe gastronomiczne, umiejętności: gotowania potraw ukraińskich, uprawnienia: książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, doświadczenie zawodowe: min. 2 lata na w/w stanowisku, znajomość j. angielskiego w stopniu podstawowym. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków, dbałość o stanowisko pracy, znajomość ziół i innych produktów stosowanych w kuchni ukraińskiej, wykonywanie potraw kuchni ukraińskiej.
kontakt przez PUP - 2017-10-24 - Lublin (lubelskie)
Kucharz
P.P.H.U. "BRD" Romana Damrath - 2017-11-20 - Szubin (kujawsko-pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-05-17 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
praca w gastronomii
kontakt przez PUP - 2018-03-21 - Chęciny (świętokrzyskie)
Opracowywanie i wprowadzanie nowych receptur gastronomicznych, przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej oraz ich składników. Umowa o pracę na czas nieokreślony. Proponowany okres zatrudnienia: nieokreślony. Praca na dwie zmiany, w przedziale: 10:00-22:00. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2019-05-27 - Wrocław (dolnośląskie)
krojenie tkanin, krojenie pianki, tapicerowanie, montaż wyrobów gotowych, pakowanie wyrobów gotowych
EUROTOM Sp. z o.o. - 2016-09-14 - Radzyń Podlaski (lubelskie)
Przygotowywanie potraw kuchni arabskiej i kurdyjskiej.
kontakt przez PUP - 2018-07-13 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie składników do wytwarzania pizzy, wałkowanie ciasta, wypiekanie.
kontakt przez PUP - 2019-03-07 - Bielawa (dolnośląskie)
OFERUJEMY:- STABILNE WARUNKI ZATRUDNIENIA- MOŻLIWOŚĆ ROZWOJU, ZDOBYCIA DOŚWIADCZENIA- PRZYJAZNĄ ATMOSFERĘ PRACY- PRACĘ W DOŚWIADCZONYM ZESPOLE- PRACĘ ZMIANOWĄOSOBY ZAINTERESOWANE PROSIMY O PRZESŁANIE CV ORAZ LISTU MOTYWACYJNEGO NA ADRES: REKRUTACJA (at) SPORTSBARBQ.PL Z DOPISKIEM W TYTULE KUCHARZ. NA ZGŁOSZENIA CZEKAMY DO 31 PAŹDZIERNIKA 2018 R.UPRZEJMIE INFORMUJEMY, ŻE SKONTAKTUJEMY SIĘ JEDYNIE Z WYBRANYMI KANDYDATAMI.PROSIMY O DOPISANIE W DOKUMENTACJI APLIKACYJNEJ NASTĘP UJĄCEJ KLAUZULI: WYRAŻAM ZGODĘ NA PRZETWARZANIE MOICH DANYCH OSOBOWYCH DLA POTRZEB NIEZBĘDNYCH DO REALIZACJI PROCESU REKRUTACJI (ZGODNIE Z USTAWĄ Z DNIA 29.08.1997 ROKU O OCHRONIE DANYCH OSOBOWYCH; (TEKST JEDNOLITY: DZ. U. 2016 R. POZ. 922).
ALEGRIA SP. Z O.O. - 2018-10-04 - Rzeszów (podkarpackie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2019-02-28 - Radom (mazowieckie)
Tworzenie menu kuchni ukraińskiej, przygotowywanie potraw kuchnii ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2016-10-20 - Uniejów (łódzkie)
jw.
Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy Nr 2 - 2015-12-30 - Warszawa (mazowieckie)
wg stanowiska, oferta stażu dla osoby bezrobotnej powyżej 30 roku życia
kontakt przez PUP - 2019-02-21 - Stawki (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw dla gości hotelowych
HOTEL ARŁAMÓW S.A. - 2018-09-12 - Arłamów (podkarpackie)
przygotowanie posiłków
Towarzystwo Boskiego Zbawiciela - 2016-09-08 - Trzebinia (małopolskie)
przygotowanie potraw w restauracji obsługa urządzeń kuchennych
kontakt przez PUP - 2017-04-04 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni ukraińskiej i innych narodów, przygotowywanie potraw, napojów i deserów na przyjęcia okolicznościowe, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-11-22 - Brzegi (małopolskie)
-przygotowywanie potraw kuchni arabskiej-tworzenie nowego menu
FARAON AYMAN HASSANIN - 2015-12-15 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-04-25 - Warszawa (mazowieckie)