KUCHARZ Radom oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽250 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: do uzgodnienia
Data publikacji: 2019-02-28
Lokalizacja: Radom (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Radom, powiat: m. Radom, woj: mazowieckieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: do uzgodnienia
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽250 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Radom
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Radom
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽250 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 11.03.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Radomiu
Adres pracodawcy:
Ksi臋dza 艁ukasika 3, 26-612 Radom, powiat: m. Radom, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m. Radom
Gmina pracodawcy: Radom
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Radom
Ulica pracodawcy: Ksi臋dza 艁ukasika
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Radomiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 28.02.2019
Oferta pracy wa偶na do: 29.03.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 28.02.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 28.02.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie i wydawanie potraw wed艂ug zam贸wienia, dbanie oporz膮dek na stanowisku pracy i pomieszczeniach.Wymagana komunikatywno艣膰 i umiej臋tno艣膰 pracy w zespole.
"SOLEY-ARECA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭" SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2016-06-16 - Kudowa-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci.
POGOTOWIE OPIEKU艃CZE NR 1 - 2018-10-11 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowanie receptur i produkcjada艅 typowych dla kuchni rosyjskiej( czebureni, pelmieni, pilaw, solianka, ucha, razsolnik, ratatuj, bo艂uk stroganow)
kontakt przez PUP - 2017-12-28 - Bia艂ystok (podlaskie)
sprzeda偶, za艂adunek, roz艂adunek towar贸w,godz. 9.00-17.00
kontakt przez PUP - 2017-05-12 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
praca na kichni, przygotowanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Szamotu艂y (wielkopolskie)
Przygotowywanie posilk贸w, potraw lub sa艂atek. Wynagrodzenie 2000 z艂. brutto do uzgodnienia. Godziny pracy do uzgodnienia.
Targosz Magda - 2017-02-08 - Inwa艂d (ma艂opolskie)
praca w gastronomii
JACKIEWICZ PIOTR - 2016-03-08 - Mi臋dzyzdroje (zachodniopomorskie)
sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, utrzymywanie czysto艣ci na stanowisku pracy.praca w Chorzowie
KONTRA s.c. - 2018-08-06 - Chorz贸w (podkarpackie)
Gotowanie dla 100 os贸b, jeden posi艂ek ( obiad dwudaniowy) ewentualnie sprz膮tanie
Zesp贸艂 Szk贸艂 Specjalnych Nr 2 - 2016-05-10 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
sprzeda偶 towaru, obs艂uga kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2018-01-10 - Szprotawa (lubuskie)
- Organizowanie, porz膮dkowanie i utrzymywanie w sta艂ej czysto艣ci stanowiska pracy zgodnie z zasadami ergonomii, bezpiecze艅stwa i higieny pracy, ochrony przeciwpo偶arowej.- Organizowanie i planowanie proces贸w technologicznych zgodnie z wymaganiami sanitarno-higienicznymi i zasadami bhp.Przechowywanie, magazynowanie i zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w oraz wyrob贸w kulinarnych.- Pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnej.- Dobieranie i pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami do produkcji potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅.- Samodzielne sporz膮dzanie, r贸偶nymi technikami i metodami, potraw, napoj贸w i wyrob贸w garma偶eryjnych z r贸偶nych grup surowc贸w z zachowaniem warto艣ci od偶ywczej.- Porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja wyrob贸w kulinarnych.- Planowanie posi艂k贸w i uk艂adanie menu.- Kierowanie prac膮 pracownik贸w w dziale produkcyjnym.- Wsp贸艂praca z klientami i dostawcami.- Wsp贸艂praca z kierownictwem zak艂adu.- Odbieranie jako艣ciowe i ilo艣ciowe surowc贸w, p贸艂produkt贸w i gotowych wyrob贸w.- Kontrolowanie zgodno艣ci czynno艣ci produkcyjnych z wymaganiami systemu GMP i GHP.- Monitorowanie procesu produkcyjnego pod k膮tem wyst臋powania czynnik贸w zagra偶aj膮cych 偶yciu i zdrowiu cz艂owieka zgodnie z procedurami systemu HACCP.
Hotel Hamilton Dobosz Sp贸艂ka Komandytowa - 2018-05-09 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
Nauka oraz pomoc w :-pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych;- Zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych;- Ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi;- Obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna);- Gastronomiczne rozbieranie mi臋sa;- Wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowuymi - r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa zwierz膮t rze藕nych i przetwor贸w mi臋snych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrob贸w, potraw p贸艂mi臋snych i jarskich, wyrob贸w garma偶eryjnych;- pos艂ugiwanie sie narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅;- wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych;- Odk艂adanie pr贸bek wydawanej 偶ywno艣ci zbiorowej;- Wype艂nianie dokumentacji haccp;- Przygotowywanie potraw, napoj贸w i deser贸w;- Utrzymywanie na nie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy a tak偶e porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy;- Przestrzeganie przepis贸w BHP i ppo偶 obowi膮zuj膮cych w zak艂adach 偶ywienia zbiorowego;- Stosowanie zasad polityki firmy oraz dzia艂a艅 marketingowych w dzia艂alno艣ci gastronomicznej.
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Banino (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w + ich wydawanie i sprzeda偶. Praca w sto艂贸wce. Praca od poniedzia艂ku do niedzieli, w godzinach 8.00 - 16.00. R贸wnowa偶ny czas pracy.
kontakt przez PUP - 2017-09-28 - Zabrze (艣l膮skie)
praca w Restauracji Anio艂
P.H.U. "NIKO" Edyta Rezmer - 2018-02-23 - Lubichowo (pomorskie)
praca w kuchni,przygotowywanie posi艂k贸w
BRAND-MARK Marek Pisarski - 2017-05-19 - Rakowice Ma艂e (dolno艣l膮skie)
praca w kuchni,przygotowywanie posi艂k贸w
"SCAN II" Zbigniew Sadowski - 2017-03-22 - Krzewie Wielkie (dolno艣l膮skie)
-prezentacja potraw w formie bufetowej-przygotowywanie da艅-racjonalne gospodarowanie towarem-dbanie o urz膮dzenia kuchenne-prawid艂owe i terminowe wykonywanie zada艅 na w/w stanowisku
Hotel Biathlon Sport&Spa Sp. z o.o. - 2018-04-06 - Szklarska Por臋ba (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w z p贸艂produkt贸w oraz ich sprzeda偶
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Lidzbark Warmi艅ski (warmi艅sko-mazurskie)
utrzymanie porz膮dku w miejscu pracy,przygotowanie potraw zgodnie z receptur膮
Studio 2000 El偶bieta Skrobosz - 2018-04-26 - Czarne (pomorskie)
nauka przygotowywania posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-06-03 - J臋drzej贸w (艣wi臋tokrzyskie)
praca w pizzerii, mo偶e by膰 do przyuczenia
Ma艂gorzta Gosty艅ska "RESTAURACJA OZORK脫W"" - 2017-12-11 - Ozork贸w (艂贸dzkie)
-Og贸lne prace budowlane, prace wyko艅czeniowe
B-D Papis Przemys艂aw - 2017-08-01 - Drawsko Pomorskie (zachodniopomorskie)
praca w gastronomii
kontakt przez PUP - 2018-03-21 - Ch臋ciny (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie potraw (sushi).Praca w Koku Sushi 艢widnica
kontakt przez PUP - 2018-08-10 - 艢widnica (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w oparciu o przepisy, przyjmowanie zam贸wie艅, obs艂uga klienta.
ZEE TEX INTERNATIONAL SP.Z O.O - 2016-04-11 - Ozork贸w (艂贸dzkie)
- pomoc kucharzowi- wydawanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-06-13 - Bielawa (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw oraz wyrob贸w cukierniczych dla klienta indywidualnego i zbiorowego.
PPHU "MANHATAN" El偶bieta K膮dziela - 2016-03-15 - Zygry (艂贸dzkie)
Wykszta艂cenie gastronomiczne. Mile widizane do艣iadczenie. Kontakt telefoniczny, osobisty oraz e-mailowy: finezja.szczerbice.pl
FINEZJA DOM PRZYJ臉膯 OKOLICZNO艢CIOWYCH NICZKE TOMASZ - 2016-02-15 - Gaszowice (艣l膮skie)
prace zbrojarskie
WAK WORK SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-02-27 - Januszkowice (opolskie)
Przyjmowanie produkt贸w z magazynu odpowiadaj膮cych normom przewidywanym dla dzieci w wieku do lat 3, przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym jad艂ospisem, oszcz臋dne gospodarowanie artyku艂ami spo偶ywczymi, nadzorowanie prawidlowego porcjowania racji, pobieranie i w艂a艣ciwe przechowywanie pr贸bek pokarmowych.
Gda艅ski Zesp贸艂 呕艂obk贸w - 2016-09-07 - Gda艅sk (pomorskie)