KUCHARZ O PROFILU WEGAŃSKO-WEGETARIAŃSKO-BEZGLUTENOWYM Inwałd oferta pracy Dubiel Urszula Firma Handlowa "SKANSEN"
Stanowisko: KUCHARZ O PROFILU WEGAŃSKO-WEGETARIAŃSKO-BEZGLUTENOWYM
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków, utrzymanie kuchni w czystości, zakup produktów.Umowa na okres próbny 3m-ce z możliwością przedłużenia, jedna zmiana od 8:00-16:00, praca w wolne dni.Kontakt osobisty poprzedzony kontaktem telefonicznym: 728728210
Data publikacji: 2019-04-23
Lokalizacja: Inwałd (małopolskie)
Pracodawca: Dubiel Urszula Firma Handlowa "SKANSEN"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wiejska 193a, 34-120 Inwałd, powiat: wadowicki, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków, utrzymanie kuchni w czystości, zakup produktów.Umowa na okres próbny 3m-ce z możliwością przedłużenia, jedna zmiana od 8:00-16:00, praca w wolne dni.Kontakt osobisty poprzedzony kontaktem telefonicznym: 728728210
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Wynagrodzenie 2250 zł brutto/miesiąc + premia w zależności od umiejętności
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska:
KUCHARZ O PROFILU WEGAŃSKO-WEGETARIAŃSKO-BEZGLUTENOWYM
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Inwałd
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wadowicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Andrychów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 06.05.2019
Data zakończenia pracy: 05.08.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
umiejętność przygotowywania posiłków wegańskich
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
umiejętność przygotowywania posiłków bezglutenowych
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
umiejętność przygotowywania posiłków wegetariańskich
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie nie ma znaczenia, umiejętność przygotowywania posiłków wegańskich, wegetariańskich, bezglutenowych, chęć do pracy.
Nazwa pracodawcy: Dubiel Urszula Firma Handlowa "SKANSEN"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wadowicach
Adres pracodawcy:
Wiejska 193a, 34-120 Inwałd, powiat: wadowicki, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, Może być skierowanie
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: wadowicki
Gmina pracodawcy: Andrychów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Inwałd
Ulica pracodawcy: Wiejska
Numer budynku pracodawcy: 193a
Profil działalności pracodawcy:
Sprzedaż detaliczna odzieży prowadzona w wyspecjalizowanych sklepach
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wadowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 23.04.2019
Oferta pracy ważna do: 23.05.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 23.04.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 23.04.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?bb3d5aef3ce8188113ec417d9a207a0c
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw ciepłych i zimnych.
kontakt przez PUP - 2017-04-27 - Jachranka (mazowieckie)
- organizowanie i nadzór oraz kontrola przebiegu procesów technologicznych- posługiwanie się i prowadzenie dokumentacji wymaganej przy produkcji potraw- organizowanie przyjęć okolocznościowych i cateringu- przygotowanie dań i potraw- przygotowywanie dań kuchni europejskiej
Grzegorz Łoniewski - 2018-04-30 - Karpacz (dolnośląskie)
Obróbka wstępna warzyw, owoców, mięsa oraz ryb, pomoc w przygotowywaniu dań mięsnych rybnych oraz deserów.
Firma Produkcyjno-Handlowo-Usługowa ABRO - 2016-06-08 - Rumia (pomorskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Lidzbark Warmiński (warmińsko-mazurskie)
obsługa krajarki, dbanie o jakość wyrabianego produktu, przeprowadzanie podstawowej konserwacji maszyny, zgłaszanie usterek przełożonemu
BENIAMIN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-09-06 - Ciele (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni arabskiej i mięsa kebab
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Lubin (dolnośląskie)
przygotowywanie surowców i półproduktów, przygotowywanie posiłków orientalnych, realizacja zamówień, dbanie o porządek na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2016-08-17 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-04-28 - Włoszczowa (świętokrzyskie)
pomoc przy obieraniu warzyw, owoców, ziemniaków, układaniu potraw na tacach i talerzach, pomoc przy sporządzaniu dań, utrzymanie porzadku na swoim stanowisku pracy, zapoznanie się z rejestracja sprzedaży na kasie fiskalnej oraz obsługa klienta, utrzymywanie bieżącej czystości na stanowisku pracy, przestrzeganie przepisów bhp i przeciwpożarowychobowiązujących w zakładach żywienia zbiorowego
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Długa Wieś (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw dla Kientów restauracji. Praca na 1/2 etatu w godz.: 09.00-22.00.
Restauracja i Pizzeria PYSZNOŚCI PO CAŁOŚCI Tomasz Gąsiorek - 2018-03-14 - Siedlce (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, samodzielne prowadzenie kuchni, przygotowywanie dań i zakasek podczas weseli, styp i imprez okolicznosciowych, nadzór nad pracownikami kuchni
ZAKŁAD USŁUG GASTRONOMICZNYCH Adam Arbart - 2016-01-14 - Kowalewo Pomorskie (kujawsko-pomorskie)
Przyrządzanie potraw arabskich w tym kebaba.
kontakt przez PUP - 2019-02-08 - Łęczna (lubelskie)
przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej
C.B.D. s.c. W. Jakubowski, Ł. Ciesiński - 2019-05-15 - Dąbrowa Chełmińska (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw,kuchni włoskiej, polskiej , dbanie o najwyższą jakość podawanych klientom posiłków.udział w sporządzaniu inwentaryzacji, zamówień, utrzymanie porządku i czystość na swonim miejscu pracy .
GRAND HOTEL RZESZÓW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-06-01 - Rzeszów (podkarpackie)
Praca w kuchni, obsługa klienta, sprzątanie stanowiska pracy,znajomość kasy fiskalnej. Znajomość języka ukraińskiego, rosyjskiego, angielskiego i polskiego w stopniu podstawowym.
BAR M.A.J. Joanna Pęczek - 2017-11-30 - Zamość (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe " BORECKI" Bogumił Borecki - 2017-01-17 - Szepietowo (podlaskie)
prace tokarsko/frezerskie
P.H.U.P. "DUET" B. Pawelak, J. Grzyb sp. j. - 2016-04-01 - Krzepice (śląskie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci
kontakt przez PUP - 2016-09-06 - Malbork (pomorskie)
Sprzedaż produktów i usług finansowych, obsługa kasowa, obsługa klienta, telemarketing.CVemail: dominikasroka (at) kasystefczyka.pl
STEFCZYK FINANSE - TOWARZYSTWO ZARZĄDZAJĄCE SKOK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWO-AKCYJNA - 2018-03-23 - Lubaczów (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ (SMAŻENIE KOTLETÓW, KROJENIE SAŁATEK)
RZESZÓWDIS SP. Z O.O. - 2017-05-09 - Rzeszów (podkarpackie)
- Przygotowywanie potraw.- Wynagrodzenie: 2250 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do dwóch miesięcy. Docelowo praca na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Możliwość pracy w niepełnym wymiarze czasu pracy dla osób zainteresowanych LUB (dla osób zainteresowanych istniej możliwość pracy w niepełnym wymiarze czasu pracy)- Praca po 10 godzin dziennie w godzinach: 11:00-21:00 według grafika. Wymagane wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne. Doświadczenie NIE jest wymagane -> istnieje możliwość przyuczenia. Wymagana Książeczka sanepidu. Wymagana umiejętność pracy w zespole. Umiejętność pracy pod presją czasu. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (Tel. 609-293-709) w godzinach 11:00-16:00 celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Armii Krajowej 417 B, 40-748 Katowice) lub e-mail: gaspacho.lunch (at) interia.pl
GASPACHO LUNCH&PIZZA ADAM ANUSZKIEWICZ - 2019-05-24 - Katowice (śląskie)
w/g stanowiska
Fit Quchnia Wójcik Agnieszka, Mróz Ilona - 2017-06-21 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywnie posiłków w żywieniu zbiorowym. Praca zmianowa wg grafiku, umowa o pracę, miejsce pracy ul. Mickiewicza 98 WrocławKontakt z pracodawcą tel. 510 012 183 Aldona Antosz.Informacja o ofercie w sali G
IMPEL CATERING "COMPANY" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2015-12-23 - Wrocław (dolnośląskie)
wykształcenie bez znaczenia, doświadczenie mile widziane
Pizzeria VENUS Piotr Kremer - 2016-09-13 - Krotoszyn (wielkopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2019-01-02 - Warszawa (mazowieckie)
Praca przy woku, przygotowywanie dań kuchni tajskiej, tworzenie menu. Umowa o pracę na czas określony. Prca dwiuzmianowa: 9:00-21:00 [2 dni pracy/2 dni wolne]. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-04-25 - Wrocław (dolnośląskie)
praca w kuchni w restauracji, układanie menu, przygotowywanie i wydawanie dań
Zajazd Pan Tadeusz K. Brzozowska - 2016-03-11 - Kogutek (małopolskie)
montaż/demontaż podzespołów pomp wtryskowych; weryfikacja usterek pod kątem uszkodzeń mechanicznych
kontakt przez PUP - 2017-03-29 - Ciszyca (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Piła (wielkopolskie)
Przygotowywanie kebabów z gotowych produktów
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE BOMIS-SUPER S.C.MIROSŁAW WOJDZIAK,KAROL WOJDZIAK - 2018-09-20 - Kalisz (wielkopolskie)