KUCHARZ (NR 4449) Bydgoszcz oferta pracy TIGER SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ (NR 4449)
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: Gotowanie jedzenia
Data publikacji: 2019-08-12
Lokalizacja: Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: TIGER SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Gdańska 89 lok.1, 85-022 Bydgoszcz, powiat: m. Bydgoszcz, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Gotowanie jedzenia
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy jest to praca tymczasowa?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ (NR 4449)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bydgoszcz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Bydgoszcz
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bydgoszcz
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.09.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
rosyjski, w mowie - C2 - biegły, w piśmie - C2 - biegły
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_1:
ukraiński, w mowie - C2 - biegły, w piśmie - C2 - biegły
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: kucharz kuchni ukraińskiej
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy:
TIGER SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bydgoszczy
Adres pracodawcy:
Gdańska 89 lok. 1, 85-022 Bydgoszcz, powiat: m. Bydgoszcz, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: 694-080-957
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Bydgoszcz
Gmina pracodawcy: Bydgoszcz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Bydgoszcz
Ulica pracodawcy: Gdańska
Numer budynku pracodawcy: 89 lok. 1
danePracodawcy_nrKraz: 21529
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bydgoszczy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 12.08.2019
Oferta pracy ważna do: 11.09.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 12.08.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 12.08.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?ec91e582d60bf0431f77ed7682a1c2e4
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków potraw kuchni arabskiej i bengalskiej oraz grilla
DHAKA FOOD SERVICE MD. RUBEL HOSSAIN - 2016-07-07 - Sieradz (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków, gotowanie, sprzątanie, obieranie warzyw.
Vektor99 Sp z.o.o - 2017-01-18 - Michale (kujawsko-pomorskie)
h
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Lipno (kujawsko-pomorskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-06-30 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-12-11 - Trzebiegoszcz (kujawsko-pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW WEDŁUG RECEPTUR, WYDAWANIE POSIŁKÓW Z KARTY
DR INVEST S.C. DAMIAN DRUPKA, RAFAŁ KRAMARZ - 2019-01-07 - Głogów Małopolski (podkarpackie)
Przygotowywanie i wydawanie dań z karty, utrzymywanie czystości w miejscu pracy.
Bar Hornet Ewa Czałbowska - 2017-03-27 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
Wprowadzanie karty menu dań mołdawskich, przygotowywanie dań z kuchni polskiej.
kontakt przez PUP - 2016-02-23 - Częstochowa (śląskie)
praca w barze bistro, przyrządzanie posiłków, prowadzenie kuchni
Zakład Handlowo-Usługowy Anna Sokołowska - 2019-11-13 - Sosnowiec (śląskie)
Proste prace domowe, opieka nad osobą starszą
kontakt przez OHP - 2017-01-04 - Kraków (małopolskie)
Przygotowanie dań ciepłych i zimnych kuchni amerykańskiej, tworzenie karty menu, zamawianie towaru.
Śródmieście s.c. Krzysztof Czop, Oskar Kubicki - 2017-05-22 - Gdynia (pomorskie)
staż - przygotowanie posiłków II zmiany
kontakt przez PUP - 2018-06-25 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie min. zasadnicze zawodowe, wymagana znajomość tradycyjnych receptur kuchni tajwańskiej, przygotowywanie potraw kuchni tajwańskiej, min. 2 letnie doświadczenie w kuchni tajwańskiej.
kontakt przez PUP - 2015-12-18 - Lublin (lubelskie)
-PRZYGOTOWYWANIE POTRAW I DESERÓW,-KIEROWANIE PROCESAMI W KUCHNI,-ANALIZOWANIE POTRZEB W ZAKRESIE ARTYKUŁÓW I PRODUKTÓW.WYMAGANIA:-WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE,-PRACA STOJĄCA, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ,-DOKŁADNOŚĆ, KIEROWANIE ZESPOŁEM KUCHNI,-DOŚWIADCZENIE MILE WIDZIANE.UMOWA ZLECENIE, 100 GODZ. W MIESIĄCU, PRACA W GODZ.: 12:00-23:00,+PRACA W WOLNE DNI,WYNAGRODZENIE 15,50 ZŁ BRUTTO/GODZ.
kontakt przez PUP - 2019-09-11 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw i wykonywanie czynności z tym związanych. Organizacja pracy w kuchni oraz dbanie o to, aby dania były gotowe na czas. Samodzielnie gotowanie, pieczenie, smażenie i dekoracja potraw.
kontakt przez OHP - 2016-06-27 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie posiłków kuchni ukraińskiej
P. W. SĘKPOL L.KUKUROWSKI, L. CHOMICZ SPÓŁKA JAWNA - 2017-10-26 - Ośno Lubuskie (lubuskie)
Praca zgodna ze stanowiskiem.
kontakt przez PUP - 2015-12-03 - Stalowa Wola (podkarpackie)
przygotowanie asortymentu, obróbka surowców,przestrzeganie przepisów technologicznych, kulinarnych i receptur, prestrzeganie higieny i przepisów BHP oraz instrukcji obsługi urządźeń, utrzymanie porządku i czystości, 7-15,9-17
SPOŁEM Powszechna Spółdzielnia Spożywców w Opolu - 2017-01-27 - Opole (opolskie)
Praca na kuchni - gotowanie surowców do produkcji
P.P.H. DAREX Dariusz Wardal - 2016-10-25 - Janówek Pierwszy (mazowieckie)
Sporządzanie potraw kuchni regionalnej, kuchni polskiej i innychnarodów. Utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy, praca w godz.12:00-16:00.
Martex - Biuro Podróży Krajowych i Międzynarodowych Przewozów Kruszyński Józef - 2018-09-04 - Dębska Kuźnia (opolskie)
.
"Gorzki Melon" Catering Agnieszka Ratajczak - 2015-11-23 - Piaski (wielkopolskie)
według stanowiska
BELMANN GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-04-18 - Zabierzów (małopolskie)
właściwa organizacja pracy personelu kuchennego, dbanie o przestrzeganie zasad BHP oraz właściwe wykorzystanie sprzętu kuchennego, uczestnictwo w planowaniu jadłospisów i przygotowaniu według niego posiłków, sporządzanie posiłków w wymogami racjonalnego żywienia, porcjowanie posiłków, dbałość o najwyższą jakość, smak i estetykę wydawania posiłków, dbałość o zgodność kaloryczną przygotowanych posiłków z ich zaplanowaną wartoscią, wydawanie posiłków o wyznaczonych godzinach, pobieranie produktów spożywczych z magazynu żywnościowego w ilościach przewidzianych recepturą - zabezpieczenie ich przed przerobieniem, kwitowanie odbioru w raportach żywieniowych, dbanie o utrzymanie porządku i przestrzeganie higieny osobistej, dbanie o czystość pomieszczeń kuchennych, utrzymanie w stanie używalności powierzony sprzęt kuchenny, natychmiastowe zgłaszanie intendentowi powstałych usterek oraz wszelkich nieprawidłowości stanowiących zagrożenie zdrowia lub życia, mozliwość uczestniczenia w zakupach wyposażenia kuchni, codzienne pobieranie prób żywieniowych i właściwe ich przechowanie, stosowanie norm i zasad zawartych w księgach HACCP, GHP, wykonanie prac zleconych przez dyrektora wpływające na podniesienie jakości prac placówki
Szkoła Podstawowa Nr 11 z Oddziałami Integracyjnymi im. Kornela Makuszyńskiego - 2017-08-01 - Zielona Góra (lubuskie)
prowadzenie negocjacji z dostawcami, w tym wietnamskimi, przygotowywanie oraz zawieranie umów handlowych
kontakt przez PUP - 2016-10-14 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
praca na samodzielnym stanoiwsku kucharza/ki
Ośrodek Nad Dokawą - Noga Arkadiusz - 2016-04-05 - Pszczyna (śląskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2018-04-19 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
praca przy stole garmażeryjnym
Firma Handlowo-Usługowa GIEŁDA Ewa Chyra - 2018-02-06 - Piekary Śląskie (śląskie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców DP, utrzymanie w czystości naczyń, urządzeń, sprzętu i pom. kuchennych
Dom Pomocy Społecznej - 2017-01-05 - Bolesławiec (dolnośląskie)
- Dbanie o przestrzeganie zasad BHP oraz właściwe wykorzystanie sprzętu kuchennego. Uczestniczenie w przygotowaniu nowego menu. Sporządzanie posiłków zgodnie w wymogami racjonalnego żywienia. Dbanie o utrzymanie porządku.- Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 6:00-16:00, 7:00-17:00. Wymagane wykształcenie min. zawodowe o kierunku gastronomicznym.
kontakt przez PUP - 2015-12-29 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)