KUCHARZ Sosnowiec oferta pracy Zakład Handlowo-Usługowy Anna Sokołowska
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: praca w barze bistro, przyrządzanie posiłków, prowadzenie kuchni
Data publikacji: 2019-11-13
Lokalizacja: Sosnowiec (śląskie)
Pracodawca: Zakład Handlowo-Usługowy Anna Sokołowska
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Targowa, 41-200 Sosnowiec, powiat: m. Sosnowiec, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
praca w barze bistro, przyrządzanie posiłków, prowadzenie kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Sosnowiec
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Sosnowiec
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Sosnowiec
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 14.11.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Książeczka zdrowia Sanepid
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: wykształcenie kiwrunkowe
Nazwa pracodawcy: Zakład Handlowo-Usługowy Anna Sokołowska
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Sosnowcu
Adres pracodawcy:
Plonów 20 F, 41-200 Sosnowiec, powiat: m. Sosnowiec, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: kontakt telefoniczny
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Sosnowiec
Gmina pracodawcy: Sosnowiec
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Sosnowiec
Ulica pracodawcy: Plonów
Numer budynku pracodawcy: 20 F
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Sosnowcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.11.2019
Oferta pracy ważna do: 12.12.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 13.11.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 13.11.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?76a1657456095304374d372ff8d16cd8
Podobne oferty pracy
Organizacja i przygotowywanie posiłków typu kebab
P&M CORPORATION SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-11-04 - Warszawa (mazowieckie)
Sporządzanie dań dla gości hotelowych.
SADOWA Sp. z o.o. - 2016-04-27 - Gdańsk (pomorskie)
zgodnie z zawodem, doświadczenie zawodowe mile widziane
PROMENADA Agnieszka Kiel - 2017-03-14 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-10-10 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków.
Usługi Gastronomiczne i Noclegowe Leszek Mroczkowski - 2018-08-17 - Trzebnica (dolnośląskie)
Praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-08-23 - Lębork (pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-12-22 - Solina (podkarpackie)
Przygotowywanie i opracowanie dań znajdujących się w karcie menu, bezpośrednia podeległość szefa kuchni
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWO USŁUGOWE EKSPORT-IMPORT Leokadia Wójcik - 2016-07-05 - Tarnowskie Góry (śląskie)
obsługa klienta,przygotowanie posiłków, dbanie o czystość miejsca pracy
kontakt przez PUP - 2019-11-19 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
sprzedawca w sklepie odzieżowym
kontakt przez PUP - 2017-05-14 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Samodzielne stanowisko kucharza/kucharki
Usługi Gastronomiczne "Ogród Smaków" - 2017-01-18 - Namysłów (opolskie)
przygotowanie dań kuchni włoskiej (sałatki, makarony)
"WOK" Sp. z o.o. - 2019-05-22 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Przygotowywanie dań z karty menu.
P.W. i T. Sławomir Weremczuk - Kręgielnia Balaboom Bowling & More - 2017-01-13 - Zamość (lubelskie)
przygotowywanie i wydawanie potraw; doświadczenie w zawodzie
INSTYTUT NAUKOWO BADAWCZY KS. SEBASTIANA KNEIPPA ZESPÓŁ REHABILITACYJNO-WYPOCZYN.SEBASTIANEUM SILESIACUM KAMIEŃ ŚLĄSKI - 2016-04-08 - Kamień Śląski (opolskie)
- przygotowywanie potraw i artykułów prowiantowych z zachowaniem wszelkich receptur i wymogów sanitarnych - dbałość o porządek i właściwy stan sanitarny miejsca pracy- ciągłe podnoszenie swoich kwalifikacji- dbałość o właściwy stan techniczny i sanitarny urządzeń i sprzętów kuchennych- udział w bieżących i okresowych pracach porządkowych- dbałość o estetykę potraw
GHT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-09-27 - Iława (warmińsko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-12 - Warszawa (mazowieckie)
w/g stanowiska
FEEL BETTER Katarzyna Sławska - 2016-11-10 - Kielce (świętokrzyskie)
kucharz w Restauracji Kresowianka w Inowrocławiu
RESTAURACJA KRESOWIANKA Kamila Kapcia - 2016-07-04 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Kucharz
FIRMA CATERINGOWA "RESTAURACJA POLSKA" - WIESŁAW BUDZIEJKO - 2019-01-15 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
-PRACA W KUCHNI,-PORZĄDEK W MIEJSCU PRACY,-GOTOWANIE POTRAW.
kontakt przez PUP - 2020-08-13 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków w żywieniu zbiorowym
Przedsiębiorstwo Usługowe" Violetta" S.C. - 2017-03-06 - Sarbinowo (zachodniopomorskie)
wykładanie towaru, obsługa kasy fiskalnej oraz działu mięsnego, dbanie o porządek na sali sprzedażowej
"DINO POLSKA" SPÓŁKA AKCYJNA - 2019-06-05 - Gniezno (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw i posiłków
BEA Restauracja Pokoje Gościnne ROBERT BAC - 2016-10-14 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Przygotowywanie potraw na imprezy okolicznościowe
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWO-PRODUKCYJNA - "SZERAN" SZEREDY KRZYSZTOF - 2016-11-18 - Jasło (podkarpackie)
przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującą kartą menu
kontakt przez PUP - 2018-08-01 - Tarnowskie Góry (śląskie)
Obsługa magazynu i klienta przyjęcie/wydanie towaru, sprawdzanie ilości.
GRAMET SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-09-07 - Kolonia Klepaczka (śląskie)
- Przygotowywanie receptur dań kuchni starobiałoruskiej, przygotowywanie dań kuchni starobiałoruskiej. Szkolenie innych kucharzy w zakresie przygotowywania dań kuchni starobiałoruskiej.- Wynagrodzenie: 1125 zł/brutto. Praca na umowę o pracę. Pierwsza umowa na okres próbny 3 miesiące. Druga umowa na czas określony na 33 miesiące. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca na 1/2 etatu od 6 do 12 godzin dziennie (nie więcej niż 20 godzin tygodniowo) w równoważnym systemie czasu pracy. Praca w godzinach: 10:00-22:00 + soboty, niedziele, święta. Doświadczenie NIE jest wymagane. Wymagana aktualna książeczka sanepidu lub aktualne orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno-epidemiologicznych. Bardzo dobra znajomość kuchni białoruskiej i starodawnych receptur.
kontakt przez PUP - 2019-07-05 - Katowice (śląskie)
Kucharz
FPHU "REDA" Zbigniew Rabicki Polańczyk - 2016-10-31 - Polańczyk (podkarpackie)
samodzielne prowadzenie kuchni, sporządzanie posiłków wg receptur tureckich i arabskich. Kontakt z dostawcami z obszaru Turcji, Arabii i Niemiec w celu pozyskania przypraw oraz asortymentu do w/w potraw.
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Głogów (dolnośląskie)
przygotowywanie pizzy
PIZZA ROMA Iwona Romanik - 2018-03-05 - Lidzbark Warmiński (warmińsko-mazurskie)