KUCHARZ Nowy Dw贸r Mazowiecki oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽600 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw,
Data publikacji: 2020-01-23
Lokalizacja: Nowy Dw贸r Mazowiecki (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Nowy Dw贸r Mazowiecki, powiat: nowodworski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw,
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽600 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Nowy Dw贸r Mazowiecki
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: nowodworski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽600 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.03.2020
Data zako艅czenia pracy: 28.02.2023
wymagania_wymaganiaDodatkowe_zawody_0: Kucharz*
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Dyplom kucharzaMile widziane do艣wiadczenie w zawodzieznajomo艣膰 kuchni arabskiej
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Nowym Dworze Mazowieckim
Adres pracodawcy:
Juliusza S艂owackiego 6, 05-100 Nowy Dw贸r Mazowiecki, powiat: nowodworski, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: nowodworski
Gmina pracodawcy: Nowy Dw贸r Mazowiecki
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Nowy Dw贸r Mazowiecki
Ulica pracodawcy: Juliusza S艂owackiego
Numer budynku pracodawcy: 6
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
Restauracje i inne sta艂e plac贸wki gastronomiczne
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Nowym Dworze Mazowieckim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 27.01.2020
Oferta pracy wa偶na do: 22.02.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 27.01.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 23.01.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?5783af5f178c63cab549c5972f2f4f65
Podobne oferty pracy
Efektywne zarz膮dzanie kluczowymi klientami w celu stworzenia silnej pozycji i zagwarantowania maksymalnego poziomu zadowolenia klienta. Wsparcie sprzeda偶owe przed i w trakcie trwania projektu. Wizyty na forach i wystawach oraz wykorzystywanie ich jako instrument sprzeda偶y. Praca z klientem instytucjonalnym. Praca odbywa si臋 jak w biurze, tak i zdalne: przez internet i telefon w j臋zyku urdu.
kontakt przez PUP - 2018-10-25 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z poleceniami ustalonymi w punkcie gastronomicznym.
kontakt przez PUP - 2018-07-07 - W艂adys艂awowo (mazowieckie)
liczenie towaru
kontakt przez OHP - 2019-12-10 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W NA ODDZIA艁Y SZPITALNE, NADZ脫R NAD PRAC膭 PODLEG艁EGO ZESPO艁U, SPORZ膭DZANIE POSI艁K脫W ZGODNIE Z RECEPTURAMI I NORMAMI OBOWI膭ZUJ膭CYMI W 呕YWIENIU ZBIOROWYM,WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE KIERUNKOWE, ZNAJOMO艢膯 ZASAD HACCP, KSI膭呕ECZKA SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNA, MINIMUM 1 ROK DO艢WIADCZENIA ZAWODOWEGO, PRACA W GODZINACH 06.30-14.30 LUB 07.00-15.00, MIEJSCE PRACY SZPITAL SPSK 2, UL. POWSTA艃C脫W WIELKOPOLSKICH SZCZECIN, KONTAKT OSOBISTY Z PRACODAWC膭 UL. MIESZKA I 73 C.H.MOLO II PI臉TRO
SANPRO CONSULTING BPO SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2018-12-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)
praca kilka godzin w tygodniu ico drugi weekend
Bistro-Kawiarnia Pizzeria "Pepino" Beata Szczygie艂 - 2016-10-03 - Grodzisk Wielkopolski (wielkopolskie)
Zgodnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2018-05-21 - 呕nin (kujawsko-pomorskie)
SPORZ膭DZANIE R脫呕NEGO RODZAJU POTRAW, CIAST , NAPOJ脫W I DESER脫W Z ZASTOSOWANIEM NARZ臉DZI MASZYN I URZ膭DZE艃 KUCHENNYCH.
OMT SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-05-09 - Strzelce Kraje艅skie (lubuskie)
Przyrz膮dzanie da艅 kuchni staropolskiej i regionalnej wg menu restauracji
"TAS" S.C. TATIANA I ANDRZEJ SICZEK - 2020-01-08 - Bytom (艣l膮skie)
Pomoc i opieka w prowadzeniu zaj臋膰 z osobami niepe艂nosprawnymi
O艣rodek Rewalidacyjno-Wychowawczy - 2018-08-20 - Ryki (lubelskie)
Zgodnie z do艂膮czonym programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2019-03-01 - 呕ywiec (艣l膮skie)
Przygotowywanie wypiek贸w, deser贸w i 艣niada艅. Pomoc w przygotowaniu innych posi艂k贸w, dbanie o porz膮dek na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2018-10-15 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
pobieranie produkt贸w spo偶ywczych z magazynu 偶ywno艣ciowego do kuchni na podstawie asynganty, przygotowywanie posi艂k贸w oraz wydawanie, sprawowanie sta艂ego nadzoru nad sprz臋tem kuchennym, sto艂owym i gastronomicznym, przestrzeganie zasad BHP, dobrej praktyki produkcyjnej i higienicznej (GMP/GHP), a tak偶e zasad analizy zagro偶e艅 i krytycznego punktu kontrli (HACCP)
12 Wojskowy Oddzial Gospodarczy WOJSKOWA KOMENDA UZUPE艁NIE艃 - 2018-08-13 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w; komponowanie karty da艅; nadz贸r nad jako艣ci膮 zamawianej 偶ywno艣ci, nadz贸r nad estetyk膮 podawania da艅; rozdzielanie pracy mi臋dzy pomocnik贸w kuchennych; nadz贸r nad przestrzeganiem zasad BHP w kuchni;
Hotel "UNIBUS" Sp. z o.o. - 2019-10-17 - Bielsk Podlaski (podlaskie)
Prowadzenie dokumentacji i zapis贸w dzia艂alno艣ci dot. kontroli, prowadzenie stosownych procedur, realizacja program贸w w sekcji, zapoznawanie si臋 z aktualnymi przepisami prawnymi.
Powiatowa Stacja Sanitarno -Epidemiologiczna - 2018-03-29 - Jaworzno (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci hotelowych
kontakt przez PUP - 2019-01-22 - Kajkowo (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie da艅 w oparciu o ryby w elementach kulinarnych we艂ug w艂asnych receptur lub da艅 "na 偶膮danie" uzgadnianych bezpo艣rednio z klientami rosyjsko i ukrai艅skoj臋zycznymi.
kontakt przez PUP - 2019-05-15 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni syczua艅skiej
kontakt przez PUP - 2017-06-30 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla oko艂o 100 os贸b
US艁UGI GASTRONOMICZNE KATARZYNA DOBROWOLSKA-ST臉PIE艃 - 2018-01-12 - Kozia Wola (艣wi臋tokrzyskie)
Zgodnie ze stanowiskiem - przygotowywanie potrawWYNAGRODZENIE do uzgodnienia.Praca w systemie 1 dzie艅 pracy 2 dni wolnego. Umowa na pocz膮tek na okres pr贸bny docelowo na sta艂e.Praca na terenie NOWEJ HOLANDII
REA GROUP Sp. z o.o. Sp-ka Komandytowa - 2016-04-15 - Nowe Pole (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie da艅 tradycyjnej kuchni tureckiej: adana kebab, dolma, sarma, manty, kofte; przygotowywanie sos贸w, napoj贸w
kontakt przez PUP - 2018-12-18 - Jab艂onowo (mazowieckie)
Podstawowa wiedza z zakresu opieki nad osobami starszymi, samodyscyplina, umiej臋tno艣膰 organizowania czasu pracy, wysoka kultura osobista, 偶yczliwe podej艣cie do pacjent贸w.
Domy Seniora Nowicka, Ojster Sp贸艂ka Jawna - 2019-01-09 - W臋gielnia (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw, przygotowywanie i organizacja gotowania.
Marek Kami艅ski Zajazd Tama Brodzka - 2016-06-07 - Tama Brodzka (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w.
FILIP PIZZA Renata Filipek - 2015-12-01 - Bochnia (ma艂opolskie)
przygotowywanie pod艂o偶膮 do u艂o偶enia kostki, wykonywanie nawierzchni brukowej
kontakt przez PUP - 2019-03-19 - Osiedle Niewiad贸w (艂贸dzkie)
przyrz膮dzanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-09-06 - Limanowa (ma艂opolskie)
Przygotowywanie potraw (prace pomocnicze w kuchni)
Zajazd "RY艢" Anna Gosk - 2018-05-09 - 艁om偶a (podlaskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, utrzymanie kuchni w czysto艣ci, zakup produkt贸w.Umowa na okres pr贸bny 3m-ce z mo偶liwo艣ci膮 przed艂u偶enia, jedna zmiana od 8:00-16:00, praca w wolne dni.Kontakt osobisty poprzedzony kontaktem telefonicznym: 728728210
Dubiel Urszula Firma Handlowa "SKANSEN" - 2019-04-23 - Inwa艂d (ma艂opolskie)
Kucharz. Kontakt tel. 513-173-100
PHU " HURT-DETAL" ROBERT 艁UCZAK, Korczyn 133a, 26-067 Strawczyn - 2016-07-26 - Snochowice (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie potraw, porcjowanie i pakowanie gotowych da艅, przyj臋cia dostaw produkt贸w, utrzymanie czysto艣ci
Liliana Maciejewska - 2016-08-24 - Zebrzydowice (艣l膮skie)
Kucharz
Specjalistyczny Szpital im. E. Szczeklika w Tarnowie - 2017-07-06 - Tarn贸w (ma艂opolskie)