KUCHARZ Szczecin oferta pracy SANPRO CONSULTING BPO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
![Największy wybór odzieży](/pracodawcy/banner-zakupy.avanti24.pl.png)
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 100 PLN
Zakres obowiązków: PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW NA ODDZIAŁY SZPITALNE, NADZÓR NAD PRACĄ PODLEGŁEGO ZESPOŁU, SPORZĄDZANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z RECEPTURAMI I NORMAMI OBOWIĄZUJĄCYMI W ŻYWIENIU ZBIOROWYM,WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE KIERUNKOWE, ZNAJOMOŚĆ ZASAD HACCP, KSIĄŻECZKA SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNA, MINIMUM 1 ROK DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGO, PRACA W GODZINACH 06.30-14.30 LUB 07.00-15.00, MIEJSCE PRACY SZPITAL SPSK 2, UL. POWSTAŃCÓW WIELKOPOLSKICH SZCZECIN, KONTAKT OSOBISTY Z PRACODAWCĄ UL. MIESZKA I 73 C.H.MOLO II PIĘTRO
Data publikacji: 2018-12-18
Lokalizacja: Szczecin (zachodniopomorskie)
Pracodawca: SANPRO CONSULTING BPO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:MIESZKA I (CH MOLO II P.) 73, 71-011 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW NA ODDZIAŁY SZPITALNE, NADZÓR NAD PRACĄ PODLEGŁEGO ZESPOŁU, SPORZĄDZANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z RECEPTURAMI I NORMAMI OBOWIĄZUJĄCYMI W ŻYWIENIU ZBIOROWYM,WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE KIERUNKOWE, ZNAJOMOŚĆ ZASAD HACCP, KSIĄŻECZKA SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNA, MINIMUM 1 ROK DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGO, PRACA W GODZINACH 06.30-14.30 LUB 07.00-15.00, MIEJSCE PRACY SZPITAL SPSK 2, UL. POWSTAŃCÓW WIELKOPOLSKICH SZCZECIN, KONTAKT OSOBISTY Z PRACODAWCĄ UL. MIESZKA I 73 C.H.MOLO II PIĘTRO
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szczecin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Szczecin
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Szczecin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.01.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: HACCP
Nazwa pracodawcy:
SANPRO CONSULTING BPO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Adres pracodawcy:
MIESZKA I (CH MOLO II P.) 73, 71-011 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: KSIĄŻECZKA SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNA
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Szczecin
Gmina pracodawcy: Szczecin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Szczecin
Ulica pracodawcy: MIESZKA I (CH MOLO II P.)
Numer budynku pracodawcy: 73
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 18.12.2018
Oferta pracy ważna do: 17.01.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 18.12.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 18.12.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
- murowanie ścian z bloczka komórkowego- umiejętności tynkowania
Zakład Remontowo-Budowlany Wojciech Brodzki - 2016-05-11 - Nowa Wieś Wielka (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-11-28 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-04 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-09-05 - Warszawa (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-08-30 - Brzeska Wola (mazowieckie)
Dozór ochrona obiektu
FIRMA ARMA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-01-10 - Białobrzegi (mazowieckie)
jw.
STOŁECZNE CENTRUM OPIEKUŃCZO-LECZNICZE Sp. z o.o. - 2018-04-04 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie dań
kontakt przez PUP - 2017-08-11 - Poniatowa (lubelskie)
pryzgotowywanie posiłkówoferta pracy subsydiowana, przeznaczona dla osób bezrobotnych do 30 roku życia zarejestrowanych w tut. Urzędzie
kontakt przez PUP - 2017-07-11 - Kłanino (pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni indyjskiej i bengalskiej, przygotowywanie kebabów, udział w opracowaniu karty menu, posługiwanie się narzędziami i maszyną do przygotowywania kebaba, przygotowywanie list zaopatrzeniowych, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2018-03-28 - Częstochowa (śląskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
PETRO GUM SERWIS Sp. z o.o. - 2017-10-04 - Otorowo (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw. Dbanie o stanowisko pracy.
POD PRETEKSTEM Sobocińska Brzozowski S.C. - 2017-09-27 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
Organizowanie i planowanie pracy na swoim stanowisku. Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami.Dbanie o estetykę i walory smakowe przygotowywanych potraw.Dbanie o maksymalne i ekonomiczne wykorzystanie powierzonych produktów.Dbanie o odpowiednie i terminowe przygotowanie potraw na bankiety i grupy.Dbanie o porządek i higienę na stanowiskach pracy.Kontrolowanie jakości używanych produktów, ich świeżości oraz dat przydatności do spożycia.Twórczy udział w planowaniu pracy podczas wykonywania czynności.Segregacja odpadów.
Hotel Narvil Sp. z o.o. - 2018-01-02 - Serock (mazowieckie)
Pomoc w przygotowaniu makaranów, sałatek, zestawów obiadowych, pomoc w przygotowaniu pizzy
kontakt przez PUP - 2017-07-04 - Bochnia (małopolskie)
przewóz osób
PRZEDSIĘBIORSTWO KOMUNIKACJI SAMOCHODOWEJ W STAROGARDZIE GDAŃSKIM SPÓŁKA AKCYJNA - 2016-02-05 - Starogard Gdański (pomorskie)
do uzgodnienia
Stacja Paliw ZAKOLE; SALON URODY Grażyna Orłowska,Złoty Pałac Grażyna Orłowska - 2016-04-15 - Rudna Mała (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków dla pensjonariuszy DPS z uwzględnieniem diet.
"Przytulna" s.c. Sebastian Kłapyta, Elżbieta Kłapyta - 2017-04-12 - Stalowa Wola (podkarpackie)
wg programu stażu POWER (6/3)
kontakt przez PUP - 2017-05-26 - Darłowo (zachodniopomorskie)
utrzymanie kuchni w czystości, gotowanie, zbieranie, wydawanie posiłków, przyjmowanie towaru
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Frombork (warmińsko-mazurskie)
wykonywanie czynności pomocniczych związane brukarstwem
RAF-BUD Rafał Kucharski - 2016-09-05 - Topolice (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków i potraw kuchni włoskiej, polskiej i ukraińskiej na sprzęcie wysokiej klasy oraz koordynowanie pracy zespołu (ok. 30 osób)
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Zielona Góra (lubuskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-11-16 - Warszawa (mazowieckie)
odpowiedzialność za przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Piaseczno (mazowieckie)
praca w restauracji pod nadzorem szefa kuchni
"Delta - Beton" Sp. z o.o. - 2017-12-14 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
Przygotowywanie potraw, pieczenie ciast.
Joanna Guzowska Sklep Spożywczo-Przemysłowy, Restauracja MAGIA SMAKU - 2016-05-23 - Drobin (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-11-14 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków tureckich typu kebeb, ryż turecki, mięso, zupy tureckie
kontakt przez PUP - 2018-01-18 - Chojna (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
VAGABUND MAREK DAGMARA - 2017-04-26 - Feliksów (wielkopolskie)
Samodzielne stanowisko - szef kuchni orientalnej.
"DAMAS" WALED KAYSER - 2017-04-19 - Chojnice (pomorskie)
Przygotowywanie potraw, przygotowywanie nowych receptur, dbanie o czystość i porządek w kuchni.
SKANDINA Sp. z o.o. Hotel Pod sosnami - 2016-08-05 - Osieck (mazowieckie)