KUCHARZ KUCHNI BA艁KA艃SKIEJ K/M Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI BA艁KA艃SKIEJ K/M
Wynagrodzenie: od 2聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: j.w.
Data publikacji: 2016-11-28
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: j.w.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: praca w godz. 8-16
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI BA艁KA艃SKIEJ K/M
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 03.01.2017
Data zako艅czenia pracy: 31.12.2017
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 3)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0: angielski, w mowie - dobry, w pi艣mie - dobry
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_1:
polski, w mowie - podstawowy, w pi艣mie - podstawowy
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagania: wykszta艂cenie zawodowe- kucharz; umiej臋tno艣膰 przygotowywania potraw kuchni ba艂ka艅skiej, szczeg贸lnie czarnog贸rskiej; 3 lata do艣wiadczenia zawodowego; znajiomo艣膰 j臋zyka czarnog贸rskiego (bieg艂y), polskiego (podstawowy) i angielskiego (komunikatywny). Obowi膮zki: praca jako kucharz specjalizuj膮cy si臋 w kuchni ba艂ka艅skiej, szczeg贸lnie czarnog贸rskiej, dodatkowo nadz贸r i wsp贸艂praca z pozosta艂ymi pracownikami. Mo偶liwo艣膰 zakwaterowania.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 28.11.2016
Oferta pracy wa偶na do: 05.12.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 28.11.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 28.11.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej ze szczeg贸lnym uwzgl臋dnieniem p贸艂produkt贸w i przypraw typowych dla tej kuchni
kontakt przez PUP - 2018-06-27 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z jad艂ospisem i zasadami sztuki kulinarnej - pod wzgl臋dem ilo艣ciowym i jako艣ciowym, odpowiedzialno艣膰 za jako艣膰 przygotowywanych potraw i ilo艣膰 oraz wag臋 wydawanych porcji, wsp贸艂praca przy planowaniu jad艂ospisu z uwzgl臋dnieniem diet, dba艂o艣膰 o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak przygotowywanych posi艂k贸w, wykonywanie przerob贸w m膮cznych oraz przetwor贸w, troska o racjonalne wykorzystywanie produkt贸w 偶ywno艣ciowych i sprz臋tu kuchennego, utrzymywania w nale偶ytym stanie maszyn i sprz臋tu kuchennego oraz pomieszcze艅 kuchenno- magazynowych. Pierwsza umowa o prac臋 na okres pr贸bny 3 miesi膮ce, docelowo na czas nieokre艣lony. Zmiany w zakresie godzin 08.00-20.00.
DOM POMOCY SPO艁ECZNEJ W RZADKOWIE - 2017-11-08 - Rzadkowo (wielkopolskie)
- Przygotowywanie potraw. Zast臋pca szefa kuchni.- Miejsce wykonywania pracy: Restauracja Mediterraneo.- Wynagrodzenie: 3500 do 4500 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na czas nieokre艣lony. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Godziny pracy do uzgodnienia (elastyczne godziny pracy). Praca r贸wnie偶 w Weekendy (Soboty, niedziele). Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe. Wymagane do艣wiadczenie w zawodzie kucharza minimum 1 rok. Wymagane umiej臋tno艣ci zwi膮zane z zawodem kucharza. Wymagana znajomo艣膰 j臋zyka angielskiego w stopniu komunikatywnym w mowie. Kontakt WY艁膭CZNIE e-mail: a.perzynska (at) swr.pl
FUNDACJA JASZKA - 2017-03-17 - Katowice (艣l膮skie)
Gotowanie posi艂k贸w
Edyta Opolska - Osuch "Karczma Maciejka" - 2017-09-22 - Polesie (lubelskie)
zgodnie z programem
kontakt przez PUP - 2016-04-07 - Barcin (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w, dbanie o czysto艣膰 naczy艅, obs艂uga urz膮dze艅 kuchennych
kontakt przez PUP - 2018-06-01 - Krak贸w (ma艂opolskie)
-
kontakt przez PUP - 2015-12-29 - Rewal (zachodniopomorskie)
przygotowywanie da艅 i menu, prowadzenie negocjacji z kontrahentami pochodznia wietnamskiego
kontakt przez PUP - 2016-05-27 - Jab艂onowo (mazowieckie)
- przygotowywanie posi艂k贸w przy u偶yciu wszystkich atryku艂贸w spoywczych wydawanych do kuchni,- dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak przygotowywanych posi艂贸w,- porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w,- kontakt z klientami zagranicznymi,- przygotowywanie posi艂k贸w kuchni typu: pielemieni, 偶arkoje itp.
KOBE Paulina Cie艣lak, Mateusz Gratkowski S.C. - 2018-05-14 - Jelenia G贸ra (dolno艣l膮skie)
Obs艂uga klient贸w
PUB Na Ko艅cu 艢wiata - 2015-11-30 - Ostrowiec 艢wi臋tokrzyski (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie potraw kuchni chi艅skiej
kontakt przez PUP - 2015-11-23 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
praca w kuchni, obs艂uga klient贸w
AGROFARMA EWA ZI脫艁KOWSKA - 2016-06-27 - Go艂aszewo (kujawsko-pomorskie)
Samodzielne przygotowanie da艅 w restauracji. Praca co 2-gi dzie艅 w godz. 9-21.00
BANDEROZA s.c. - 2017-03-13 - My艣lenice (ma艂opolskie)
-
Zgromadzenia Si贸str 艢w. El偶biety Prowincja Wroc艂awska - 2016-01-20 - Wle艅 (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw kuchni wschodniej pod nadzorem ormia艅skiego szefa kuchni
kontakt przez PUP - 2017-03-20 - Legionowo (mazowieckie)
sporz膮dzanie potraw i deser贸w, utrzymywanie czysto艣ci na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-05-12 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w kuchni, zbiorowe 偶ywnienie.
LECH RESORT & SPA - 2016-05-17 - 艁eba (pomorskie)
przygotowywanie potraw wg ustalonego menu(praca w godz. 12-19
kontakt przez PUP - 2016-07-06 - Nowa D臋ba (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni wschodniej,tworzenie menu
BIOENERGIA BYDGOSZCZ Sp. z o.o. - 2016-10-05 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie potraw, obs艂uga klient贸w
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Rawicz (wielkopolskie)
wg stanowiska
Przedsi臋biorstwo Us艂ug Budowlanych Damian Or艂owski - 2018-04-04 - Gniezno (wielkopolskie)
Przygotowanie posi艂k贸w oraz ciasta na pizze
"SiM" Kinga Liszka - 2016-10-14 - Bochnia (ma艂opolskie)
w/g stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-03-18 - Wigry (podlaskie)
przygotowywanie da艅 kuchni tureckiej, t艂umaczenie przepis贸w, zakup towar贸w od dostawc贸w tureckich
kontakt przez PUP - 2016-07-12 - M艂awa (mazowieckie)
wprowadzanie danych do komputera,wystawianie faktur,archiwizacja dokument贸w
Biuro Rachunkowe AnMa Ma艂gorzata Anusiewicz - 2016-06-20 - Tr膮bki (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE DA艃 (MI臉SNYCH, RYBNYCH, PRZYSTAWEK, SA艁ATEK)KSI膭呕ECZKA SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNA WYMAGANA
RZESZ脫WDIS SP. Z O.O. - 2017-07-26 - Rzesz贸w (podkarpackie)
przygotowywanie 艣niada艅
L&P Sp. z o.o. - 2017-09-04 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci, utrzymanie porz膮dku w miejscu pracy, obs艂uga sprzet贸w gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2016-03-04 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Warszawa (mazowieckie)