KUCHARZ Nakło nad Notecią oferta pracy Wael Qaraqish PRZEDSIĘBIORSTWO GASTRONOMICZNE
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw
Data publikacji: 2020-01-22
Lokalizacja: Nakło nad Notecią (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: Wael Qaraqish PRZEDSIĘBIORSTWO GASTRONOMICZNE
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rynek 12, 89-100 Nakło nad Notecią, powiat: nakielski, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Nakło nad Notecią
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: nakielski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Nakło nad Notecią
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 22.01.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
wymagania_wymaganiaDodatkowe_uprawnienia_0: książeczka sanepidowska
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Umiejętność robienia pizzy, doświadczenie w pracy w kuchni
Nazwa pracodawcy: Wael Qaraqish PRZEDSIĘBIORSTWO GASTRONOMICZNE
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Nakle nad Notecią
Adres pracodawcy:
Rynek 12, 89-100 Nakło nad Notecią, powiat: nakielski, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: nakielski
Gmina pracodawcy: Nakło nad Notecią
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Nakło nad Notecią
Ulica pracodawcy: Rynek
Numer budynku pracodawcy: 12
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Nakle nad Notecią
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 22.01.2020
Oferta pracy ważna do: 21.02.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 22.01.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 22.01.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?10b767c44a162d2d3194351e911214d5
Podobne oferty pracy
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-04-24 - Olszowiec (łódzkie)
szycie i krojenie tkanin tapicerskich
Zakład Produkcyjno-Handlowy "RELAKS" sp. z o. o. - 2018-07-20 - Izdebnik (małopolskie)
obsługa gości zgodnie z przyjętym standardem, organizacja czasu pracy podległego zespołu, zapewnienie najwyższej jakości przygotowanych potrawwymagane wykształcenie zawodowe kierunkowe, doświadczenie min. 1 rok na podobnym stanowisku, znajomośc procedur i instrukcji obowiązujacych na stanowisku pracy, znajomość systemu gastronomicznego S4H, znajomość dokumentacji kuchennej wymaganej przez Sanepid, znajomość produktów i sprzętu gastronomicznego
Hotel Mikołajki sp. z o.o. - 2016-04-04 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
Tworzenie katalogu ciast i deserów, realizacja własnych przepisów, wykonywanie produktów, serwowanie produktów gościom.
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-07-12 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie dań zgodnie z recepturami, zapewnienie wysokiej jakości potraw, przestrzeganie norm i standardów HACCP, dbanie o odpowiednie magazynowanie i przechowywanie żywności i sprzętu; praca w godzinach od 07:30 do 15:30
Zachodniopomorski Ośrodek Doradztwa Rolniczego Barzkowice - 2018-11-19 - Barzkowice (zachodniopomorskie)
Przygotowanie MENU ukraińskiego dla restauracji, przygotowanie potraw i posiłków według receptur ukraińskich.
kontakt przez PUP - 2018-11-06 - Jarosław (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW I CIAST KUCHNI ZDROWEGO WYPIEKU, ECO, PRZYGOTOWYWANIE PRODUKTÓW, OWOCÓW I WARZYW, MYCIE, KROJENIE, GOTOWANIE I PIECZENIEWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE ZAWODOWE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA POTRAW I CIAST, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ ZDROWOTNYCH, KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, POŻĄDANE DOŚWIADCZENIE ZAWODOWEPRACA W GODZINACH: 08:00-16:00STAWKA ZA GODZINĘ 14,70 ZŁ30GODZIN PRACY W TYGODNIU
kontakt przez PUP - 2018-12-12 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2017-03-28 - Nysa (opolskie)
przygotowywanie posiłów.
LINOSZCZEL Sp. zo.o. - 2019-07-23 - Wolbrom (małopolskie)
Przygotowywanie dań kuchni tureckiej,obsługa klienta/turysty niemieckiego.
ADANA Anna Fursewicz - 2019-09-20 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
praca w kuchni
"TER - JAN" Edmund Kalbarczyk - 2017-04-11 - Karpacz (dolnośląskie)
Przygotowywanie różnego rodzaju potraw, ciast i desrów itp.
ACER Sp. z o.o. - 2017-03-31 - Międzyrzecz (lubuskie)
Sporządzanie potraw kuchni gruzińskiej.Przygotowywanie menu.Serwowanie potraw gościom restauracyjnym.Obsługa maszyny i urządzeń gastronomicznych.
kontakt przez PUP - 2019-05-22 - Płock (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-18 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie potraw dla gości hotelu
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE DARIUSZ WESOŁOWSKI - 2016-08-08 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Sporządzanie według okreslonych norm i receptur kulinarnych, róznych potraw z surowców i produktów spożywczych ze szczególnym uwzględnieniem kuchni indyjskiej. Dbanie o dobrą jakość i świeżość używanych surowców i produktów. metkowane są w języku angielskim i hindi.
EXPRESS SP.Z O.O. - 2016-09-12 - Gdańsk (pomorskie)
Prace związane z zagospodarowaniem terenó zieleni i prace porządkowe na prywatnyc terenach.
kontakt przez PUP - 2016-09-28 - Chojna (zachodniopomorskie)
przygotowywanie dań
GRAŻYNA TOMCZAK - 2018-07-09 - Warchały (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków w szkole
kontakt przez PUP - 2016-03-11 - Ruda Śląska (śląskie)
- przygotowanie surowców do sporządzania potraw- obsługa maszyn i urządzeń- obróbka termiczna potrw - gotowanie, smażenie, pieczenie- mycie, czyszczenie maszyn, narzędzi, naczyń- prace porządkowe
kontakt przez PUP - 2019-01-03 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami, racjonalne gospodarowanie towarem, dbanie o odpowiednią estetykę potraw, utrzymanie porządku i higieny w miejscu pracy, dbanie o właściwy stan techniczny urządzeń
kontakt przez PUP - 2018-01-02 - Chomiąża Szlachecka (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z menu dziennym
USŁUGI GASTRONOMICZNE ZDZIENNICKA HANNA I JERZY S.C. - 2017-09-22 - Kwidzyn (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, gospodarka magazynowo-zaopatrzeniowa
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE MACIEJ KUCAL - 2017-08-01 - Turek (wielkopolskie)
Przygotowywanie produktów, gotowanie posiłków, wydawanie posiłków, przyjęcie dostaw, porządki w kuchni i na zapleczu. Praca 16 godzin tygodniowo.
RESTAURACJA & BAR SIELSKA S.C. - 2016-10-28 - Pruszków (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłkówPraca wymaga samodzielności, umiejętności układania jadłospisu, znajomości zapotrzebowania racji żywnościowych dla organizmu, znajomości i wdrażania programu systemu bezpieczeństwa żywności HACCP
Stowarzyszenie Miłośników Pustelni Złotego Lasu w Rytwianach - 2018-09-05 - Rytwiany (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw na przyjęcia okolicznościowe, przygotowywanie dań z karty menu.
kontakt przez PUP - 2017-07-13 - Sokołów Podlaski (mazowieckie)
znajomość wykonywania remontów maszyn i urządzeń, znajomość rysunku technicznego, sumienność, rzetelność, zdyscyplinowanie
ZAKŁAD MECHANIKI PRECYZYJNEJ " KRYZBYT" Sp. z o.o. - 2016-07-21 - Bieruń (śląskie)
Przygotowywanie posiłków na imprezy okolicznościowe.
Kompleks Gastronomiczno-Wypoczynkowy Agnieszka Siwik-Karwowska - 2017-02-27 - Bogusze (warmińsko-mazurskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw w restauracji
kontakt przez PUP - 2018-04-18 - Zwierzyniec (lubelskie)