KUCHARZ Barzkowice oferta pracy Zachodniopomorski O艣rodek Doradztwa Rolniczego Barzkowice
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽250 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie da艅 zgodnie z recepturami, zapewnienie wysokiej jako艣ci potraw, przestrzeganie norm i standard贸w HACCP, dbanie o odpowiednie magazynowanie i przechowywanie 偶ywno艣ci i sprz臋tu; praca w godzinach od 07:30 do 15:30
Data publikacji: 2018-11-19
Lokalizacja: Barzkowice (zachodniopomorskie)
Pracodawca: Zachodniopomorski O艣rodek Doradztwa Rolniczego Barzkowice
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:73-134 Barzkowice 2, powiat: stargardzki, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
przygotowywanie da艅 zgodnie z recepturami, zapewnienie wysokiej jako艣ci potraw, przestrzeganie norm i standard贸w HACCP, dbanie o odpowiednie magazynowanie i przechowywanie 偶ywno艣ci i sprz臋tu; praca w godzinach od 07:30 do 15:30
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽250 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: z艂 brutto
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Barzkowice
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zachodniopomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: stargardzki
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Stargard
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽250 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.01.2019
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 1)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
aktualna ksi膮偶eczka zdrowia do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: wsp贸艂praca w zespole
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
wykszta艂cenie zawodowe lub 艣rednie (gastronomiczne), dyscyplina w zachowaniu czysto艣ci i higieny pracy, pasja do gotowania, sumienno艣膰, dyspozycyjno艣膰, komunikatywno艣膰, forma naboru - konkurs (rozmowa kwalifikacyjna)
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
Zachodniopomorski O艣rodek Doradztwa Rolniczego Barzkowice
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Stargardzie
Adres pracodawcy:
73-134 Barzkowice 2, powiat: stargardzki, woj: zachodniopomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail, Godziny : od 12:00 do 15:00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: stargardzki
Gmina pracodawcy: Stargard
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Barzkowice
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Stargardzie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 19.11.2018
Data dodania oferty pracy: 19.11.2018
Oferta pracy wa偶na do: 14.12.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 19.11.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 19.11.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
wg programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2018-09-19 - Str贸偶贸wka (ma艂opolskie)
pobieranie surowc贸w do produkcji, zabezpieczenie przed zespuciem i prawid艂owe ich przechowywanie; obr贸bka wst臋pna surowc贸w; wykonywanie r贸znych potraw (zgodnie z harmonogramem sta偶u); sta偶 od pon.-pt. 7-15 lub 10-18 (zatrudnienie po sta偶u pon-sb-14 lub 10-18 w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy wg potrzeb zak艂adu pracy)
kontakt przez PUP - 2018-02-14 - Be艂chat贸w (艂贸dzkie)
przygotowanie obiad贸w, potraw wydawanych w barze, garma偶erka
SP脫艁DZIELNIA "SMAK-COOP" - 2018-05-10 - Pozna艅 (wielkopolskie)
gotowanie w barze, przygotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-02-21 - 艢wi臋tosz贸w (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w typu fast-food
FPUH "MAREK" MAREK ROZWADOWSKI - 2016-08-08 - Gd贸w (ma艂opolskie)
kucharzI zmiana 8:00-16:00II zmiana 14:00-22:00
Olvike Firma Handlowa Kopera Krzysztof - 2016-08-31 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w w restauracji "SZKLANE BISTRO" w Kro艣nie
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - Krosno (podkarpackie)
wg zakresu czynno艣ci
kontakt przez PUP - 2017-12-15 - Wa艂cz (zachodniopomorskie)
przygotowywanie p贸艂produkt贸w i gotowych potraw, w艂asciwe wyka艅czanie, dekorowanie i porcjowanie potraw
PAK KARBOWSCY SP脫艁KA JAWNA - 2016-09-08 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
produkcja, przygotowywanie posi艂k贸w, obs艂uga klienta w barze, dostawa posi艂k贸w do domu klienta
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - 艁apy (podlaskie)
Praca Kucharza
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Kowary (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukrai艅skiej
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Zakopane (ma艂opolskie)
przygotowywanie da艅 restauracji oraz podczas imprez okoliczno艣ciowychPraca w systemie 12 godz. ( od 10 do 22 ) na dni wolne.O艣rodek Rekreacyjno - Wypoczynkowy "KARPIK"
Franciszek Fryc.Przedsi臋biorstwo Budowlano - Drogowo - Mostowe "DROG - BUD" - 2016-06-28 - Graboszyce (ma艂opolskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z menu. Wymagania: do艣wiadczenie zawodowe min. 2 lata, brak przerwy w wykonywaniu zawodu, aktualna ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna, znajomo艣膰 da艅 kuchni polskiej i w艂oskiej oraz umiej臋tno艣膰 ich przyrz膮dzania.
"BRAX-TON" J.R. Makulik Sp. Jawna - 2016-09-21 - Racib贸rz (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Kajetan Leszek PIZZERIA HADES - 2015-12-29 - Ryki (lubelskie)
przygotowanie posi艂k贸w
GRUPA 艁APAJ SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2016-12-06 - Kudowa-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
praca w zawodzie
TANIE OBIADANIE Dariusz Polcyn - 2016-12-09 - Ruda 艢l膮ska (艣l膮skie)
-pomoc przy utrzymaniu dyscypliny/zapewnianiu przestrzegania regulamin贸w instytucji przez u偶ytkownik贸w plac贸wki,-bie偶膮ce i okresowe sprz膮tanie pomieszcze艅, w tym m. in.: wietrzenie pomieszcze艅, podlewanie kwiat贸w, wynoszenie 艣mieci, wymienianie work贸w w koszach na 艣mieci,-dbanie o estetyczmy wygl膮d pomieszcze艅,-otwieranie sal i pomieszcze艅 w plac贸wce, a po zako艅czonej pracy zamykanie okien, drzwi wszystkich pomieszcze艅 szko艂y
kontakt przez PUP - 2018-07-25 - Ja艣lany (podkarpackie)
wg stanowiska
Sanatorium Uzdrowiskowe DUKAT Medical SPA D膮bki ,ul. Wydmowa 9 - 2017-03-02 - D膮bki (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie da艅 dla go艣ci indywidualnych i grup zorganizowanych
MANOR HOUSE SP. Z O.O. - 2017-02-22 - Chlewiska (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w: pizza, sushi, dania kuchni w艂oskiej, kuchni polskiej, przygotowywanie dostaw surowca
kontakt przez PUP - 2016-07-26 - 艁uk贸w (lubelskie)
Gotowanie potraw, dokumentacja HACCP, sprz膮tanie kuchni.
kontakt przez PUP - 2017-08-22 - Polanica-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie wg ustalonej receptury i wydawanie posi艂k贸w dla dzieciplac贸wki opieku艅czo-wychowawczej. Praca w godz. 6-14
CENTRUM OBS艁UGI ADMINISTRACYJNEJ PLAC脫WEK OPIEKU艃CZO WYCHOWAWCZYCH W OPOLU - 2017-07-07 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie imprez okoliczno艣ciowych
ARKADIA4U SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2015-12-24 - Sokole-Ku藕nica (kujawsko-pomorskie)
praca w lokalu gastronomicznym, przygotowywanie da艅 obiadowych i pizzy
LOKAL GASTRONOMICZNY "LAWENDOWY STRYCH" Jerzy Skrzypek - 2018-06-19 - Paw艂owice (艣l膮skie)
przygptowywanie potraw kuchni wschodniej i ukrai艅skiej, sporz膮dzanie potraw i wyrob贸w gotowych.....
MAR-ROM M.JANISZEK I WSP脫LNICY. - 2016-10-05 - Dobrut (mazowieckie)
Zgodnie z umow膮.
HOTEL i RESTAURACJA " STARY M艁YN" Mieczys艂aw i Piotr Kroczek w S臋dziszowie M艂p. - 2016-02-18 - S臋dzisz贸w Ma艂opolski (podkarpackie)
Dba艂o艣膰 o prawid艂owe, punktualne i zgodne z instrukcjami przygotowywanie posi艂k贸w, przestrzeganie norm ilo艣ciowych i jako艣ciowych przy przygotowywaniu posi艂k贸w, udzia艂 w ustalaniu menu, przyjmowanie dostaw. Praca na pe艂ny etat od poniedzia艂ku do pi膮tku w godzinach 10-16 i 15-21.
PLATINIUM SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-10-27 - Janki (mazowieckie)
przygotowanie posi艂k贸w
ZAJAZD POD D臉BAMI Grzegorz Switek, Piotr Meszek, Grzegorz Hyla - 2016-09-01 - Zawidza (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni arabskiej i mi臋sa kebab.
kontakt przez PUP - 2016-08-11 - Grajewo (podlaskie)