KUCHARZ Mrzeżyno oferta pracy ZESPÓŁ OBIEKTÓW GEOVITA W DŹWIRZYNIE I MRZEŻYNIE SP. Z O.O.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: -
Data publikacji: 2019-03-28
Lokalizacja: Mrzeżyno (zachodniopomorskie)
Pracodawca: ZESPÓŁ OBIEKTÓW GEOVITA W DŹWIRZYNIE I MRZEŻYNIE SP. Z O.O.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:POCZTOWA 4, 72-330 Mrzeżyno, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: -
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 18zł za godzinę
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Czy pracodawca zapewnia wyżywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Mrzeżyno
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: gryficki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Trzebiatów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.05.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Książeczka zdrowia sanitarno- epidemiologiczna
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: doświadczenie w zawodzie
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: PRACA OD 01.05.2019
Nazwa pracodawcy:
ZESPÓŁ OBIEKTÓW GEOVITA W DŹWIRZYNIE I MRZEŻYNIE SP. Z O.O.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gryficach
Adres pracodawcy:
POCZTOWA 4, 72-330 Mrzeżyno, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: gryficki
Gmina pracodawcy: Trzebiatów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Mrzeżyno
Ulica pracodawcy: POCZTOWA
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gryficach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 28.03.2019
Oferta pracy ważna do: 17.05.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 28.03.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 28.03.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowanie posiłków dla kuracjuszy
Centrum Medyczne HCP sp. z o.o. - 2018-04-05 - Dąbki (zachodniopomorskie)
wyrabianie ciasta, mycie naczyń, przygotowywanie surówek, kręcenie pizzy, hamburgerów, zapiekanek, frytek.
kontakt przez PUP - 2017-07-27 - Łękawica (małopolskie)
Przygotowanie posiłków.
Fit Quchnia Wójcik Agnieszka, Mróz Ilona - 2017-02-24 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie różnego rodzaju potraw, koordynowanie pracą na kuchni
Uniwersytecki Szpital Dziecięcy w Krakowie - 2016-11-14 - Kraków (małopolskie)
przygotowanie potraw
H M s.c. Elżbieta Marmurowicz, Renata Marmurowicz, Arkadiusz Marmurowicz - 2017-01-25 - Kęszyca Leśna (lubuskie)
wyksz. zawodowe, doświadczenie na ww stanowisku, miejsce pracy: Gutów (pracodawca dowozi), wynagrodzenie+premia
PHU Studniewski - 2016-02-17 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw, obsługa maszyn i urządzeń kuchennych
kontakt przez PUP - 2016-09-21 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-12 - Warszawa (mazowieckie)
Samodzielne stanowisko kucharza/kucharki
Usługi Gastronomiczne "Ogród Smaków" - 2017-05-02 - Namysłów (opolskie)
-Przygotowywanie posiłków,-Wymagane min. 3 lata doświadczenia w zawodzie kucharza,-Wynagrodzenie do uzgodnienia,-Kontakt telefoniczny: 58 535-25-37.
ZAMEK GNIEW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-02-26 - Gniew (pomorskie)
czynności zwiazane z przetwarzaniem i archiwizacją dokumantów, wprowadzaniem informacji do programów komputerowych, przygotowywanie poczty do wysyłki
kontakt przez PUP - 2016-06-16 - Ustroń (śląskie)
przygotowywanie posiłków, samodzielne prowadzenie kuchni, przygotowywanie dań i zakasek podczas weseli, styp i imprez okolicznosciowych, nadzór nad pracownikami kuchni
ZAKŁAD USŁUG GASTRONOMICZNYCH Adam Arbart - 2017-01-11 - Kowalewo Pomorskie (kujawsko-pomorskie)
kucharz w Restauracji pod Lwem; praca po 12h co drugi dzień
KATARZYNA SKARBIŃSKA-GRZELAK RESTAURACJA "POD LWEM"-ZAJAZD - 2016-04-26 - Latkowo (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-11-30 - Warszawa (mazowieckie)
Osoba będzie odpowiedzialna za funkjonowanie punktu gastronomicznego znajdującego się na terenie Parku Rozrywki. Do obowiązków należeć będzie: przygotowywanie surówek, przygotowywanie i wydawanie posiłków (pizza, gyros, dania obiadowe), składanie zamówień na surowce / składniki, sprzątanie oraz bieżące czyszczenie sprzętu kuchennego. Niepełny wymiar 3/4.Kontakt z pracodawcą: BIURO (at) BOBOLANDIA.COM.PL
Park Rozrywki Rodzinnej "BOBOLANDIA" KLUKA ŁABUŃSKA Sp. Jawna - 2016-03-10 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków wg. ustalonego menu, dbanie o prawidłowe przechowywanie produktów, prztgotowanie listy zakupów, dbałosc o czystość miejsca pracy.
"RANCZO FURIA" Marek Kot - 2017-02-02 - Trąbki (małopolskie)
Wykształcenie: brak wymagań, mile widziane doświadczenie; zakrtes obwiązków: praca na kuchni, przygotowywanie posiłków, dwie zmiany, godziny do uzgodnienia, miejsce pracy Gliwice Rynek lub Łącza ;
KLUB BIZNESMENA DANUTA WOLNY-NAUM - 2018-06-27 - Gliwice (śląskie)
gotowanie
kontakt przez PUP - 2018-09-24 - Złotoryja (dolnośląskie)
obróbka wstępna mięsa przed pieczeniem, smażenie mięsa, obsługa zamówień klienta
KEBAB HAUS AHMET YOGURTCU - 2017-07-19 - Stargard (zachodniopomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie menu, dbanie o zaopatrzenie, gotowanie potraw kuchni afrykańskiej w wersji wegańskiej, organizowanie spotkań warsztatów
Barbara Grzybowska - 2015-11-16 - Poznań (wielkopolskie)
właściwa organizacja pracy personelu kuchennego, dbanie o przestrzeganie zasad BHP oraz właściwe wykorzystanie sprzętu kuchennego, uczestnictwo w planowaniu jadłospisów i przygotowaniu według niego posiłków, sporządzanie posiłków w wymogami racjonalnego żywienia, porcjowanie posiłków, dbałość o najwyższą jakość, smak i estetykę wydawania posiłków, dbałość o zgodność kaloryczną przygotowanych posiłków z ich zaplanowaną wartoscią, wydawanie posiłków o wyznaczonych godzinach, pobieranie produktów spożywczych z magazynu żywnościowego w ilościach przewidzianych recepturą - zabezpieczenie ich przed przerobieniem, kwitowanie odbioru w raportach żywieniowych, dbanie o utrzymanie porządku i przestrzeganie higieny osobistej, dbanie o czystość pomieszczeń kuchennych, utrzymanie w stanie używalności powierzony sprzęt kuchenny, natychmiastowe zgłaszanie intendentowi powstałych usterek oraz wszelkich nieprawidłowości stanowiących zagrożenie zdrowia lub życia, mozliwość uczestniczenia w zakupach wyposażenia kuchni, codzienne pobieranie prób żywieniowych i właściwe ich przechowanie, stosowanie norm i zasad zawartych w księgach HACCP, GHP, wykonanie prac zleconych przez dyrektora wpływające na podniesienie jakości prac placówki
Szkoła Podstawowa Nr 11 z Oddziałami Integracyjnymi im. Kornela Makuszyńskiego - 2017-08-01 - Zielona Góra (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków: śnaidania, obiady, kolacje.
Spółdzielnia Socjalna Kujawianka - 2016-07-05 - Aleksandrów Kujawski (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami i standardami
"HORT - CAFE" S.J. Teresa i Stanisław Komar - 2016-02-10 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie posiłków w kuchni Szpitala wg przygotowanych diet
Szpital Kliniczny im. Karola Jonschera - 2019-03-14 - Poznań (wielkopolskie)
praca w kuchni,
JOL-MARK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-01-05 - Złotoryja (dolnośląskie)
przygotowywanie wniosków do Wojewody, prowadzenie zadań z zakresu gospodarki gruntami dróg miejskich
kontakt przez PUP - 2017-11-16 - Ustroń (śląskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-03-14 - Radom (mazowieckie)